![]() |
#4681 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Mam już 36+0 tc
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Raczkowanie
|
Ja tak szybko już dzisiaj, nadrobie was jutro wieczorem.
Ktg wyszło za wysokie u małej i prosto od gin pojechaliśmy na IP. Tam wszystko gra i buczy wiec nie zostałam. A po tym zapisie u gin dostałam (chyba) skurczy tak mocnych ze gin stwierdzila ze być może rodze ![]() Na szczescie przeszło... Szyjka z 4 cm do 1,5, wiec niestety musze sie ustawić grzecznie w kolejce... Ale co sie strachu najadlam to moje... Dobrej nocy dziewczyny!
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze zaczynały się na wieczór, wczoraj miałam co 8/13/25 minut. Dziś ani jednego póki co ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Raczkowanie
|
Tz wlasnie wrocil z pozegnalnego spotkania z kolegami z bylej pracy. Jak myslicie, ile trzeba wypic, zeby nie obudzic sie podczas malowania twarzy roznymi mazidlami? Nawet podnoszenie powiek mu nie przeszkadzalo. Troche zaczal sie wiercic, gdy zaczelam psikac lakierem wlosy i ukladac nowa fryzure. Zrobilam pamiatkowe zdjecia i filmik, ktory jutro sobie obejrzy <3 Masakra, ech...
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nasza właścicielka mieszkania w końcu raczyła się odezwać i dzisiaj albo jutro nas odwiedzi i dogadamy szczegóły wyprowadzki. A jutro do mnie koleżanka przyjeżdża ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tak ogólnie mówiąc to brak amortyzacji, która może się przyczynić do nieprawidłowego rozwoju płodu. Cytat:
![]() A to Cię buraczki postraszyły ![]() Właśnie widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo KTG to tylko maszyna, jednak ważniejsze jest co czuje ciężarna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 4:38 to jest godzina na wstanie dla Esika ![]() ![]()
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Kurde jestem załamana. Synu ma infekcję gardła, niby nic, ale ma kurde taką dziwną gorączkę, strasznie ciężko mu zbić i najwyższa w jego życiu. Ja w podwójnym strachu, raz, ze o niego, dwa, ze zaraz ja będę chora, wszystkie jego choroby w tej ciąży łapałam. Co ja zrobię w 35 tc z taką gorączką
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry. Synek nie dal mamie pospac dzis pobudka kolo 7 :-(. A tak sie fajnie spalo pochmurno i w pookoji ciemno hi. Plan na dzis, Nie robie NIC hihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4689 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie wierze Hahahahahahha :cojest?: musze kiedyś tez spróbować na ile moj jest wytrzymały ![]() Ja miałam strasznie niespokojna noc. Takie uczucie mega niepokoju mi towarzyszyło, nie wiedziałam co zrobić ze sobą straszne to było. Chciałam juz melisę parzyć ale nie wiem czy można? Wstałam o 6:00 na siku położyłam sie ale nie mogłam zasnąć wiec zdecydowałam, ze pójdę zrobić chłodnik z racji, ze mamy dzisiaj gości (brat TZ przyjeżdża z dziewczyna) i co sie okazało?? Nakupiłam wczoraj kurek ogolnie zrobiłam zakupy i w planach było zrobienie chłodniku i schabu w kurkach bo mi zalega kilka plastrów w zamrażarce i oczywiście moj budyń ciążowy aka kalafior ciążowy nie przypomniał mi zeby mięso wyjąc do rozmrożenia :pała: wiec będę musiała pojechać kupic bo teraz juz mi sie nie odmrozi ![]() Kasia- kurczę moze nie złapiesz tej gorączki od małego? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4691 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry weekendowo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na po wczorajszej wizycie u gin dostałam skierowania na kolejne ktg za tydzień i usg, żeby skontrolować wagę małej, no i oczywiście gbs, krew i mocz. Zwiększyła mi dawkę magnezu do 3 x 2/dziennie jeśli nie chce urodzić w czasie SDM ![]() Na sr było o szczepieniach - w skomplikowany temat, w który muszę się zagłębić nieco bardziej... A potem przyjechała mama, przywiozła kolejne ciuszki dla małej, wykorzystałam ją do prasowania kolejnej pralki ubranek ![]() ![]() Tija, czy możesz zerknąć na Ktg? ![]() Wysłane z mojego 6045Y przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4692 | |||||||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
ja niezmiennie rano zaliczam spotkanie z kibelkiem i zastanawiam się czy to oczyszczanie czy tak po prostu mam? ale jak trwa już tydzień to chyba taka moja "uroda".. Cytat:
![]() p.s. mam nadzieję,że pospałaś jako tako ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak dziś samopoczucie? Cytat:
![]() Cytat:
no to miłych odwiedzin życzę..woodstock..ehh.. Cytat:
zacny plan ![]() Cytat:
z tym uczuciem niepokoju to może chwilowe? może o czymś myślałaś/coś przeczytałaś i zasiało niepokój? choć czytałam,że przed porodem też się zdarza jakieś dziwne samopoczucie u kobiet..ale to jeszcze nie nasz czas.. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj Tz wyciagnal mnie do kina na Iluzje, calkiem fajny film, ale juz wysiedziec pod koniec nie moglam :/ A dzis mam samotny wieczor bo Tz na slub idzie fotki robic, oby dzis nic sie nie zaczelo!
![]() |
#4694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Pierwszy raz od początku ciąży nie wstałam w nocy na siku ![]() Cytat:
![]() Ja zapewne będę odczuwać już delikatne skurcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla młodego. Ja też wszystko od córki łapie w tej ciąży . Może nie zlapiesz tym razem, bądź dobrej myśli ![]() udało się zbić gorączkę?? ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Znowuzapomnialamhasla, buhaha ![]() To się tz zdziwi; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój mąż miał w marcu taką straszną anginę paciorkowcową, że przez 3 dni miał gorączki 38,5-39,5 i niczym nie dało się zbijać, spadało max do 38,5 i po 1,5-2h wracało z powrotem do blisko 40 stopni i tak walczyliśmy 3 dni mimo, że już 1 dnia zastosowaliśmy antybiotyk to i tak dopiero po 3 dniach udało się cokolwiek zbijać. Ja na szczęście się nie zaraziłam, ale nie wyobrażam sobie co by było gdybym jednak też musiała tak cierpieć. trzymam kciuki żeby Twój układ immunologiczny dał radę ! ![]()
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja piję melisę, czytałam, że można. ![]() Może dziecko więcej kalorii potrzebuje teraz i stąd to ssanie. ![]() Cytat:
![]() W temat szczepień też się właśnie zamierzam zagłębić, wczoraj mi położna coś opowiadała, który rodzaj szczepionki poleca, a który nie itp., ale muszę o tym poczytać w końcu. :P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
My wlasnie musimy z TZ zadzwonić do jego ciotki (młoda jest i całkiem spoko) bo nam jego mama podpowiedziała, ze ona wlasnie pracuje w przychodni i zajmuje sie tymi szczepieniami i nam wszystko wytłumaczy co robic z czym można poczekać itd wiec jak będę miała info to chętnie sie podzielę. Skoro można melisę to następnym razem zaparze sobie koniecznie. Czytałam natomiast, ze pokrzywie dobrze pic bo nie puchnie sie po niej. Cytat:
Powiem Ci, ze tez wlasnie o tym pomyslałam Bo raz ze na SR o tym mówili a dwa tez gdzieś wyczytałam ale tak jak mówisz nie czas na nas jeszcze wiec... ![]() Ale wlasnie mi sie śniło, przyjęcie z okazji narodzin. Wszyscy eleganccy a ja w piżamie siedziałam i dopiero goście przywieźli mała w wózku porodu nie widziałam i tak jakby mnie przy nim nie było, a ja chodziłam Sobie z psem na spacerze :cojest?: i wzięłam Mała na rączki i sie zakochałam dałam jej cyca i nawet nie bolało nic tylko sobie Piła ładnie mleczko ![]() Za dużo czytam i myśle, tak mi sie wydaje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg lekarza to wirus. No ale zobaczymy, co z tego dalej będzie. Dziwna ta infekcja, bo bez kaszlu, kataru, tylko gorączka... Udało się zbić na trochę rano, z 38.8 do poniżej 37, ale znów mu rośnie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
navioe jak tam u Was? dziś na obchodzone lekarz powiedział że najlepiej by było gdybym się rozkrecila i na porodowke.... ![]()
![]() |
#4707 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, witam się i ja
![]() Spałam dziś przy otwartym oknie i w środku nocy jakiś koleś zaczął coś po niemiecku na ulicy śpiewać ![]() ![]() Głupio się samej śpi, nie lubię... na szczęście TŻ za jakieś 2 godzinki powinien być już w domu ![]() tija - powodzenia w rozmowach z właścicielką mieszkania ![]() ![]() kasia_ruda - kciuki trzymam żebyś jednak pozostała zdrowa i żeby gorączka u synka szybko przeszła ![]() Tinkerr - a'propos Twojej buraczanej historii, ja ostatnio codziennie jem jagody ![]() ![]() kurcze chciałabym zacząć prać ciuszki dziecięce ale pogoda nie sprzyja... wczoraj powkładałam je do komody żeby sprawdzić czy się zmieszczą i się udało ![]() Dobrego weekendu!
#4708 |
Zakorzenienie
|
Z moim poziomem bialka nic nie zrobili. Dzis powtarzają badania. Czekam za holterem.
Na zgagę dostałam ranigast W kroplówce. Czy mnie ominęly porody?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Życie Cię ostatnio nie oszczędza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My tez dyskutowalismy ostatnio na temat tego malma Że to nie jest wcale takie proste wywrócić ta komode bo ona wazy ok 40kg a + obciążenie to juz w ogóle i ze tylko w Ameryce zawsze sie dzieją jakieś dziwne rzeczy i pomysły ludzie maja ;-/ my narazie nie będziemy go mocować dopóki dziecko nie zacznie raczkować czy chodzic. Z drugiej strony tez nie zamierzam otwierać wszystkich szuflad na raz bo nie wyciągnę nic w taki sposób przecież? tak czy inaczej wiadomo trzeba mieć to na uwadze ale ja w swoim pokoju u rodziców miałam podobna komode i nigdy nie było żadnych wywrotek lub nawet prób... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.