![]() |
#4711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2010-12-20 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, które zamawiały z natureshop - doszły już do którejś buty? Bo ja sobie czekam i czekam, śnieg pada i pada a opóźnienia przesyłkach rosną
![]()
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma takie butki z CCC Lasockiego ? Jak się sprawują "jego emusy"?
#4715 |
Raczkowanie
|
Ze śledzenia przesyłki na siódemeczce wynika że moje pierwsze stingery juz do mnie jadą
![]() będą po południu o lala oby rozmiar był oki ![]() cóż za miły dzień hehehe tyle przedemna jeszcze przygotowań że sił mi juz na wstępie brak na te świeta no ale ma mi co humor poprawić
#4716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moje właśnie przed chwilą dojechały ![]() na razie siedzę w nich przed komputerem i zastanawiam się czy po jakimś czasie przestaną cisnąć w paluszki ![]() poza tym przez 20 minut przebywania w nich mam do nich jeden zasadniczy zarzut : są luźne w kostce. Czy któraś z szczęśliwych posiadaczek stingerów też narzeka na to? jestem w bosej stopie i wydaje mi się, że mi zlatują z nogi... ![]() Cóż, zobaczymy jak to będzie wieczorem ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Raczkowanie
|
no i nie ma butków
![]() z Katowic to jakieś 15 km i od 9 rano nie moga dojechać ![]() porażka zamówiłam o polówkę mniejsze wiec jak tylko w nich z godz pochodzę to napisze wrażenia co do rozmiaru bo z tymi stingerami rożnie bywa jak widać na forum ![]()
#4721 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, doradzcie prosze
![]() mam na oku 2 aukcje, nie mam pojecia u kogo kupic. moze macie jakies doswiadczenie. http://allegro.pl/buty-emu-stinger-h...371793362.html http://allegro.pl/emu-australia-koza...340335055.html
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
Najlepiej kup na amazonie za 350 zl okolo z darmowa wysylka:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...?ie=UTF8&psc=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
dziewczyny teraz mam straszna rozkmine bo singery to jest to samo co premium czy jak bo ktoras tu dala link do stroni i bylo napisane stinger premium a ja zamowilam hippery premium. jakbyscie mi mogly to wytlumaczyc bo ja mialam tylko bronte;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak rozszyfrowac numer buta z UK na polskie.. mam 38 to jaki to odpowiednik na amazon?? ![]() hehhe soorki za takie moze głupie pytanie ale totalnie sie nie orientuje, zawsze mam "podpowiadacza" w postaci siostry jak jestem w uk a ten link see sizing information u mnie sie nie otwiera.. ;/
![]() |
#4725 |
Raczkowanie
|
Wejdz na strone emu i tam wybierz rozmiar i jest napisane, ze 38 eu to 5 uk:
http://emuaustralia.com/shop-women-s...oductID=U10001 ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Hipper premium to taka sama skora jak stinger premium, tylko ze z poprzedniej kolekcji, tej nieimpregnowanej. Edytowane przez Agaward Czas edycji: 2010-12-21 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękować ![]()
![]() |
#4727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2010-12-21 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, jestem od niedawna zwolenniczką EMU ale jak to się mówi pełną gębą
![]() ![]() mam model nelly i też, już teraz z doświadczenia polecam brać przynajmniej 1/2 rozmiaru mniejsze bo się szybko rozchodzą, ja mam stopę 23,5 czyli tak 36/37 i kupiłam 37 i już się z 1cm ugniotło futerka w środku -kolor chestnut, śliczny ale nie na nasze warunki pogodowe, bo już je sól dopadła mimo impregnowania i są przebarwienia.. mam jeszcze model bordeaux, nie wiem czy może któraś z Was takie posiada i mnie uspokoi, bo te z kolei 37 i są bardzo ciasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
Napiszę moje wrażenia z półtoratygodniowego noszenia Hipperów. Niestety ubiło się trocę w nich futerko i pięta mi lata. W kostkach i łydce były za luźne od początku i co najgorsze wczoraj prawy but obtarł mi piętę!
Tylko w prawym obciera mnie górna część usztywnienia pięty i nie wiem co z tym zrobić. W ogóle od początku były jakieś takie "za wysokie" w tych piętach. Na razie obklejam stopę plastrami i zakładam grubsze skarpetki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cisną mnie w palce czuje jakby mi jakiś ciężar na paluchu leżał i odznacza się na bucie po 30 min siedzenia w nich stwierdzam ze stingery trzeba brać takie jak swój rozmiar na co dzień!!!!!!!!!!!!!! no cóż muszę je oddać lub wymienić na większe jeśli są jeszcze!!! ![]() a miałam smigac w nich na swięta, ![]()
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
Ja czulam palec w koncu buta, ale na drugi dzien chodzenia juz sie rozeszly, z tym ze ja na rozmiar 36 wzielam 35/36. Wkladka po wyjeciu z buta jest kilka milimetrow dluzsza od stopy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle nad tym ale jakos latwiej i szybciej z Allegro ![]() czy ktoras z was miała moze stycznisc z tymi aukcjami? http://allegro.pl/buty-emu-stinger-h...371793362.html http://allegro.pl/emu-australia-koza...340335055.html
![]() |
#4736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam już zamówić 37, ale z moją stopą 24,3 , wychodzi mniej więcej 8mm.różnicy, to się nieco obawiam. Powiedz jaka u Ciebie różnica w długości cm? to może mnie trochę naprowadzisz. Zastanawiam się czy na następną zime trzeba będzie impregnować te już zaimpregnowane stingery? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, mam 25,5 czyli standardowo to39 emu. Mierzyłam w skleppie i latałami pięta, a w palce lekko ciskało! baaaa.. dziś caly dzień byłam w nowych stingerach-->kupiłam 38rozm (dawalam wczoraj foty) i już czuje jak mi sie w nich pięta rusza, a w palce dalej ciśnie. Wiec wcale nie prawda ze swoj nr 3ba brac bo poxniej jeszcze bardziej by Ci latała pięta! Mam jecsze jeden problem, czy wy tez czujecie, jak przesuwa się ta wkładka wyciągana w bucie? w lewym jest ok, a w prawym czyje jak mi duzy palec wystaje poza nią;/ co do otarć to też czyje na prawej piecie,że mnie już troche podpieka;/ coprawda u nie to norma, bo każde buty musze "przecierpiec" i mam odciski, ale nie sadziłam,ze w takich cos takiego moze sie dziac:|
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny zniechęcacie mnie do tych butów, czy warto brać? bo jak słucham, że cisną i pięta lata to mi się odechciewa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
Wedlug mnie stingery sa super wygodne, mieciutkie i cieplutkie. Nie przemakaja i ogolnie sa rewelacyjne. Ja tez jak przymierzylam w sklepie to czulam palec, a pieta mi latala. Jednak jak juz mam swoje dwie pary, to buty dopasowaly sie do stopy i nie obcieraja, a palcow juz nie czuje w czubku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Kurcze i pojawił się na tej stronce mój rozmiar z koloru który chciałam i teraz myślę czy nie kliknąć. Ale powie mi któraś zamawiająca na amazonie jak tam z płatnościami? Bo nic w wątku na ten temat nie znalazłam a nie za bardzo się orientuję
![]() Edit : Już wiem ![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-12-21 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.