![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Leweczku to z nim jest coś nie tak ![]() Absolutnie nie zawracaj sobie kochana takim ignorantem glowy. Nie jest Ciebie wart Leweczku ![]() ![]() Mam nadzieje,ze nie oczarował Cie na tyle żebyś sobie tym zawracala swoją piekna główke ![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko ja także popieram terapię zakupową, dzisiaj ją zastosuję
![]() Liczę, że dzięki temu się odprężę i odreaguję ![]() Ja także lubię MagdęM., i niezależnie od opinii że mało ambitny kicz. Dla mnie to idealny filmik na wieczór, ładne kobiety, nienajgorsi panowie, ładne wnętrza- świetnie dobrana muzyka - spełnia wszystkie moje kryteria idealnego babskiego serialu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam że na Was mogę liczyć
![]() ![]() Odpowiedź była bardzo oschła i dla mnie jednoznaczna. NIe, facet nie oczarował mnie jakoś specjalnie, po prostu dostrzegłam iskierkę nadziei, bo w końcu trafił sie jakiś normalny, z którym fajnie sie gadało. I posiadał cechy, których poszukuję u mężczyzn. Nic to. Choć swoją dorgą faceci są naprawde popaprani ![]() Ja również Magdę M lubię, choć teraz nie posiadam tvn (odkąd sie wyprowadziłam) i już wybieram sie jakiś czaso coby zakupić sobie jakiś talerz, choćby właśnie dla tego serialu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Lewku zauważyłam, że z facetami jest tak, że im się mniej przejmujesz tym lepiej wychodzi
![]() Widocznie to nie był Twój moment, ani odpowiedni facet, wiem że to marne pocieszenie ale ja wierzę w przeznaczenie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie dokonaj Lewku zakupu talerza zwłaszcza,ze dzis zaczyna sie nowa seria. ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Lewku a nie taniej byłoby podpisać umowę z kablówką???
Ja podpisałam umowę na Cyfrę + a póżniej okazało się, że w kablówce byłby o połowę tańszy abonament. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane; Lewek, Niko, Dorinko,
faceci sa zaiste popaprani i nie potrafia dostrzec prawdziwego piekna i ceipła emanującego z kobiety, uzurpuja sobie prawo do walki o nich. Tez mi coś - nie zamierzam walczyc o żadnego faceta. Nie chce - jego strata i taka tez polityke przyjęłam w swoim postepowaniu. Leweczku Kochana, doskonale Cie rozumiem i zdaję sobie sprawę, że dla Ciebie jego smsowe slowa były oschłe. Tak samo odbieram tego typu sygnały. Robi nam sie wtedy pzrykro, ale jeszcze raz powtarzam - to jego strata nie Twoja. Nie lubimy go. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Dzieki, pocieszenie jest ok bo i sprawa nie za wielka. Mała to porażka była, choć jeśli zbierze sie kilka takich małych.... to doła można złapać. Ale może nie złapie
![]() Dorinko, nie wiem do końca jak to jest z tą kablówka, ale w moim bloku jej nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Wtajemniczenie
|
W kwestii Magdy M, to podobnie jak Dorinka lubię oglądac ten film z powodów estetycznych - choć faceci specjalnie mi sie nie podobaja, ale za to w roli głownej bardzo podoba mi się J. Brodzik.
Świetnie gra i jest bardzo przekonująca. Sam scenariusz wydaje sie bardzo realny i trafiony i pzryznam się, że są chwile , gdy ten film nastraja mnie refleksyjnie, gdy dodaje skrzydel, lae czasem zdarza się tez , ż euronie łezkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem zadowolona pod każdym wzgledem ,szczególnie finansowym Masz racje Switezianko kochana ''Nie lubimy go'' ![]()
![]() |
#4722 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana,
żadna to dla Ciebie porażka, facet do bani i tyle. A pzred Tobą same sukcesy, a pzreznaczenie juz wybralo dla Ciebie odpowiedni scenariusz. tez w to wierzę, jak Dorinka, chociaz sama sie na owe owoce pzreznaczenie doczekac nie moge - ale może wlasnie to czekanie jest moim pzreznaczeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytam Kochanie, poniewaz w swoim starym mieszkanku tez będe musiała postarac sie o jakąś telewizje i najlepiej z internetem. kablówka żadna nie obsługuje tamtego regionu mieszkaniowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana, nie lubimy go nie tylko z powodu babskiej solidarności, ale rowniez z powodu jego niebywałej głupoty i ślepoty.
Nie sobie idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko zrozumieć facetów, ich oczekiwania i tok myślenia..... Ze swoim mieszkam półtora roku i też czasami go nie rozumiem, wkurza mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, mnie moj po 8 latch wkurza i chyba nigdy go nie zrozumiem.
A teraz odpoczywam, za kilka dni znow na tydzien będe musiala sie przyzwyczaic i znosic fochy. I teraz po roku, zastanawiam sie jak ja wytrzymywałam na codzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
witam Was, chyba na mnie też księżyc działa
![]() Lewku ![]() Cytat:
![]() uciekam pracować ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla Ciebie Świtezianko to będzie rozrywka ja pojawi się Twój Tż na tydzień, jakaś odmiana, natomiast po dłuższym czasie zaczęłaby się dopiero irytacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba isc do do Saturna albo do marketu ''nie dla idiotów'' ![]() Tam na dziele telewizyjnym Pan podpisze z Wami umowe. Jest pakiet podstawowy za darmo ale nie ma w nim Polsat ![]() ![]() Później sa do wyboru pakiety tematyczne,sportowe,filmo we,bajki ,muzyczne. Pakiety sa w cenach 16zł i 10 zł.Ja mam do końca roku pakietów za 26 złotych i w zupełności nam to wystarcza,Mamy gratisowo tez do końca roku pakiet filmowy Cinemax,cos takiego jak HBO ale cieńsze filmy ![]() Sa dwa dekodery za 99zł i za okolo 400zł z twardym dyskiem,z mozliwościa nagrywania ,ogladania obrazów HD,przystosowany do internetu. Talerz do tego 50 zł,My juz mielismy ![]() Montaz chyba okolo 70zł chyba ,ze szanowny sąsiad założy. ![]() No i najważniejsze Switezianko jeszcze nie maja internetu,tez czekaliśmy i w końcu wzęliśmy z kablowej. W przyszłości tak odpowiadają. ![]() może cos z tego zrozumiecie ![]() Do pakietu podstawowego który jest darmowy,obowiązkowo trzeba wziąć dwa tematyczne.
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-04-03 o 09:38 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia i trzeźwą ocenę sytuacji. Już mi raźniej i o wiele lepiej, doła na pewno nie złapię z tak błahego powodu. Macie rację, ze mna jest wszsytko ok, facet jest jakis dziwny zapewne i rzeczywiście nie ma czego żałować.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
To chyba tzw. KRYZYS MĘSKOŚCI
![]() Ja od wczoraj praktycznie do swojego się nie odzywam, tylko tzw"służbowo". Wszystko mnie w nim wkurza, wszystko widzę w wyostrzonych barwach, jakiś egoizm z niego wychodzi, i taki brak męskiej konsekwencji- oto przykład głupi ale oddaje istotę rzeczy- niby odchudza się strasznie i nagle o 22 jedzie po kebaba bo nie może wytzymać z głodu ![]() ![]() Tego typu przykładów jest full........., mamy oszczędzać pieniądze bo będą wydatki i nagle kupuje Playstation 2 niby dla dziecka ale nie było to konieczne ![]() A teraz dzwoni jak ja jestem w pracy i pyta dlaczego mam focha???? Nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć, a to i tak nic nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Nic mi sie nie chce,zle spalam,za oknem szaro.. ![]() switezianka ![]() ![]() lewek-tez go nie lubie,bee ![]() do wszystkich-nie lubie Magdy M. ![]() Ps.Boze spraw zeby mnie ta kawa na nogi postawila!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, bo faceci to DUŻE DZIECI. Wszystkie to wiemy, ale jednak jest to wkurzające jak trzeba z takim się dogadać. Nic na to nie poradzisz kochana. Bo tego sie chyba nie da zmienić....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
dziękuje Ci za doskonałe wytłumaczenie zasad nawiązania "wspólpracy' z telewizją "n". Zachęcilaś mnie Kochana - zaraz po Świetach będę robic rozeznanie, ale skoro Ty piszesz, że sie oplaca - to zapwene jest dobra oferta - moja Śliczna ![]() Dorinko Kochana, chłopy juz tak mają. I tak cięzko sie z nimi dogadac. Wydaje sie, że maja zupelnie inne perspektywy postrzegania świata. Nie pzrejmuj si e kOchana swoim TZ, niech sobie je ten kebab o 22, to jemu pzrybędzie kilogramów, nie Tobie Skarbeczku. Dorinko, ja wcale się nie cieszę na pzryjazd swojego Tz, wręcz pzreciwnie jestem strasznie zestresowana zakłócaniem rytmu swojego życia, ktotre juz jako tako udalo mi sie poukladać. jego pzryjazd tylko to wszystko zniszczy. Dla niego to będzie urlop dla mnie zaś wieczny obowiązek, pranie, gotowanie i robienie za kierowcę. ![]() Taka Taka Kochana, nie dziwie się, że na moje słowa wszystko sie w Tobie gotuje. Wierz mi, że ja tez nie mam ochoty na spędzenia w ten spoob kilku wolnych dni. pukładalam swoj mały światek i praktycznie nic w nim nie ma, ale jego pzryzjazd zburzy spokój. Bedę sie trzymała Kochana - obiecuje i nie dam się sprowokowac. Leweczku Kochana, wiem , że łatwo sie pociesza, ale ciesze się, ż ejuż czujesz sie lepiej. Przez chwilę będzie Ci pzrykro, ale równie szybko zapomnisz. I pamietaj Kochana, że my wcale Cie nie pocieszamy, ale piszemy o swoich prawdziwych odczuciach. Faceci są nienormalni i w swojej nienormalności bardzo egoistyczni, wykorzystuja to. Dlatego tez chociaz jestem heteroseksualna, to lepiej dogaduje sie w kwestiach uczuciowych z kobietami ![]() cześć Johhanko, ciesze się, że nie gniewasz się na mnie. tez mam dzis zły dzień i badroz mnie boli głowa, kawa niestety nie pomogła i zaraz zażyje ibumprom. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Wiem Lewku, Świtezianko że chłopy tak mają, tylko ja jak sobie coś postanowię to staram się dotrzymać a tu zero konsekwencji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ja tez tak mam , że dotrzymuje zawsze danego słowa, żeby nawet sie waliło i paliło, to jesli coś komus obiecam , to spełniam. A z facetami, to wiadomo, albo nie ma czasu, albo natchnienia, albo ma wazniejsze sprawy. Nie zrozumiem ich, choc powiem Wam szczerze , że jako koledzy są całkiem znosni. Przez wiele lat pracowałam z facetami, znam ich na wylot i moge tylko wspólczuc im Towarzyszkom Życia, doprawdy jest mało normalnych i pozrądnych facetow. Oj napatrzylam sie ja i nasluchałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.