|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
masz konto na gazecie albo boxie? to Ci wysle zaproszenie na bloga
|
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
rzabba a ja tez mogę dostać Twój plan ćwiczeń ?? Chodzi mi głównie o te pośladki, bo mi zwisają flaczki z tyłu, fujjj, mogę Ci na priva wysłać mojego meila ?
|
#4713 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
ale moj trening to nic nadzwyczajnego
|
|
|
|
|
#4714 |
|
♥
|
Rzabba ja tez chce zaproszenie
![]()
|
|
|
|
#4715 |
|
♥
|
dubel.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-07-08 o 21:52 |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja się odważę
![]() Pierwsze zdjęcie to lipiec 2008, pozostałe trzy są z dzisiaj (nie rano, wieczorne z przed chwili ) Jak widać nadal jest zaokrąglony na dole, ale chyba widać jakiś minimalny zarys mięśni? Czy mi się tylko wydaje? ![]() Mniej więcej od stycznia do końca maja ćwiczyłam prawie codziennie, potem zdecydowanie mniej bo przyszła sesja ![]() PS. Nie sądziłam, że tak trudno jest sobie samej zrobić zdjęcie z profilu
|
|
#4717 | ||
|
Zadomowienie
|
[
QUOTE=domciq;13154334]widać róznice, widać już mięsnie brzucha śliczny ! [/QUOTE]dzieki ![]() powiem szczerze, ze czasami ciezko samemu zauwazyc efekty...zwlaszcza gdy spojrzenie na siebie ma sie dosc krytyczne, a do tego waga ani drgnie dzieki Dziewczyny raz jeszcze ![]() Cytat:
![]() ciesze sie, ze choc troche zmotywowalam... sama siebie rowniez Cytat:
Tak jak w opisie : skonczylam a6w, pomoglo mi to obudzic miesnie po leniwej zimie.Od jakiegos czasu cwicze ABS, jestem na 4 poziomie. Szczerze polecam drazek ! ale bez low i skosow, przynajmniej w moim przypadku nie ma mowy o efektach. Fakt jest taki, ze miesnie moze i sie juz obudzily ale nadal mam tluszczyk ... wiec walcze dalej - probuje biegac/ inaczej tego nie nazwe:P/ Odpowiadajac dalej: dosc szybko sie umiesniam, wynika to z mojego zamilowania do sportu w ogole. Pomijajac fakt mojego sezonowego zainteresowania treningami /czytaj: przed wakacjami/. Wiadomo latwiej jest cos zdzialac gdy sie juz cos kiedys cwiczylo, probowalo. Puenta jedna: fakt czy sie cwiczylo na wf ... jednak ma znaczenie ![]() nie sadzicie? |
||
|
|
|
#4718 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
baaaardzo ladny efekt i brzuszek super ![]() vette u nas na WF nie cwiczyla tylko kumpela ktora byla w ciazy a tak to sporadycznie ktos miewal krotkie zwolnienia teraz mlodziez jakas schorowana
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie mnie zmotywowałaś do ćwiczeń. Super efekt. Widac zarys miesni. Ja tam nie widze zadnego zaokrąglenia na dole. Mozesz opisać co ćwiczyłaś i jaka diete stosowałas? (o ile stosowałaś)
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2009-07-08 o 22:31 |
|
|
|
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie ćwiczyłam jakoś bardzo intensywnie, zazwyczaj maks pół godziny dziennie, zazwyczaj zamykało się w 15 minutach Głównie ćwiczenia na dolne partie (krąży po wizażu taki filmik z youtube gdzie śmieszny pan demonstruje ćwiczenia na "modelce", może wiecie o które chodzi ), do tego przez jakiś czas Tamilee Webb i praktycznie codziennie pilatesowa "setka". Poza tym aerobowo stepper i od jakiegoś czasu bieganie Jeśli chodzi o dietę to nic specjalnego, starałam się przestrzegać zasad redukcji (5 małych posiłków, mało węgli, dużo białka i warzyw) ale nie obcięłam kalorii jakoś drastycznie, wychodziło mi około 1400-1500kcal dziennie
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
gohs
wow , jestem pod wielkim wrazeniem. super efekty. dziewczyny mam pytanie. zaliczylam 38 dzien A6W. niby spadlo w talii ale dolne partie brzucha wciaz wystajace i takie luzne. co moge zrobic zeby je napiac?
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie jest przypadkiem tłuszcz?
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
hm, moze i to tluszczyk. i jeszcze luzna skora. ale z pewnoscia sa tez niewyrobione miesnie. mam nawyk chodzenia z wciagnietym brzuchem i wtedy jest ok.
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak mam ..
możliwe, że obie źle spinamy mięśnie przy wykonywaniu pewnych ćwiczeń i dlatego ta dolna część ostaje. w moim przypadku to ona sterczy
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Drążek, drążek i jeszcze raz drążek ![]() znowu długo mnie nie było ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
ciężarki na brzuch? Jaki to ma sens?? Jeśli już chce się zwiększyć pracę mięśni brzucha to radziłabym obciążenie brać na klatkę piersiową
|
||
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a wyżej tylko płaski prosty. Może inaczej ćwiczę, ale właśnie zawsze miałam wrażenie, że najłatwiej mi idzie dół ![]() W ogóle myślałam dzisiaj o Tobie! Wróciłam do treningów siłowych i tak sobie myślałam, że nogi i tyłek Paniki mieć to by było coś ![]() Cytat:
|
|
#4728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Choć ja już nie narzekam, wznosy nóg w zwisie bardzo mi pomogły Miło mi, że czasem o mnie myślisz ![]() Przeprowadziłam się i były spore problemy z internetem, dlatego długo mnie tu nie było
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cwiczysz moze ABS? jesli tak to na jakim etapie jestes |
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio to w ogóle bardziej się skupiam na nogach, tyłku i biodrach, ale praktycznie przy wszystkich ćwiczeniach na nogi i tyłek trzeba porządnie spinać brzuch, bo inaczej ćwiczenie nie ma sensu, więc brzuch jakby się sam ćwiczy
|
|
#4731 | |
|
Zadomowienie
|
Tak, jestem na poziomie 7, przez poprzednie przeleciałam tak szybciutko, bo zależało mi na wznosach w wyprostowanymi nogami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie robię wznosy na leżąco i różne wariacje na temat. Np. w leżeniu na plecach podnosi się nogi ugięte w kolanach - łydki równolegle do podłogi i wcisnakąc odcinek lędzwiowy kręgosłupa w podłogę prostujesz nogi pod kątem jakichś... 45st. To dobrze robi na brzuch, bo wciskając plecy w podłogę mussi te nogi trzymać brzuch, nie ma opcji, a jak się pleców nie wciska w podłogę to można się pouszkadzać, więc inaczej tego ćwiczenia sie nie zrobi
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będę miała chwilę to spróbuję odkopać i dam znac
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tylko to znalazłam:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=prosty http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ty#post1334727
|
#4737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! To i ja skorzystam
Cos mi sie wydaje 8 min abs to nie da jakichs powalajacych efektow Dzisiaj poczytam i wyprobuje te ![]() gohs jestem po wielkim wrazeniem! Motywacja dla mnie na maxa!
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

ale moj trening to nic nadzwyczajnego

Czy mi się tylko wydaje? 

[/QUOTE]
bo dla mnie to jest stosunkowo krótki czas, zawsze myślałam, że na takie coś trzeba pracować z 2 lata. cwiczysz chyba to co masz w opisie, tak? ojj padam dziewczyno 

baaaardzo ladny efekt i brzuszek super 

Dzisiaj poczytam i wyprobuje te