![]() |
#4711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Miłoo , Kradnijj , kradnij
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * A ja potrzebowałam tylko szczerej miłosci , czy to aż tak dużo ? * Zione ogniem ! Pluje jadem ! Pie*dolę ta pieprzona maskaradę . * Stale masz pomysły na wszystko - Widowisko. * Gdy rozkładam skrzydła - zapada cisza... * Pęka, jak klisza bariera dźwięku. * Mój umysł jest nieobecny , Obracam się dookoła . I głęboko w środku , Moje łzy toną ! Gubię opanowanie ,Co się stało ? * Czasem juz sama nie potrafie tego zrozumiec , dlaczego to tak holernie boli ? *Wiemy już, że sens naszych rozmów skończył się.... *Sam Na Sam Z Problemami, Między Czterema Ścianami... * I skończył sie limit 'bierz co chcesz..' * jedną z wielu zaczynam być. *jak ekran lcd *Kiedyś stanę na środku skrzyżowania, rozłożę ręce i na Twoich oczach zginę z uśmiechem. *miłość, czymkolwiek jest, niech będzie pozbawiona udawania. *Wiedzieli, że miłość to gra. Kto pierwszy powie ‘kocham’ ten przegra… *Przepraszam za słońce...i za deszcz. *na południe od nigdzie. *Pusta walizka i brak planu B . *Znienawidziłam by zapomnieć, zapominając wybaczyłam .. (nie wiem czy pomogłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
potrzebuje cos o czekoladzie. mogą być krótkie, długie, obojętnie, albo strony podajcie gdzie to było. potrzebne na gwałt! plissssssssss ![]() _____ chciałabym móc opleść Cię moimi ramionami w każdym momencie
![]() |
#4713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Przyczajenie
|
Toriaa
a bo ja lubię rap ;d jeżeli coś się podoba to dziękuję. ![]() hello little boyzz , little toyzz. nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce. and when i hold you tight, make me sleep good tonight.. aye aye aye. ![]() zaufaj. jeśli potrafisz. podrapiesz mnie czule, ja cię przytulę.. te sytuacje śliskie, ty rozwiążesz je wszystkie. sam fakt, że jesteś facetem nie znaczy że musze być tobą oczarowana. Ja wiem tylko jedno, będzie dobrze napewno !
wiem, nie zbuduję nic bez poświęceń. uwielbiam Cię maleńki ![]() ![]() Edytowane przez hansik Czas edycji: 2008-11-02 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | ||
Raczkowanie
|
12 Stonka - ja Ci dam niezauważoną! ;*
Garfieldo wróciłaś! ;* Eccentriic, dobrze, że sie przydało, bogini opisów ;* Merci. ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję za wyróżnienie, miło mi ;* Postaram się pomóc ;D * Czy wiesz jak to jest, śnić o miłości. * Potrzebne Ci serce? Proszę bardzo, weź moje. Ja szukam nowego. * A kiedy poprosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. * Bo to moja jest, nieszczęsliwa miłość. * Romantycy nie wymyślili nieszczęśliwej miłości. * Czekam na paczkę. Miłość nie zawsze przychodzi w kłopotliwych paczkach... * I właśnie, dziś jestem tak cholernie samotna, w tym świecie. * I wiesz... Milość mnie zraniła i poczułam się tak strasznie samotna, czekając na tą nową. Tą jedyną, najlepszą i bezcenną. Wiesz może, ile jeszcze będę musiała czekać? * Kiedy dotykasz mnie Motyle wariują. Tak mi przyszło do głowy ![]() Cytat:
* Życie czasami ma smak czekolady. * Codziennie jadam cztery elementy odżywcze: mleczną czekoladę, gorzką czekoladę, białą czekoladę i kakao. * Nowość! Szczęście z kawałkami czekolady! * Są rzeczy, których nigdy, naprawdę nigdy nie będę mieć dość. Do takich rzeczy należy przede wszystkim czekolada. Opisy; * - Boję się - Czego? - Nadziei. * Cześć, czy znasz etymologię słowa 'cham'? * Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? * Pamiętasz pierwsze pytanie jakie mi zadałeś? * Tak bardzo straciliśmy kontakt z rzeczywistością, że mogłaby się rozpętać trzecia wojna światowa a my byśmy o tym nie wiedzieli. * Kto liczy nasze pocałunki? * Zawsze trzeba patrzeć na pozytywy. Bez przerwy powtarzam, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, chociaż prawdę mówiąc (...) przez chwilę było mi trudno zrozumieć moją przygodę z Nim. Nie wiedziałam, co na tym zyskałam. Czułam jedynie, że straciłam ukochanego i było to niczym wielka, czarna, gradowa chmura. Potem jednak zdałam sobie sprawę, że nie jest tak źle. W każdej chwili kiedy myślałam o Nim, uśmiechałam się. Spotkanie z Nim, a przede wszystkim pokochanie Go było najlepszą rzeczą jaka mogła mi się przydarzyć. On był lepszy niż pizza, oliwki, piątki i wirowanie na fotelu... * - To świetny facet. - Nazwij szklankę na jego cześć.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie coś o mega dole?
![]() O tym,że się staracie, a zawsze wychodzi i tak zle ![]() ![]() ![]() Że czujecie jakby to była tylko Wasza wina,mimo starań. Edytowane przez dziewczyna z ambicjami Czas edycji: 2008-11-02 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zwykle powalające ![]() a ma może ktoś jeszcze taką dziecięcą "miłość" do czekolady? ___ obojętność to moja zaleta
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłość zaklęta w lustro...... odbija resztki uczuć poniżonych serc... 900 igieł wbiłeś w moje serce - pie.rdol się, nie wbijesz już więcej! Czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bólu a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem Ty jesteś jednym, a ja drugim końcem, daleko nam do siebie, strasznie Otacza mnie ocean ludzi a ja wciąż czuję się samotna Cytat:
sycić wzrok kolorami, liczyć krok chodnikami idąc co dnia.. byc nieświadomą tego, jak to wygląda Czy nie widzisz, że jak domek z kart rozpadam się? W drżących dłoniach kryje łzy, a każda z nich to krzyk Czasami kilka łez ma siłę większą od krzyku Kiedyś byłam władcą wszystkiego...dziś nie władam nawet sobą cały ten cholerny świat wali mi się na grzbiet cały mój świat potrzebuje psychologa czasem sobie myślę że: oj lepiej było by gdyby nie było mnie wszystko czego pragnę czego chce spala się! zanim wyciągnę po to ręce nie ma co, nie jestem dzieckiem szczęścia Patrz na mnie...widzisz jak życie boli...jak wszystko się pie.rdoli?
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Zakorzenienie
|
MySmallCornerInSky szukałam szukałam bo Cię dawno tu nie widziałam a tak przykro jak ktoś znika
![]() ![]() ![]() Cytat:
'Otoczona ludźmi, a jednak samotna.. Pragnąca jedynie szczęścia.' 'sama ale nie samotna.. czy samotna ale nie sama?' 'Ile dni jeszcze minie? Ile to będzie chwil? pustka. przecież nie tak miało być..' 'wciąż samotna.. nie zmienia się mój stan.. nawet w ludzi tłumie to uczucie mam.' 'W pędzącym na oślep tłumie.. mieszka wrażliwa samotność.' 'nie rozdzieli już nic dusz w każdym królestwie tak samotnych' 'miłość kruchą tak jak ptasie piórko z nieba zrzuć.' 'by głupie serce znowu zabiło bo teraz skulone ze strachu drży' 'prawdziwa miłość. potrzebna od zaraz.!' 'czuję w sercu jak bardzo mi brak .. kogoś brak.' 'dokąd iść.. by odnaleźć miłość?!' ![]() TiScatteroUnaFoto kochaniutka ![]() ![]() XxValedictionxX przepraszam słońce że nie odpowiedziałam na ostatnią prośbę ![]() wogóle przepraszam wszystkie dziewuszki ![]() ![]() Cytat:
'wspomnienia z dzieciństwa ukryte w kawałku mlecznej czekolady.' 'Tabliczka mlecznej czekolady. Smak różowej oranżady..’ 'Gorąca czekolada optymizmu wlewa mi się do serca i przyjemnie tętni w żyłach.' 'Mała kostka czekolady i na nowo ruszam w świat.' 'a może szczęście tkwi orzechem w kawałku czekolady?' 'jak szampan tak uderzasz mi do głowy i smakujesz jak najsłodsza czekolada.' 'Czekolada- smak szczęścia, wspomnień..!' 'Piję kawę, jem gorzka czekoladę, palę ciemne davidoff'y.' 'czekoladowy zawrót głowy.' 'czekolada = '100% serotoniny' 'to właśnie ja lubię tylko Ciebie tak jak czekolady słodki smak..' ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-11-03 o 00:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
"dlaczego to właśnie ja nie mogę być Twoją myszką?"
Przetłumaczy któraś na angielski? Pilne... Dziękuję z góry =***
#4722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Czasem juz sama nie potrafie tego zrozumiec , dlaczego to tak cholernie boli ? ^^ ![]() Cytat:
ja też lubię rap dlatego wszystko prawie kradnę ![]() ![]() nmzc ![]() ode mnie: chciałem o Tobie zapomnieć, zapijając Bolsem, odegrałaś swoją rolę jak Marry Kate Olsen Mistrzyni w kocham cię misiu Ciesz się z tego co masz, małe rzeczy dziś doceniaj w życiu masz malutki staż, nic mi nie mów więcej, że to życie dobrze znasz oddam wszystko by czuć Twą bliskość. Moda na fałsz joł.. moda na bauns.! 'Ja nie jestem na sprzedaż,na pokaz,dla lansu. Wypier.dalaj w kosmos i z dziwkami baunsuj. Myślisz że się zmienię bo coś Ci nie w paski..!? Nic z tego szukaj sobie innej laski!' 'Roztaczała wokół aurę kobiety niezależniej, choć rozpaczliwie potrzebowała kogos obok.' Ejj,nie chcę odkładać do jutra, ale rzeczywistość stawia pod ścianą i krzyczy; zrób tak.! Możesz też mnie nienawidzić ale ja takich znam, jakbym był tobą też chciałbym być taki jak ja. Wskoczę w szpilki na wieczór ot tak nowym kixom na przekór ot tak włożę raz duży dekolt bo mam to co trzeba do niego Zasługują na to, na coś więcej niż mają, na to żeby wiedzieć że marzenia się spełniają. Żyje tak jak chce, więc wypier.dalaj! Widocznie nadajemy na zupełnie innych falach! To moja sprawa, a nie twoja frajerze! Jak ja żyje, co robię i w co wierze na co dzień ![]()
![]() |
#4723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Czasem juz sama nie potrafie tego zrozumiec , dlaczego to tak cholernie boli ? ^^ ![]() Cytat:
ja też lubię rap dlatego wszystko prawie kradnę ![]() ![]() nmzc ![]() ode mnie: chciałem o Tobie zapomnieć, zapijając Bolsem, odegrałaś swoją rolę jak Marry Kate Olsen Mistrzyni w kocham cię misiu Ciesz się z tego co masz, małe rzeczy dziś doceniaj w życiu masz malutki staż, nic mi nie mów więcej, że to życie dobrze znasz rozkładamy skrzydła przyje.bani realiami... oddam wszystko by czuć Twą bliskość. Moda na fałsz joł.. moda na bauns.! Ja nie jestem na sprzedaż,na pokaz,dla lansu. Wypier.dalaj w kosmos i z dziwkami baunsuj. Myślisz że się zmienię bo coś Ci nie w paski..!? Nic z tego szukaj sobie innej laski! Roztaczała wokół aurę kobiety niezależniej, choć rozpaczliwie potrzebowała kogos obok. Ejj,nie chcę odkładać do jutra, ale rzeczywistość stawia pod ścianą i krzyczy; zrób tak.! Możesz też mnie nienawidzić ale ja takich znam, jakbym był tobą też chciałbym być taki jak ja. Wskoczę w szpilki na wieczór ot tak nowym kixom na przekór ot tak włożę raz duży dekolt bo mam to co trzeba do niego Zasługują na to, na coś więcej niż mają, na to żeby wiedzieć że marzenia się spełniają. Żyje tak jak chce, więc wypier.dalaj! Widocznie nadajemy na zupełnie innych falach! To moja sprawa, a nie twoja frajerze! Jak ja żyje, co robię i w co wierze na co dzień
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-11-03 o 06:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Rozeznanie
|
900 igieł wbiłeś w moje serce - pie.rdol się, nie wbijesz już więcej!
- lipek - czwarty krok do nikąd ![]() Toriaa - dziekuje że mi powiedziałas.Czasami takie banalne błedy robie że aż samej sobie wstyd ![]() AnusiaPn : XxValedictionxX przepraszam słońce że nie odpowiedziałam na ostatnią prośbę ![]() ![]() Dobrze że już jesteś ![]() A teraaz pędze do szkołyy bo 9 spóźnienie na mnie czakaa ![]()
#4725 |
Zadomowienie
|
A jakieś o szczęśliwej miłości?
Bo ciągle nieszczęśliwa ![]()
#4726 |
Raczkowanie
|
cieszę się, że choc trochę sie przydaję (:
wiem, a miłość twa odwzajemniona jest ![]() całuję ;*** _ rozgrzane gwoździe cierpkich słów twych w sercu mym tkwią płonie we mnie ten żal chłodny wiatr osusza rzęsy z powrotem boli mnie. znowu boję się. za tysiac lat w nieskończoności na ścianie wyryte cierpienia me tyle pustych lat czarna dziura w pamięci. opowiadamy swoje życie, żeby lepiej ukryc tajemnice. skarbie, widzę, że ten swiat cie smuci czuję zimę w powietrzu za szybą zachód słońca, mamy poniedziałek ty też, tato, jesteś człowiekiem cienie dają mi szybkie znaki mowiłeś o was, a ja myślałam o nas w twojej walizce jest jeszcze nadzieja, może niepokój. w mojej jest jego muzyka i smutny obraz z filmu niczym butelki po brzegi goryczą wypełnione jest tak dużo różnych słów słońce spadło do piekła w portmonetce miała zawsze wyspę skarbów, pare monet powiedzcie mi, powiedzcie mnie samemu, że odeszła do innego, ale nie przeze mnie, powiedzcie mi to, powiedzcie mi to... i utoniemy na zawsze w nienawisci i przemocy w pigułce moje uczucia
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś wielka ![]() ____ mam tu taki fajny wierszyk, który mi sie bardzo spodobał ![]() wypchaj się głupim jajeczkowaniem kiedy oglądam pod lupą swoje fantastyczne problemy i nie mogę odnaleźć w google pieszczoty flirtującej na równoważni z szacunkiem mocno zaciskając oczy na drugiego człowieka ustalam dni daty i godziny bo mam patent na zabijanie obrzydzasz mnie miałeś się tylko dobrze ruchać doceniając, że dopuściłam cię do wykonywania rozkazów i kazałam wsadzić głowę w kubeł kiedy mówiłeś o tym, o czym ja mówiłam na okrągło ale tobie nie było wolno jak już się przede mną rozebrałeś. jakby któraś z Was miała podobne opisy albo wiersze takie ironiczne i chamskie to prosiłabym o wrzucenie ich tutaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Aj Aj ! czerwone kradnę.. ogólnie wszystkie boskie ! ;D ![]() Mistrzyni w kocham cię misiu / - to chyba z jakiejś reklamy, prawda? ;D * jeden buziak i do widzenia. * a teraz zdejmij jeansy i spójrz mi w oczy.. ![]() * wiesz jak łatwo się pomylić?.. ![]() * jednorazowe tournee. ![]()
wiem, nie zbuduję nic bez poświęceń. uwielbiam Cię maleńki ![]() ![]() Edytowane przez hansik Czas edycji: 2008-11-03 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
***...IŚlubujeszMiUśmiech PrzyPorannejKawieParasolW DeszczuIStokrotkiNaWiosnę ... ***...Dla Ciebie mój szept,gdy budzi się dzień... ***Dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być... ***W lazurze jego oczu bezdennym... ***Nic nie powiemy,będziemy niewidzialni-sami dla siebie,zawsze idealni... ***Mro iło pcheneł mange kaj tut kamaf / Moje serce mówi mi że cię kocha ***Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz,że kochasz.. *** a w łapce druga dłoń ***jak księżniczka i książę, którzy szukali się przez całe życie ***nie szukam innego raju . Twoja obecność wystarczy ***Książe z bajki-o To chyba o tobie?! Wymarzyłam sobie Ciebie-I jesteś;* ***Cukier?? Nie!! Miód?? Nieee!! Kurde nie znam nic słodszego niż ty ***Prawdziwe serce rozpoznaje sie nie po jego biciu, ale po jego miłości... ***Żyje po to by kochać się.. żyje dniem spędzonym z Tobą ! ***Cicho przyznaje, ze najlepiej jest, gdy obok jestes Ty... ***Ja chce być tam gdzie Ty! Tam gdzie niebo lekko dotyka wody... ***Z Tobą całkiem inne życie Wszystko z Wizaż-u ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też prosze o jakieś nie banalne o miłość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Cztery ściany, pusty pokój wewnątrz serca samotność
Ślepa wiedza pośród szczeniackich zachowań Z ręki do ręki godność sprzedana jak towar Odgłos rozmów z samym sobą Przy tym wzrok ten wbity nieustannie w kineskop W nienawiści do tych, dla których hajs jest receptą zniekształcony obraz miny, której grymas rzeczywistości nie chce oddać Cisza, w której słychać własny oddech Dla samotnych jak palec zostaje odliczanie sekund ucieczka od twarzy wątłych Niby wszyscy razem, a każdy osobno Gubię swoją wolność skazana na samotność
#4731 |
Rozeznanie
|
może masz kogoś, a może własnie kogoś Ci brak?
.i tak wszyscy skończymy w tym samym łóżku. Bezczelnie proszę o jeszcze. jesteś zły, wywołujesz moje łzy. nawet gdy wiatr, idź ze mną. Ktoś to czyta w ogole? ![]() Proszę o nieszczęśliwej miłosci opisy. </3
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
moOogę prosić o szczęśliwe opisiki.?
![]() coOoś w stylu : `z Tobą... na koniec świata... i jeszcze dalej... ` ![]() czoOoś ode mnie ![]() ; _ Nie bój się.. Wszystko Ci dam.. Nawet jeśli czegoś nie będziesz chciał.. _ `Weź mnie za rękę.. Ucieknijmy razem stąd..` _ Nie mów mi więcej,że jestem 'wyjątkowa'...nie kłam,proszę.! _ ee tam kochasz.. wydaje Ci się. _ -Wierzysz w cuda.? -Tak, bo jesteś przy mnie. _.<3 _ Widziałam dzisiaj księżyc,wiesz.? Był tak odległy, jak Ty.. _ `wariatek się nie kocha.!`;] _ Zabiorę Cię do Krainy Czarów..Chcesz.? _ nikt nie stoi..wszyscy dobrze się bawią.. _ Czy nie czujesz,że jakoś tak,bliżej nam do siebie.!.? _<3. _ You had me, exactly, where you wanted.! /Miałeś mnie, dokładnie wtedy, gdy chciałeś.! _ Widze Twoja twarz.. wciąż brakuje mi słów.. _ i poszła do domu,noc całą płakała..wmawiała sobie,że zapomniała.. _ Dzieliło ich wszystko..A łączyło tylko jedno.. _ ale wiem gdzie szczęście śpi..ma na imię tak, jak Ty.!_ ![]() _ Kocham Cię.. Nie wiesz.?_ ![]() aha.. Pomyliłam bajki..._ ![]() _ i nienawidzę słów '..nic Nas nie rozłączy..'.! _ każdego dnia..jednego tylko chce.. _ bo ludzie nie mają prawa.!_ludzie zabić mnie nie mogą.! buśŚ.!_;*
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet gdy wiatr chodź ze mna! kochać i byc kochanym to tak, jakby z dwóch stron grzało nas słońce! z Tobą za rękę aż po horyzont! zabierz mnie gdzie tylko chcesz!
![]() |
#4734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aż łezka się pokazała po przeczytaniu jednego i bardzo trafnego opisu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
BAN stały
|
Cytat:
chyba trochę za późno, ale moze jadnak się jeszcze przydadzą : Czekolada na języku, smakuje prawie jak Ty, no może trochę lepiej. chciałabym aby Twój pocałunek był słodszy niż czekolada. <3 postaram się ![]() mam serce wypełnione Tobą po brzegi. Bo wiem, że zawsze będzie jasność, dopóki będziesz moim słońcem... W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory. Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. dontlookdown- jasne,ze czytamy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-11-03 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
XxValedictionxX jestem jestem i postaram się nie znikać na tak długo, miło że się cieszysz buzi
![]() abunee podkradłam pare ![]() bo nie każdy ma szczęście więc o nieszczęśliwej też czasem trzeba.. opisiki: 'serca splątane nitką miłości..' 'I Twoją gwiazdą prowadzona płynę w Twych ramionach.' 'Oznaczymy kraj zakochanych - długość ta, szerokość ta..' 'Prowadzisz mnie w krainę miłości i źródłem się stajesz mojej radości..' 'Amor tak trafnie wybrał i cel i łuk.' 'I pełne tak już moje myśli Ciebie są.. i serce pełne też. ' 'miłością płynę.. z nią nabywam szczęście..' 'magia serc.. magia miłości.. przesiąknięta szczęściem..' 'Do szczęścia więcej nie potrzeba mi bo mam Ciebie.' 'Jedność Ty i ja.. cały świat to Ty i ja..' 'Ty pokazałeś ile sił mogę znaleźć w sercu mym kiedy kocham' 'KOCHAM!!. Ja to mogę w każdej chwili wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz.' 'I kiedy na mnie patrzysz.. I gdy przy mnie jesteś.. Kocham cię zawsze i za wszystko.!' 'w kominku serca rozpalasz codziennie. ciepłem otulasz.' ![]() fajnie że pomogłam cieszę się buziak ![]() Cytat:
![]() proszę też opisy na ten temat. może nie o nieszczęśliwej miłości.. ale o nieszczęśliwym uczuciu ogólnie. ja mam takie coś może coś się przyda: 'przygnieciona belką nieszczęśliwej miłości..' 'Zamykam w sobie ból. ukrywam wciąż tęsknotę. bez cienia wzajemności..' 'Błądzę w krainie marzeń.. w miłości nieszczęśliwej.' 'Serce z miłości znowu boli..' 'żyjąc złudzeniami, które co dzień wyrywają kawałek Twojego serca' 'krwawiące serce i usta wyrzekające Jego imię. Moje oczy płaczą miłością.' 'nic nie pomaga.. tabletek garść. zranione serce wciąż nie może spać.’ 'bo ktoś inny z Twoich powiek spędza sen.' 'tyle miałeś czasu, by zatrzymać ją. nie zrobiłeś nic. wypuściłeś z rąk.' 'krwawi moje serce.!' 'zamiast miłości- w telewizji film. zamiast jego ramion- dziś pluszowy miś.' 'serce za głupie jest. nie słucham już jego rad. oszukało mnie.’ 'W ustach kamienie zamiast słów I serce nauczone milczeć ' 'wysłana miłość nie powróciła.. rozbiła się.. kona' 'na sercu pustka, żal, tęsknota.. za czymś nieosiągalnym tak.’ 3maj się słońce ![]() OPISY: 'Owinięta pościelą marzeń i pragnień próbuję zapomnieć.' 'I tak kołowrotek życia kręci się zostawiając w tyle tych którzy wypadli z rytmu.' 'Pod sufitem z gwiazd.. w mlecznej drodze pocałunków.' 'szczęście złapać za nogi..' 'chowam szczęście do szafy.. głęboko żeby mi nie ukradli. jutro znów je założę.' 'Różową magią świat Twój przysłonić.' ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-11-03 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
Znajduje nadzieje kiedy się zawodze.
w Tobie. To złodziej nocą Przychodzi i cię porywa Jesteśmy w mieście cudu Przerażam cię tej nocy? Zabrakło mi dyskrecji Ten smak wiśniowej pomadki To takie nieodpowiednie Jesteś moją eksperymentalną grą Jestem za trudna - ktoś widocznie zmienił mnie Jestem bez serca - ktoś widocznie złamał je..
#4738 |
Raczkowanie
|
byłeś mym pragnieniem.
ktoś między nami. nieśmiało dotykasz ust. I na co ci dziewczyno te łzy? - Ładnie wyglądasz. Kim dzisiaj jesteś? - Sobą. - Tak Ci najlepiej. ...żeby był przy Tobie ktoś. Nie widziałam cię od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza! na krawędzi własnego nieba. i proszę. Nie mów już nic. przyjemnie uzależniona. miłość która zabija o śmierć się modlisz. odszedłeś na kolejne zawsze... nie niszcz tego. kocham się ze snami. smutek cicho wszedł przez okno... Wyciągnęłam ku niemu ramiona... proszę, wróć. szare karty mego istnienia... Ty tak spokojnie oddychasz... siedzę. i tonę we łzach...dławi mnie strach. lubię być Twoją. bezwstydna. w mej głowie szum. skrzywdziłam cię. przepraszam. dzisiaj miałam piękny sen.
#4739 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki.. ;(( ehh.. mój TZ obiecał, ze już nigdy nie będzie jarać... ;(( jednak obietnicy nie spełnił i zjarał sobie to gówno, zapominając o tym ze mi coś obiecał.. ;(
macie jakieś opisy, ze się zawiodłam. ;(( ___________ oddalam Ci serce.. a Ty mi dałeś gnój.
![]() |
#4740 |
Przyczajenie
|
witajcie Dziewczęta.
![]() jestem tu nowiuśka, ale od pewnego czasu 'pożyczam' opisyy.. ;P sa booskie! ;O. wprost mm . ;D mam prośbe. ![]() potrzebuje jakiegoś opisu, aby dało do zrozumienia chłopakowi mojemu, że kocham go nad życie. ![]() ![]() ![]() ODE MNIE ; - złap mnie, jeśli potrafisz. - chcę być Twoim słodkim uzależnieniem. - chodzić po chmurać, jeść słońce. a teraz zmykam. ![]() odezwe sie wieczorem. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.