|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy cz.VI
Cjhyba jednak nie zyjecie. Dawno mnie nie bylo, przeczytalam co piszesz Mar, i musze powiedziec ze ja na Twoim miejscu nie wracalabym do niego, czas leczy rany, a chyba nie chcesz przechodzic przez to po raz kolejny?
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
wiem strach by napewno pozostał... już bym nie umiała tak ufać. Już mi lepiej ale dalej sobie nie radze a to już 1,5 miesiąca a ja dalej tym zyje..
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dziś przyjaciółka podciętła 2-3cm włosów, bo miałam tak (i nadal trochę mam..) że na środku końcówek miałam takie wypustoszenie- włosy się wykruszyły
![]() Teraz już nie wygląda to tak źle. Jezu, muszę cholernie dbać o te włosy, tak straciłam na gęstości i jakości...
|
#4714 |
|
Rozeznanie
|
O rany
prosze o grupe silnego wsparcia! Znowu popełnilam ten sam bład... poprosilam matke o podciecie koncowek Tlumaczylam glosno i wyraznie..ze centymentr.. od konca.. poszlo cos kolo 10! Hyh Zapuszczam włosy od 5 lat .. kiedy to fryzjerka bardzo mnie skrzywdzila fryzurka do brody (wygladalam w niej przeokropnie!). W sumie to od prawie 3 lat mam długie włosy. Siegają one juz pasa.. i wpadam na swietny pomysl podciecia koncowek (chociaz nie musze bo nie rozdwajaja sie i nie pusza..... po co ja to robie?!!!!!!) i trach! wracamy do punktu wyjscia :/ Ostatnim razem mamusia przegiela i skonczylam z wlosami do zapiecia stanika.. tak zrozumiala pojecie "podrownac koncowki"..... ze wyrownala wszystko do momentu cieniowania! Do fryzjerki chyba juz tez nigdy w zyciu nie pojde. Wszystkie cm mierza chyba w decymetrach. Do tej pory nie moga mi odrosnac włosy po tym jak sie zajela nimi jedna pani z osiedlowego salonu. Pytalalm sie jej 5 razy czy napewno wie co robic..zapewniala ze tak.. prosilam zeby wlosow nie cieniowala.. nie strzepila.. i nie uzywala brzytwy bo mam bardzo cienkie ale baaaardzo geste lekko falowane wlosy i wyglada to przefatalnie. Tuptala, tuptala dookola moich wloskow do pasa.. obciela troche za lopatki i zrobila mi z tylu masakre ktora osobiscie nazywam kogutkiem albo (przepraszam za wyrazenie) "dupa". o_O Wystrzepila mi brzytwa wlosy az do nasady!!!!!!!! Nawet tego nie widzialam bo nie dala mi lusterka, dopiero w pracy jak sie odwrocilam to dziewczyny zamilkly... przeplakalam chyba 5 godizn w kiblu..az szef mi dal wolne. Wiec jak widzicie.. moje piekne wlosy do pasa sporo przeszly :P Wszyscy twierdza ze nie widac ubytku tych kilku cm ..ale ja sie czuje dziwnie minie dobre 3 miesiace zanim odrosna do porzadanej dlugosci. Szczescie ze bardzo szybko rosna... bo inaczej to nie wiem.. chyba bym sobie z rozpaczy zafundowlaa znowu fryzure do brody, albo tym razem na 2 mm |
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
witam chciała bym mieć gęściejsze włosy a niestety mi sie rozdwajają wczoraj podciełam te rozdwojone no i zaczełam brać capivit i mam pytanie chciała bym tagże skrzyp można brać te dwa preparaty razem ? prosze o pomoc
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie źle czyta się Twój post a co do tych preparatów, to ja nie widzę żadnych zastrzeżeń, ale lekarzem ani farmaceutą nie jestem .
|
|
|
#4717 |
|
Raczkowanie
|
niestety mistrzem ortografi nie jestem
|
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dołączam do was bo każda motywacja mi się przydaje:P
Dzięki m.in wizażowi wróciłam juz do naturalnych włosów, teraz zapuszczam, dbam o nie (codziennie olejek rycynowyy i nafta na włoski, sumplementy rózne, szampony i odżywki bez silikonów ), Przyjmiecie mnie ?
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2009-04-26 o 10:29 |
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
przyjmiemy, choć my o zapuszczaniu mało co piszemy..
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziewczynki
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Kadunia- co słychać w wielkim świecie?? jak tam przygotowania do matury?
gdzie na studia? wiesz już na co chcesz iść? jak tam włoski? miałaś pokazać kolor ![]() ![]()
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko w jak najlepszym porządku wczoraj zakonczenie roku i jestem juz absolwentką niach niach Studia ojjj zobaczymy wybieram sie na jakies biologiczne zapatruje sie na: technologia żywienia i żywienie człowieka, zdrowie publiczne, biotechnologia, psychoprofilaktyka społeczna. a co z tego wyjdzie to zobaczymy. co do matury to drże ale musze dac rade![]() O włoskach zapomniałam... teraz juz sa 3centymetrowe odrosty |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
ok wyślij wyślij
![]() ciekawe kierunki
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
pozdrawiam serdecznie
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Kadunia- piękne włosy, piękna Ty!
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
jak jeszcze tu zaczniecie pisac o maturach to chyba padne trupem
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
kadunia ja tez foto chceeee....co do studiow....to moze technologia zywnosci w warszawie?
bo wlasnie mysle czy tam sie nie przeniesc,,,
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
adulka- czemu chcesz się przenieć do wawy?
patrzcie jakie koleżanka zrobiła mi warkoczyki na głowie - corny- tydzien temu miałam klasyczne, a wczoraj zrobiła mi tak po skosie . Podoba mi się ten dwukolorowy efekt- odrost + blond warkoczyk przechodzący po środku.
|
#4730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na warszawe to sie nie porywam niestety ale kurcze jakbysmy tam były razem.... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
no kadunia my razem to wrozy masakre;p w wakacje na 100% wyciagne mojego kondzia do krakowa wiec maybe sie spotkamy w koncu na piwko?
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Obowiązkowo
![]()
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, Kadunia
![]() fajne kierunki studiów ybrałaś i tu u nas w mieście planujesz zostać, czy gdzieś wyjechać?
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-04-29 o 14:28 |
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I witam Cię ![]() ![]() O Ksh Ciebie również dawno nie widziałam (czytałam :P) Co tam u Was dziewczyny? A ja dziś idę do fryzjera,ale co z tego wyjdzie to nie wiem:O Tak a propo włosków
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co u Ciebie kochana? Kope lat![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
kope, kope
![]() co u mnie? tracę czas na głupoty ![]() ![]() Kadunia, ja tez poproszę o fotę
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wysyłam ![]() Myszka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
ooo obudziły się dziewczyny
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
mozna tak to nazwac
![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

Tlumaczylam glosno i wyraznie..ze centymentr.. od konca.. poszlo cos kolo 10! Hyh Zapuszczam włosy od 5 lat .. kiedy to fryzjerka bardzo mnie skrzywdzila fryzurka do brody (wygladalam w niej przeokropnie!). W sumie to od prawie 3 lat mam długie włosy. Siegają one juz pasa.. i wpadam na swietny pomysl podciecia koncowek (chociaz nie musze bo nie rozdwajaja sie i nie pusza..... po co ja to robie?!!!!!!) i trach! wracamy do punktu wyjscia :/ Ostatnim razem mamusia przegiela i skonczylam z wlosami do zapiecia stanika.. tak zrozumiala pojecie "podrownac koncowki"..... ze wyrownala wszystko do momentu cieniowania! Do fryzjerki chyba juz tez nigdy w zyciu nie pojde. Wszystkie cm mierza chyba w decymetrach. Do tej pory nie moga mi odrosnac włosy po tym jak sie zajela nimi jedna pani z osiedlowego salonu. Pytalalm sie jej 5 razy czy napewno wie co robic..zapewniala ze tak.. prosilam zeby wlosow nie cieniowala.. nie strzepila.. i nie uzywala brzytwy bo mam bardzo cienkie ale baaaardzo geste lekko falowane wlosy i wyglada to przefatalnie. Tuptala, tuptala dookola moich wloskow do pasa.. obciela troche za lopatki i zrobila mi z tylu masakre ktora osobiscie nazywam kogutkiem albo (przepraszam za wyrazenie) "dupa". o_O Wystrzepila mi brzytwa wlosy az do nasady!!!!!!!! Nawet tego nie widzialam bo nie dala mi lusterka, dopiero w pracy jak sie odwrocilam to dziewczyny zamilkly... przeplakalam chyba 5 godizn w kiblu..az szef mi dal wolne. 

moje dziewczynki
gdzie na studia? wiesz już na co chcesz iść?