![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Czesc!
![]() Zglasza sie kolejna bladziocha ![]() ![]() Poemi ,super wygladalas w tej kiecce na chrzcinach, chociaz widzialam na nk tylko fragment ![]() Butter, tzn., ze jak idziesz na urlop to znikniesz z wizazu na ten czas ![]() Rav, szklanki do drinkow tez sa czasem potrzebne, nawet bardzo! Dorinko, jak ja Ci zazdroszcze tych wszystkich zabiegow kosmetyczno-fryzjerskich...ja sobie wszystko robilam sama, a przydalaby sie odrobina luksusu. Co do kucyka na slub, to sie wycofuje. Co ja tam wiem, jak mam cale zycze krotkie wlosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz do soboty siedzę w domu, więc na wizaż na pewno będę zaglądać ![]() W sobotę w nocy jedziemy z TŻ nad morze na tydzień...no i wtedy niestety... wizaż będzie poza moim zasięgiem. Ale jak wrócę, to wszystko nadrobię ![]() I mam nadzieję, że już wtedy znajdę w wątku zdjęcia ślubne Dorinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
Poemi, koniecznie wrzuc
![]() Butter, no to cale szczescie ![]() Tez bym chciala juz foty Dorinki poogladac. Na pewno bedzie wygladac bajecznie. Wszystkie panny mlode sa takie wyjatkowe ![]() A ja akurat w dniu slubu Dorinki, bede obchodzic miesiac po slubie hehe. EDIT: Ale napisalam...miesiecznice czyli bede obchodzic. Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-07-14 o 20:30 Powód: eee |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziemy na Hel, do Kuźnicy. Malusieńka miejscowość, największym plusem jest to, że nie trzeba o 6 rano gnać na plażę, żeby miejsce zajmować. Bardzo fajnie ![]() ![]() Dorinka na pewno będzie wyglądać super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Jak ktoś łaskawie mi podeśle coś godnego uwagi to wrzucę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do Kuznicy to super! Bylam kiedys! Najlepsze sa maluskie miejscowosci ![]() Cytat:
![]() Ja bym nie podarla zdjecia, tylko wyciala siebie a Tzta zostawila, skoro fajnie wyszedl.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka12344321 dodałą fotki na nk
![]()
#4719 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
tez jestem ciekawa co u niej
![]()
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z pogodą ...też bym wolała słoneczko i ciepło ![]() ![]() Dzięki kochana, słowa wsparcia przed wielkim dniem mile widziane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór
![]() Ps. Na pewno mam w znajomych Kasię, Anitkę, Madzię, a co z resztą Pań? Czy może nie wiem, że którąś z Was mam ![]()
#4724 |
Zakorzenienie
|
znowu wypadłam z pierwszej zmiany, bo u koleżanki w pracy wysyp dzieci, a że jest czas urlopowy, to mam 2 tygodniowe zajęcie. zawsze to coś. przynajmniej odzwyczaję sie od siedzenia w domu
![]() a później znowu powtórka z rozrywki ![]() tylko dziś padam..to nic więcej nie napiszę ![]()
#4725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zadomowienie
|
Właśnie miałam edytować, bo puknęłam się w czoło jak zobaczyłam na ostatnio dodane zdjęcia przez znajomych
![]() Faktycznie kiecka prezentuje się wybornie, czekam na więcej ![]()
#4727 |
Rozeznanie
|
Dorinko, ja tylko prawde napisalam
![]() ![]() Nemus, mnie jeszcze nie masz. Lece na nk i wysylam zaproszenie. Et-ko, widze,ze cus lepiej u Ciebie. Nie duzo lepiej, ale lepiej ![]() EDIT: Nema, juuuz! Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-07-14 o 21:36 Powód: nk |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na poważnie..to rzeczywiście jakoś lepiej się czuję. dziękuje Ci za troskę..aż się wzruszyłam ![]()
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Etko, zakładanie drugiej twarzy jest ryzykowne, trochę jak w filmie 'Maska' - może być ciężko ją w pewnym momencie zdjąć...
![]() |
#4733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do "drugiej twarzy", to dzieci sa bardzo spostrzegawcze. Widza i czuja wiecej niz nam sie wydaje. Wystarczy,ze sie zapomnisz i na chwilke utkniesz gdzies smutnym wzrokiem... Ciesze sie, ze czujesz sie lepiej i nie poddawaj sie dolkom. Wiele zalezy od nas samych. EDIT: Zbieram sie do spanka. TZ spi snem sprawiedliwego, chrapiac przy tym niemilosiernie, a jak chce zmienic program w telewizji, to burczy, ze oglada i upiera sie,ze wcale nie spi hehe Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-07-14 o 21:56 Powód: spaac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to się uzewnętrzniłam ![]()
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Też o tym myślałam przez chwilę... Ale jakoś się nie zdecydowałam, szczególnie, że byłam jedyną osobą która łaziła po domu w butach (nie po to kupowałam czarne klasyczne balerinki żeby je zdejmować), a w mokrych już by nie przeszło. I bardzo dobrze zrobiłam bo ludzie wchodzili do pokoju z tarasu i buty zostawili na dworze, potem zostały przestawione pod dach, ale i tak wszystkie zostały przemoczone. No nie licząc moich których jako jedyna nie zdjęłam. Cham ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Och już ta godzina, lecę spać, bo znów za cholerę się rano do pracy nie zbiorę. A coraz mniej mi sie chce... Może to wewnętrzny żal, że nici z wakacji w tym roku? Ech ![]() Dobrej nocy Babeczki ![]()
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Co do SITC serialu - oglądając go czułam, że on jest jakiś taki niezbyt wymagający. Jak serial o 30latkach dla 16latek. Widziałam kilka odcinków kiedyś, jak miałam tylko dwa kanały w telewizji, i pracowałam w hotelu, i umierałam z nudów. Oglądałam głównie dla jej włosów - wtedy postanowiłam zapuszczać. dorinko - to już! Moi znajomi też w ten weekend ![]() ![]() nema - jeśli rzeczywiście taka garderoba jest twoim marzeniem - doczekasz się takiej. Powolutku, po jednym kroczku i tam dojdziesz. Rome wasn't built in a day ![]() madzialenka rzeczywiście wygląda na szczęśliwą. Madzia - jak to czytasz: koniecznie wybierzcie się w jakiś wolny dzień do Duinrell, które jest blisko was. Jest tam park zabaw (rollercoasteary, ale takie mniejsze, diabielskie młyny jak nigdzie indziej [nawet w USA], samochodziki elektryczne itp.) i aquapark. Wszystko w cenie jednego biletu. Często na jakichś szamponach albo coca-coli znajdziecie zniżki nawet do 50% na bilety. Super tam jest! Dzisiaj w mojej firmie zaszły małe zmiany. Będę latać do klienta na 4 dni w tygodniu, ale co 2 tydzień. Do tego pracujemy po 10 godz od Pn-Czw, Piątek wolny ![]() Dzisiaj też znajomy przyniósł mi obiektyw do wypróbowania, który mi się marzył. O jak dobrze, że go przyniósł. Sam obiektyw waży 1.5 kg ![]() Wklejam obiecane zdjęcia. Na powieszenie ramek trzeba nam jeszcze troche czasu. Póki co spoczywają na dywanie ![]() Może zaglądne jutro w okolicach mojej 5:00 ![]()
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki...
Poemi super kiecka ![]() Trochę mnie nie było, mam problemy w pracy. Jest jedna kelnerka, która miesza już trzeci rok. Nikt z nią nie chce pracować, bo każdego obgaduje, jest fałszywa i w ogóle taka sukowata. Wiem, że na mnie gadała do innych pracowników i szefostwa, ale ostatnio przegięła i zwróciłam jej uwagę, że jeśli ma coś do mnie to niech przyjdzie z tym bezpośrednio do mnie, a nie mi za plecami ubliża. Wyszło, że wszystko to moja wina, że inni chcą się zwolnić przez nią - a to też moja wina. Szef nie chce jej zwolnić, bo na jej miejsce nie ma ludzi do pracy. Dziewczyny!!! Sorki za wyrażenie, ale to taka wieśniara do kwadratu, która nie umie sie nawet dobrze wysłowić, a ja muszę ją znosić!!! Nie zostawię szefa w środku sezonu, ale od września mówię do widzenia!!! Jestem załamana. Ryczeć mi się chce codziennie od paru dni. Jakaś depresja się zbliża ![]() Rav super fotki, śliczne mieszkanko
#4739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Diana, badź dzielna, nie ma co sie złościć przez taką osobę. Twoja złość, to jej wygrana. Ja to bym pewnie ją zgnębiła w inny sposób. Jeśli faktycznie by mi już tak bardzo przeszkadzała i zachowywała sie nie fair. Albo byłabym miła do obrzydzenia, albo traktowała ją jak 2letnie dziecko, czyli w przypadku dorosłego - jak debila, któremu tłumaczę wszystko jakby był słabo rozwinięty. Rav, łooooooo ale pięknie tam u Ciebie, jaki spokój... Dzień dobry ![]()
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nie wiem czy tesknilyscie ale ja o Was choc nie mialam kiedy zagladac na wizaz, myslalalam caly czas o kazdej z Was ![]() Teraz juz kolezanka wrocila z urlopu wiec bede miec wiecej wolnych chwil zeby cos naskrobac. Ale za czesto tu nie bede bo uwaga: zapisalam sie na prawko ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka dla Was i gorace usciski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.