|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Cytat:
![]() ![]() A tak na upartego, o ile to nie jest coś poważnego, albo jakis oddział o zaostrzonym rygorze (jak to brzmi....), to chyba im trochę koralików i parę drucików nie przeszkodzi, prawda? Można chyba tam robić coś oprócz rozwiązywania krzyżówek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak z doświadczenia ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sklep.amical.pl/index.php...ct&prod_id=756 w porownaniu z tymi ktore mialam (jakas firma/marka F/V czy F&V) sa w o wiele nizszej cenie i lepszej jakosci - doradzone przez specjaliste ![]()
![]() |
#4684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to mam nadzieje ze po 2-3 dniach wroce do domu, podobno na poczatku nie bedzie na nic sily, ale bizu mozna robic nawet na lezaco przeciez ![]() ja chce juz moje zamowienie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Raczkowanie
|
Witam! Podczytuje Was codziennie i z racji dzisiejszego expressu w koncu się wypowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam, że tak zmienię temat... pomóżcie! Nie dam rady ze swoim wzrokiem przebrnąć przez wszystkie strony, a zależy mi na waszej opinii doświadczonych specjalistek - gdzie kupujecie srebrny drut, mam na myśli te płaskie i najchętniej szerokie... nigdzie nie mogę ich znaleźć ![]() pozdrawiam Was wszystkie serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Rozeznanie
|
Jubilex-sklep.
Zapłacone jeszcze w niedzielę, we wtorek dostałam potwierdzenie, że dostali przelew, a do dziś zero wiadomości, że wysłane. Trochę się zestresowałam po postach Basiulka i w dodatku doczytałam, że od poniedziałku mają urlop, więc napisałam maila z pytaniem o to kiedy mają zamiar wysłać. Odpowiedzi nie dostałam, ale po powrocie z pracy zastałam w skrzynce przesyłkę ![]() Na pierwszy rzut oka wygląda na to, że wszystko jest. Drut wsadzony luzem do koperty - to jedyny minus. |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za podpowiedź, potwierdziłaś moje przypuszczenia, od rana zaczynam przygodę z młotkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Rozeznanie
|
Witajcie. Zamierzam zamówić coś szlachetniejszego z kamieni i srebrne druty. Zachwalacie tu Bukowiec ale czy mnie się wydaje czy to drogi sklep. Na Allegro podobne kamienie o podobnych gabarytach są dużo tańsze. Fakt, że w sklepie jest wygodniej bo się wszystko do koszyka ładuje ale ceny są tu dużo wyższe. A może to się przekłada na jakość kamieni??
Podpowiedzcie mi jeszcze czy do owijania wrappków kupić 0,5mm czy 0,4mm czy może jeszcze cieńszy? Do moich pierwszych posrebrzanych tworków wykorzystywałam 0,4 ale zastanawiam się czy 0,5 mm też da się owijać?
#4691 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
jubilex raczej nie wysyła potwierdzenia wysyłki.Przynajmniej ja nigdy nie dostałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na allegro kupowałam fajne kamienie u art-srebro i pinecha (ale ona chyba od dawna nic nie wystawia). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od lat zamawiam w nutsy/korallo i od lat, gdy cos jest nie tak, to robię zdjęcie wadliwego produktu, wysyłam im mailem z opisem, potem do nich dzwonię kontrolnie, czy dostali, i umawiam y sie, że przy następnym zamówieniu dadzą (tym razem pełnowartościowe) elementy (aha, tak samo jest przy brakach - jeśli coś takiego się zdarzy). Potem przy następnym zamówieniu przed jego złożeniem dzwonię do nich i przypominam, że koszt przesyłki w najnowszym zamówieniu ma być gratis, ze względu na ich błąd (przypominam sprawę) a na koniec jeszcze coś tam zawsze dorzucą... chociaż rzdko jest to coś co mogę wykorzystać natychmiast. Ale nawet ta przesyłka gratis - to dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj 2 paczuszki.
Bukowiec-jak zawsze wszystko zgodnie z życzeniem,bez jakichkolwiek błędów(Wiola i Emilka pokazują,że taka obsługa jest możliwa ![]() ![]() ![]() Zakończenie mojej sprawy z korallo> ![]() To całkiem zabawne,że po przeczytaniu wszystkich pięknych opinii o korallo,obiecałam sobie nigdy u nich nie kupować.Ha.I byłam zmuszona.Bo nigdzie nie znalazłam takiej ilości durnych swarków,jakiej mi była potrzebna(aż 3 ![]() ![]() Ale i tak już u nich nie zamówię ![]() Nie,tym Państwu już podziękujemy.Gratisu też nie było,nic na tym nie straciłam generalnie,bo koszt przesyłki wzięli na siebie,ale klientką ich już nie będę.Jedno zamówienie u nich robiłam i o jedno za dużo.Pierwsze wrażenie jednak się liczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam dodać, ze jeśli właśnie o to Ci chodzi to możesz kupić to w Hopei www.hopea.pl Edytowane przez anika7 Czas edycji: 2009-07-06 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Rozeznanie
|
Ja znów siedzę jak na szpilkach, bo nie wiem czy moje zamówienie z Bukowca wyszło przed urlopem czy nie. Niby przelew doszedł w piatek, więc myśle że tak.
Mam zamówienie "na wczoraj" wiec bardzo się niecierpliwię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Przyczajenie
|
Witam, na bukowcu dośc szybko wysyłają, raczej sie nie martw, jak tam kupowałam to dbali o klienta
![]() Edytowane przez Kct Czas edycji: 2009-07-09 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Wtajemniczenie
|
SkarbyNatury - jak zwykle towar świetnej jakości i wyjątkowo szybka wysyłka (ale wcześniej miałam zawsze jakieś dodatkowe życzenia, więc wysyłka się opóźniała przez konieczność doprecyzowania wymagań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Anika7 dziękuję za pomoc - hopea niezastąpiona! Twoja pomoc też! ile się trzeba naszukać i nabłądzić, zanim się znajdzie właściwy tor. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciekawe zapięcia do bransoletek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Raczkowanie
|
Dawno nie zamawiałam w SN, aż tu nagle mimo wielkich postanowień oszczędzania podkusiło mnie na kilka przekładek srebrnych. Zamówienie za raptem 60zł. Zaskoczona jestem tempem wysyłki. Wczoraj opłacone a dzisiaj u mnie
![]() ![]()
#4701 |
Wtajemniczenie
|
Moje aktualne zamówienia:
PasArt Data zamówienia: 06-07-2009 07-07-2009: Status Twojego zamówienia został zmieniony na: "W trakcie realizacji" - Wpłata została odnotowana, przesyłka zostanie wysłana w ciągu 72 godzin. 07-07-2009: Status Twojego zamówienia został zmieniony na: "Wysłane" - Przesyłka została wysłana. Dziś jest 08-07-2009: przesyłki jeszcze nie ma. I wysłali mi wiadomość, że niestety okazało się, że czegoś brakło i mi zwrócą pieniądze. Z tym, że będę u nich zamawiać niedługo, więc umówiłam się, że przy następnym zamówieniu odliczę tę horrendalną kwotę 1,99 ![]() kolejne zamówienia, dziś płaciłam do: DomKamieni, Astari, Royal-Stone, Szafir i Skarby Natury. Szafir mam odbiór osobisty - więc nie będę komentować wysyłki. Kontakt świetny i bardzo profesjonalny. aha: Kadoro - jak zwykle świetny kontakt i szybka przesyłka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 7:44, 07-07-2009 - w trakcie realizacji 11:33, 07-07-2009 - wysłane 14:09, 07-07-2009 - info o braku ja się uśmiałam ![]() ucieszę się, jak dojdzie do piątku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
yhhhh pie*^%#@ poczta polska :| w piatek wyslane zamowienie z beadshopu (moje pierwsze u nich...) do dzis go nie ma.. dzwonilam do beadshopu, podali nr przesylki, mam jutro isc sie spytac dokladnie, jak nie to zrobia reklamacje... uspokojcie mnie dziewczyny... beadshop to pozadna firma, chyba nie musze sie obawiaz ze moja pieniazki przepadna...??
![]() ![]() ehh myslalam ze przyjde ze szpitala i beda moje koraliki na mnie czekac a tu tylko problemy... ![]() skarby natury pochwale- wszystko ladne, zgodne z opisem, ladnie zapakowane, szybko przeslane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
reklamacje moga zlozyc dopiero po 14 dniach a nie od razu wiec i tak musisz czekac
#4706 |
Zadomowienie
|
no tak tak, wiem, tak mi mowi pan z beadshopu.. ja tam moge poczekac... tylko czy mnie nie oleja po tych 14 dniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A że beadshop zapewne zażąda od poczty 110zł, ale Ci się do tego nie przyzna, to druga sprawa. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Zadomowienie
|
no niby powinni... ale tak... 14 dni od wyslania dopiero moga zlozyc reklamacje.. wiec to bedzie przyszly piatek... zanim ja na poczcie rozpatrza.. i zanim wysla... to bog wie ile potrwa.. a ja tam mialam zamowione takie sliczne filigrany na kolczyki dla psiapsiolki ktora wraca 18 lipca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Zamówionka z tego tygodnia:
SN - szybko i sprawnie ![]() ![]() Kadoro - szybciutko i towar super ![]() Korallo - wszystkie sztyfty miały proste końcówki, ilość baranków się zgadza ( a zamawiałam ich sporo). Ogólnie - jak zazwyczaj pozytywnie ( raz tylko miałam ale ;] ) - tyle,że ja biorę od nich tylko i wyłącznie sreberko ![]() Antidotum - zdziwiłam się,że tak szybko przyszło moje AC ![]() Czekam jeszcze na paczuszkę z etsy ;] Troszkę długo idzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zadomowienie
|
alleluja na poczcie odnalazla sie moja paczka z beadshopu
![]() przyszla razem z paczuszka z SN akurat jak nikogo w domu nie bylo, ja w szpitalu a rodzinka u mnie.. awizo zostawiono jedno a na nim wpisana tylko jedna przesylka... wiec wydali tylko sn z :| przedwczoraj jak jeszcze bylam w szpitalu tata poszedl na poczte i pytal sie o paczke priorytetową... a dzis poszedl jeszcze raz z numerem przesylki i sie odnalazla... kobiety na poczcie tlumaczyly sie ze to przeciez nie paczka tylko list.... ![]() ![]() mniejsza o to ;p po otwarciu przesylki beadshop wysuwa sie na prowadzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2009-07-10 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.