|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
easy hair... chyba najłatwiejsza a przy tym najsolidniejsza :P ja np bez problemu odważyłabym sie popróbować na koleżance/mamie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Raczkowanie
|
a wiec to bylo tak... moja mama miala prtzedluzane wlosy jakies 3-4 lata temu... i niedawno wpadlam na pomysl ze tez bym chciala miec dluzesze( poniewaz fryzjerka mnie sciela do ramion a mialam do pasa !! ) wiec mama powiedziala ze mi przedluzy ale tylko dol.Wiec poszlam do fryzjerki i sie pytalam ile chca to chcialy za 30 pasemek 350 zl.Bylam zielona i myslam ze to mi wystarczy.Wiecie jak to jest Bylam ciekawa to buszowalam po necie zeby zobaczyc chociaz w przyblizeniu jak bede wygladac w tych wlosach do pasa.... i kiedy tak szukalam w necie zdjec... natknelam sie na strone www.wlosyonline.pl .Myslalan ze sa to sklepy dla fryzjerek ...ale zwrocilam uwage na lewy rog gdzie pisalo "zestaw startowy" kliknelam przeczytalam i powiedzialam mamie co odkrylam !! i to za jaka cene !! za te 350 zl to ja mam 200 pasemek a nie 30 !! mama sie zgodzila po obejrzeniu instrukcji stwierdzilysmy ze to nic trudnego !! mam strone krok po kroku metoda mikroring i powiem wam ze jak na 1 raz wyszlo mamie super ! Gdyby nie net nie miala bym pojecia ze mozna sammu zrobic bardzo tanio i bez problemu z klotniami poniej ( bo co mamie kazesz oddac kase ?:P) . A oto dla wsysztkich dziewczyn METODA MIKROINGS KROK PO KROKU -------> http://www.wlosyonline.pl/info_pages.php?pages_id=7 .
A najlepsze to jest to ze dla moich wlosow 30 pasm to smiech na sali poniewaz mam geste wlosy... Kupilam 130 czy 140 i bylam zadowolona , chociaz kupialam blond i braz a swoje mialam ciemy braz to i tak bylo ok nosilam warkoczyki.Teraz farbuje na blond i przedluzam tylko dol wlosami kreconymi blond przynajmniej nie bede musiala sie bawic w prostownice. Dzieki wam na tym forum wiem juz bardzo duzo na temat przedluzania i sie tym interesuje , dlatego tez obiecalam ze przedluze mojej mamie z 30 pasm blond poniewaz ma czarne a to fajnie wyglada heh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Przyczajenie
|
Dot.: przedłużanie -
witam ,czy ktoraś z was dziewczyny wie gdzie mozna zrobic kurs przedłużania wlosow w warszawie.pozdawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje,ze udalo mi sie wkleic zdjecie-jezeli nie-to sorka
![]() To jest fryzurka jaka ostatnio jestem zachwycona i do jej wykonania potrzebowalabym miec tylko przedluzone wlosy z tylu glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki Mysiaczka... zbieram kasę na sprzęt i szukam osoby chętnej i w miarę sprawnej
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Mysiaczka i jak te włosy się sprawują? Który rodzaj ich kupiłaś? Czy wszystko było w porządku z przesyłką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
dżizes ile ja sie namęczyłam żeby założyć te włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Raczkowanie
|
chcialam Wam pokazac zdjecie z dzisiejszego przedluzania mojej kuzynce
![]()
#4721 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() moze ktos wystawi jakies wlosy na allegro niedrogo i trafie moja kolezanka (fryzjerka) kupila ostatnio na allegro wlosy 115 gram za 110zl - z glowki, nigdy niefarbowane ![]() no to by byl dol ![]() chyba ze mialaby doczepione tez sciete z glowy to moglyby byc dzisiaj widzialam i dotykalam wlosy ktore moja kolezanka ostatnio sciagnela z glowy (oczywiscie sciete wczesniej od kogos) - nosila je jakis czas, a wczesniej nosila je jej inna kolezanka pol roku, farbowala itp i byly tak miekke ze szok - moje wlasne nigdy takie nie byly
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4724 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mysiaczka napisala Cytat:
![]() Tysiac razy spytalam czy potrafilby mi zrobic , niekoniecznie perfekcyjnie ale jakos zeby bylo . Jak to facet , zdania nie zmienil , pewny siebie. Skompletowalam caly zestaw na niem. aukcjach , bo w Polsce jeszcze byla cisza , kupilam wlosy , luski keratynowe , wszystko ... Studiowalam materialy , cwiczylam na glowce , na lalkach i jak przyszedl ten moment ON sie mnie nagle pyta , po co mi przedluzac , bo on woli krotkie ... Szlag mnie trafil , bo ja wiedzialam , ze teraz szuka pretekstu aby sie wymigac. No i nie podjal sie . Wszystko wiec lezy a kolezanek do przedluzania nie mam. Przedluzylam wiec u wybranej osoby z aukcji , ktora sprzedaje wlosy na allegro. Wtopilam , blyskawicznie to cos zdjelam. Wpadlam na pomysl aby kupic sobie tymczasowo PERUKE . Patrzcie jaka sobie kupilam i mialam przediabelskie szczescie , doslownie za grosze .Wprawdzie nie z prawdziwego wlosa ale gdybyscie ja mialy w rekach ...Cudo . Grzywke lekko spinam . Niestety kupilam i nie chodze , nie wiem na co znowu czekam ![]() http://cgi.ebay.de/Peruecke-PL-98-15...QQcmdZViewItem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
Xenia, skoro sprzęt ci leży w kącie to nie chciałabyś odsprzedać?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
aneta_polish- ty jestes z poznania to tak jak ja
![]() a powiedz mi za ile bys mi przedluzyla wloski ?? ;> dodam ze mam ich baaaaaaaaaaardzo duzo ![]() bo szukam szukam po tym poznaniu no ale wszedzie cenki jak z kosmosu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama nie poznala , ze to peruka , bo widuje mnie rzadko . Kilka innych osob rowniez , dopiero jak im powiedzialam , ze to peruka to zaczelo sie szukanie . Owszem , przedzialek z imitacja skory jest troche jasny ale jesli wspolgra z jasna karnacja i jesli ktos nie wie , ze to sztuczne wlosy to nie dopatruje sie " haczyka ". Poza tym za te pieniadze to naprawde dobra peruka . Szczerze mowiac mialam ja zaledwie 2 , moze 3 razy ubrana i to tylko na pokaz. Nigdy nie bylam w niej na dworze , pomimo iz mama sama mowi , ze " nie widac" nic i glupia jestem , ze nie chodze. Jednak ja mam po ostatnim przedluzaniu juz fobie , ze " widac " i sama sobie wmawiam. Sama sie dziwie , ze taki towar dostalam za takie grosze . Ona oddycha , ze wlasna skora glowy sie nie poci , poza tym ma tez haczyki i niewidoczna gumke do bezpiecznego umocowania peruki aby sie nie ruszala. Chcialabym u Ciebie kiedys przedluzyc wlosy , wiec moge Ci ja pokazac przy okazji . Widzialam juz tak paskudne peruki , ze ta jest dzielem sztuki .Mama stwierdzila , ze ladniej mi w niej niz we wlosach podczas ostatniego przedluzania . abercrombie&fitch narazie o tym nie mysle , bo ciagle mam nadzieje , ze znajdzie sie ktos kto mi kiedys zalozy . Jednak u mnie wszystko sie moze zdarzyc i jeslisie zdecyduje , dam znac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
Które syntetyczne lepsze monobraid firmy latrend czy profibre tej samej firmy? Jak długo je ponoszę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=GUG7h...related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=vonXc...related&search= http://www.youtube.com/watch?v=vonXc...related&search= http://www.youtube.com/watch?v=qBE3j...related&search= http://www.youtube.com/watch?v=fsyuj...related&search= To dla Was kochane Wizazanki moze sie na cos przydadza te linki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-09-28 o 20:31 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam klipsów,mam spinki z takim grzebyczkiem,tapirowałam i spryskiałam lakierem...to trzeba poprostu bardzo mocno wsunąć żeby sie trzymało,bolała mnie głowa od tego a jak pociągnie sie za te włosy to już całkiem masakra...ale wygląda lepiej i mniej czuc pod palcami...myśle że jak wejde w wprawe to będzie mi zakładanie tego zajmowało 5 minut ![]() mam spinki rozmiar S z silikonem żeby sie nie zsuwały... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
BAN stały
|
http://allegro.pl/item247970799_cudn...nie_kitka.html
oraz http://allegro.pl/item249574022_wlos..._z_brazem.html prosze bardzo, sciete prosto z glowy ![]() dziewczyny ile tych klipsow S mam kupic....na 130 cm tasmy......... bo juz sama nie wiem? 20? Edytowane przez Smile_Smile Czas edycji: 2007-09-27 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczeta!
![]() Czy ktoras z Was kupowala moze wloski od tej Pani? http://www.allegro.pl/item243189070_...edluzanie.html Myslicie ze sa dobrej jakosci i warto zainwestowac tyle pieniazkow?? Bardzo dziekuje za pomoc i informacje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
patrycie ile same wlosy kosztuja.... a gdzie robobocizna ?
+ sprzet (wiem ze to jednorazowy zakup w przypadku zgrzewarki jak i akcesorii typu szczypce i szydelko) ale np mikroringi 200 szt to juz jest 40 zl .. Trzeba jeszcze szczotke kupic, jakas odzywke szampon... Wspolczuje Fryzjerka bo ludzie zaczynaja robic samemu w domu... albo fryzjerki chodza po domu i dorabiaja sobie i sie nie dziwie !(oczywiscie mam na mysli PRAWDZIWE FRYZJERKI a nie jakies amatorki). Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-09-28 o 20:30 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co wiecej zakladala mi je tez ta pani . Z jednej strony mi przykro , poniewaz obiecalam jej , ze wlosy zareklamuje a jednak nie moge tego zrobic ; a z drugiej strony jestem wsciekla , ze byly to najgorsze wlosy jakie mialam , zaplacilam tez niemalo i tak wtopilam. Moja opinia to za malo . Tym bardziej , ze niedawno byly osoby , ktore byly z tych wlosow zadowolone . Ciekawa jestem czy byly to ich pierwsze wlosy i maja skale porownawcza ... Ja mialam wlosy zakonczone koncowka keratynowa , Ty tutaj pokazujesz tasme . Nie wiem czy zrobiona z tych samych wlosow czy nie . Ps. Moge podeslac zuzyte pasemko , osobie ktora naprawde sie waha . Dziewczyna na koncu , w niebieskiej bluzce Diora ...to ja . Wlosy mam nie na tasmie tylko metoda pasemkowa . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.