sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-02, 21:50   #4681
clementinne
Zadomowienie

Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
uhh dzieki za info
ale to i tak szanse na otrzymanie paczki do konca tygodnia widze marne, chyba ze listonosz przyjdzie w sobote... taka mam ochote cos podlubac, a w poniedzialek ide do szpitala i nie wiem kiedy bede w stanie pozniej sie tym zajac
ciekawe co przyjdzie szybciej-sn czy beadshop ;p
No to bierzesz kamyczki do szpitala i tworzysz I ile potencjalnych klientek od razu
A tak na upartego, o ile to nie jest coś poważnego, albo jakis oddział o zaostrzonym rygorze (jak to brzmi....), to chyba im trochę koralików i parę drucików nie przeszkodzi, prawda? Można chyba tam robić coś oprócz rozwiązywania krzyżówek.
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 21:56   #4682
Maqda
Zakorzenienie

GG do Maqda Send a message via Skype™ to Maqda

Cytat:
Napisane przez clementinne Pokaż wiadomość
No to bierzesz kamyczki do szpitala i tworzysz I ile potencjalnych klientek od razu
A tak na upartego, o ile to nie jest coś poważnego, albo jakis oddział o zaostrzonym rygorze (jak to brzmi....), to chyba im trochę koralików i parę drucików nie przeszkodzi, prawda? Można chyba tam robić coś oprócz rozwiązywania krzyżówek.
Można, oj można

To tak z doświadczenia

Serialowo:
Obsesyjnie powtarzając: Sherlock
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Nadrabiając: The Hour, The Prisoner
Maqda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 21:58   #4683
substytut
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roxy80 Pokaż wiadomość
A które kupiłaś ? Ja też poszukuję dobrego oświetlenia, ale nie bardzo wiem, które wybrać.
Kupilam dokladnie te

http://www.sklep.amical.pl/index.php...ct&prod_id=756

w porownaniu z tymi ktore mialam (jakas firma/marka F/V czy F&V) sa w o wiele nizszej cenie i lepszej jakosci - doradzone przez specjaliste
substytut jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 23:35   #4684
ojejka89
Zadomowienie

Cytat:
w sumie dobry pomysl, bede na ginekologicznym wiec klientek nie zabraknie
a tak serio to mam nadzieje ze po 2-3 dniach wroce do domu, podobno na poczatku nie bedzie na nic sily, ale bizu mozna robic nawet na lezaco przeciez

ja chce juz moje zamowienie... ciesze sie jak dziecko... nie pamietam kiedy zamawialam cos spoza korallo... chyba tylko z qnsztu ;p
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 10:59   #4685
Martacin
Raczkowanie

Witam! Podczytuje Was codziennie i z racji dzisiejszego expressu w koncu się wypowiem . Przesyłka z jubilexu, ze sklepu, po poście Basiulki obawiałam się trochę, ale jednak złożyłam zamówienie 1 lipca, tego samego dnia rano opłaciłam,a dzisiaj (3.07) paczuszka jest już u mnie. Zaznaczyłam w komentarzach, że zamówienie dośc pilne i na szczęście nie zawiodłam się. Możnaby się trochę przyczepic co do opakowania (drut oraz linki były włożone luźno w koperte), ale z racji szybkości wybaczam i pewnie jeszcze zrobie tam zakupy.
Martacin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 13:04   #4686
liseron
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Przepraszam, że tak zmienię temat... pomóżcie!
Nie dam rady ze swoim wzrokiem przebrnąć przez wszystkie strony, a zależy mi na waszej opinii doświadczonych specjalistek - gdzie kupujecie srebrny drut, mam na myśli te płaskie i najchętniej szerokie... nigdzie nie mogę ich znaleźć
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
liseron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:01   #4687
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez liseron Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Nie dam rady ze swoim wzrokiem przebrnąć przez wszystkie strony, a zależy mi na waszej opinii doświadczonych specjalistek - gdzie kupujecie srebrny drut, mam na myśli te płaskie i najchętniej szerokie... nigdzie nie mogę ich znaleźć
Bo takie chyba są u nas nie do znalezienia.... też kiedyś szukałam. Dziewczyny zazwyczaj po prostu traktują zwykły drut młotkiem.
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-03, 15:49   #4688
natewa
Rozeznanie

Jubilex-sklep.
Zapłacone jeszcze w niedzielę, we wtorek dostałam potwierdzenie, że dostali przelew, a do dziś zero wiadomości, że wysłane. Trochę się zestresowałam po postach Basiulka i w dodatku doczytałam, że od poniedziałku mają urlop, więc napisałam maila z pytaniem o to kiedy mają zamiar wysłać. Odpowiedzi nie dostałam, ale po powrocie z pracy zastałam w skrzynce przesyłkę
Na pierwszy rzut oka wygląda na to, że wszystko jest. Drut wsadzony luzem do koperty - to jedyny minus.
natewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 20:24   #4689
liseron
Przyczajenie

Dziękuję za podpowiedź, potwierdziłaś moje przypuszczenia, od rana zaczynam przygodę z młotkiem
Stary 2009-07-05, 14:50   #4690
hanka2501
Rozeznanie

GG do hanka2501

Witajcie. Zamierzam zamówić coś szlachetniejszego z kamieni i srebrne druty. Zachwalacie tu Bukowiec ale czy mnie się wydaje czy to drogi sklep. Na Allegro podobne kamienie o podobnych gabarytach są dużo tańsze. Fakt, że w sklepie jest wygodniej bo się wszystko do koszyka ładuje ale ceny są tu dużo wyższe. A może to się przekłada na jakość kamieni??

Podpowiedzcie mi jeszcze czy do owijania wrappków kupić 0,5mm czy 0,4mm czy może jeszcze cieńszy? Do moich pierwszych posrebrzanych tworków wykorzystywałam 0,4 ale zastanawiam się czy 0,5 mm też da się owijać?
hanka2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 17:26   #4691
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez natewa Pokaż wiadomość
Jubilex-sklep.
Zapłacone jeszcze w niedzielę, we wtorek dostałam potwierdzenie, że dostali przelew, a do dziś zero wiadomości, że wysłane. Trochę się zestresowałam po postach Basiulka i w dodatku doczytałam, że od poniedziałku mają urlop, więc napisałam maila z pytaniem o to kiedy mają zamiar wysłać. Odpowiedzi nie dostałam, ale po powrocie z pracy zastałam w skrzynce przesyłkę
Na pierwszy rzut oka wygląda na to, że wszystko jest. Drut wsadzony luzem do koperty - to jedyny minus.

jubilex raczej nie wysyła potwierdzenia wysyłki.Przynajmniej ja nigdy nie dostałam.
Stary 2009-07-06, 07:35   #4692
kulkam
Wtajemniczenie

GG do kulkam

Cytat:
Napisane przez hanka2501 Pokaż wiadomość
Witajcie. Zamierzam zamówić coś szlachetniejszego z kamieni i srebrne druty. Zachwalacie tu Bukowiec ale czy mnie się wydaje czy to drogi sklep. Na Allegro podobne kamienie o podobnych gabarytach są dużo tańsze. Fakt, że w sklepie jest wygodniej bo się wszystko do koszyka ładuje ale ceny są tu dużo wyższe. A może to się przekłada na jakość kamieni??
Bukowiec na pewno ma kamienie świetnej jakości. Na allegro bywa różnie - te najtańsze często bywają delikatnie mówiąc średnio ciekawe. Z fajnych sklepów z kamieniami są jeszcze Skarby Natury i Beadshop też ma sporo kamieni. Tyle z mojego doświadczenia
A na allegro kupowałam fajne kamienie u art-srebro i pinecha (ale ona chyba od dawna nic nie wystawia).
kulkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 13:42   #4693
Killa Ree
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zuwiolka Pokaż wiadomość
Witam
W ubiegłym tygodniu pisałam o moich doświadczeniach z różnymi sklepami.
Dziś dodam kilka słów o korallo.pl
Złożyłam reklamację na 4 niedobrane bądz uszkodzone pary różnych minerałów. W odpowiedzi napisano mi, że im przykro, że jestem niezadowolona (a ja miałabym !!!) i proponują odesłanie wadliwych produktów i postarają się naprawić swój błąd.
Nie bardzo mi się podobało to rozwiązanie, no ale jechałam akurat na pocztę i wysłałam, a w mailu wyraziłam nadzieję, że jakoś zrekompensują mi koszt jaki musze ponosić na wysyłkę. Bez odpowiedzi.
Jakież było moje zdziwienie gdy w środę odebrałam polecony, a w nim co ? 4 pary minerałów, tym razem w miarę dobranych i .... nic więcej.
Ani karteczki "przepraszamy", ani nawet jednego marnego koralika za mój czas, nerwy i pieniądze.
Śmiechu warte.
Nie omieszkałam napisać do nich, ze miło byłoby dołaczyć jakiś gratis, skoro to z ich winy całe to zamieszanie.
W odpowiedzi napisano "witam, niestety nie "stosujemy" gratisów z powodów technicznych. proszę podać numer konta zwrócimy pieniądze za przesyłkę"

"żenua"
jedno trzeba im przyznać, wiedzą jak tracić klientów

Cóż, skreślam sklep korallo.pl i nutsy z Allegro z listy.

Pozdrawiam czytające
Wiolka
Wiem, że dawno temu to było, ale...
Od lat zamawiam w nutsy/korallo i od lat, gdy cos jest nie tak, to robię zdjęcie wadliwego produktu, wysyłam im mailem z opisem, potem do nich dzwonię kontrolnie, czy dostali, i umawiam y sie, że przy następnym zamówieniu dadzą (tym razem pełnowartościowe) elementy (aha, tak samo jest przy brakach - jeśli coś takiego się zdarzy). Potem przy następnym zamówieniu przed jego złożeniem dzwonię do nich i przypominam, że koszt przesyłki w najnowszym zamówieniu ma być gratis, ze względu na ich błąd (przypominam sprawę) a na koniec jeszcze coś tam zawsze dorzucą... chociaż rzdko jest to coś co mogę wykorzystać natychmiast. Ale nawet ta przesyłka gratis - to dużo
Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 15:00   #4694
ayumi88
Rozeznanie

Dzisiaj 2 paczuszki.
Bukowiec-jak zawsze wszystko zgodnie z życzeniem,bez jakichkolwiek błędów(Wiola i Emilka pokazują,że taka obsługa jest możliwa ).Kamienie cudowne,po prostu cudowne^^ jakości przedniej zdecydowanie,ze srebrem też wszystko ok.I poza tym cudownym serduszkiem w kolorze Red Magma(nawiasem śliczne i jak nie powalają mnie swary,ono zostanie ze mną,nie potrafię się z nim rozstać) znalazłam w kopercie też gratisik w postaci 2 kwiatuszków srebrnych,które na pewno się przydadzą.
Zakończenie mojej sprawy z korallo> :
To całkiem zabawne,że po przeczytaniu wszystkich pięknych opinii o korallo,obiecałam sobie nigdy u nich nie kupować.Ha.I byłam zmuszona.Bo nigdzie nie znalazłam takiej ilości durnych swarków,jakiej mi była potrzebna(aż 3).Baaaa,od momentu złożenia zamówienia do chwili otrzymania przesyłki wręcz się modliłam,żeby wszystko było ok.Ale nie!Zamiast fioletowych,dostałam jasnoniebieskie swary.Oczywiście reklamacja była,bo jakże,należy mi się,płacę i wymagam,to nie jest ich łaska,tylko mój przywilej.Dzisiaj dostałam właściwe kryształki oraz kopertę ze znaczkami do odesłania tych pomylonych.Czyli na szybkość nie mogę narzekać,zresztą pierwsza paczka też szybko do mnie przyszła-to jest plus.
Ale i tak już u nich nie zamówię.Niby kilka dni więcej,różnica niewielka,ale jeśli komuś się spieszy(jak mi),te kilka dni to już problem.A ja siedziałam jak na szpilkach,bo klientka czeka.
Nie,tym Państwu już podziękujemy.Gratisu też nie było,nic na tym nie straciłam generalnie,bo koszt przesyłki wzięli na siebie,ale klientką ich już nie będę.Jedno zamówienie u nich robiłam i o jedno za dużo.Pierwsze wrażenie jednak się liczy...
ayumi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 22:01   #4695
anika7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez liseron Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Witaj Liseron. A nie chodzi Ci przypadkiem o taśmy srebrne? Można przecież też kupić po prostu blachę i piłką przyciąć sobie dowolną szerokość... jeśli chodzi o grubość to przy zakupie musisz się zdecydować chyba, że dysponujesz walcarką pozdrawiam

Zapomniałam dodać, ze jeśli właśnie o to Ci chodzi to możesz kupić to w Hopei www.hopea.pl

Edytowane przez anika7
Czas edycji: 2009-07-06 o 22:03
anika7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 09:45   #4696
maweth
Rozeznanie

GG do maweth

Ja znów siedzę jak na szpilkach, bo nie wiem czy moje zamówienie z Bukowca wyszło przed urlopem czy nie. Niby przelew doszedł w piatek, więc myśle że tak.
Mam zamówienie "na wczoraj" wiec bardzo się niecierpliwię
maweth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 10:02   #4697
Kct
Przyczajenie

Witam, na bukowcu dośc szybko wysyłają, raczej sie nie martw, jak tam kupowałam to dbali o klienta

Edytowane przez Kct
Czas edycji: 2009-07-09 o 17:08
Kct jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 10:35   #4698
kulkam
Wtajemniczenie

GG do kulkam

SkarbyNatury - jak zwykle towar świetnej jakości i wyjątkowo szybka wysyłka (ale wcześniej miałam zawsze jakieś dodatkowe życzenia, więc wysyłka się opóźniała przez konieczność doprecyzowania wymagań )
kulkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 10:36   #4699
liseron
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anika7 Pokaż wiadomość
Witaj Liseron. A nie chodzi Ci przypadkiem o taśmy srebrne? Można przecież też kupić po prostu blachę i piłką przyciąć sobie dowolną szerokość... jeśli chodzi o grubość to przy zakupie musisz się zdecydować chyba, że dysponujesz walcarką pozdrawiam

Zapomniałam dodać, ze jeśli właśnie o to Ci chodzi to możesz kupić to w Hopei www.hopea.pl

Anika7 dziękuję za pomoc - hopea niezastąpiona! Twoja pomoc też! ile się trzeba naszukać i nabłądzić, zanim się znajdzie właściwy tor.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciekawe zapięcia do bransoletek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 21:18   #4700
maueczarne
Raczkowanie

Dawno nie zamawiałam w SN, aż tu nagle mimo wielkich postanowień oszczędzania podkusiło mnie na kilka przekładek srebrnych. Zamówienie za raptem 60zł. Zaskoczona jestem tempem wysyłki. Wczoraj opłacone a dzisiaj u mnie i jeszcze gratis dostałam!
Stary 2009-07-08, 13:31   #4701
Killa Ree
Wtajemniczenie

Moje aktualne zamówienia:
PasArt
Data zamówienia: 06-07-2009
07-07-2009: Status Twojego zamówienia został zmieniony na:
"W trakcie realizacji" - Wpłata została odnotowana, przesyłka zostanie wysłana w ciągu 72 godzin.
"Wysłane" - Przesyłka została wysłana.

Dziś jest 08-07-2009: przesyłki jeszcze nie ma. I wysłali mi wiadomość, że niestety okazało się, że czegoś brakło i mi zwrócą pieniądze. Z tym, że będę u nich zamawiać niedługo, więc umówiłam się, że przy następnym zamówieniu odliczę tę horrendalną kwotę 1,99 . Szkoda, że na stronie nie podają numeru telefonu. Wolę mieć możliwość kontaktu osobistego.

kolejne zamówienia, dziś płaciłam do:
DomKamieni, Astari, Royal-Stone, Szafir i Skarby Natury.

Szafir mam odbiór osobisty - więc nie będę komentować wysyłki. Kontakt świetny i bardzo profesjonalny.

aha: Kadoro - jak zwykle świetny kontakt i szybka przesyłka
Stary 2009-07-08, 14:25   #4702
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Killa Ree Pokaż wiadomość
"Wysłane" - Przesyłka została wysłana.

Dziś jest 08-07-2009: przesyłki jeszcze nie ma.
Litości....ona ma prawo nie dotrzeć na drugi dzień, naprawdę A jeżeli została wysłana po 15 (albo 17, zalezy od miasta), to tym bardziej jest traktowana jako do dostarczenia najwcześniej na 9.07, a nie na 8.07.
Stary 2009-07-09, 07:30   #4703
Killa Ree
Wtajemniczenie

Cytat:
Litości....ona ma prawo nie dotrzeć na drugi dzień, naprawdę A jeżeli została wysłana po 15 (albo 17, zalezy od miasta), to tym bardziej jest traktowana jako do dostarczenia najwcześniej na 9.07, a nie na 8.07.
nie chodziło mi o to, że jej jeszcze nie ma, ale o to, że informację o braku w paczce wysłali kilka godzin po zmianie statusu na "wysłane", zapomniałam dopisać godzin otrzymania konkretnych wiadomości - sorki
7:44, 07-07-2009 - w trakcie realizacji
11:33, 07-07-2009 - wysłane
14:09, 07-07-2009 - info o braku
ja się uśmiałam i tyle

ucieszę się, jak dojdzie do piątku czyli do jutra , jak nie to w weekend nie będę miała co robić - druty mi się skończyły
Stary 2009-07-09, 20:23   #4704
ojejka89
Zadomowienie

yhhhh pie*^%#@ poczta polska :| w piatek wyslane zamowienie z beadshopu (moje pierwsze u nich...) do dzis go nie ma.. dzwonilam do beadshopu, podali nr przesylki, mam jutro isc sie spytac dokladnie, jak nie to zrobia reklamacje... uspokojcie mnie dziewczyny... beadshop to pozadna firma, chyba nie musze sie obawiaz ze moja pieniazki przepadna...?? niby nieduzo, nieco ponad 60 zl, ale ja jeszcze nie zarabiam wiele na bizutkach wiec kazdy grosz sie liczy
ehh myslalam ze przyjde ze szpitala i beda moje koraliki na mnie czekac a tu tylko problemy...

skarby natury pochwale- wszystko ladne, zgodne z opisem, ladnie zapakowane, szybko przeslane
Stary 2009-07-09, 20:39   #4705
substytut
Zakorzenienie

reklamacje moga zlozyc dopiero po 14 dniach a nie od razu wiec i tak musisz czekac
substytut jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 20:59   #4706
ojejka89
Zadomowienie

no tak tak, wiem, tak mi mowi pan z beadshopu.. ja tam moge poczekac... tylko czy mnie nie oleja po tych 14 dniach
Stary 2009-07-09, 21:02   #4707
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
beadshop to pozadna firma, chyba nie musze sie obawiaz ze moja pieniazki przepadna...?? niby nieduzo, nieco ponad 60 zl,
Jak beadshop będzie mądry, to dostanie odszkodowanie, 60zł bez problemu (max. 110zł), więc powinni Ci po prostu wysłać nowe materiały za pieniądze z odszkodowania.
A że beadshop zapewne zażąda od poczty 110zł, ale Ci się do tego nie przyzna, to druga sprawa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-09, 21:13   #4708
ojejka89
Zadomowienie

no niby powinni... ale tak... 14 dni od wyslania dopiero moga zlozyc reklamacje.. wiec to bedzie przyszly piatek... zanim ja na poczcie rozpatrza.. i zanim wysla... to bog wie ile potrwa.. a ja tam mialam zamowione takie sliczne filigrany na kolczyki dla psiapsiolki ktora wraca 18 lipca i facet z beadshopu tez niezle zakrecony.. najpierw mowi ze reklamacje dopiero moze zlozyc po 14 dniach.. pozniej cos tam napomknal ze one zazwyczaj sa pozytywnie rozpatrywane wiec pewnie dostanie pieniazki i bedzie staral sie wiecej otrzymac z poczty... i cos tam ze moze da sie to szybciej zalatwic... i ze pozniej porozmawiamy na temat nowego zamiownia, ewentualnego gratisu czy cos... tylko tak czesto zmienial te wersje, ogolnie na poczatku nie byl mily, pod koniec rozmowy za to slodki i w ogole i juz sama nie wiem co o tym myslec
Stary 2009-07-09, 22:34   #4709
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Zamówionka z tego tygodnia:

SN
- szybko i sprawnie Sztyfciki są po prostu boskie! Zanim je wykorzystam będę musiała skompletować godne takich sztyftów kamienie
Kadoro - szybciutko i towar super samo sreberko
Korallo - wszystkie sztyfty miały proste końcówki, ilość baranków się zgadza ( a zamawiałam ich sporo). Ogólnie - jak zazwyczaj pozytywnie ( raz tylko miałam ale ;] ) - tyle,że ja biorę od nich tylko i wyłącznie sreberko
Antidotum - zdziwiłam się,że tak szybko przyszło moje AC Też sprawnie, ale w Szafirze ( o którym zapomniałam robiąc zamówienie) i tak jest taniej ;]

Czekam jeszcze na paczuszkę z etsy ;] Troszkę długo idzie.
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 13:36   #4710
ojejka89
Zadomowienie

alleluja na poczcie odnalazla sie moja paczka z beadshopu
przyszla razem z paczuszka z SN akurat jak nikogo w domu nie bylo, ja w szpitalu a rodzinka u mnie.. awizo zostawiono jedno a na nim wpisana tylko jedna przesylka... wiec wydali tylko sn z :| przedwczoraj jak jeszcze bylam w szpitalu tata poszedl na poczte i pytal sie o paczke priorytetową... a dzis poszedl jeszcze raz z numerem przesylki i sie odnalazla... kobiety na poczcie tlumaczyly sie ze to przeciez nie paczka tylko list.... szczytem bylo to, ze ta paczuszka pewnie sobie lezala kolo tej z sn, a baby jej wtedy nie wydaly... kocham pp...

mniejsza o to ;p
po otwarciu przesylki beadshop wysuwa sie na prowadzenie kamienie idealnie wrecz sparowane, zyczenie w opisie spelnione, zamowienie skromniutkie za 60zl a w nim jeszcze gratis 2 pastylki jadeitu soocho i 2 kulki dobrane kolorystycznie (takie mialam zyczenie do zamowienia, wiec w sumie dostalam 2 takie komplety tylko w roznych kolorach, jak dla mnie strzal w dziesiatke z tym gratisem ) normalnie jestem pod wrazaniem. ostatni gratis dostalam z qnsztu i byly to malenke cloisone niezbyt w moim guscie ;p a w skarbach zamienie za ponad 100zl, w korallo tez nieraz ponad 100 bylo i nigdy nic, a tu taka niespodzianka naprawde duzy plus i juz nie moge doczekac sie kolejnego zamowienia

Edytowane przez ojejka89
Czas edycji: 2009-07-10 o 13:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości