|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Nadrobilam 3 strony, widze ze nie tylko ja zapracowana- zrobilam sernika i salatke ;]
jEszcze tylko jakies 10 potraw i git ![]() Nie komentuje, nie rozpisuje sie- bo jestem zmeczona;] Sernik w piekarniku.,., pierwszy raz pieklam sernika, zobaczymy.. ![]() a pieklam stad -http://gotowanie.onet.pl/13715,0,1,sernik_puszysty ,ksiazka_przepis.html jeszcze jeden placek- jablkowo-cynamonowy. w sumie to od tych wypiekow, salatek mam wiekszy sajgon w domu niz przed sprzataniem.
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-23 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Moderatorka z pazurem
|
wiecei co ja to mam teraz taki apetyt ze hohoho
![]() ![]() Agatko widze ze jednak udalo ci sie dorwac ser ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
NO ba- az 3 wiaderka hah
![]() ja tez jestem glodna ciagle, czekam az sernik wysttygnie hehe ale juz widze ze taki troche za rrzadki jest;/ Czekam na ciepla wode(mam boiler i sie grzeje ok 2h), ide spac <zmeczona> ![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
czuję tu przedświąteczne krzątanie...cisza w eterze :P ja jutro od rana szaleje z salatkami...a potem to sie bede upiekszac na wieczor..byloby cudownie, gdyby nie kamien nerkowy ktory postanowil sobie zejsc mojemu Py
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja juz po kapieli, jestem padnieta jak nie wiem co a jutro jeszcze tyyyyyle roboty
![]() ![]() Tradycyjnie ide sie tulic do tz tylko niech mi najpierw plecki balsamem nasmaruje bo mnie pieka po solarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Wtajemniczenie
|
Ja normalnie ledwo żyję a zaraz muszę jeszcze zapakować prezenty
![]() A później idę robić zawijane makowce ![]() A jutro jeszcze ostatnie zakupy ![]() ![]() Na pocieszenie kliknęłam dwie pary majtasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobiłam własnie blok czekoladowy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zrobiłam własnie blok czekoladowy ![]() ![]() ![]() ![]() i przyszły dziś do mnie 2 pary majtek ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-23 o 23:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Moderatorka z pazurem
|
Daria raz na ruski rok chodze na solarium i zawsze to sie zle konczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
A ja dopiero usiadłam..o matko!!
![]() ![]() a tak poza tym to.. mi strasznie jakos smutno ![]() ![]() ![]() ![]() ide spac i zycze Wam jutro przedewszystkim ciepłych, rodzinnych Świąt (tego Wam jutro mogę pozazdrościc) ![]() Buzki ![]() ps. Roses pewnie przesadzilas z iloscia minut ![]() ![]() mialam spytac juz dawno: czy ten avek to wasze rece? ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-23 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ja tez Wszytkim Zycze Wesolych Swiat
![]() Kasiamniam ja tez bez rodziny juz drugi rok...takze nie jestes sama ![]() ![]() Bylam na solarce na pelnym karnecie, wszytsko slicznie i pieknie, ale tak mnie wypiegowalo, ze juz wiecej raczej nie pojde albo bez opalania twarzy, ale wydaje mi sie, ze mi i tak wyjda.
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dowiedziałam się, że na wigilię będzie u mnie dodatkowo wujek i kuzynka. Zdziwiłam się, ale i tak będzie fajniej niż bez nich. I tż przyjdzie w 1 dzień świąt, a potem pojedziemy do niego. A miało być całkiem inaczej i zmienił swoje plany dla mnie ![]() Jakoś w tym roku nie denerwuje mnie tak bardzo świąteczna atmosfera. Jedynie co mnie wkurza- to, że wszyscy sie napchają, a mi nic ze stołu nie smakuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
A ja zagladam tu tylko, żeby złożyć Wam świąteczne życzenia
Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Wtajemniczenie
|
hej!
![]() jak tam świąteczny poranek? a właściwie już środek dnia hahaha właśnie skończyłam robić makówki... jestem cała lepiąca ![]() nie piszę ostatnio ale was podczytuję ![]() Wesołych Świąt piękności ![]() ![]() ![]()
#4724 |
Zakorzenienie
|
Padam na twarz
![]() ![]() Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość by sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Więc ode mnie
![]() Zdrowia,bo bez tego nic nie cieszy.
Byście wybaczały i wam wybaczano. Żebyście cieszyły się z każdego nowego dnia. Żebyście rozdawały wkoło uśmiech i miłość. Ukojenia,spokoju,jak najmniejszych problemów. Nadziei i wiary,optymizmu,ambicji i czego pragniecie
#4726 |
Zakorzenienie
|
a ode mnie troszke inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Paul's girl
|
Zdrowych i wesołych Świąt a w Nowym Roku tylko dobrych chwil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Zycze wam kochane Wesolych Swiat, zdrowych i spokojnych a przede wszystkim rodzinnych.Rodzina jest najwazniejsza! Jedzmy do woli bo potem trzeba bedzie sie z czego odchudzac.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Wpadam tylko żeby złożyć Wam życzenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Wesołych i pogodnych Świąt każdej z was
![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
u mnie już dawno po
![]() ![]() ![]() ![]() obejrzeliśmy sobie Grincha ![]() ![]() i rodzice załatwili Brata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
@ a tu ani widu a ni slychu.Ale bylo przyjemnie i dostalam dwa prezenty od meza.Swojego laptopika (dokladnie laptopika, taki malenski , kobiecy) i suszrke do wlosow wypasiona mega.Ale jestem happy ![]() Wracam do swiat.paaaaaaaaaaaaaaa
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Ja stwierdzam, że wigilia z roku na roku, u mnie w domu, jest coraz gorsza. Tata kompletnie nie potrafi się zachować, stwierdza, że mój wujek ma gówno, nie telefon, z resztą krytykuje wszystko, cokolwiek wujek powie. Brat tylko czeka, żeby mi dowalić. Poproszony o podanie mi ciężkiej miski, mówi: a ty może nie jesteś ciężka? Mama nie umiała zapiąć sobie nowych kolczyków, poprosiła mnie. Wyleciała jej gdzieś nakrętka w trakcie noszenia i oskarżyła mnie o to, że zrobiłam to celowo. Ale akurat to mnie najmniej zdziwiło dzisiaj, bo od rana nie szczędziła mi komplementów pt.: jesteś nienormalna. Kupiłam jej torebkę na gwiazdkę, bo długo marudziła, że nie ma ciemnej na zimę. Po zakupie uprzedziłam, że kupiłam jej brązową torbę, więc sama już nie musi i żeby tego przypadkiem nie robiła. Potem jej ją pokazałam, bo chciałam trafić w gust, ewentualnie wymienić na inną. Powiedziała, że jest ok. A dziś mi oświadcza, że co jej po takim prezencie skoro wie co dostanie. Wysłałam brata po duże Martini, żeby miała jakąś niespodziankę. Otwiera torebkę i rzuca: po co mi to...?
Długo, by wymieniać, co jeszcze "miłego" mnie spotkało ![]() Nienawidzę świąt i chyba nic tego już nie zmieni. A siedzenie przy stole wigilijnym było istnym koszmarem.
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi...;/ Szkoda slow.
Ja zjadlam sobie duza(za duzo) i jakos sobie siedze taka misiakowata i brzuszek taki duzy;] Dostalam prostownice(mam juz, kupilam sobie...), a ja tz nic nie kupilam bo myslalam, ze sie nie bawimy w gwiazdke;] ide spac chyba, jestem zbyt najedzona zeby cos sensownego tu napisac
#4735 |
Wtajemniczenie
|
oj Malwinko, przykro mi
![]() ![]() ![]()
#4736 |
Zakorzenienie
|
Boze Malwina, czytam to i oczom nie wierze:|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Ah, dziewczyny, trudno.
Wy pewnie miło spędziłyście wieczór, więc będziecie miały co wspominać- i bardzo dobrze. Trudno mi powiedzieć, czy kiedykolwiek będę potrafiła stworzyć dobrą i fajną rodzinkę. Potrzebuje dużo wsparcia ze strony tż. Właściwie to on mi je daje. Jego mama jest dla mnie przykładem, więc może nie będzie to takie nieosiągalne. Wypocznijcie sobie moje kochane, w ramionach najbliższych, nacieszcie się tym, co macie. Wszystkiego próbujcie i nie liczcie kalorii ![]() Ja dziś coś tam zjadłam, ale mam gardło przeziębione i o jedzeniu najmniej marzę. Ale dostałam wczoraj normalny okres! I jestem bardzo zadowolona, bo ost 2 do okresu zaliczyć nie mogę ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4738 |
Wtajemniczenie
|
eh ja jakoś super świąt nie spędzam bo też ich nie lubię, wszyscy są tacy do przesady mili, dla mnie to sztuczne... tym bardziej że przez cały rok z ojcem nie jest super extra
![]() Masz super TŻta który Cię wspiera i jeśli będziesz chciała to na pewno stworzysz w swojej rodzinie całkowicie inne relacje... a teściówka też pomoże ![]() ![]()
#4739 |
Raczkowanie
|
oj, u mnie tez wieczó wigilijny minął jako tako, ale też mam wra zenie, ze z roku na rok jest coraz mniej przyjemnie i świątecznie
niby wigilia, wspólne siedzenie, zaśpiewaliśmy pare kolęd, a później wszystko sie rozeszło w swoje strony mój tata oglądał TV, ja z TŻ-em poszliśmy do siebie na górę, na domiar złego, moja mama jak zwykle co jakiś czas tak i wczoraj nie szczędziła sobie powodów, żeby sie pokłócic z moim TŻ-em No i się jej udało, dzis juz jest niby wszystko w porządku, ale moja mama tak już ma, nie wiem, moze menopauza ![]() Obiecaliśmy sobie wczoraj zTŻ-em, ze u nas święta będą wyglądały inaczej, ze będziemy siedzieć wszyscy wspólnie, rozmawiać, śmiać się, niebędzie w tym dniu miejsca na telewizję, będziemy tylko my ach już mi sie marzy, śnieg sypiący za oknem, kominek, dźwięki kolęd i wiem, ze kiedys to marzenie się spełni już nie długo, sami to sobie obiecujemy, ale nie damy rady zrobić tego jeszcze w przyszłym roku, budowa domu kosztuje, my w tym momencie zdołaliśmy postawić stan surowy jeszcze nie zamknięty, a bardzo możliwe, że w tym roku budowa stanie z braku środków:/ i tak to u nas wygląda, dzis około 14. jedziemy do rodziców TŻ-a posiedzimy sobie, a na wieczór mamy już zaplanowana "Pokojówkęna Manhattanie" tzn. ja am zaplanowaną, ale TZ pewnie nie odmówi szkoda tylko, że jutrzejszy dzień spędzimy osobno, moja połowica już po 6. wychodzi do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może też jutro udaj się do bliskich ci znajomych? Fafi, dzięki za ciepłe słowa. Niestety czasem święta są sztuczne i choćby nie wiem co robić, to tego nie zmienimy. Buziaczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.