Scent Bar VI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-19, 13:43   #4711
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Wybralam torebke, dwa kapelusze i zastanawiam sie ktory plaszczyk
Może zamiast jednego kapelutka weźmiesz buciki? Mogą się przydać, tak mi się niechcący pomyślało. No, chyba że u Was pogoda przyjaźniejsza niż u nas

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 13:56   #4712
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Może zamiast jednego kapelutka weźmiesz buciki? Mogą się przydać, tak mi się niechcący pomyślało. No, chyba że u Was pogoda przyjaźniejsza niż u nas
ale ja do Was jade
Tak, buty to jest wazna sprawa i wieksze niz plaszczydlowe dylematy ( rozterki najwieksze )

postanowilam sobie zrobic obiad
na glodno nie lece
samoloty znowu takie punktualne nie sa
poza tym, na trzezwo tez nie lece

gdyby byl to wpis moj ostatni, nastal mnie maz w rozbiciu zupelnym ( ale nad obiadem, jedna noga )
i postanowil mi zrobic krzywde natychmiastowa odlaczajac od sieci ( co pewnie i madre bedzie )

gdyby zatem
i gdybym umarla, milego weekendu

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:40   #4713
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
poza tym, na trzezwo tez nie lece

ojojoj

A osoby , choćby najpiękniejsz i pachnące, ale będące pod wpływem na pokład wpuszczają?

Ty może nie pij % , bo na skrzydle Cię posadzą i troszku Cię przewieje

Ty może weż to futro, którego nie masz

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-19 o 14:42
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:48   #4714
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Miałam dziś paskudny dzień.
Policja, zeznania .... ręce mi się trzęsły ......
Mama mi nalała dwa kieliszki na uspokojenie - nic nie jadłam, źle się czuję

Czasami nienawidze swojej rodziny. Dleczego ludzie sa tacy podli ... albo głupi - jedno z dwóch :p
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 14:58   #4715
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość

Duzo sil Favkes, moze sie poloz?

x

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 15:29   #4716
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Nie rozumieć skrótu
Mogłam się powstrzymać, ale nie chciałam.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jak nie cierpię samej tradycji ustrajania choinki, tak wersja czaszkowo-piszczelowa rozwaliła mnie na łopatki
Też nie lubię i też mnie własny pomysł rozłożył.

Cytat:
Poczta spisala sie na medal, doszla byla torebeczka wylicytowana w winnym amoku. Piekna jest, dopiero sie zem jej przyjrzala dokladnie, bo podczas licytacji widzialam juz byla potrojnie i wciskalam co badz przymykajac jedno oko.
No to gratulejszyn.
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kurde czekam na 2 przesyłki i blada...oby doszły dzisiaj, tym bardziej że wysłane chyba w poniedziałek za pobraniem...ech...
Głupia przedświąteczna poczta
Nie aż tak gupia znowu. Gupia to była w ubiegłym roku, w tym daje radę. W miarę... Polecone chodzą normalnie, paczki mają dzień, dwa opóźnienia wedle moich rachunków... Przynajmniej u mnie.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Juhuuuuuuuuuu dostałam się na rozmowe kwalifikacyjną do nowego działu w pracy w poniedziałek rozmowa!
Trzymam kciuki!

Cytat:
No ja jestem ciekawa jak to jest z tym rokiem 2012 i kalendarzem Majów... Może nie zrobili kalendarza na więcej lat bo szkoda im papirusu było czy co?
Nie wierzę w żadną moc sprawczą ich przepowiedni. Gdyby potrafili przewidywać, to ich kalendarz skończyłby się wraz z nadejściem XVIII wieku.

Nie mówiąc już o tym, że ten tekst z biegunami kupy się nie trzyma nijak.
Heh... Miałam kiedyś prelekcję o tych wszystkich końcach świata. Żebyście wiedzieli, czego ludziska nie wymyślili już...
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Jednak jest ekspress w tej firmie, jak ich pogonić.
W niecałe pół godziny paczka odbita od życzliwego sąsiada i dostarczona w miejsce przeznaczenia. Ale zostałam już bez marginesów czasowych....
Teraz najważniejsze żeby konsul wizę dał i samolot sie znalazł w jakiejś normalnej cenie.

Nie potrafię pojąć jak można korespondencję firmową rejestrowaną dać jakiejś osobie prywatnej co pojawiła się w okolicy adresu przecznaczenia??
Już widzę co by było gdybym zamówiła opcję do rąk własnych...
Firma ma nazwę od imienia żeńskiego, a pracują w niej chyba tylko panowie. Pewnie wtedy przesyłki by im nie wydali wcale.

Idę się odstresować, chyba herbatą zieloną.
Betty, najważniejsze, że wszystko jest dobrze.
Stuknij tą herbatą w moja kawę i... czyżby szczęśliwej podróży?

Cytat:

Czasami nienawidze swojej rodziny. Dleczego ludzie sa tacy podli ... albo głupi - jedno z dwóch :p
Fav...
Częściej głupi, niestety... Nie wiem, czy Cię to pociesza.

Dotarło dziś moje L'Eau Trois i jakoś mi ciut łyso. Miało być, 45 ml, a jest 2 cm i 8 mm z 7 cm butelki. To nijak nie wychodzi prawie połowa.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 16:05   #4717
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Uff, co za dzień przepaskudny
Wszyscy w pracy już świątecznie beztroscy, na mnie zwaliło się tysiąc problemów, dwa moje własne, osobiste błędy, huk roboty, no coś okropnego. Aż mi się płakać chciało momentami W dodatku chyba mi przewiało plecki, bo w okolicach krzyża boli mnie okropnie nawet, gdy się nie ruszam Jedyne pocieszenie stanowi awizo, podejrzewam, że to Alien do mnie nadszedł (zapasik mały). Jak zjem obiad to polecę na pocztę.
I pogoda do tego fuj, breja czarna po kostki...

Dobra, znikam, nie będę Wam nastrojów psuć
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 17:30   #4718
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Na samą myśl krzątania w kuchni cały dzień, potem siedzenia przy stole, względnie przed tv, a najpewniej to i to jednocześnie, odechciewa mi się wszystkiego
Blue, pomyśl tylko, jakie premiery będą w tv "Kevin sam w domu" np.

Cytat:
Juhuuuuuuuuuu dostałam się na rozmowe kwalifikacyjną do nowego działu w pracy w poniedziałek rozmowa!

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Słuchajcie !!!!!!!

Właśnie wyczytałam, że w 2012 roku według wszelkich znaków na niebie i kalendzarza Majów nastąpią na świecie wieklkie zmiany - bieguny zamienią się miejscami (ten co ma dzisiaj + będzie miał -) , wody oceanów się uniosą na dwa km a Ziemia na trzy dni (bo tyle owa zamiana trwać będzie) straci ochronę przed wiatrem słonecznym przez co ludność w liczbie 2/3 stanu posiadania zycia pozbawiona zostanie .

Będzie sie działo

Cytat:
Słońce wejdzie w fazę podwyższonej aktywności (częściej sobie będzie wybuchać i plam dostanie jak Agnyska )

Cytat:
Mam nadzieje, ze pod koniec 2011 pozwoli mi roztrwonic wszystkie pieniadze

Cytat:
Przeżywszy (z trudem) siedem siódemek (7.07.1977 r. godz.7.07'07'' ) niczego już się nie lękam.
Nie zapominaj o ośmiu dziewiątkach (9.09.1999, godz. 9.09'09'')

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Herbaty komus?
Dzięki, ale właśnie pociągam Liptona

Cytat:
gdyby zatem
i gdybym umarla, milego weekendu
Zamiast gópoty pisać, polałabyś nam, tak na rozkręcenie weekendu, białego argentyńskiego

Cytat:
Ty może weż to futro, którego nie masz
Lepiej nie Nigdy nie wiadomo, gdzie czai się "zielony" z wiadrem czerwonej farby

Cytat:

Czasami i podli, i głupi...

---

Wstałem sobie dzisiaj punkt 14:00 Nic nie robi mi lepiej, niż 12 godzin snu
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 17:42   #4719
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Hmm to jeszcze 3 lata, bo to niby ma być w grudniu 2012 nie?? coś mi sie o uszy obiło... hehe dobrze że Tżet ma starą przedwojenną ziemiankę 3mx2m wysoka na 1,5m chyba damy rade
Sporo czytam takich rewelacji ale raczej naukowych...

Podobno oprócz Plutona jest jeszcze jedna planeta, która okrąża Słońce co...nie wiem ile ale długo.
Gdy zbliży sie do Ziemii poprzez przyciąganie ma ją lekko zbliżyć lub oddalić od Słońca. Wiąże się to oczywiście ze zmiana klimatu.
Niby w 2009 ma byc juz ją widać.

Znowu jesli chodzi o asteroidę to 6lat temu słyszałam, bo potem ucichło że cos leci i to będzie 2028-35
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 18:06   #4720
Polly_
grozi wypollizowaniem

Ludzie...a ja jeszcze w robocie..........
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 18:17   #4721
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Ludzie...a ja jeszcze w robocie..........
O kurcze współczuje...w sumie ja co prawda też dopiero z roboty wróciłam...
Stary 2008-12-19, 18:32   #4722
Polly_
grozi wypollizowaniem

no zbieram się na chatę...uffff
Stary 2008-12-19, 19:32   #4723
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Wszyscy w pracy już świątecznie beztroscy, na mnie zwaliło się tysiąc problemów, dwa moje własne, osobiste błędy, huk roboty, no coś okropnego. Aż mi się płakać chciało momentami W dodatku chyba mi przewiało plecki, bo w okolicach krzyża boli mnie okropnie nawet, gdy się nie ruszam Jedyne pocieszenie stanowi awizo, podejrzewam, że to Alien do mnie nadszedł (zapasik mały). Jak zjem obiad to polecę na pocztę.

Nie znikaj.
A co do nastroju - dobrze, że jest "coś' pozytywnego jednak. Błędy naprawisz, z robotą sie uporasz, choroba minie, pogoda się zmieni a Alien zostanie.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Wstałem sobie dzisiaj punkt 14:00 Nic nie robi mi lepiej, niż 12 godzin snu
Mnie przyszło do głowy 12 godzin czegoś innego na S.

Cytat:
Sporo czytam takich rewelacji ale raczej naukowych...

Podobno oprócz Plutona jest jeszcze jedna planeta, która okrąża Słońce co...nie wiem ile ale długo.
Gdy zbliży sie do Ziemii poprzez przyciąganie ma ją lekko zbliżyć lub oddalić od Słońca. Wiąże się to oczywiście ze zmiana klimatu.
Niby w 2009 ma byc juz ją widać.

Znowu jesli chodzi o asteroidę to 6lat temu słyszałam, bo potem ucichło że cos leci i to będzie 2028-35
Zuziuniu, z skąd masz takie informacje?
Pytam, bo nie wiem nic o nowej planecie i serio jestem ciekawa. Wypadłam z obiegu informacyjnego - teraz grzebię w sieci i szukam.

Wiem za to, że Pluton nie jest już planetą - jest jednym z pięciu obiektów zwanych planetami karłowatymi (.

Po drugie taka jest prawidłowość, że im większa odległość planety od słońca, tym ma większy czas obiegu, więc gdyby teoretycznie istniał poza pasem Kuipera jeszcze jakiś obiekt wystarczająco duży, by go nazwać planetą (co jest absolutnie niemożliwe) to rzeczywiście musiałby mieć czas obiegu dłyuższy niz każda inna z planet.

Możesz się jednak nie martwić - dysk roproszony to głównie zmrożone gazy - gdyby (co też niemożliwe w sumie) któryś z tych obiektów zblizył się do słońca - po prostu by wyparował. No i żadna z planetoid dysku rozproszonego nie jest tak duża, żeby zakłócić równowagę całego Układu Slonecznego.

No chyba, że masz na mysli Grupę Centaura (ze względu na długaaaaaśne orbity), ale tu też trudno oczekiwać jakichś nowych objawiań.

Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 20:07   #4724
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Zuziuniu, z skąd masz takie informacje?
Pytam, bo nie wiem nic o nowej planecie i serio jestem ciekawa. Wypadłam z obiegu informacyjnego - teraz grzebię w sieci i szukam.

Wiem za to, że Pluton nie jest już planetą - jest jednym z pięciu obiektów zwanych planetami karłowatymi (.

Po drugie taka jest prawidłowość, że im większa odległość planety od słońca, tym ma większy czas obiegu, więc gdyby teoretycznie istniał poza pasem Kuipera jeszcze jakiś obiekt wystarczająco duży, by go nazwać planetą (co jest absolutnie niemożliwe) to rzeczywiście musiałby mieć czas obiegu dłyuższy niz każda inna z planet.

Możesz się jednak nie martwić - dysk roproszony to głównie zmrożone gazy - gdyby (co też niemożliwe w sumie) któryś z tych obiektów zblizył się do słońca - po prostu by wyparował. No i żadna z planetoid dysku rozproszonego nie jest tak duża, żeby zakłócić równowagę całego Układu Slonecznego.

No chyba, że masz na mysli Grupę Centaura (ze względu na długaaaaaśne orbity), ale tu też trudno oczekiwać jakichś nowych objawiań.

Gdzieś mój tato wynalazł...musiałabym go zapytać.
Co do obiegu w okół Słońca to podobno kilka tysięcy lat. Po orbicie eliptycznej, jednak tylko obieg koło samego Słońca trwa bardzo krótko, dalsza część obiegu odbywa się poza naszą "widocznością" pewnie marnie tłumaczę, ale musiałabym to na rysunku przedstawić.
Trochę sceptycznie do teg podchodzę, ale przekonamy się juz za ok rok jak będzie coś widać.
Stary 2008-12-19, 20:09   #4725
Polly_
grozi wypollizowaniem

Droga anonimowa Wizażanko!
Mam 30 lat i od niedawna posiadam miniaturkę perfumy Organza Indecence.
Kiedy tylko na nią spojrzę, mam ochotę ją wypić. Czy to normalne? Czy gdybym to jednak zrobiła to bardzo mi zaszkodzi? Co mam robić aby powstrzymać tę huć? Czy myślisz że pomógłby poranny jogging?
Wierzę, że szybko dostanę odpowiedź, ponieważ czuję iż problem z dnia na dzień się nasila.
Pozdrawiam serdecznie.
Twoja wierna czytelniczka Polly_
Stary 2008-12-19, 20:15   #4726
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
12 godzin czegoś innego na S. brzmi zdecydowanie zachęcajaco

Aczkolwiek w tej chwili z przyjemności dostępnych na literę S. posiadam jedynie (Sabbath, nie czytaj!) sernik. Bardzo smakowity sernik

A poza tym od dziś do końca roku jestem na urlopie, a co za tym idzie i nawet mi jakoś nie przeszkadza, ze pada śnieg, jest mokro, paskudnie, a pod nogami obrzydliwa chlapa
Stary 2008-12-19, 20:18   #4727
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Margot - i w końcu doczekałaś urlopu

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 20:22   #4728
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

A poza tym od dziś do końca roku jestem na urlopie, a co za tym idzie i nawet mi jakoś nie przeszkadza, ze pada śnieg, jest mokro, paskudnie, a pod nogami obrzydliwa chlapa
S jak spanie

Urlop dobra rzecz, ja wzięłam 2 dni wolnego na wtorek i środę.
Stary 2008-12-19, 20:52   #4729
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Nie znikaj.
A co do nastroju - dobrze, że jest "coś' pozytywnego jednak. Błędy naprawisz, z robotą sie uporasz, choroba minie, pogoda się zmieni a Alien zostanie.
Dzięki kochana, już mi lepiej. Alien odebrany (), plecki rozgrzane gorącym prysznicem i nasmarowane Ketonalem, ostatni mail w sprawach służbowych wysłany, a ja oddaję się czytelniczej rozpuście.

Cytat:
Zazdraszczam potwornie urlopu Ja mam wolną tylko wigilię i 2 stycznia, ale i tak cieszy mnie to bardzo.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 21:08   #4730
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Co do obiegu w okół Słońca to podobno kilka tysięcy lat. Po orbicie eliptycznej, jednak tylko obieg koło samego Słońca trwa bardzo krótko, dalsza część obiegu odbywa się poza naszą "widocznością" pewnie marnie tłumaczę, ale musiałabym to na rysunku przedstawić.
Trochę sceptycznie do teg podchodzę, ale przekonamy się juz za ok rok jak będzie coś widać.
Mówisz powaznie,czy zartujeszKim jest Twój Tata?
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 21:14   #4731
gryx82
BAN stały

Cytat:
A to w ogóle wykonalne jest?

Cytat:
Kiedy tylko na nią spojrzę, mam ochotę ją wypić. Czy to normalne? Czy gdybym to jednak zrobiła to bardzo mi zaszkodzi? Co mam robić aby powstrzymać tę huć? Czy myślisz że pomógłby poranny jogging?
Wierzę, że szybko dostanę odpowiedź, ponieważ czuję iż problem z dnia na dzień się nasila.
Pozdrawiam serdecznie.
Polly, to chyba jednak normalne nie jest

Cytat:
Czy Wy myślicie, że my żelazne wypustki mamy?

---

Z chęcią bym sie upił
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 21:23   #4732
Kagan
Wtajemniczenie

Przyszłam się przywitać Zaraz spadam do łóżka. Wróciłam właśnie z Pragi. Córka chora, nawet nie można się wyrwać z domu bez dzieci Jutro pewnie nadrobię SB.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 21:54   #4733
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie.
Pomyśl, że kiedy ją wypijesz, więcej jej nie powąchasz ... powinno pomóc
Rozumiem co czujesz
Stary 2008-12-19, 21:57   #4734
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Polly - pić OI? Toż to zbrodnia!!! OI powinno się pięknie pachnieć

Kaganiku - witaj

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 22:05   #4735
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Trzymam kciuki

Cytat:

Z przyczyn niezależnych od organizatorów (migracja pola magnetycznego Ziemi) Euro 2012 niniejszym zostaje odwołane . Organizatorzy przepraszają pt.Klientów.

Myślę, że w końcu świata cała ich nadzieja

Cytat:
Ja myślę ,że coś w tym musi być, w sumie to dobra informacja dla nas w kontekście euro 2012, jakież piękne usprawiedliwienie, myslęże dygnitarze już to czytali i z zadowoleniem rozsiedli się w fotelach uuuuuffffff, co za ulga.....nie musimy ją zdążyc...
Właśnie

Cytat:

Same problemy ostatnio biedaczko Przyszły rok musi być baaaardzo szczęśliwy dla równowagi

Cytat:
Nie mówiąc już o tym, że ten tekst z biegunami kupy się nie trzyma nijak.
Heh... Miałam kiedyś prelekcję o tych wszystkich końcach świata. Żebyście wiedzieli, czego ludziska nie wymyślili już...
Ciekawam bardzo

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość

Cytat:
Nie no... Niewidoczna planeta na obrzeżach Układu Słonecznego Ale teraz przecież obserujemy o wieeeeele dalsze krańce Wszechświata. Bujda jakaś chyba...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 22:07   #4736
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly, to chyba jednak normalne nie jest

---
Cytat:
Pomyśl, że kiedy ją wypijesz, więcej jej nie powąchasz ... powinno pomóc
Rozumiem co czujesz
Droga Wizażanko!
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Teraz już wiem, że to jest choroba, chyba nieuleczalna, jak mniemam. Twoja rada, aby zastosować medytację na pewno okaże się skuteczna ( taka mam nadzieję) Co rano będę też mantrować Twe mądre słowa "Jak ją wypijesz, to nie powąchasz!" Dodatkowo spróbuję usypać mandalę z piasku z wykorzystaniem motywu fantazyjnego kapelusika OI. Myślę, że zastosowanie tych środków naraz i w odpowiedniej intensywności uchroni mnie przed wypiciem mojej małej OI, przynajmniej do czasu, kiedy jej nowa edycja będzie bezproblemowo dostępna w Polsce- wtedy niech się dzieje co chce! Mam tylko nadzieję, że do tego czasu będę więcej zarabiać.
Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Cię Wizażanko
Twoja na zawsze
Polly_

Stary 2008-12-20, 08:50   #4737
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Ja chcę TAKĄ SZAFĘ !!!
dlaczego takie cuda, to tylko dla lalek ???

Edit: Żeby jasność była, nie chodzi mi o design , tylko o funkcjonalność
bo design jest brrr

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-12-20 o 08:51
Stary 2008-12-20, 09:01   #4738
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Blue, pomyśl tylko, jakie premiery będą w tv "Kevin sam w domu" np.
Czekam na nie z niecierpliwością .
No nic najwyżej będę robić wcześniej wiosenne porządki, głównie żeby się zająć czymś i nie myśleć, będę grzebać w próbkach.

EDIT: Temat szaf mnie bliski (tylko większych), ehhh szkoda że takich nowości produktowych u nas nie wprowadzają.
Na takie szkolenie z chęcią bym pojechała. Tylko żeby wybór zapachów był większy .
Dwa tygodnie temu dorobiłam się w Salonie nowej zabudowy, żeby mieć więcej do sprzątania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foty 042.jpg (77,6 KB, 25 załadowań)

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-12-20 o 09:21
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 09:37   #4739
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A to w ogóle wykonalne jest?

Czy Wy myślicie, że my żelazne wypustki mamy?
Taki młody, a już kondycja słabiutka

A kto pisze, że to jednorazowo? Może na przykład taki pakiet 6 x 2 godziny. Brzmi super, prawda?
Ja też kondycji nie mam chyba, bo 12 godzin to sobie nie wyobrażam nawet

Kotka już chyba wraca do zdrowia Jeszcze z nią dzisiaj jadę do weta na zastrzyk, ale zachowuje się już jak dawniej. Bardzo mnie to cieszy

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 10:07   #4740
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Kotka już chyba wraca do zdrowia Jeszcze z nią dzisiaj jadę do weta na zastrzyk, ale zachowuje się już jak dawniej. Bardzo mnie to cieszy
Bardzo sie ciesze

Musze nadrobic dzis Bar bo wczoraj zdecydowanie nie bylam w stanie tego zrobic Butelka wina na mnie sama to chyba jednak duzo za duzo
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości