|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Alithio.. kochana ![]() Podczytuje wątek z boku.. nie pisze, bo.. no właśnie duzo tych "bo".. ostatnio, u mnie raczej do tyłu niż do przodu.. taki czas i już.. Pozdrawiam cieplutko wszystkie Puchatki
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Kulbit kochaniutka, a ja myślałam, że gdzieś urlopujesz?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wróciłam jednak chodziłam bez szalika miałam 2 nocne ataki kaszlu, takie, że TŻa budziłam, ale w dzień było okOgólnie wyjazd bardzo udany Ciężko mi się będzie przestawić, bo teraz do poniedziałku będę sama w domu - jutro raniutko rodzice z bratem wyjeżdżają nad morze, zostawiają mi pieska żebym mu codziennie lekarstwa dawała
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
Kulbit, o Tobie zawsze pamiętam
Oby wszyściutko było do przodu i żebyś się nie martwiła Trzymaj się Kochana!!!Hejasz, jak widzę jakie mojego kuzyna przyszywane dzieci maja pomysły (starsze lat 8 młodsze 4) to rozkładają mnie na łopatki.... Nie pamiętam żebym ja takie teorie czy pomysły miała Przynajmniej nie masz nudno ze swoim Szymkiem. Szpiegu, ja od 4 miesięcy marzę o ptasim mleczku Ale dziś sie skusze na 3 sztuki, bo cukier mi spadł na 43 jednostki... Przekabaciło mi sie wszystko w drugą stronę....głupie jajniki bo to od nich wszystko...![]() Daria, witaj Super że wyjazd Ci się udał A nie martw sie samotnością w domku Ja bym się chętnie zamieniła, bo u mnie prawie zawsze ktoś jest.... A ten piesek to chyba ma Cię raczej pilnować
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam ciekawe przeżycie z Szymkiem. Masz rację Alithia. Z nim nie mozna się nudzić. Wczoraj jednak bardzo mnie wzruszył. Oglądaliśmy TV i jak usłyszał, że do Bałtyku wpłynął wieloryb, to się bardzo ucieszył, że Polska będzie miała własnego wieloryba i on pojedzie do Gdańska i bedzie mógł go może kiedyś zobaczyc na własne oczy. Kiedy jednak za chwilę usłyszał, że biedaczek wieloryb może zdechnąć z głodu, bo w naszym morzu nie ma tego planktonu co on je, to się rozpłakał, a potem poprosił abysmy sie pomodlili, żeby Pan Bóg tego "wielorybka" wyprowadził do domku. Potem pomyślał i powiedział:"Mamusiu ja wiem czemu mi mięso i wędliny nie smakują, bo ja kocham zwierzęta. Uwierzcie mi nigdy z nim nie rozmawiałam na temat wegetarianizmu. To prawda on nie je wędlin ani mięsa, bo nie smakowało mu to nigdy, a ja nie mam zwyczaju zmuszać go do niczego jeśli chodzi o jedzenie. On je mnóstwo innych zdrowych rzeczy. Lubi soki warzyne, warzywno-owocowe i owocowe. Pije dużo mleka. Je żólty ser, pije jogurty, serki homogenizowane, dużo owoców (pochłania je tonami) i surowe warzywa. Poza tym jest zdrowy i rozwija sie prawidłowo fizycznie i umysłowo. Nie martwie sie więć strasznie, chociaż go cały czas obserwuję. Robilismy ostatnio podstawowe badania i wynika ma prawidłowe. No i widzicie jakiego my mamy tego naszego synka?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Alithia mój piesek nie dość, że jest malutki (no dobra, wielkości pekińczyka, bo to shih-tzu) i raczej bezbronny to jeszcze staruszek, więc to ja go będę pilnować
a zdrowie hm.. wczoraj myślałam, że jest już ok, ale w nocy okazało się, że się baardzo mylę mało się nie udusiłam u mnie tez zawsze ktos jest, dlatego bedzie mi troche dziwnie jak zostane sama
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
To ja mam mniejszego troszkę psa(york)
Moja przyjaciółką i pól jej rodziny na shih tzu. Urocze psiaki Wiesz co, na taki kaszel duszący polecam pic napar z tymianku suszonego. Tak koi od środka i uspokaja. Bo dobra też jest pseudo nalewka uzdrowieniowa : parę gałązek(tak żeby mniej- więcej garść wyszła) tymianku świeżego lub suszonego trochę więcej, o połowę zalać ćwiartką wódki czystej. Wstawić do lodówki i niech postoi aż nabierze takiego miodowego koloru(co najmniej tydzień niestety). I potem pól łyżki stołowej na cukier. Rozgrzewa, i kaszel tak nie dusi. U mnie w domu, jako że ja jestem maniaczką hodowania w doniczkach na parapecie ziół i przypraw to mam to lekarstwo na dyżurze cały rok. Moja mama astmatyczka też poleca ją na napady kaszlu. A tak to pij zaparzony napar z tymianku suszonego(sklep zielarski lub apteka).
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
|
#4718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja na kaszel polecam tusipect albo syrop buraczkowy ;P
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za rady
moje syropy już nic nie dają, chciałam się jutro wybrać do lekarza, ale musiałabym iść najwczesniej o 19, a ide do ginekologa i nie wiem o której wyjde
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba pojde i rzuce sie pod pociag... ;( juz mam dosc tego ze mam taka figure... tyle rqazy probowalam to zmienic i nie widze efektow a w pasie mam przynajmniej ze 30 cm za duzo. ratunku
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ile masz w pasie? Bedzie nam latwiej ocenic czy warto rzucac sie pod pociag....
|
|
#4722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejasz:
Niestety nie Urlop wparwdzie juz niedługo, od 1 września![]() Cytat:
Na pewno wszsytko się ułozy ![]() Cytat:
Gratuluję tobie i twojemu mężowi![]() Cytat:
Cytat:
Ćwiczenia i dieta na pewno dadzą efekty Nie może byc inaczej A ja przede wszsytkim życzę ci akceptacji samej siebie i znalezienie w sobie tej prawdziwej wartości która nie jest mierzona w kg![]() Dziewczyny, a tak na marginesie potrzebuje waszej pomocy Może któraś bedzie umiała mi podpowiedzieć. Otóż tak,chciałabym w swoim poście umieszczanym na wizażu umieścic link do swojego konkretnego postu z innego wątku ale nie umiem tego zrobic! Wiecie jak to sie robi?
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Voila
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dario Dziekuję o to mi chodziło Jeszcze raz dzięki!
|
|
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
On jutro rano wyjezdza
Nie bedzie go 8 dni
|
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
Witam Pulchniutkie
Dołączam się do Waszego grona ... jak już się wmieszam w tłum to coś napisze a na razie uciekam czytać od początku hehehe
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe osoby
![]() Kulbit nie ma za co, polecam się na przyszłość Zmieniły mi się trochę plany, zaraz idę do internisty, poproszę przy okazji o receptę na tabletki, może mi wypisze, w końcu to znajoma lekarka, do gina nie poszłam, bo bałam się, że nie zdążę, a już nie wyrabiam z tym kaszlem - w ogóle spać nie mogę trzymajcie za mnie kciuki
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest za co
|
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
Margotka_ Witam
Czuj się swobodnie i nie tylko ale tez pisz jak najczęściej Ellie00 zgadzam sie w 100% z Kulbit co napisała Ja przestałam walczyć z swoim ciałem, rozpieszczam je i akceptuję coraz bardziej. Bez sensu katować się, wyrzekać wszystkiego a efektów i tak nie widać. Stwierdziłam, ze taka jestem i już. Pamiętaj że dbanie o nie i rozpieszczanie go to już duży krok do akceptacji. Kulbit, ja dopiero jakiś miesiąc temu to rozszyfrowałam z multicytowania nadal nie umiem korzystać Daria, mam nadzieję, ze lekarka wypisała Ci też coś na ten kaszel męczący i okrutny. ![]() Szpiegu, jak wyjeżdża to wróci pomyśl jakie będzie powitanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponad 3 miesiące z głowy ciekawe jak ja będę zdobywać tabletki w Warszawie? pierwsza noc w samotności a tu burza TŻ niedawno pojechał.. po tym jak wzielam prysznic, wsadził mnie na wagę.. odkąd z nim jestem (2 miesiące), przytyłam 5,5kg
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bedziesz chodzila do mojego gina :P
Dobra babeczka. Ale pojawia sie raz w miesiacu... Ide sobie zrobic waniliowe mleczko sojowe (chyba moge?).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe Panie.
Ellie zgadzam sie z dziewczynami. Jeśli siebie nie zaakceptujesz to rzucanie sie pod pociąg też Ci nie pomoże, a tylko zaszkodzi. Wyobraź sobie, że zginiesz i co? I tak nie bedziesz szczuplejsza, ale Cie nie będzie. No dobra "nie będziesz się juz ze sobą męczyć". Ale jeśli nie zginiesz a tylko pokaleczysz sie okrutnie i w takim stanie zdrowia (nie zdrowia) będziesz nadal taka jaka jesteś? Zastanów się i zdecyduj co jest lepsze. Żyć jak jest czy zmienić to na smierć, albo kalectwo. Trochę drastycznie to brzmi, ale taka jest prawda. Jesteś wśród babeczek sobie podobnych i to jest grupa wsparcia, a wspieramy sie tak jak potrafimy. Kulbit ja dopiero kilka dni temu wkleiłam pierwszego linka i nie tyle dzieki podpowiedzi Darii co dzięki temu, że mnie nauczyła zdobyc normalny stanik i nauczyła, że moge wymagać. Wszystko więc dzięki porządnemu biustonowszowi (którego jeszcze nie mam, ale juz się cieszę).Alithia a z mulicytowaniem to dopiero teraz sie dowiedziałam od Kulbit, dzięki bo zapytałaś. Aniu co mam Ci napisać ? Szkoda, że nie dałaś rady przyjechać. Jak tam Balbina? Pojechała? Coś nam przerwało rozmowę, a potem nie mogłam się do Ciebie dodzwonić.Dario odpoczywaj, poczytaj, czas szybciej zleci. No i kuruj sie Dziewczynko, kuruj. A 5,5 kg to dobra gęś - da się zjeść.
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
Cmoksia powrotu do zdrówka
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
http://dziubus.multiply.com/photos/photo/101/8
http://dziubus.multiply.com/photos/photo/101/11 http://dziubus.multiply.com/photos/photo/101/17 Ja musiałam to wkleić, aby Was rozśmieszyć. Przyznajcie czy faceci (niektórzy) nie są pocieszni. Ten w koparce no to wiadomo, każdemu się zdarza, ale ten gościu w body damskim jest "super". No a wózkarze to prawie mnie na łopatki położyli. Głupio sie z kogoś śmiać, ale jak tu się nie śmiać, przyznajcie same. Jak ja się ciesze, że potrafię wklejać linki.
|
|
|
#4737 |
|
Rozeznanie
|
Ellie pomyśl chwilkę jak wielu jest nieszczęśliwych ludzi, chcesz do tego rachunku dodawać swoich bliskich ?
![]() Alithia ma racje, wystarczy wierzyć w siebie, ludzie są tak podatni na sugestie, że są w stanie uwierzyć we wszystko. Jeśli poczują od Ciebie pewność siebie - nie zauważą osoby, puszystej, z kompleksami. Zauważą młodą, uśmiechniętą (nie mam wątpliwości, że się uśmiechasz, taka nasz natura ) dziewczynę i będą się czuli w twoim towarzystwie swobodnie, miło. A już to iż ludzie czuja się z tobą dobrze daje (przynajmniej mi) wiele satysfakcji. Wiem ze czasem to jest trudne Ale powiedzmy sobie szczerze, wykrzywianie buzi w grymasach niezadowolenia, w przypadku tych wyćwiczonych grymasów jest po prostu głupie, w przypadku tych grymasów wynikających z chwili - po prostu nas obrzydza. Nikt nie wygląda ładnie gdy się krzywi ![]() Jeśli jesteś samotna, a podejrzewam ze to najbardziej nam puchatkom ciąży, to możemy pogadać prywatnie, jak ci opisze swoje życie to zaczniesz się zastanawiać czy przypadkiem nie masz lepiej ![]() Patrz dziewczynko kochana ile masz odpowiedzi na tą mizerna notkę którą tu zawarłaś ![]() Naprawić mi to w tej chwili ! Napisz nam coś o sobie Seper Hiper Puchatkowo-Odjechanym Gronie Extra Babeczek DZIEWCZYNKI JA WAS PO PROSTU KOCHAM
|
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
Margotka_ Też napisz nam coś o sobie
Co tak skromnie ? Wpadasz i od razu zaczynasz wspierać ? Tu trza z serduszkiem na rąsi przychodzić Żart, bardzo miło mi poznać.hejasz kochana brawo ha ha ha kulbit – cześć wspaniała kobieto, zostajesz już z nami ? ![]() Daria ?! Co ty tak długo nam chorujesz ? Dziewczyno ! TŻ-eta pod pierzynę i wypocić to hi hi hi przy okazji te 5,5 kg ci zejdzie Szok, ależ zemnie zboczucha he he he
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helenko, najmocniej Cie przepraszam, nie pojechala
Nawalilam. Jeszcze od dwunastu godzin rycze... chociaz wylanie moza lez nastapi w ciagu najblizszych 6 dni... rozryczalam sie jak zamknelam za nim drzwi.Wszystko jest bezsensu
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko ja.... dzień dobry....
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

jednak chodziłam bez szalika
miałam 2 nocne ataki kaszlu, takie, że TŻa budziłam, ale w dzień było ok
Oby wszyściutko było do przodu i żebyś się nie martwiła

Czuj się swobodnie i nie tylko ale tez pisz jak najczęściej
? Szkoda, że nie dałaś rady przyjechać. Jak tam Balbina? Pojechała? Coś nam przerwało rozmowę, a potem nie mogłam się do Ciebie dodzwonić.
hi hi hi przy okazji te 5,5 kg ci zejdzie