|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Witam
Doridee mieszkanko super, balkony się fajnie prezentują napewno sobie super urządzicie,mężuś robi projekt mój też uwielbia wymyślać różności co chwilke coś zmieniamy. A buciki śliczne a co do bucików Wenezja współczuje i trzymam kciuki za teścia oby było lepiej Moje dziewczynki kąpią się razem Karola to uwielbia się chlapać gdy tylko zobaczy otwarte drzwi w łazience to już tam leci i woła kompu a jak jej nie wkładam to robi wielkie larmo. Monka ale bielizna nono ekstra też chce jakąś taką sexi jak znajde czas to sobie napewno nie odmówie kupienia takiego cacka napewno lepiej się poczuje a i mój będzie zadowolony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
Doridee Jak Kacper był mniejszy to kąpał się ze mna i z tz-em
z Igorem tez kąpałam sie kilka razy.Ale teraz to juz odpada . kacper jest za duzy a jak wziełabym Igora do kąpieli to i drugi by chciał. A buciki bombowe,bardzo mi się podobają.
#4713 |
Zakorzenienie
|
Wenezja trudno sie nie martwic w takiej sytuacji wiec powiem tylko tyle trzymaj sie i czasem najgorsze rokowania sie nie spelniaj z dnia na dzien bedzie poprawa
![]() Doridee bucisze ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kapieli to ja sie nigdy nie kapalam ale wczoraj tz pierwszy raz sie kapal z malym jakos maly nie byl zachwycony bo duzego pola do popisu nie mial haha bo tz cala wanne zajac haha Kasia noooooo podobnie sa strasznie tyle tylko ze Igorek chyba bardzej pod bladynka zchodzi ![]() Przyszedl mi sprzet wlasnie tz skrec pewnie jakis czas to potrwa haha a od jutra potowka haha i spalanie tluszczyku hehe. Edycia zyjesz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
No no laski..co tu za tematy..fatałaszki super!!
![]() Monka bielizna świetna!!! ![]() ![]() Mloda?!Pewnie tak pomyslalyscie co???Tak-mloda,ale niczego nie zaluje ![]() jesli sie wychodzi za kogos takiego jak moj Tomek to chocby bylo zle to i tak jest dobrze!!! ![]() ![]() Wenezja przykro mi z powodu Twojego tescia,napewno jakos sie ulozy... Kasia1361 chlopaki super,moj Bartosz po pol roku prozb i grozb dal sie wkoncu obciac i ma identyczna fryzurke jak twoje maluchy!!! ![]() Doridee buty odjazd,mamy podobne gusty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Monika 18 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zapytam jeszcze - ile teraz masz lat? I w jakim wieku urodziłaś pierwsze dziecko? Monka masz rację z tą wizytówką ![]() ![]() Ja sie z Alą jeszcze nie kąpałam, o Andrzeju nie wspomnę bo on w życiu nie rozebrałby się przy Ali a w majtkach mu sie nie chce ![]() Edycia cieszy sie z obecności męża ale gdzie podziała sie Rania ![]() Alabama a co u Ciebie?? ![]()
#4716 |
Zakorzenienie
|
Doridee- buty sliczne, tez mi sie podobaja
![]() ![]() Monka- widze tez sie bedziesz odchudzac ![]() ![]() Jutro moi rodzice z Pl przyjezdzaja ![]() ![]() A gdzie Daria ????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Mam 26lat,a urodzilam Weronisie wlasnie jak mialam 18,to byla wpadka,co tu bede ściemniać!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, ale już po wszystkim
![]() Kurcze, nawet przez myśl mi nie przeszło, że coś takiego może się stać. Teściu był tak żywiołowy... 5 min. nie usiedział w domu. To szok dla wszystkich. Teraz mamy kupę załatwiania.
#4719 |
Zakorzenienie
|
Doridee w pelni sie z Toba zgadzam, ze zeby sa wizytowka kobiety i paznokcie tez, ale tu problem u mnie, bo zapuszczam je od pewnego czasu, ale mam takie miekkie i rozdwajajace sie, ze szok. Wstad mi za moje paznokcie, ale co zrobic ??? Znacie moze,jakies dobre odzywki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ojej... Wenezja, nie wiem co napisac, trzymaj sie !!! Przynajmniej sie nie meczy, nie cierpi...
no nie wiem co napisac, nigdy nie wiem co pisac w takich przypadkach... Bardzo mi przykro z tego powodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Kup sobie jakies tabletki ze skrzypem,ale zeby mialy duze stezenie tego skrzypu,wcieraj krem z cytryna przeznaczony do rak i paznokci,albo przekroj cytryne na pol i jedna polowke wloz po kolei kazdy palec i smaruj paznokcie,uwiez mi ze dziala,bo ja rowniez mialam taki problem i mi pomoglo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Wenezja najszczersze wyrazy wspolczucia dla calej waszej rodziny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
wenezja wyrazy wspolczucia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
No i czesc dziewczyny. Zyje.
![]() Poczytalam troche. ![]() Doridee mieszkanie bedziecie mieli super. ![]() ![]() monka, monka monka - Ty tylko o jednym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe czy bedziesz cwiczyc. A Zosia zlapala katerek, narazie spi, ale nie wiem co bedzie w nocy. Opanowala kilka nowych slow np. "otusz" - otworz; "osiuń" - odsun; "choc tu"; "osioł"; udaje ze czyta ksiazeczki, tzn. otiera jakas i paluszkiem przesuwa po literach icos tam na glos czyta. Macie pozrdowienia od mojego tz-ta ![]() ![]() Podglada co tu wypisuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Wenezja [*]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Edycia tez pozdrow swojego TZ od nas
![]() Doridee kiedy ten slub ???? bo szukam i znalesc nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Doridee hmm jaki sprzet ja wzielam sobie bieznie bo bieganie jest najlepsze na spalanie tluszczu wszystkie partie pracuja wiezlam tez cross traiera chyba to te orbiterek i tez ksztaltuje sylwetke Mi najbardziej zalezy na posladkach normalnie manie jakas mania dopadla A jezeli chcesz zrobic sobie rzezbe to cwiczenie silowe Ja sobie dokupilam sztage i te male sztachle Sztage mam na posladki a te male to jak mi sie chce jakies bicepsy czy tricepsy cwicze i co tam jeszcze jest Podobno hula hop jest dobre na talie tez zaczelam robic no jak mi sie chce haha pewnie to wszystko wiedzialas A pozatym mysmy tanio kupili w Argosie za 300 f za bieznie i to drugie do wyboru bylo gratis a osobno musiala bym doplacic z 170 f Byly tez straszie drogie biezna np za 2,5 tys funtow
![]() tu jest to co ja kupilam http://www.argos.co.uk/static/Produc...2Btrainers.htm Sniezynka am raczej chodzi o paznokcie niezadbane czy brudne hehe a nie o lamliwe czy rozdwajajace sie BO moga byc i takie ale czyste widac ze sie dba o nie a przyczyna moze tkwic w witamiach jakims niedoboze Uzywaj jakis kremow do pazokci i rak Ja mam szajbe taka ze w kazdym pomieszczeniu domu w kazdej torebce aucie mam krem ide spac krem na oc do rak budze sie krem i w dzien to samo Umyje naczynie to krem skorzystam z toalety krem .I jedz jakies witaminy skrzyp polny tak jak Monika [pisala i mozesz w domu zrobic taka ozdywke troche oliwy z oliwek kup kapsulki z wit a i e i troche kroli z cytryny .Podgrzej oliwe dodaj soku z kroku haha cytryny znaczy sie ![]() Edycia haha widac humorek dopisuje hehe pozdrow tez tz-a poszedl sie chyba kapac ze wpadlas na neta haha . Sprzet zlozony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Monka mam identyczny rowerek ( orbiterek chyba na to mowicie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka smiesznie mowicie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ile razy wasze dzieciaki jedza mieso w tyg? moj wogule niechce , ani drugiego dania tylko zupki i zupki kurcze boje sie zeby anemi nie mial Jajek tez nie je Co dajecie na drugie dania? |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
Wenezja przyjmij wyrazy współczucia.[*]
#4733 |
Zakorzenienie
|
monka tz wczoraj zerkal mi przez ramie jak pisalam
![]() ![]() ![]() Ja Zosi przemycam mieso w zupkach, gotowane pokrojone, albo w gulaszu. Innej opcji narazie nie mamy, wedliny nie chce sie chwycic, jakis czas jadla parowki, ale teraz nie chce. Kobieto Ty wazysz ok. 50 kg? A ile masz wzrostu? Sniezynka nie sprzedawaj sprzetu - napewno jeszcze go wykorzystasz. Monka Cie zmotywuje i bedziecie razem cwiczyc ![]() Mamy za soba ciezka noc - Zosia ma wielki katar i wlasnie wpadlam zoaczyc na forum, bo niedawno byl taki temat u nas. |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Rozeznanie
|
wenezja- strasznie mi przykro .Trzymaj się .
monka- u nas nie ma większego problemu z mięsem ,z tym ,z Ninka w zasadzie lubi ciepłe mięsko -parówki ,gałeczki ,mięsko pokrojone w zupce , itp i żeby nie było suche( np .kotlet schabowy albo pieczony kurczak). Sprzęt masz super.Ja teraz systematycznie biegam (od jakiegoś czasu) na siłownie dwa razy na tydzień i jest fajnie.w niedzielę idziemy na basen i chyba Ninę weźmiemy ze sobą. Doridee- buty super i rzeczywiście klasyczne ,wiec będziesz mogła nosić aż do zdarcia. Aj dziś zamówiłam sobie komplet biżuterii z myślą o Sylwestrze ,ale właśnie muszę kupić jakieś wystrzałowe szpilki -tez takie klasyczne ,ale nie za taką cenę . Szkoda by mi było kasy( chociaż gdybym miała tak ważną okazję jak Ty -to na pewno bym nie żałowała). Co do siłowni to ostatnio ćwiczę na takim czymś ,wkłada się nogi i na obciążeniu zbliża do siebie i rozkłada.Bardzo dobrze pracują mięśnie wewnętrzne uda- a o to mi chodzi. Monika -to rzeczywiście bardzo młodziutka byłaś . Ja ślub brałam mając 31 lat i też nie żałuję . jeśli chodzi o wspólne kąpiele to jak Oskar był mały to kąpałam sie czasami razem z nim .Z Ninką na razie się nie zdarzyło . Zresztą ostatnio tatko kapie ja i usypia |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Edycia na katar niewiele pomoże, psikaj roztwór soli morskiej (ja używam Sterimar z miedzią), możesz też wkraplać Nasivin lub Otrivin ale to tylko 3 dni bo bardzo wysusza śluzówkę. No i Frida do odciągania - jak Ci sie uda...
Duuużo zdrówka dla Zosi ![]() Monka ma tyle wzrostu co ja - 170cm ![]() ![]() ![]() Pozdrów Męża ![]() Śnieżynka nie sprzedawaj rowerku ![]() ![]() ![]() ![]() A z siostrą porozmawiaj na spokojnie, powiedz że pomoc działa w dwie strony, pewnie zrozumie ![]() Ślub 1.12. o godz. 12.00 ![]() Monka Ala też nie chce drugiego dania, zazwyczaj wcisnę jej w trakcie zabawy trochę mięska ale poza tym je wędliny, parówki no i uwielbia jajka ![]() ![]() ![]()
#4736 |
Zakorzenienie
|
Doridee na szczescie Zosia jakby smarka wiec co chwila wycieramy nosek. Wlasnie wybieram sie do apteki i chyba kupie olbas oil, moze bedzie lepiej spac. Na szczescie tez ze jest w dobrym humorze, ladnie sie bawi i w ogole.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - nie załamujcie mnie z ta waga .Jedyne pocieszenie ,ze mam trochę więcej cm wzrostu i trochę więcej lat więc mogę być" trochę" cięższa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
Edycia mowisz ze mialas ciezka noc
![]() ![]() ![]() Sniezynka zapomialam napisac normalnie jeste w szoku Po pierwsze zszokowalo mie to ze PLACISZ siostrze ![]() ![]() ![]() ![]() Gosila normalnie dobilas mnie tym postem haha umieram pekam haha dobre dobre a pewnie ze masz prawo tym bardziej ze jestes po dwoch ciazach a pzoatym widzielismy wszyscy fotki wiec nie marudz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Raczkowanie
|
Wenezjo kochana bardzo Ci współczuję. Moja przyjaciółka też 2 tygodnie temu straciła teścia, nagły rozległy zawał. Kruche bardzo to życie.
Doridee buciki śliczne, już się nie mogę doczekać fotek z Waszego ślubu - bo wrzucisz nam prawda??? ![]() Monka Tymek lubi mięsko. Najczęściej w postaci rozdrobnionej piersi kurczaka w zupkach, ale robię mu tez pulpety z mięsa mielonego, gotuję zupę na skrzydełku, a w ciągu dnia daję czasami plasterek jakiejś polędwiczki, albo szynki. Snieżynko od lat miałam problemy takie, jak Ty z pazurkami. Nie pomagały ani odżywki, ani tabletki, ani olejek rycynowy, ani oliwa........w lipcu tego roku skusiłam się na paznokcie akrylowe, w końcu moje dłonie zaczęły wyglądać kobieco. Tylko teraz już powoli z nich rezygnuję, postanowiłam dać moim paznokciom kolejną szansę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.