![]() |
#4711 |
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
hejka
dawno nic nie pisałam ale czytam regularnie. Ja zele zaczełam 4 kwietnia. Wazyłam 75. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moją zmorą są weekendy bo wtedy siedze w domu i strasznie duuuzo jem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozstanowiłam od dziś ze będę stosować zalecenia takie jak na początku dostałam od lekarza: zero slodyczy chleba ziemniaków i makaronu itp. ![]() ![]() Mam zamiar tez troche poćwiczyć. ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę że początek wakacji to taka dobra data na start. Chce schudnąć do 65. Będę wam pisać jak mi idzie. Trzymajcie za mnie kciuki kochaniutkie. A może ktoś też ma problem z tymi słodyczami i ciastami i chce się do mnie przyłączyć żeby sprawdzić swoją silną wole jak długo da rade bez nich? Zapraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Przyczajenie
|
tina1987 dziękuje
![]() ![]() aaaa dzis u mnie rozczarowanie .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wrrr ![]() ![]() 3majcie kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Organizm rano sie rozpedza aby szybko spalic to cvo masz zbedne, jezeli nic mu nie dasz na poczatek dnia bedziesz chydla w takim slimaczym tepie i zelixa nawet Ci nie pomoze. Probujac tak walczyc z organizmem aby jak najdkuzej nic nie jesc w normalnej sytuacji wieczorem rzucalabys sie na jedzenie gdy lykasz zelke moze nie ale co bedzie potem gdy przestaniesz ja brac. Ja jak chodze na auqa dzien po waga czesto jest taka sama ale to pewnie dlatego, ze gdzies pod tym tluszczem rosna miesnie i tez swoje waza wiec tym sie nie zrazaj. Na tluszczyk najlepsze sa aeroby czyli rower zwykly i stacjonarny, steptery, bieznie orbitreki, podobno jak poscwiczysz na czczo z 40minut daje najlepsze efekty. Nie zalamuj sie tylko podejdz rozsadnie do sprawy, wymysl sobie lekkie menu i jakas formr przyjemnego ruchu i bedzie dobrze, nawet nie zauwazysz kiedy wlozysz jeansy bez odpinania guzika. Trzymaj sie cieplo Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i piszcie jak Wam idzie.
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny nockę miałam fatalną:/ tzn nie chciało mi się spać nie czułam się w ogóle zmeczona:/ zasnełam po 1.00 nie wiem czy po zelce czy nie trudno powiedziec ale nic staraconego zrobiłam sobie maraton filmowy
![]() Ja jestem coraz bardziej szceśliwa z rezultaów az mi sie powoli chce żyć i usmiechać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sie wybieram na imieniny do Babci ![]() ![]() ja nie mam czasu na cwiczenia przy moim szkarbie ale tyle co ja sie codziennie nachodze pieszo z małym to mysle ze starczy ![]() ![]() pozdrawiam Was serdecznie ![]() ![]() 13.06-2009-79.5 23.06-2009-75.4 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Przyczajenie
|
hejka...dzisaiaj ważenie i waga spadła tylko niecałe 2kg
![]() ![]()
#4716 |
Raczkowanie
|
![]() DIETA Wszystkim ogólnie znana to sprawa, Wielu Polaków męczy nadwaga. Choć trzeba przyznać, wielu się trudzi, By znaleźć sposób jak się odchudzić. Często wysiłki nie są skuteczne, Nie wystarczają chęci najlepsze. Więc zastanowić nam się wypada, Jak większość ludzi w Polsce dziś jada. Mięso kochają jadać Polacy, Kiedy już przyjdą do domu z pracy. Uprzedza przy tym każdy swą żonę, By wszystko było dobrze smażone. W kuchniach panuje kotlet schabowy, O rybach prawie nie ma tu mowy. Nie dla nas marchew, nie dla nas kasze, Chcemy pulpety oraz gulasze. Jemy pasztety, boczki, rolady, Torty, ciasteczka i czekolady. Kremy co mają kalorii wiele, Sosy, zacierki i beszamele. Nie dla nas jakieś warzywne papki, Tłusty majonez zdobi kanapki. Odkąd wolności nadeszły czasy, Są w sklepach boczki oraz kiełbasy. Reklama psuje wciąż zdrowiu szyki, Wszczepiając w naród zgubne nawyki. Nową fundując Polakom plagę, Ucząc ich: "Głodny? Zjedz czekoladę!" Tyją więc dzieci, młodzi i starzy, Licząc, że jakiś cud się wydarzy, Nauka cuda zdziałać dziś może! Niech więc nauka nam dopomoże! Ta więc stworzyła cudowne diety, Znowu jeść możesz tłuste kotlety. Potem wypijesz jakąś miksturę, Aby odzyskać smukłą figurę. Wyznajmy jednak tę prawdę trudną, Po super-dietach ludzie nie chudną. W wielu przypadkach odwrotnie było: Wielu z nich raczej bardziej utyło. Tak to niestety jest na tym świecie, Prawda ta czasem mocno nas gniecie, Że co dla ciała niesie uciechę, Bywa niezdrowe, albo jest grzechem. Kto nam potrafi mądrze doradzić? Jak z plagą tycia sobie poradzić? Jest taka dieta od wieków znana, Dziś żartobliwie "M-Ż" nazwana. Czy odcyfrować ten skrót się skusisz? Znaczy on tyle, że Mniej Żreć musisz! Odrzuć zasmażki chipsy i sosy, Smalec, rolady, tłuste bigosy. Lekkie potrawy teraz zastosuj, Miast mięs smażonych - rybę ugotuj. Jeśli dbać chcemy o zdrowie nasze, Ceńmy owoce, warzywa, kasze. Również w tej radzie wiele jest racji: Chcesz mieć figurę - nie jedz kolacji! "STOP"! Krzyk do nieba głośny się wzbija, "Czy żywy człowiek trud ten wytrzyma?" Jednak... na pewno warto się trudzić, Rośnie entuzjazm by się odchudzić! O swojej diecie, z nadejściem wiosny, Chwali się żonie rodak radosny. "Lecz... jutro zacznie się moja dieta, Dzisiaj kochanie, zrób mi kotleta!" |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Rozeznanie
|
fajny wierszyk
![]()
#4718 |
Przyczajenie
|
meliameli źle postawiłam przecinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pOzdrowienia Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdy potem czytalam jeszcze raz Twoja wypowiedz to sobie pomyslalam, ze to interpunkcja. Gdy odchudzalam sie w tamtym roku rowerek stacjonarny byl doskonaly na pozbycie sie tluszczyku. Codziennie jezdzilam 40-50 minut i tracilam 500kal, a teraz jakos nie mogesie zmusic, mam coraz mniej czasu i moje slodkie szkraby zawsze chca robic to co ja.
![]() |
#4720 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czasami jestem bardzo zmeczona, dziewczyny maja niecale 3 lata i trzeba duzo energii aby im dorownac, a jak maja zly dzien i sie kloca to psychicznie jestem wykonczona.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny dolaczam sie do Was.Biore Zelixe10mg jak narazie troche chudne widze to po spodniach jak narazie boje sie wejsc na wage.Moja waga z przed 8dni to 93kg przy wzroscie176cm.Przytylam okropnie w ciazy,bo az 30kg i musze to zrzucic.Moj cel to 75kg.Czy jest to realne i w jakim czasie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Rozeznanie
|
Tak, mam prawie trzyletnie blizniaczki.
Mam duzo ich zdjec na garnku - zapraszam www.garnek.pl/meliame
#4725 |
Raczkowanie
|
Witam was serdecznie. Czytam wasz wątek i postanowiłam się ujawnić.
Zelixe stosowałam 3 lata temu i skutek był super 3-mce 15 kg w dół. Lecz po zakończonej kuracji jadłam ile wlezie i co wlezie. A w rezultacie przez 2 lata nie dosyć,że przytyłam 15 do przodu to 9kg było naddatku. Teraz od 3 miesięcy stosuję ponownie zelixe i jest już 10 mniej. Tyle że nie będę już głupia i będę się ograniczała ,a przynajmniej nie będę jadła po 18. NO NIESTETY w moim przypadku mam tendencję do tycia i będę się musiała ograniczać do końca życia żeby mieć wymarzoną figurę. Trzymam kciuki za was na pewno się uda. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Rozeznanie
|
Dziekuje, takie cukiereczki ale lobuziaki straszne
![]()
#4729 |
Raczkowanie
|
fiolusiek-Nie. Tylko trzeba teraz kontrolować wagę. Już raz sobie pofolgowałam i przybyło. Po zakończeniu kuracji po 18 nie jeść. No chyba ,że jakieś owoce. Chcesz być szczupła-y to niestety trzeba się trochę ograniczać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
fiolusiek-No raczej marchewki sobie nie odmawiam. Tylko fast-foody i słodycze, głównie to mnie gubi. Ale jak wcześniej pisałam to po 18.A jak żołądek się skurczy to połowa sukcesu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
M.J. [*] na zawsze z nami
Było: 80kg Lato 2009r: 63kg Jest: 69kg Zaczynamy--> 22.02.2010 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Edytowane przez kasia19987 Czas edycji: 2009-06-26 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
hejka!
![]() dziś było ważenie ![]() ![]() WAGA WYJŚCIOWA(11.O1.09)-84.8KG ![]() WAGA DZISIEJSZA(26.06.09)-66.4KG ![]() BUZIOLE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny u mnie chwilowy zastój ale mam nadzieję ze niedługo znów pójdzie w dół mimo zastoju wagi i tak czuje że mi ubywa tłuszczyku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13.06.2009-79.5 26.062009-75.5 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- jesli chodzi o moją walke z tluszczykiem to troche sie ruszylo -powoli, powolutku ale coś, tylko ze zaczeły się u mnie problemy z brzuchem - pobolewa jakies dziwne kłócia , narazie jest znośnie i mam nadzieje ze szybko przejdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
MELIAMELI Gratuluję!śliczne te twoje córy...No i póki co takie malutkie,niewinne...oj poczekaj kochana jak urosną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To chociasz rozumiesz jaka czasami jestem zmeczona. Jednak dziewczynki sa ok, mozna sie z nimi dogadac, po wakacjach w polsce jokos trudno im dojsc do rutyny dnia codzinnego. Z kazdego ich okresu staram sie zapamietac wszystko co najlepsze. Teraz sa na etapie Tatusiu Misiusiu (niby tak ma wedlug nich brzmiec imie Milosz) Momo Eli, a wszystko przez to, ze tlumaczylam im drzewo genalogiczne naszej rodziny, ze babcia Stasia to mama mamy i..., wiec pewnie aby miec pewnosc, ze mowia do wlasciwej mamy dodaja jeszcze moje imie. Gdy zobaczyly na drodze malutkiego slimaczka a troche dalej innne durze to okazalo sie, ze jeden z tych duzych to mama Ela tego malutkiego ![]() Mam czasami niezly ubaw z nimi ale jak dochodzi do bojek nie jest juz tak fajnie ![]()
![]() |
#4738 |
Przyczajenie
|
witam serecznie
chciałam się przywitać ja zaczne brać ZELIXA 15mg od jutra a raczej od dziś troche się boje bo wasze opinie są różne ja na początku kupiłam sobie tylko 10sz mam nadzieje,że będzie wszystko ok nie mam dużych wymagań chciałam schydnąć tylko 4-5kg moja słabość to słodycze mniam mniam ![]() mam nadzieje ,że dam rade pozdrawiam wszystkie panie dozobaczenia ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- aaaaaaa i jeszcze jedno pytanko kiedy bierzecie tabletke rano rzed czy po posiłku czy może jeszcze później ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec powiem od razy? odbilo ci? twoje kg wroca szybciej niz myslisz i wtedy dopiero poczujesz sie grubo ![]() trzeba byc IDIOTA zeby brac taki lek dla 4-5 kg ![]() ale wiadomo jak jest trzeba byc szczuplym za wszelka cene ![]() na dodatek masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo na ulotce to pisze kiedy brac Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-06-28 o 06:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja rowniez przylacze sie do wypowiedzi Fiolusiek, (chociaz moze troszke bezposrednia wypowiedz ![]() A tak przy okazji, to jak sobie "kupilas" zele? Przez internet czy na lewo, bo zaden lekarz by ci nie dal recepte na taki lek zeby wymodelowac figurke!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.