![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]()
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, buty to jest wazna sprawa i wieksze niz plaszczydlowe dylematy ( rozterki najwieksze ![]() postanowilam sobie zrobic obiad na glodno nie lece samoloty znowu takie punktualne nie sa poza tym, na trzezwo tez nie lece ![]() gdyby byl to wpis moj ostatni, nastal mnie maz w rozbiciu zupelnym ( ale nad obiadem, jedna noga ) i postanowil mi zrobic krzywde natychmiastowa odlaczajac od sieci ( co pewnie i madre bedzie ) gdyby zatem i gdybym umarla, milego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
ojojoj ![]() A osoby , choćby najpiękniejsz i pachnące, ale będące pod wpływem na pokład wpuszczają? ![]() Ty może nie pij % , bo na skrzydle Cię posadzą i troszku Cię przewieje Ty może weż to futro, którego nie masz ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-19 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Miałam dziś paskudny dzień.
Policja, zeznania .... ręce mi się trzęsły ...... Mama mi nalała dwa kieliszki na uspokojenie - nic nie jadłam, źle się czuję ![]() Czasami nienawidze swojej rodziny. Dleczego ludzie sa tacy podli ... albo głupi - jedno z dwóch :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||||||
Wiedźma
|
Mogłam się powstrzymać, ale nie chciałam.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mówiąc już o tym, że ten tekst z biegunami kupy się nie trzyma nijak. Heh... Miałam kiedyś prelekcję o tych wszystkich końcach świata. Żebyście wiedzieli, czego ludziska nie wymyślili już... ![]() Cytat:
Stuknij tą herbatą w moja kawę i... czyżby szczęśliwej podróży? ![]() Cytat:
![]() ![]() Częściej głupi, niestety... Nie wiem, czy Cię to pociesza. ![]() Dotarło dziś moje L'Eau Trois i jakoś mi ciut łyso. Miało być, 45 ml, a jest 2 cm i 8 mm z 7 cm butelki. To nijak nie wychodzi prawie połowa. ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Uff, co za dzień przepaskudny
![]() Wszyscy w pracy już świątecznie beztroscy, na mnie zwaliło się tysiąc problemów, dwa moje własne, osobiste błędy, huk roboty, no coś okropnego. Aż mi się płakać chciało momentami ![]() ![]() I pogoda do tego fuj, breja czarna po kostki... Dobra, znikam, nie będę Wam nastrojów psuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki, ale właśnie pociągam Liptona ![]() Zamiast gópoty pisać, polałabyś nam, tak na rozkręcenie weekendu, białego argentyńskiego ![]() Lepiej nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Wstałem sobie dzisiaj punkt 14:00 ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podobno oprócz Plutona jest jeszcze jedna planeta, która okrąża Słońce co...nie wiem ile ale długo. Gdy zbliży sie do Ziemii poprzez przyciąganie ma ją lekko zbliżyć lub oddalić od Słońca. Wiąże się to oczywiście ze zmiana klimatu. Niby w 2009 ma byc juz ją widać. Znowu jesli chodzi o asteroidę to 6lat temu słyszałam, bo potem ucichło że cos leci i to będzie 2028-35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
grozi wypollizowaniem
|
Ludzie...a ja jeszcze w robocie..........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
grozi wypollizowaniem
|
no zbieram się na chatę...uffff
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do nastroju - dobrze, że jest "coś' pozytywnego jednak. Błędy naprawisz, z robotą sie uporasz, choroba minie, pogoda się zmieni a Alien zostanie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pytam, bo nie wiem nic o nowej planecie i serio jestem ciekawa. Wypadłam z obiegu informacyjnego - teraz grzebię w sieci i szukam. ![]() Wiem za to, że Pluton nie jest już planetą - jest jednym z pięciu obiektów zwanych planetami karłowatymi (. Po drugie taka jest prawidłowość, że im większa odległość planety od słońca, tym ma większy czas obiegu, więc gdyby teoretycznie istniał poza pasem Kuipera jeszcze jakiś obiekt wystarczająco duży, by go nazwać planetą (co jest absolutnie niemożliwe) to rzeczywiście musiałby mieć czas obiegu dłyuższy niz każda inna z planet. ![]() Możesz się jednak nie martwić - dysk roproszony to głównie zmrożone gazy - gdyby (co też niemożliwe w sumie) któryś z tych obiektów zblizył się do słońca - po prostu by wyparował. No i żadna z planetoid dysku rozproszonego nie jest tak duża, żeby zakłócić równowagę całego Układu Slonecznego. No chyba, że masz na mysli Grupę Centaura (ze względu na długaaaaaśne orbity), ale tu też trudno oczekiwać jakichś nowych objawiań. ![]()
![]() |
#4724 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do obiegu w okół Słońca to podobno kilka tysięcy lat. Po orbicie eliptycznej, jednak tylko obieg koło samego Słońca trwa bardzo krótko, dalsza część obiegu odbywa się poza naszą "widocznością" pewnie marnie tłumaczę, ale musiałabym to na rysunku przedstawić. Trochę sceptycznie do teg podchodzę, ale przekonamy się juz za ok rok jak będzie coś widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
grozi wypollizowaniem
|
Droga anonimowa Wizażanko!
Mam 30 lat i od niedawna posiadam miniaturkę perfumy Organza Indecence. Kiedy tylko na nią spojrzę, mam ochotę ją wypić. Czy to normalne? Czy gdybym to jednak zrobiła to bardzo mi zaszkodzi? Co mam robić aby powstrzymać tę huć? Czy myślisz że pomógłby poranny jogging? Wierzę, że szybko dostanę odpowiedź, ponieważ czuję iż problem z dnia na dzień się nasila. Pozdrawiam serdecznie. Twoja wierna czytelniczka Polly_ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
niecnotliwa dziewica
|
12 godzin czegoś innego na S. brzmi zdecydowanie zachęcajaco
![]() Aczkolwiek w tej chwili z przyjemności dostępnych na literę S. posiadam jedynie (Sabbath, nie czytaj!) sernik. Bardzo smakowity sernik ![]() A poza tym od dziś do końca roku jestem na urlopie, a co za tym idzie ![]() ![]() ![]() ![]()
#4727 |
Zakorzenienie
|
Margot - i w końcu doczekałaś urlopu
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Urlop dobra rzecz, ja wzięłam 2 dni wolnego na wtorek i środę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
BAN stały
|
A to w ogóle wykonalne jest?
![]() Cytat:
![]() Czy Wy myślicie, że my żelazne wypustki mamy? ![]() --- Z chęcią bym sie upił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
Przyszłam się przywitać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem co czujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Polly - pić OI? Toż to zbrodnia!!!
![]() ![]() Kaganiku - witaj ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że w końcu świata cała ich nadzieja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Same problemy ostatnio biedaczko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Teraz już wiem, że to jest choroba, chyba nieuleczalna, jak mniemam. Twoja rada, aby zastosować medytację na pewno okaże się skuteczna ( taka mam nadzieję) Co rano będę też mantrować Twe mądre słowa "Jak ją wypijesz, to nie powąchasz!" Dodatkowo spróbuję usypać mandalę z piasku z wykorzystaniem motywu fantazyjnego kapelusika OI. Myślę, że zastosowanie tych środków naraz i w odpowiedniej intensywności uchroni mnie przed wypiciem mojej małej OI, przynajmniej do czasu, kiedy jej nowa edycja będzie bezproblemowo dostępna w Polsce- wtedy niech się dzieje co chce! Mam tylko nadzieję, że do tego czasu będę więcej zarabiać. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Cię Wizażanko Twoja na zawsze Polly_ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę TAKĄ SZAFĘ !!!
dlaczego takie cuda, to tylko dla lalek ??? Edit: Żeby jasność była, nie chodzi mi o design , tylko o funkcjonalność ![]() bo design jest brrr Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-20 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Czekam na nie z niecierpliwością
![]() No nic najwyżej będę robić wcześniej wiosenne porządki, głównie żeby się zająć czymś i nie myśleć, będę grzebać w próbkach. EDIT: Temat szaf mnie bliski (tylko większych), ehhh szkoda że takich nowości produktowych u nas nie wprowadzają. Na takie szkolenie z chęcią bym pojechała. Tylko żeby wybór zapachów był większy ![]() Dwa tygodnie temu dorobiłam się w Salonie nowej zabudowy, żeby mieć więcej do sprzątania ![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-20 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kto pisze, że to jednorazowo? Może na przykład taki pakiet 6 x 2 godziny. Brzmi super, prawda? ![]() Ja też kondycji nie mam chyba, bo 12 godzin to sobie nie wyobrażam nawet ![]() Kotka już chyba wraca do zdrowia ![]() ![]()
![]() |
#4740 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Musze nadrobic dzis Bar bo wczoraj zdecydowanie nie bylam w stanie tego zrobic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.