|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() Wspólczuje Ci Zuziu, że tak musisz cierpieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A. przepraszał itd, ale wiecie co dość mam tego przepraszania. Niech je sobie wszyscy przepraszający wsadzą w du..... NIE RÓB I NIE PRZEPRASZAJ!!! Proste prawda? A co to kg, to przed ciążą ważyłam 60-63kg (róznie ale zawsze w tych granicach) teraz jest równiutko 70 kg, więc od 7 do 10 kg na plus ![]() Pocieszające że 10 listopada ważyłam 69, a 3 grudnia 70- więc waga powoli chyba już staje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faceci sa po prostu malo domyslni, jak im sama nie nawkladasz do glowy to nic sie nie domysla ![]() To chyba malo przytylas nie? Moglaby juz sie waga na tym etapie zatrzymac co? ![]() Zuzia kicha z tym bolem jajnikow ![]() ![]() U mnie tez nie ma miziania ![]() ![]() Probowalam sie umowic do kliniki na wizyte do ginekologa ale pierwszy wolny termin jest na pare dni przed moim wyjazdem, nie ma chyba sensu. Pojde juz chyba w polsce. Olivka ja tez cie rozumiem, czulam dokladnie to samo jak ktos inny zachodzil w ciaze. Najgorzej bylo na watku "probowac" bo tam dosc czesto sypaly sie fasolki. Niby czlowiek cieszy sie z czyjegos szczescia bo wie jak mu na tym zalezalo, ale serce boli i placze ze to znowu nie ja. Loni czy ja dobrze pamietam ze twoj maz wraca 13 grudnia? W moje urodzinki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak Sylu dobrze pamiętasz ![]() Jeszcze kilka dni i ......... będę go mieć koło siebie. A tak nawiasem mówiąc to strasznie szybko ten czas ucieka..............
![]() |
#4716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przeraza mnie ten szybki uplyw czasu, dzien za dniem, tydzien za tygodniem i rok za rokiem. W sobote obchodze swoje 29 ur ![]() ![]() ![]() No szok.
![]() |
#4717 |
BAN stały
|
Idę dzisiaj zbadać hormonki...nastrój taki sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Piszę tego posta po raz n-ty. Co 5 minut wywala mnie z netu. Napiszę więc tylko tyle, że pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!
![]()
#4719 |
Zadomowienie
|
Toluś
![]() ![]() Zuzia ![]() Oby jak najlepsze!!! Sylu - musi być dobrze, słyszysz??? A wtedy temp. też mierzyłaś???? Hm, chyba trzeba mierzyć... , nie? A ja też dzisiaj zrobiłąm betę - ale dopiero po 15:00 na pewno będzie, bo może być wcześniej ale to nie na 100% - kurcza, no myślę o tym i mam nadzieję, że ładnie przyrośnie!!! Dziewczynki - potrzymajcie też ze mną, co? Please i thanks! Brzuszek mnie cały czas jeszcze tak przed@-owo pobolewa...o ludzie... ![]() Ale nic to - może tak jeszcze boli na początku, nie? Ale bedzie dobrze i tak trzymać!!!!! ![]() Cześć Lejdiskom Wszystkim i Każdej z osobna!!! ![]() Aaa - uściski dla Oliweczki ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-08 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilunię. Mam masę roboty- księgowość w grudniu to maskara.
Chciałam wam tylko napisać że jadę dziś do gina na USG, rozpiszemy stymulację i wypisze mi Gonal ![]() @ się "niby" rozkręciła, niby bo jest baaaardzo skąpa ale może to po tym że owu nie było i takie zachwiania temp. A właśnie muszę wydrukować wykresik żeby mu pokazać. To tyle papa |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Jane nie martw sie ja tez sie czulam jak na @ nawet jeszcze nie dawno
![]() Beta ci wyszla duza wiec nie martw sie na zapas ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zadomowienie
|
Oj Blondi
![]() ![]() A kiedy Ty idziesz jeszcze do gina? Kazał wcześniej przyjść niż zwykle w związku z tymi kłykcinami? Blondi, ja serio myślę tak jak Ala, że skoro gin Cię nie straszył i spokojny był to znaczy, że to jest zupełnie niegroźne dla Ciebie czy dzidzi! I super! Oby tak dalej!!! - u Ciebie i u Każdej, no i u mnie of course!!! ![]() Trzymam za NAS wszystkich tu na GANGu (no bo gangowiczki i fasoleczki i faceci gagnowiczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Jane ja byla w piatek 05.12 u gina
![]() Trzymam kciuki za twoja fasolke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Tak Blondi - fajowe są takie niespodzianki
![]() ![]() Wiem wiem, że dopiero co byłaś u gina, pytałam tylko czy kazał Ci być jakoś wkrótce - no a to, że pod koniec grudnia dopiero Ci termin wyznaczył, to też wszak oznacza, że zupełnie go to nic tam nie niepokoi, więc super, że u Ciebie wszystko dobrze! Szoking, że to już 16 tydzień!!! ![]() ![]() To już 4 miesiąc, to w ogóle już najlepszy ponoć czas - to życzę Ci aby tak dalej do porodu, krótkiego, prawie bez bólu i w najlepszej atmosferze jaka tylko może wtedy być!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
on chce byc przy porodzie ale nie wiem czy jakby byla cesarka to by mogl nie pytalam gina
![]() ![]() Czekam na twoje wyniki po 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zadomowienie
|
Dzięki Blondi
![]() ![]() A Ty spytaj faktycznie co do obecności przyszłego męża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
O rany, wy juz o porodzie
![]() Jak sie Jane czujesz? Bo u mnie jakis wiekszych objawow wciaz brak. Blondynka nie wiem, moze nie doczytalam ![]() Zuzia Daj znac jak tam hormonki, no i gdzie ta twoja @ sie podziewa ![]() A Jane ja juz jestem na watku mamus lipcowo sierpniowych ![]() ![]() ![]() olivka ![]() ![]() A tak w ogole to gdzie podziewa sie Kathi???
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-08 o 14:03 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Jane nie mam pojecia ile gin powie za swoja obecnosc
![]() ![]() Syla narazie nic mi nie zapisal on musi zaobserwowac jak to postepuje.A tak wogole to nie wiem skad ta choroba u mnie Tż nic nie ma-nie wiem ale moglam sie u gina zarazic szukam wytlumaczenia dlaczego to mam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
hej
![]() donosze że żyje czuje dobrze i chyba pójde się nawet trochę przejść z mężem ![]() ![]() Aha mamuśka (teściowa) paczkę z pl wysłała ![]() ![]() ![]()
#4730 |
BAN stały
|
Laseczki, wyniki jutro, @ dostałam wreszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() A słuchajcie czy jeszcze trzeba robić kolejną betę, nie wiem - za 2 dni, czy już mogę ciut ochłonąć, dać sobie spokój z kłuciem i nerwowym oczekiwaniem na wyniki i się... pouczyć wreszcie troszeczkę? ![]() ![]() Faktycznie - gdzie ta Kathi? A pisałą po wizycie u lekarza z tą nogą i kręgosłupem???? Kathi - odezwij się co u Ciebie???? Sylu - ja tu apeluję o pozostanie na GANGU a Ty na mamusiach? ![]() ![]() Edit: No to super Zuziu! ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-08 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
![]() Jane nie rob juz bety jak pojdziesz do gina to on moze ci lecic.Mi gin dopiero za 3 razem potwierdzil ciaze 1.bylo wczesni i tylko macica byla powiekszona 2.jajko bylo puste ![]() 3.wreszcie byl zarodek ![]() Jane wiec spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
Aha Blondi, oki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko jak prolaktyna ok, to co przyczyna by było zaburzeń owulacji i endometrium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś szybko mi minął dzień w pracy
![]() Jane, super, że beta ślicznie rośnie ![]() ![]() ![]() Olivka, my w kadrach też nie lubimy grudnia ![]() ![]() Wczoraj ustaliłam z mamą, że Wigilię robimy wspólną, teściowie i bracia mojego męża przyjadą, będzie wesoło ![]() ![]() ![]() ![]()
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() remont mój wlecze sie jak flaki z olejem, mam ochotę zabić ojca mojej bratowej, bo on nam ten remont robi!!! NIGDY WIĘCEJ ZNAJOMYCH DO REMONTU NIECH ZJEŻDŻAJĄ NA SZCZAW!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Wtajemniczenie
|
ello wszystkim
u mnie dzis niby wolne...acz troche odswiezanie wiedzy IT-wybralam sie na darmowa kawe i szkolenie z inf. - trzeba przyznac, ze bardzo ciekawe rozwiazania proponowali..moze sie skusze za jakis czas.... pozatym ciasteczkowo-pocztowo-karteczkowo u mnie, czyli ciasteczka w ksztalcie misiow w piekarniku czekaja na przystrojenie - jak beda dam znac...chociaz wirtualnie sprobujecie. w koncu wyslalam kartki swiateczne-jeszcze zostalo ok. 5 -no ale to pod koniec tyg. da rade. no i czekaja mnie jeszcze dzisiaj do pocwiczenia testy na prawko- za 2 tyg. najprawdopodobniej bede zdawac wew. nie sa one trudne na szczescie - tylko te znaki..powinni dla mnie polowe wykasowac..bo za duzo...;P wogole polecam film 'Go lucky' na dobry humor - wczoraj widziany...tak optymistyczny film ang. wlasciwie bez fabuly...ale doskonale poprawia humor. Jane - ja bym juz nie robila 3 bety .przeciez to jest najczulszy z testow,wiec chyba za 1szym razem dal juz obry wynik, nie? teraz tylko sie do lekarza umow i spoko... Zuzia - no to teraz juz bedzie z gorki. Tola - to mam nadzieje juz w szpitalu i czeka, co? a moze juz urodzila...? pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki P.S. u mnie wigilia bedzie u nas - pierwszy raz z reszta..skladkowa na 6 osob z moja mama, bratem i tesciami.
#4739 |
Zadomowienie
|
Hej - wróciłam już od dentysty (ale kurcza nic jej nie mówię, mam nadzieję, że to co mi z zębem robi nie szkodzi takim maciuciupeńkim fasolkom-groszkom, nie?
![]() ![]() Dostałam właśnie pocztą "Oratorium dla świata" od kumpeli na Mikołaja - właśnie leci, no fajne fajne, choć niekiedy mocne tony na serio mocne brzmienie i dostojne takie! Ale fajne, tylko 2 CD są, a dopiero 1 zaczęłam ![]() Ali, Magdaka - to serio myślicie, że strafiła się nam na Mikołaja big silna Fasolka? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajne wigile się Wam szykują ![]() ![]() Piwusia - no i jak pierwsze wyjście z mężusiem? Już nic Cię nie boli? No i super, że teściową masz w porzo i ciepła jakąś, skoro dba tak o Ciebie - super! Widać przypadłycie sobie do serca - może Ona chciała mieć córę, a Ty mamę no i tak dobrze się Wam dogaduje? ![]() ![]() ![]() Madzia - masz wolne, nie? to super, bo wiesz wiesz, ja to się do Ciebie uśmiecham o c. d. dietki, żeby moja mam całość widziała i czuła, że to jest tak ładnie skompletowane z sensem! Dzięki z góry wielkie! ![]() Olivka - no faktycznie czytałam, że @ słaba gdy owu brak, więc może to tak było, ale fajnie, że już się do gina umówiłaś! Już niedługo idziesz? To napisz co Ci rzekł o tym wykresiku, jak wytłumaczył i czy tę IUI już wkrótce będziecie planować? No i może spytaj czy jakoś szczególnie się pasuje do tego przygotować? - no wiesz, żyjemy tak szybko i nerwowo, może dieta jakaś, wysypianie, może wolne od pracy nawet??? Nie wiem, ale pomęcz go, pomęcz, niech Ci wszystko ładnie tłumaczy!!! ![]() Zuzia - to też nie wiem, to myslisz, że u Ciebie ta 2 też skąpa, że owu nie było??? Fajnie, że teraz mierzyć będziesz ![]() ![]() ![]() ![]() Hej Gabi, a Ty wiesz co u Kathi??? Ok? Leży w domku???? A gdzie Loni???? A Domi???? A Sylu z fasolką? Hej, hej????!!!! Odezwijcie się Lejdiski i napiszcie co właśnie robicie, ha??? No i czemu Was tu nie ma się tłumaczyć ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Ej no, nikogo tu nie ma to "se" idę... ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-08 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale faktycznie patykowata jestem. No zobaczymy, wiem że ten lekarz umie cuda zdziałać i kto wie może do 3 m-cy będę mieć fasolkę w brzuszku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.