|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Mickiewicz i jego próby ratowania skóry
![]() Mówiłam mu o tym dowcipie, że chłopak mówi do dziewczyny, że ma nóżki jak sarenka, ona szcześliwa pyta czy takie zgrabne, a chłopak na to, że nie, taki owłosione ![]() Za jakiś czas tż mówi do mnie, że ja też jestem jak sarenka, lekka konsternacja z mojej strony, zabójcze spojrzenie, a on na to: yyyy oczywiście mam na myśli to, że tak szybko jak sarenka wpada pod maskę samochodu, tak Ty wpadłaś mi w oko, romantyk ![]() I kolejna poezja, w trakcie rozmowy wynikło, że powiedziałam tż, że będzie moim kucharzem, a on na to: "za to Ty jesteś idealną przyprawą do mojego życia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ - kiedy będziesz sobie regulowała rzęsy u kosmetyczki ? zdziwiony był, że to brwi się reguluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brat dał cioci kwiatek doniczkowy. Ciocia: A wiesz jak się go podlewa? Brat: Wodą. Raczej... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
Spałam u tżta. Rano szykuję sie do wyjscia
Ja: Muszę się juz zbierac Tż: A po co? Ja: Bo mam troche spraw do zalatwienia, a jeszcze musze sie do porzakdu doprowadzic, zeby wygladac jak czlowiek Tż: No tak, to troche Ci to zajmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Raczkowanie
|
Kiedy zauważyłam, że mało który facet wie jak nazywa się część garderoby chroniąca nasze szyje przed zimnem zwana kominem, postanowiłam zadać małą zagadkę kolegom. Miałam tego dnia akurat komin na szyi więc się ich pytam:
-Ej właśnie, wiecie jak to się nazywa, pokazując na szyję? -Yyyyyyy nie? Więc mówię zrezygnowana, że to komin, na co oni: -Jak to komin, czemu niby? Więc zdjęłam go z szyi, rozkładam i tak próbuję zwizualizować, że tak trochę przypomina komin, gdy się go zdejmie. Najwidoczniej zauważył to jeden z kolegów, który nie był wtedy przy naszej rozmowie, podszedł do mnie i z taką zdziwioną miną rzucił: - :O O kurde! Zaszyty szalik! po czym parsknął śmiechem: -Hahahahaha , (pokazując na mnie), a ona go jeszcze kupiła ! ![]() tekst dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój adorator też mi ostatnio zdradził że zastanawiał się jak ja to robię że ten szalik jest spięty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kolega ostatnio na mój komin powiedział "Co to jest? Jakiś tunel?" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- Wiesz, to, że już Cię nie kocham nie oznacza, że nie możesz mnie podniecać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Mój tż: Siedziałem wczoraj z S. pod blokiem i śpiewaliśmy kolędy. Ty wiesz, że ta kolęda... taa... no.. /zaczyna śpiewać:/ "oogień krzeeeepnie, blask ciemnieeejee..." To jest antyteza? Tam wszystko jest zaprzeczeniem!
Ja: Taa? No popatrz czego to się jeszcze człowiek może dowiedzieć 5 lat po maturze. Polonistka wam nie tłumaczyła? Tż: No yy, nie. Bo my do tego wszystkiego z S. sami doszliśmy. Dyskutując. Bo dyskutując do wszystkiego dojdziesz. A samemu myśląc to nie. No... chyba, że dojdziesz. No nie wiem. Bo my z S. to wymyśliliśmy dużo rzeczy, tylko już nie pamiętam. Trzeba by było na kartkach zapisywać. Ja: ![]() Chwilę później Tż: Idę do domu. Bo ty się ze mnie smiejesz ![]() Ja: No bo ty jesteś śmieszny! ![]() Tż: /foch/
#4720 | |
Raróg
|
Oj tak, oni i ich glebokie przemyslenia... : D
Z cyklu Facet Zakrecony. Zmienilam w koncu po dluzszym czasie tapete na pulpicie. - Hahaha, ale fajne! /chwila konsternacji i../ Jak mam teraz z tego wyjsc? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Konto usunięte
|
Idę sobie na tramwaj, odstrzelona - bo obrona pracy dyplomowej, kroczę chodnikiem gdzie była odkryta studzienka kanalizacyjna i w pewnym momencie zaczęły z niej wystawać dwie męskie głowy, obydwaj goscie obrzucili mnie spojrzeniem i jeden do drugiego mówi tak: "Ja pier...ę, taką kobietę to bym dmuchał dniami i nocami..."
ekhm.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj ubierałam mój, po czym kuzyn patrzy na mnie i mówi "ja myślałem, że to jakaś skarpeta jest ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Moja nastoletnia córka czyta jakieś głupotki w Necie. Woła starszego brata:
- ej, odmień przez przypadki nieistniejące słowo "świdelec"! - jeden świdelec, dwa świdelce, trzy świdelce, cztery świdelce, pięć świdelców... - przez PRZYPADKI! - no, w przypadku gdy jest jeden - świdelec, w przypadku gdy dwa - świdelce itd... ![]()
#4725 |
Zakorzenienie
|
Przed świętami byliśmy w inglocie ^^ JA wybierałam cienie dla jego mamy, on stał i się tępo patrzył :P
- Jeszcze jakiś brąz bym dobrała - Tu masz pełno brązów - To są pudry kochanie... - A to jest jakaś różnica? ... -Co to jest? -Korektor -A pooo coo tooo? ... - A to jest żel do brwi. - Po co? - No żeby układać brwi. - Aaaa, to tak jak na wodę, tylko bardziej burżujsko? |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Wczorajsza impreza, kolega ubrany w garnitur , ja miałam marynareczkę
![]() Zaczeła się dyskusja na temat mojej marynarki . Zapytał kolega czy to żakiet czy marynarka ![]() Ja zgupiałam i mówie , że marynarka . Na to on wyskoczył z pytaniem czym się różni marynarka od żakietu . 'Niestety nie potrafiłam mu odpowiedzieć na to pytanie ![]() ![]() ![]()
#4727 |
Konto usunięte
|
Rozmawiamy z Tż jak by to było gdyby nagle obudził się w ciele kobiety:
Tż: podniósłbym kołdrę i "mmm.... hmmm... ożesz łaaaaaa" Ja: no, ale gdybyś wiedział, że zostaniesz przez jeden dzień kobietą? Tż: znając swoje szczęście, pewnie miałbym w ten dzień okres i umierał z bólu Nie wiem dlaczego, ale każdy facet, któremu zadałam to pytanie odpowiadał "puszczałbym się na lewo i prawo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Konto usunięte
|
Po ponad miesiącu diety i ćwiczeń zapytałam mojego, jakie widzi efekty.
On – No wiesz, uda, boczki, wszystko już wygląda o wiele lepiej, widać mięśnie i w ogóle... Ja już dodatkowo zmotywowana i rozanielona, że są efekty, ale po chwili on dodaje...: On – Tylko brzuch Ci nadal wisi i lata. Potem tłumaczył się, że on po prostu nie zna „delikatnych określeń”, więc stosuje te ekstremalne, które są dla każdego proste do zrozumienia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dużo mądrzejsza była jego odpowiedź, niż całej reszty ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31375424]Po ponad miesiącu diety i ćwiczeń zapytałam mojego, jakie widzi efekty. On – No wiesz, uda, boczki, wszystko już wygląda o wiele lepiej, widać mięśnie i w ogóle... Ja już dodatkowo zmotywowana i rozanielona, że są efekty, ale po chwili on dodaje...: On – Tylko brzuch Ci nadal wisi i lata. Potem tłumaczył się, że on po prostu nie zna „delikatnych określeń”, więc stosuje te ekstremalne, które są dla każdego proste do zrozumienia. ![]() Zabiłabym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31375424]Po ponad miesiącu diety i ćwiczeń zapytałam mojego, jakie widzi efekty. On – No wiesz, uda, boczki, wszystko już wygląda o wiele lepiej, widać mięśnie i w ogóle... Ja już dodatkowo zmotywowana i rozanielona, że są efekty, ale po chwili on dodaje...: On – Tylko brzuch Ci nadal wisi i lata. Potem tłumaczył się, że on po prostu nie zna „delikatnych określeń”, więc stosuje te ekstremalne, które są dla każdego proste do zrozumienia. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Na pytanie o to, co robiłby gdyby na jeden dzień stał się kobietą, mój:
- brat ochoczo przyznał, że bawiłby się cyckami ![]() - TŻ przyznał, że pewnie większość facetów bawiłaby się cyckami, a on nie wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
mój tz na to pytanie odpowiedział: ja bym nic w pracy nie zrobił ciągle bym cycki sobie macał
![]() jacy oni przewidywalni ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
siedzimy kiedyś w towarzystwie, a mojego TZ bolała głowa, rzucił więc górnolotną myśl
"kochanie, jak już będziemy sami, to zrobisz mi masaż pałki?" - takim cierpiętniczym tonem. Towarzystwo zastygło, a po chwili wybuchnęło śmiechem. Tylko ja i on wiedzieliśmy, że masaż pałki, to masaż skroni ![]()
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aalee fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
psy-chopatka
|
- po co ci nowe cienie pod oczy?
- cieni nie nakłada się pod oczy ![]() - niee???? ![]() ![]() - ![]()
#4740 | |
Raróg
|
: D
Pod oczami lubia wystepowac samoistnie, nie trzeba kupowac ; ) Tez popytam facetow, obstawiam bawienie sie cyckami ; P Tych, co by sie chcieli puszczac spytalabym, dlaczego teraz tego nie robia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.