|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Cytat:
Cytat:
![]() Rose jest identczny jak ten w sklepie w złotych tarasach, a Dark Soul tez jest oryginalny bo zaraz po tym jak go kupiłem to moja koleżanka powiedziała mi ze nie potrzebnie go wziąłem go ona go ma i dała by mi odsypkę, oglądałem ten jej i jest identyczny jak mój, a to potwierdza jego oryginalnośc bo ona swój kupowała w głównym salonie MAC w londynie na Soho, z resztą Dark soul jest bardzo charakterystyczny, to smolista czerń z mnóstwem iskrzących srebrnych drobin, bardzo silnie napigmentowany, odrobina robi czarną plame na skórze Nie wiem może inne mieli podrabiane, ale moje z Tru są na pewno oryginalne ![]() Opakowania identyczne jak inne od pigmentów które kupiłem i w polsce i zagranicą, nawet je oddałem za pomadke w ramach programu back2mac ![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
No i właśnie na Twoją opinię Kamisio czekałam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak odchodzac od tematu, Kamisio, moze polecilbys jakis cien badz paletke bezo-brazow (moze tam byc bialy w tej paletce, nie przeszkadza mi taki odcien)ladnie rozswietlajacych oko i nie za ciemnych, lekko migoczacy jakis cien w tej paletce moze byc. Dajacy efekt cos miedzy naturalnym a bardzo leciutkim glamour? I raczej chlodny lub neutralny, cos dla typu lato. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
bardzo faja paletką jest pop cherub lancome-
http://oth.strawberrynet.com/product...71517&goChar=L co prawda nie jest to typowo brązowa paletka, ale zawiera dwa cienie kremowe i trzy o normalnej konsystencji dając wiele mozliwosci...cienie kremowe można używać niezależnie lub jako podkład pod pozostałe..efekt jest przepiękny np. brąz z tej paletki położony na kremowy seledyn daje efekt rozświetlonego brązu, o bardzo delikatnej chlodnozielonej rozbielonej poświacie.. ja mam cheruba 01, ale kusi mnie tez 02, oj kusi ![]() efekt jest trudny do opisania, może w tygodniu uda mi się złapac swiatło dzienne ,( niestety jutro i w niedzielę pracuje) to zrobie foto |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sie nie chce madrzyc, ale przeczytalam tamten watek i to nie pigmenty zostaly wyslane, tylko opakowania od cieni. Dziewczyny wyciagnely cienie z tych plastikowych okraglych czarnych opakowan i te, ktore podejrzewaja o bycie podrobionymi mialy takie wyzlobienie od spodu tego metalowego pojemniczka, w ktorym ten cien siedzi. Jesli chodzi o pigmenty, to pisaly, ze na truskawie pojawily sie takie same kolory pigmentow, ktore na ebay'u byly sprzedawane podrobione. Bede sledzic tamten watek, zobaczymy jak sie sprawa rozwinie. ![]() Mam nadzieje, ze okaze sie, ze wszystko ok, bo MAC w Irlandii jednak sporo drozszy niz w USA i na truskawce.
![]() |
#4716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Raczkowanie
|
Hmm... kupiłam na tru dezodorant w sztyfcie i krem do rąk Biotherm i dekalkulator wskazuje mi, że zostały wyprodukowane 2008 lat temu...
a wyglądają tak młodo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś mógłby porównać błyszczyki Golden Gloss YSL i Ultra Gloss Diora?
![]() Mam ten pierwszy i w moim odczuci jest tak plastikowy w smaku, że prawie nie do zniesienia ![]() ![]() ![]() ![]()
#4719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez KWC. Chyba nie będę kombinować z nieznajomymi tuszami, i zamówię hypnose ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Rozeznanie
|
Wczoraj dzięki Maggie mogłam wypróbować osławione meteoryty
![]() Powiem, że nosiłam je wczoraj cały dzionek, efekt rozświetlenia utrzymywał się aż do wieczora, ale miałam wrażenie że gdzieś około południa miałam strasznie przesuszoną, ściągniętą, ciężką skórę. Marzyłam o tym żeby się czymś wysmarować, nawilżyć a wróciłam ok 22 więc moja męka była straszna ![]() Co meteoryty maja w sobie co tak może wysuszać?? Czy z innymi suchotnikami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mam kilka pigmentów MAC z Truskawki, mam również odsypki od wizażanki która kupowała je na ebay i powiem tak: jakościowo te z Tru są lepsze, lepiej trzymają się powieki, lepiej rozcierają itp. Dlatego nie wierzę by pigmenty które mam z Tru były podróbkami, no chyba że podróbki są lepsze od oryginału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś czasem dziewczyny wspominają, że on czasem głupoty okazuje, np. ktoś pisał, że po wpisaniu kodu cieni ,które ta osoba miała np. od 2006 roku wskazywał datę produkcji 2007
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
Pytanie do dziewczyn, które na tru robią zakupy od dawna:
czy kiedykolwiek ktoś tam widział BAZĘ POD MAKIJAŻ SMASHBOX? (tą w trzech kolorach) |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
Doszedł do mnie wczoraj rozświetlacz Stili który zamówiłam 24.03. Jest taki jak mysłałam -kolor 1 neutralny, konsystencja kremu z tubki, efektowny nawet na ustach.
Kupiłam wczoraj cliniqua eyeliner (słoiczek) a nie dostałam jeszcze shipment status- minęło prawie 24 godziny - tzn, że go nie wyślą? Zawsze otrzymywałam po 4- 7 godzin po potwierdzeniu zamówienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
U mnie jest tak samo, też wczoraj zamawiałam i zapłaciłam od razu. Musimy czekać cierpliwie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was bedzie w najblizszym czasie robila zamowienie na truskawie? chcetnie sie dolacze bo mam pare typow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Biorę w takim razie Ultra Gloss Diora ![]()
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, chodzi o ten Ultra Gloss: Addict Ultra Gloss Reflect?
http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=8111#8111 |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
chciałam zakupić jakiś antyperspirant i nie wiem jak dostać sie na wątek pielegnacja aby spytać się który wybrać, prosze pokierujcie mnie (waham się miedzy clarinsem a juveną w kremie)Dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Wtajemniczenie
|
Też tak uważam ![]() ![]()
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy te diorki mają drobinki czy gładkie są??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
mag1111111 - zmienił ci się status na truskawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testowałam dzisiaj mat purete, który zakupiłam na Tru w porównaniu do mat purete w perf. tylko jaśniejszy odcień i nie wiem, jak to jest, ale mój jest bardziej gęsty. A może to kwestia kremu, w każdym bądź razie opakowanie jest w każdym calu identyczne, jak oryginał. Ultra Glossy Diora w nowszej wersji, z pędzelkiem są bardziej delikatne niż poprzednia wersja z gąbeczką. Są też rzadsze. Efekt jest jednolitej, błyszczącej tafli na ustach. 157 w opak. to zgaszony, delikatny róż. Na ustach prawie transparentny, bez koloru, ale z taflą błyszczącą. Jeden z lepszych naturalnych odcieni. Dzisiaj testowałam również 257 (o ile pamiętam) i był to piękny, jasnoróżowy odcień, taki lekko cukierkowy, śliczny ![]() Zakupiłam też podkład Dior Forever nr 20, dostałam w prezencie tester brow fix HR do brwi, a także testery Luny i białej bazy Chanela do wypróbowania. Także zapłaciłam po zniżce, niewiele więcej niż na Tru, ale mimo wszystko na Tru będę kupować pielęgnację, bo jest znacznie tańsza. ![]() ![]() ach, dostałam też tester pudru Caron, beżowy z drobinkami, które istotnie są widoczne, już się nie mogę doczekać, aż na wieczór się tym wszystkim wysmaruję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie trzeba sie dołaczac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.