|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Czesc Dziewczyny
![]() U mnie ukrop masakryczny,a bedzie jeszcze gorzej.Ne zebym marudzila bo w koncu letnia pogoda,nie ma jeszcze poludnia a juz 23stopnie. Wieczorkiem jak sie troszke ochlodzi smigam na rower ![]() ![]() Zycze Wam bardzo milego i slonecznego weekendu ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
u mnie ciepleko, wczoraj caly dzien spacerowalam, az mnie nogi wieczorem bolaly jakby 1000 igiel mi sie wbilao.
Dzis mala rundka po spozywczych sklepach i tez idziemy na sloneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cześć,
ja dopiero wstałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
hej Laseczki!
witam w sobote! przyszlam do pracy, ale chyba tylko zrobie @ i spadam! taka pogoda, az zal tu siedziec ![]() ja wczoraj z moim TŻ bylismy ogladac rowery. jest u nas taki Pan co sprowadza rowery uzywane w idealnym stanie. spodobal mi sie taki jeden srebrny, ale bez kasy jestem ![]() ale wyprawy rowerowe tez kocham, nawet mgr na ten temat pisalam ![]() ja wczoraj pojechalam do rodzicow na grilla, tata wyciagnal mnie na motor i pojechalam z nim pojezdzic. wow to tez fajna sprawa! obiecalam Wam zdjecia z biura. aparatu jak nie przynioslam do biura tak go dzis tez nie mam. zrobilam zdjecie aparatem, ale cienkie. nie wiem czy cokolwiek widac ![]() ale powiem Wam jedno tak jak narzekalam ,ze w poprzednim biurze bylo mega zimno. tak tu mam sahare. lo matko jaki tu skwar dziewczyny
#4716 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja odpoczywam bo dystansie na Tym Dniu Dziecka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewe śliczne biuro ![]()
![]() |
#4718 |
BAN stały
|
witam wieczornie...
![]() mam wsumie 2 Wiadomosci Dobra i Zla ![]() moze ta Dobra na paczatek Mialam Super dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ta Zla.... wiem nie powinnam pisac do Pawla wiem pownnam o nim zapomniec ale nie dalo sie....napsialm eska.....zeby sie odezwal ze go prosze o to.. a wiaodmo ze dzownilam do niego ale On nie odebral..i co odpisal ale jak 1 es" "Tu Pielegniarka Kozminska.Pawel byl neprzytomny i dzis mial operacje kregoslupa.Mial Wypadek 50km od Krakowa Ciezarowka udrezyla w bok jego samochodu" zapytalam czy wyjdzie z tego odpisa mi ta Pani tak; "tak.powinen wyjsc w ciagu kilku godzin bedzie wiadomo czy Pawel bedzie chodzil" zapytalam w jakim szpitalu jest...bo myslalam ze w Krakowie o odp: "W Lodzi w szpitalu wojewodzkim" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny widzicie mialam Racje....czulam to poprostu...ze On mial wypadek....dlaczego tak jest ze zawsze jak palnuje z kims sie spotkac to ma ktos wypadek albo umiera jak byl w przyadku Tomka mialam sie z nim spotkac..... Rany..... ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny PROSZE WAS Pomodlcie sie za Pawla zeby mogl chodzic......Prosze was..... ide poplakac sobie...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Cześć, a ja miałam super caaały długi weekend
![]() ![]() Dzisiaj jeszcze byliśmy na grillu, ale już jestem w domciu, bo juto pobudka do pracy. Motyl ![]() Nie przejmuj się mną, bo ja jestem strasznie nieufna ![]() Wiem, że może przesadzam, ale tak sobie pomyślałam, ze chyba pielęgniarka nie może pisać smsów z pacjenta telefonu? (Ale dokładnie nie wiem co się dzieje z rzeczami osobistymi po wypadku). Jeżeli faktycznie to jest prawda to ona na pewno chciała pomóc ![]() Nie chcę żebyś cierpiała na darmo ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- A co to za Tomek? ![]()
#4720 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Tomek...moze nie mowilam A to jest(byl) moj Bliski oddany przyjaciel kiedys jak mialam 14lat i on tez tyle samo kochalismy sie w sobie wiesz caluski trzymanie za raczke ![]() A mial przyjechac do mnie w Wakacje 2009 na Obz ale odmowilam bo jakos jak wyszlo pozniej mielsmy sie spotkac i nie dalo nam sie...Zginol 12.10.2009 wyadek o 24.00 wrabal w betonowa bariere i w slop a on na niego upadl i zabil... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
kurde Motylica ta cala sytuacja z tym Twoim znajomym to ... (nawet nie mam slow ) znow matrix mi sie nasuwa!
Gosia ma rację... czy pielegniarka moze wysylac smsy z telefonu pacjenta, az mi sie wierzyc nie chce ![]() moze zadzwon do domu tego chlopaka i tam sprobuj sie czegos dowiedziec. trzymam kciuki zeby cale to wydarzenie skonczylo sie pozytywnie. aaa i witam Wam po weekendzie ![]() u nas sie wlasnie mocno rozpadalo! ![]()
#4722 |
Zakorzenienie
|
Motylica jeszcze raz
![]() Ewulinek u nas piękna pogoda ![]() Strasznie mi się rano wstawało po długim weekendzie ![]() ![]()
#4723 |
Zakorzenienie
|
hello.
Goosiu u nas juz po deszczu. znow wyszlo sloneczko i tez jest cieplutko! ja właśnie z mamą zrobiłam placek z truskawkami i galaretką. a tak w ogóle koleżanka wkręciła mnie do komisji wyborczej, jutro mam szkolenie ![]() a teraz nic nie robienie ![]()
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie z tą komisją ![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Goosiu zapraszam na placuszek!
![]() ![]() trzeba poczekać aż galaretka się zgęstnieje a potem ![]() a pewnie z tą komisją, od razu się zgodziłam jak mi to zaproponowano ![]() jutro się dowiem co i jak, bo nie mam pojęcia jak to wygląda! ![]()
#4726 |
BAN stały
|
Ja nie spalam do 5 rano...
![]() humrek taki sobie....za bardzo jestem wrazilwa i ciagle mysle o Tej sytulacji.... ![]() ![]() wiecie Nie dzwonilam dzisiaj nigdzie jakos nie mogla do polodnia nie mailam Pradu a popludniu jakos mi juz wszytsko bylo jedno....Obojetnosc:rolle yes: dzwonilam na numer Pawlam z 3 razy nie odebral nikt.... ![]() jeszcze jutro zadzownie.... chodz juz sama nie wiem po co robie.... z jednej strony malo wierze w to ze mial wypadek (i daj Boze zeby klalama o tym) ![]() a z 2 strony Jak jednak On ma z tym kregoslopem....ehh ![]() ![]() i jeszcze wczoraj wyalczylam tela i dostalam 3 eski od niego i dzownil 2 razy 24.i 2 w nocy... ![]() Ogolnie to nie wiem co juz myslec....METLIK....:craz y: I woogle to Sorki dziewczyny ze osatnio ciagle pisze o SOBIE.....i ciagle.... a te ktore nie wierza w Me slowa nie musza w nie wierzyc... Ciekawe co U nasej Mamusi??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Motylica pisz przecież po to jest forum.Ja tylko na twoim miejscu nie męczyłabym się lecz obojętnie jakim sposobem spróbowała ustalić czy to prawda.Historia brzmi dość nieprawdopodobnie, ale różnie bywa ![]() ![]() U nas dzisiaj znowu gorąco. Stwierdziłam, że nie ma nic piękniejszego po godzinnym staniu w korku, jak zimny prysznic ![]()
![]() |
#4728 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiesz on pisal jak okolo.23 a ta operacja musle ze przed poludniem byla..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chodzenie ci idzie? Ja byłam na kawie u koleżanki i teraz nie zasnę ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Goosiu nie żebym Cię tu kusiła, ale jeszcze placek jest
![]() bo dwie tortownice zrobiłyśmy ![]() chyba sobie pójdę po kawałek. ja wróciłam też ze spotkania, byłam na spotkaniu z przedstawicielem jednego z biur które mam. bardzo fajnie było. poza tym dostałam okres i już czuję, że jutro będzie makabra ![]()
#4731 | |
BAN stały
|
Cytat:
Boskooo idzieeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do Pawla...dzwonilam do szpitala w Lodzi razem z Kinia jak bylam w parku ale numer byl zly ![]() ![]() i sie pochwale.....bylam dzis Z Kinia na spacerku Dom--Park---Sklep----i domek....i jestem dumna z siebie....bo to z 3 km ![]() ![]() ![]() ![]() z moja nozka coraz lepiej.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
#4734 |
BAN stały
|
hejka babeczki
![]() beidna gosia z ta @ ja juz mam Po...uffff dzis kupilam sobie extra staniczek mrrr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Eeee ja nie pisałam o @ tylko aż dwie tortownice placka z truskawkami
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny co tak mało piszecie? Gdzie w ogóle jest Kliwia? ![]() Ja wczoraj prosto po pracy umówiłam sięz koleżanką na kawie i wróciłam ok.20.30. Dzisiaj jedziemy z Tztem do miasta, bo umowa z polsatem się skończyła i się zastanawia czy dalej polsat czy tv "n".Pójdziemy zapytać jakie promocje mają ![]()
![]() |
#4736 | |
BAN stały
|
Cytat:
to fajnie;* Kliwi to chyba uzeduje na watakch poczekaliowych....hihih a onas juz nie pamieta.... a ja czekam az dobiejmy do 5000 postow bo chce zalozyc pierwszy moj Watek i to o Bliznietach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motyl z naszą intensywnością pisania jeszcze daleko do 5tys. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
Gosia no to sie dogadalysmy
![]() ![]() Odnosnie ciast to ja tez lasuch jestem stzraszny,w ogole wszystkie slodkosci to uwielbiam a co najgorsze,niepotrafie sie powstrzymac zeby nie jesc ![]() Dziewczyny u mnie zaduch okropny,nie ma czym oddychac.Strasznie nie lubie takiej pogody.Poza tym to u mnie nic ciekawego nie slychac to i pisze malo. Wczoraj kupilismy z mezem nowe rowery bo te ktore mielismy to staly z 10 lat w piwnicy i ani to dobre a ladne tym bardziej ![]() ![]() Od lipca (ktorego dokladnie nie pamietam) bede miala 6 tyg wakacji ![]() Pozdrawiam ps: Gosiu ja tez polsat bym chciala..mamy cyfre ale mnie czasem ch...ra bierze ehhh. A slyszalam ze tv n tez jest super.
13.01.2012 -oficjalny kierowca- ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2010-06-10 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
ja was czytam regularnie ale nie wiem co mam pisac
![]() Za tydzien zaczynam 4 miesiac ![]() Wlasnie burza sie zaczela ![]() ![]() ![]() Bylam na imienikach, zjadlam dobry obiad ![]() ![]() na mamusiowym watku srednio mnie dziewczyny zauwazaja, a czasami tak przezywaja ze jestem w szoku jak mozna oszalec na punkcie ciazy, i az tak sie ty wszytskim przejmowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
dobry.
ale parówa ![]() Kliwia miałam Cię właśnie ... ![]() ale wybaczam Ci ![]() Jak było na imprezie? co dobrego zaserwowali? ja właśnie wróciłam od kosmetyczki, byłam zrobić sobię hennę i paznokcie u stóp. a teraz oglądam jakiś relaity show ![]() i będę jeść lody cassate, lubicie? bo mi się kojarzą z dzieciństwem! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.