![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Ja w sklepie zakochałam sie w łóżeczku bujanym
coś takiego jak to http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...425956#gallery Mozna je w kazdej chwili zablokować i wtedy jest stabilne jak zwykłe łóżeczko. Tylko zapomniałam sprawdzic czy jest opcja bez szuflady bo ona mi nie za bardzo odpowiada ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |||
Wtajemniczenie
|
gratuluję poznania płci i teraz to mamy drużynę piłkarską z trenerem i masażystą
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję,jutro wejdę to pooglądam Twoje,dziś to już pora spać na mnie ![]() dobranoc życze wszystkim mamom i dzieciaczkom,do jutra papa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to super, że będziesz miała taką praktykę przed własnym porodem, chociaż z drugiej strony to żebyś się nie nadenerwowała przedwcześnie bo na to będziesz jeszcze miała czas. mi powiedzial ze książkowo to 20 tydzien a ja poczulam ok 17 i powiedzial ze moze to i wczesnie ale widocznie taki mam organizm i dlatego ze szczupla jestem to latwiej mi poczuc, a Ty jestes duzo chudsza ode mnie więc czemu nie...może akurat to już TO a wlaśnie rozmawiam z kolezanka ze liceum, ktora sie okazalo ze ma 1 dzien po mnie termin porodu i bedzie miala dziewczynke i ma ona juz 400g duzo co nie...? moj Adrianek mial 275g tydzien temu oj, nie o tym chcialam napisac....chiałam napisać ze jej tesciowa kazala jej zapisac date pierwszych kopniakow bo podobno to równo polowa ciąży!!!!! Cytat:
![]() ![]() a u mnie myślę, że zauważyli...akurat w tej bluzce widać z daleka...w inych neikoniecznie, więc myslę, że po prostu nie wpadli na pomysł że może mi się słabo zrobić albo coś...dobrze, że ja w miarę silna kobitka jestem i nigdy nie mdleje
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
spojrzec na ciaze z dystansu...
http://www.youtube.com/watch?v=4LcEuz5JD58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie to samo mialam napisac, nie dosc ze sliczna kobietka to do tego szczuplutka!!! Memi koniecznie wstaw tutaj swoj brzusio ![]() Jastinada dobranoc ![]()
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
Wreszcie moge do was dolaczyc w marzeniach o meblach dla malutkiej. Tutaj link do lozeczka, ono najpierw jest lozeczkiem zabudowanym, potem mozna zmienic w lozeczko bez ramy z boku, a potem w normalne lozko dla duzego dziecka.
http://www.toysrus.com/product/index...ductId=2791318 |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
spicegirl fajne łóżeczko
![]() ja chyba spadam spać, jeszcze poprzytulam się do męża ![]() do jutra Mamuśki miłej nocy ![]()
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tez ładne z ta kolyska, a ta szuflada tez mi sie nie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowi sie ze ruchy powinno sie zaczac czuc w 4,5 m-cu ciazy czyli to wychodzi 20 tydzien....czyli polowa....ale to jest tylko i wylacznie ksiazkowo, bo rzeczywistosc jest taka ze jedne czuja w 18 inne w 22 a jeszcze inne czyli te bardzo szczupłe to juz i w 16 tyg wiec tutaj nie ma dokladnej daty na to, ja "cos" zaczełam czuc na koniec 18 tyg ale do dzis nie jestem pewna czy to był maluch czy tylko mi sie wydawało albo było to co innego....zreszta do dzis jest ciezko poczuc te ruchy u mnie, czasem w ciagu dnia cos tam mnie kopnie (nacisnie od srodka) 1-3 raz w ciagu dnia baaaardzo leciutko mam chyba bardzo leniwego malucha albo moj wałek sprzed ciazy to amortyzuje bo moj brzuchol do chudych nie nalezał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki powiedzcie mi jeszcze po jakim czasie po porodzie można sie wybrać na solarium??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suuuper to lozeczko !!! Ale u nas chyba takich nie ma? bynajmniej nie spotkałam sie, a moze ktos widzial? ale nawet jesli bedzie to cena tez bedzie powalajaca, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze ze jest wszystko OK, a maz to pewnie przezywa te ostatnie wydarzenia i sie poprostu boi, martwi, no i pewnie martwi go ten zakaz sexu na tak dlugi czas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
Nie martw się niczym ja też mam podobnie z moim;/ czasem się zastanawiam czy nie lepiej bylo by mi samej, ale to z nerwów ;/ i myśle, że to moja wina bo naprawde przez ten okres ciazy jestem nie znosna szukam tylko powodu do klutni;/ wszyscy mnie wkurzają;/ brrr myśle, że to dlatego, że wszyscy mi ciągle, mówia jak to oni ciężko pracują a ja nic nie robie!!! wrrr może ciąza to nie choroba, ale tak łatwo nie jest to nie faceci muszą rodzić tylko my
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
hahaha, ale wiecie co mnie zawsze rozbawia?? brzdąc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zadomowienie
|
Tim3Pink, a czemu nie ma Cie na naszej liscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
sama się zastanawiałam przedtem jak patrzyłam ;] a co mam zrobić zeby na niej być ?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Rozeznanie
|
justynka to zyzcze zeby Ci sie te maszyny przydaly
![]() gosiu i emilko czuje sie mile polechtana ![]() gosia z brzuchem to najchetniej poprosilabym maza , ale jak sie dowie co ma mi fotgrafowac i po co to chyba bedzie mnie do konca zycia wysmiewal, taki to maz zlosliwy.. dull ciekawe to lozeczko... jagoda dlatego wlasnie miedzy innymi jestesmy na tym forum ![]() tim3pink u mnie Antek tez sie tak z tatusiem drazni.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
blada nie jestem, ale zawsze lubiłam fajną opalenizne ;] hmm czyli solarium odradzacie
mysle, ze na solarium warto się wybrac jak nasze ciało dojdzie już do siebie;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
memi a w, którym tygodniu jestes?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Rozeznanie
|
tim3pink mialam na mysli OD RAZU PO PORODZIE oczywiscie
![]() u mnie dzis mija 21 tyg i 2 dzien.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
Widziałam na allegro jedno naprawde śliczne łóżeczko a własciwie kołyske taką jak by;] dzidziuś bedzie w naszej sypialni na początku wiec takie malutkie jest naprawde sliczne;]
Tutaj macie takie http://www.allegro.pl/item465320087_...by_rozowa.html ale to nie o to mi chodzi znajde je zaraz i wkleje ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
nio to podobnie jak u mnie ;] ja mam termin na 10 marca ;] ale zobaczymy, bo niby ma być cesarka;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item461106592_..._krolewny.html OMG a jakie to jest śliczne ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
BAN stały
|
Moze tak walsnie jest ze wszytko dusi w sobie i dlatego te klotnie....One sa spowodowane moim humorami i tym ze boje sie ze poronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item460941808_...ars_5_w_1.html to też boskie!!! szukam tego co chcialam kupić, ale nie wiem czy jeszcze jest ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Też już ide spac, bo jakas się smiczona zrobiłam;/ tylko cos zjem, bo tez zglodniałam ;] DOBRANOC **** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry dziewczynki!!!
fajne są te kołyski, które pokazujecie, ja jednak jestem za zwykłym łóżeczkiem...tzn ostatnio jak oglądaliśmy to moj TZ jakos zaczal naciskac na kojec...a ja jakoś nie jestem do takiego przekonana...no nic, zobaczymy, może mu przejdzie, albo uda mu się mnie namówić ![]() Dobra, koniec tego dobrego, WSTAWAĆ!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.