Lubelskie Żonki!! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-28, 11:39   #4711
sija
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

ufff ależ się trzeba omordować żeby niewielki kosmetyk zapakować w zgrabną paczkę, na którą się zmieści naklejka brat mi przysłał troche kosmetyków do rozprowadzenia i weź tu teraz siedź człowieku i wymyślaj jak je zapakować do wysyłki hihi
to teraz lece na poczte

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 11:59   #4712
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Hej!

Dzis wreszcie ładnie na dworze a my się kisimy w domu!W planach był spacer a był wypad do przychodni bo mały zakatarzony!dwa tygodnie temu skonczył brac antybiotyk a tu znowu cos.No ale jak ma nie chorowac skoro ja byłam przeziebiona.

Jutro mamy w planach wypad na dicho.Jak mały sie bedzie sie lepiej czuł to idziemy chociaz ...rano powiedziałam męzowi przykra rzecz i strzelił focha.Nie odzywa sie.Oj ja to zawsze musze cos palnąc!

JODIE śliczne paznokietki akurat na andrzejki

TOLA mój tez sie nie spieszył na świat.Urodził sie tydzień po termienie i jeszcze by siedział gdyby nie mi nie wywoływali porodu(załozyli cewnik).

SELKA co do zaliczki za kanape to powinni Ci zwrócic tylko musisz mieć paragon.Ja pracuję w tej branży i nieraz robiło sie zwrot.Piszemy odpowiednie oświadczenie ,podpisujesz,dajesz paragon i zwrot pieniązkow.

Edytowane przez alusia*
Czas edycji: 2008-11-28 o 12:01
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 12:04   #4713
Sonia11
Wtajemniczenie

Alusia - a kiedy na badania idziecie?
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 12:16   #4714
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Alusia - a kiedy na badania idziecie?
05.12 mamy USG a 12.12 to drugie.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 14:45   #4715
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Tola do końca tygodnia jeszcze zostało troche czasu. A może Mikiemu bardziej podoba sie u mamy pod serduszkiem. A propo mamy to jak czuje sie Twoja mama?
A dziękuję, mama czuje się już dobrze. Fajnie, że jest na zwolnieniu teraz, to sobie możemy posiedzieć razem.

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
No i musiałam pierwsza przełamać ciszę, bo małż ma mi jakieś wyliczenia zrobić na jutrzejsze zajęcia na uczelni i musiałam mu przypomnieć
No i dobrze, ja tam się nie lubię kłócić. Nie ważne kto pierwszy wyciągnął rękę, ważne, że jest ok.

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
TOLA mój tez sie nie spieszył na świat.Urodził sie tydzień po termienie i jeszcze by siedział gdyby nie mi nie wywoływali porodu(załozyli cewnik).
Ja to wszystko wiem, ale kurde zła jestem, bo mnie tak lekarz nakręcił, naopowiadał mi, że na 100% urodzę w tym tygodniu i że dziecko będzie na pewno listopadowe, a nie grudniowe i wiecie tak się już po prostu nastawiłam psychicznie i teraz dupa. Coś czuję, że Bandola miałą rację i że ja jednak w grudniu urodzę... No i co za tym idzie kolejna wizyta w poniedziałek i kolejna kaska... Eh, no trudno... Byleby wszystko było ok.
Stary 2008-11-28, 14:59   #4716
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Ja to wszystko wiem, ale kurde zła jestem, bo mnie tak lekarz nakręcił, naopowiadał mi, że na 100% urodzę w tym tygodniu i że dziecko będzie na pewno listopadowe, a nie grudniowe i wiecie tak się już po prostu nastawiłam psychicznie i teraz dupa. Coś czuję, że Bandola miałą rację i że ja jednak w grudniu urodzę... No i co za tym idzie kolejna wizyta w poniedziałek i kolejna kaska... Eh, no trudno... Byleby wszystko było ok.
A może maluszek postanowił zrobić mamie prezent mikołajkowy i grzecznie czeka ?? Fajnie, że Twoja mama czuje sie już lepiej i nie musisz sama w domu siedzieć

Troche sobie pospacerowałam po osiedlu, przy okazji - gdyby któraś z Was wybierała się do komisu dziecięcego na ul. Choiny to już go nie ma na stronie internetowej mają jakieś nieaktualne wiadomości (chodzi o komis Kubuś)

Stary 2008-11-28, 15:09   #4717
jodie
Zakorzenienie

ja troche pospałam, troche posprzatalam w sypialni, zrobiłam pranie i pyszny obiadek szpinak a teraz muszę wracać do sprzątania mieszkanka bo na wieczor mamy gości - nasz przyjaciel Max się zapowiedzial
Sija jakie kosmetyki rozprowadzasz?
Tola wierz lub nie my też czekamy na Mikolaja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 15:13   #4718
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
ja troche pospałam, troche posprzatalam w sypialni, zrobiłam pranie i pyszny obiadek szpinak a teraz muszę wracać do sprzątania mieszkanka bo na wieczor mamy gości - nasz przyjaciel Max się zapowiedzial
chyba jakiś dobry dzień na szpinak dziś, ja właśnie zmykam do kuchni lasagne ze szpinakiem przyrządzić
Stary 2008-11-28, 15:17   #4719
jodie
Zakorzenienie

ale mi narobiłas smaka tą lasagne ze szpinkakiem
ja jem szpinak całymi opakowaniami - uwielbam - a teraz jak umiem sama przyrządzać dobry to mogę jesć non stop
Stary 2008-11-28, 15:20   #4720
sija
Zadomowienie

Cytat:
ale mi narobiłas smaka tą lasagne ze szpinkakiem
ja jem szpinak całymi opakowaniami - uwielbam - a teraz jak umiem sama przyrządzać dobry to mogę jesć non stop
hmmm muszę i ja kiedyś spróbować coś ze szpinakiem zrobić, jakoś do tej pory nigdy nie jadłam, zniechęca mnie ten zielony kolorek wysłałam Ci PW odnośnie tych kosmetyków

Stary 2008-11-28, 15:50   #4721
martuko
Wtajemniczenie

uch, ja znowu mam zaleglości a to zaledwie jakies dwa dni.
Ja mam już od piątku łykand i strasznie sie tym cieszę - praca mnie tak eksploatuje,ze nie wiem ile jeszcze pociagne...
Dziewczyny, tyle piszecie, że na pewno nie zdążę wszystkiego skomentować
Tola, skąd wiesz, jeszcze dwa dni listopada. CIeszę sie że z mamą dobrze, widzisz niepotrzebny był ten stres cały. Za to przykro z powodu szwagierki, najgorzej to jest w takich sytuacjach jkiedy nie wiadomo czy życzyć pogodzenia czy lepiej nie...
misshot, Ty coś podejrzanie piszesz od jakiegos czasu :p
jodie, i mi sie kojarzysz ze storczykami, może jak juz osiągniesz stówe to przerzuc się na inne??? Ja dziś dostalam od małża mojego dwa storczyki naraz - twierdził,że nie mógl się zdecydowac który to wziął oba... Czasem miło mieć niezdecydowanego mężą
Tamten z allegro niestety poszkodowany został w przesyłce, ułamany pęd kwiatowy, niby ktoś go pakowal tak,żeby zabezpieczyć, tylko mu to nie za bardzo wyszlo. No ale dogadalm sie ze sprzedawcą, nie opłacac mi sie tego na swoj koszt wysyłać, może jeszcze co z niego urośnie, Za to dostanę darmową przesylkę jakbym coś jeszcze zamawiala - trylko że nei wiem czy drugiego storczyka bym ryzykowała....
A te nowe - tz cambrie chyba, teraz pięknei kwitną, maja pąki jeszcze, ale jeden jest tak pokiereszowany, że będe czekać aż mu się calkowicie liście wymienią... jodie,ratunku, co wiesz o cambriach????
anadun, ja Ci juz mówilam,że teraz mnostwo ubrań w normalnych sklepach jakby stworzonych na cieżąrówki. Widzialam ostatnio w Plazie taką fajną bluzkę akurat na wieczó - z milutkiego połyskującego materiału, a od karczku miala takie szczypki - zakładki, że każdy brzuszek by w nią wszedl. Przejdziesz po sklepach i do ubrania na pewno coś znajdziesz - gorzej z wygonieniem niechcieja :P Ja to mam odwrotny problem, bo takich ciuszków nie chcę kupować, żeby zaraz wszyscy nie mówili że w ciąży jestem...

a co do gotowania, to ja dziś robiłąm placki ziemniaczane, Wieczorem chcialam coś dobrego na kolację, myślę o jakiejs zapiekance z kiszoną kapustą, ale nie jestem, zdecydowana. A tu szybko trzeba wymyślić, bo na 18 chciałabym zrobić....

Adrzejki jakoś mnie nie wzruszają, siedzę w domu i upajam sie spokojem. W niedzielę idziemy na koncert AMJopek, moją radośc psuje tylko fakt, że mąż będzie po trzech dniach calych w pracy, a ja przed nocką NO ale coż, takei jest życie...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 15:50   #4722
martuko
Wtajemniczenie

ktora to się tam ukrywa???????
Stary 2008-11-28, 15:51   #4723
jodie
Zakorzenienie

sija szpinak jest pyszny - pierwszy raz jadalam go jako farsz - potem sie zakochałam i moge jesć go tam samego
Stary 2008-11-28, 15:55   #4724
sija
Zadomowienie

martuko łaaał ale wypracowanie a ponoć my tu dużo piszemy

Jodie jakoś po prostu nie miałam okazji żeby spróbować, a u nas w domu się nie gotuje nic ze szpinakiem, ale tak zachwalacie, że muszę w końcu chociaż troche spróbować a masz jakieś sprawdzone przepisy?

Stary 2008-11-28, 16:04   #4725
martuko
Wtajemniczenie

sija, prosze sie nie śmiać. Ja po prostu wszystko co napisałabym przez te kilka dni próbuję zmieścic w jednym NO i juz muszę lecieć, potem będę miała czas tylko na przeczytanie i tak to właśnei wygląda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 16:06   #4726
jodie
Zakorzenienie

martuko o cambriach nie wiem nic, mam 3 ale przekwitły i czekam...
Stary 2008-11-28, 16:10   #4727
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
sija, prosze sie nie śmiać. Ja po prostu wszystko co napisałabym przez te kilka dni próbuję zmieścic w jednym NO i juz muszę lecieć, potem będę miała czas tylko na przeczytanie i tak to właśnei wygląda
ja się nie śmieję, tylko podziwiam nigdy nie mam aż takiego natchnienia żeby tyle pisać

Stary 2008-11-28, 16:13   #4728
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Jodie jakoś po prostu nie miałam okazji żeby spróbować, a u nas w domu się nie gotuje nic ze szpinakiem, ale tak zachwalacie, że muszę w końcu chociaż troche spróbować a masz jakieś sprawdzone przepisy?
sija ja robie szpinak na oliwie , doprawiam vegetą i pieprzem do smaku a potem doaje serek topiony i dalej doprawiam - tym co mam pod ręka - dzis padło na magii
Stary 2008-11-28, 16:24   #4729
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Tola wierz lub nie my też czekamy na Mikolaja
No domyślam się, że prezentów się zachciewa! Ale pytanie: "Kto był grzeczny w tym roku?"

Cytat:
hmmm muszę i ja kiedyś spróbować coś ze szpinakiem zrobić, jakoś do tej pory nigdy nie jadłam, zniechęca mnie ten zielony kolorek wysłałam Ci PW odnośnie tych kosmetyków
To ja też poproszę o PW. Na razie nie planuję zakupów żadnych kosmetyków, ale może kiedyś się przyda.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 16:28   #4730
martuko
Wtajemniczenie

kurcze, myślalam,ze to ja pytalam o te kosmetyki : To ja tez poproszę. No idę juz prasować, idę....
Stary 2008-11-28, 16:30   #4731
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
To ja też poproszę o PW. Na razie nie planuję zakupów żadnych kosmetyków, ale może kiedyś się przyda.
wysłałam PW, Martuko Ty też za chwilkę dostaniesz

Stary 2008-11-28, 16:30   #4732
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Jakie kosmetyki?

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:30   #4733
katey
Rozeznanie

GG do katey

wy tu o jedzeniu a mi zoladek sciska.... szpinak mmmm daawno nie jadlam a z checia bym cos pokombinowala np nalesniki ze szpinakiem

a tak siedze i czekam n aobiadek bo tesciowa robi rybke po grecku...ze nie chciala zeby jej pomoc to nie pomagam i czekam na gotowe

matko jak intruz zaczynam sie czuc....

ps. rzeczywiscie duzo przykrych wiadomosci piszecie.... oby sie poprawilo wszystko z nowym miesiacem! a tym ktorym brakuje slonca polecam solarium - troszke opalenizny poprawi nastroj napewno!!

jodie rzeczywiscie po tych fotkach kojarzysz sie ze storczykami ja dostalam na imieniny od rodzicow i siostry piekny okaz bialo-zolty a juz w realu upatrzylam ladne--- i takie tanie 20zl! ale malz mnie pogoni chyba jak zaczne znosic po kilka
gratuluje prezentu (siedziska) super wygoda! do czytania idealne...kregoslup odpocznie... u nas mamy 2 ale w rozmiarze 3XL

co do andrzejek to my tez nie mamy nastroju jakos...niby mial byc wypad na piwko i bilard ze znajomymi ale moze sie jeszcze rozypie...mam ochote posiedziec i odpoczac w domu z mezem...jakis seans filmowy na wieczor, cos slodkiego, sangria z owocami i pelny luzik

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:35   #4734
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Jakie kosmetyki?
masz PW

Stary 2008-11-28, 16:38   #4735
jodie
Zakorzenienie

teraz to za każdym razem jak zobaczycie storczyki - pomyślicie o mnie

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2008-11-28 o 16:38 Powód: lit.
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 17:04   #4736
sija
Zadomowienie

Cytat:
teraz to za każdym razem jak zobaczycie storczyki - pomyślicie o mnie
kurcze, zaczarowałaś nas, jak widziałam w realu storczyki to oczywiście pomyślałam o Tobie i Twojej kolekcji

Stary 2008-11-28, 17:06   #4737
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Troche sobie pospacerowałam po osiedlu, przy okazji - gdyby któraś z Was wybierała się do komisu dziecięcego na ul. Choiny to już go nie ma na stronie internetowej mają jakieś nieaktualne wiadomości (chodzi o komis Kubuś)
Hej ten komis jest z tyłu takiego domku rodzinnego naprzeciwko Stokrotki, kupiłam tam spacerówkę miesiąc temu.
Stary 2008-11-28, 17:13   #4738
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

piszecie jak szalone, od 14ej ledwo nadążyłam przeczytac. a tak w ogóle to jestem zła- facet, który kupił kawalerkęobiecał, ze kasa z kredytu bedzie juzdzis, a ty d..a za przeproszeniem. nie ma a my musimu juz za meble zapłacic żeby na swieta były, dług oddać - a tu tak zwłoka shit:/ jak dziś nie bedzie to dopiero w poniedziałek. a tu jeszcze te andrzejki grrr nawet butów nie mam, no chyba, że do czarnych rajtków włożę białe, ślubne hehe.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 17:15   #4739
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Hej ten komis jest z tyłu takiego domku rodzinnego naprzeciwko Stokrotki, kupiłam tam spacerówkę miesiąc temu.
to może ja ślepa jestem? a pytałam takiej kobietki co szła z wózkiem i mówiła że już go nie ma, że zlikwidowali i nie ma żadnej tablicy z nazwą a przechodziłam przy tych domkach ładny kawałek więc na pewno bym zauważyła. Szłam z bratem i on sam mówił, że jeszcze niedawno widział tam dużo wózków a teraz nic nie ma. Może oboje powinniśmy do okulisty lecieć

Stary 2008-11-28, 17:34   #4740
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Eh zgoda była tylko chwilowa, po powrocie do domu powtórka z wczoraj i dziś już nerwy nie wytrzymały i się popłakałam
Siedzę teraz z napuchniętymi oczami i głowę mi rozsadza, a jeszcze się muszę przygotować na jutrzejsze zaliczenie z rana
Grr szkoda słów na to wszystko

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości