|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Nie lancome nie miałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Michell , zmylam Guerlanka i machnelam sie ta probeczka Vichy - nooo i jest niezly
![]() jutro robie probe nr 2 z rana z tym podkladem , musze sprawdzic czy w rannym swietle nie bedzie za jasny ... kremik Lieraca - boski ! ![]() ![]() raz jeszcze Ci dziekuje , cmokasy ![]() Jest jeszcze jeden podkład, ktory musimy przetestowac _ La Mer ![]() ![]() ![]() ......................... ........... jeszcze moje spostrzezenia po zupie - ona nic nie syci ! zjadlam po dwie miseczki juz 2x i nie czuje nic w zoladku .... sucha -jak Ty wydolilas na tym jednym garnku caly tydzien ??? ja juz pol gara zjadlam ![]() pol biedy ,ze dzis owocki jesc moglam ale jutro na samej zupie i warzywach ???...oj ciezej bedzie ...ale wydole chocby nie wiem co - zeby SzatAnka sie nie smiala ![]() chyba szybko dzis spac pojde , normalnie brak energii , lezec mi sie chce ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-26 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Lapi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
smiej sie smiej Michell ...pol biedy ta komunia ale na weslisko musze OBCISŁĄ kiecke zalozyc i szpile, koniecznie
![]() owocki jadlam tylko do poludnia ![]() ja nie lubie jajek ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-26 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Przyczajenie
|
Dzięki Ci kobietko za te dermiamelanowe doświadczenia .........jest mi już trochę łatwiej choć dość mam tego buraka ........ludzie na mnie patrzą jakbym sie nie mogła z solarim wydość..hahaha..........d zisiaj nawet pominęłam smarowanie brody bo juz mam rany ......no nic jakoś dam radę ......... co do kremików to oczywiście jak możesz to napisz mi co ci przynosiło ulgę z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam SZYNECZKA .......P,S czytałam ze poszukujecie dobrych podkładów jest cudo MACA ale to jest sypki puder ale jest boski zwłaszca dla cery tłystej bosko sie utrzymuje efekt matu tylki trzeba do niego okrągłego pędzla bo nakłada sie go takimi kolistymi ruchami .........jak was zainteresuje to dajcie znać napiszę coś więcej ......
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
SzatAnka71
Kiedy się z Ciebie śmiałam? ![]() ![]() ......................... . SzatAnus kochana ![]() ![]() cos mowilas , ze nie wydole na samej zupie ![]() ![]() powiem Ci tak - wczoraj wieczorem dostalam wysypke , glownie na brzuchu , prawdopodobnie mam uczulenie na seler naciowy , nigdy wczesniej go nie jadlam a wyczytalam ,ze uczula ...zupe wylalam i gotuje dzis raz jeszcze ze zwyklym selerem ![]() aaa i mam 0,5 kg mniej dzis ![]() ![]() gotuj te zupe i heja !!! samej mi trudno sie glodzic ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-27 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
no niestety pierwszy i drugi dzień najgorszy ale jak się chce schudnąć to trzeba wytrzymać ja dwa dni chodziłam głodna a później to już mi się nie chciało tak jeść
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Hejka wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Sucha a Ty ile schudłas na tej diecie i w jakim czasie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Raczkowanie
|
2 kg po dwóch czy trzech dniach a później już nic nie schudłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
HEJKA
![]() ![]() pierwszy dzien w piatek scisle sie dietki sucha trzymalam , wczoraj musialam troszke wapna wprowadzic ze wzgledu na wysypke , takze rano koktail Fibella na odtluszczonym mleku wypilam , potem szklanke kefiru i wieczorkiem twarozek ziarnisty zjadlam a tak trzymalam sie planu czyli zupka i warzywka only ... dzis mam dzien owocowo-warzywny , rano wypilam koktail Fibella znow ![]() ![]() ![]() jutro juz trzymam sie palnu konkretnie cwicze codziennie z rana od pol godz do godz zale slaba jestem cos od tych warzyw ![]() ![]() chyba wlacze sobie zabiegi endermologii-serie z 10 bo musze miec szybki efekt zeby wytrwac na tych racjach glodowych ![]() ![]() aaa i waga stoi niestety , te pol kg juz mam z powrotem ;( , nawet mam wiecej w pasie i biodrach dzis ;( , pewnie od cwiczen ...nie wiem ....puchne moze ![]() generalnie mam zamiar zyc na warzywach , owocach , jogurtach i kefirkach caly kolejny tydzien , ewent piers kurczaka wyjatkowo ... oczywiscie slowo -"slodycze " nie istnieje dla mnie ![]() ![]() ![]() POLECAM moje ostatnie odkrycie -owocowy koktail wysokobłonnikowy FIBELLA - jest pysia i malo kalorii ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-28 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
2 kg to troche mało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Michell - 2 kg w tydzien sucha schudla - to duzo!!!
![]() tez bym tak chudnac chciala ![]() ![]() ![]() nie powiem ile waze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musze z 6 kg cielska NAJMNIEJ zrzucic ![]() ![]() ![]() zapuscilam sie ,ze hej .... ![]() Chrom na mnie nie dziala NIC A NIC ![]() ![]() ta obcisla kiecka na wesele - to jest moja motywacja ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-28 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Idealnie sie czułam jak przy wzroscie 175 waga wskazywała 59 kg..teściu uzalał sie ze wygladam jak zaglodzona z bangladeszu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Raczkowanie
|
Michell na początku wydawało mi się że te 2 kg to mało ale teraz się ciesze że chociaż te 2 schudłam zwłaszcza jak patrze na koleżankę która ciągle tyje, no i czuję się dużo lepiej po tej diecie nie jestem taka ociężała :d
Lapiel widzę że jakieś twarożki sobie wprowadzasz do diety? ja teraz nie będę już sie trzymała tej diety będę dalej jadła zupę warzywa i czasami owoce no czasem kawałek kurczaka oczywiście bez skóry jakieś jogurty i będę próbowała tego się trzymać napewno nie będę jadła ziemniaków,żadnego pieczywa,żadnych słodyczy i piwka malinowego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- i przestanę jeść na noc bo ja po 23 jeszcze leże w łóżku i jem ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Lapi a może ci mięśnie urosły po tych ćwiczeniach hehe i stąd te pół kilosa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Miska myslałam ze schudlas dwa kg po miesiecznym wcinaniu zupki..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Lapiś kochana się nie złoszczę
![]() ![]() Rozmawialam z kolezanką i powiedziała że ta dieta kapuściana jest dobra ale potem jest efekt jojo,za to przechodzi na dietę proteinową.Lapi może to coś dla nas?Niech ta koleżanka ją zacznie i zobaczymy co i jak a potem zdecydujemy ![]() ![]() Jestem zła ![]() ![]() ![]() Miszka na mnie chrom działa ale ja zażywam już z czwarte opakowanie,boję sie tylko co będzie jak przestanę go łykać ![]()
#4728 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i po cm w pasie i biodrach mniej ![]() 4 dni diety i cwiczen i jest jakis maly efekt , takze jade dalej z koksem ![]() jednak oprocz dietki musza byc cwiczonka , na samej diecie nic mi nie ruszala waga ... Michell - ja tez sie najlepiej czuje i wygladam jak mam ponizej 60 kg , z tym ,ze ja mam 170cm kilka lat temu jeszcze to i 54 kg mialam , ale same kosci mi wystawaly i plaska decha , takze nie moge przeginac ... takze jak tylko waga pokazuje wiecej niz 60kg DIETA! a teraz pokazuje kilka kg wiecej , takze juz nie ma przebacz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-01 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
żeby nie było efektu jojo trzeba jeść jeszcze jakiś czas zupę i po mału wprowadzać nowe składniki a jak ktoś trochę schudnie i zaczyna wcinać jak przed dietą to normalne że będzie efekt jojo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Rozeznanie
|
Szatanka uważaj z tym Pigma bo on silny paskud jest
Lapi brawo ![]() Moim motywatorem jest cała szafa ładnych za małych ubrań ![]() ![]() Miszka ja mam teraz między 67 a 68 kg przy wzroście 178, moim celem jest 62 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Catherine1980
Lapi brawo ![]() ................... Cati - hej ![]() robie 10 min rozgrzewki - plasam sobie ![]() 10 -15 min orbitrek - program intwrwalowy i 10-15 min wygibasy jakies znow ![]() cwicze codziennie , zawsze rano ,zaraz po kawie ...no mam ten luz ,ze nie musze na okreslona godz do pracy jechac ... nie lubie zadnych cwiczen grupowych - kiedys chodzilam na aerobic i silownie kilka lat ale teraz wole sama cwiczyc w domciu ......................... .. jeju ale Wy wysokie laski jestescie - wzrost i waga modelki ![]() ......................... ........... Michell- i jednak podklad Guerlain Parure Extreme kupilam i Shiseido Benefiance tez kupuje , a co ! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-01 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
A co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() ![]() Michell- vichy leciutki, nie czuc go na skorze i to mi sie podobalo ![]() ale ja jakos sie pewniej czuje z kryjacym podkladem , taka schiza najwyrazniej ![]() .... zatoki mi siadly wczoraj wieczorkiem ![]() dziecie tez cos narzeka i smary ma ...zaczyna sie przedwiosnie ...oj nie wiem czy z cwiczonkami dzis wydole ![]() odstawiam tez zupe - tak mnie wzdyma ,ze juz nie moge ![]() ...potem tabletki musze brac , bez sensu , zastapie ja surowkami lub bede robic bez kapuchy bo to ona winowajca jak sadze ![]() posmarowalam wczoraj cosmelanem2 sie na noc i dzis nawet skorka nie zarozowiona , cos takiego , czyzby w koncu po latach skora przestala reagowac ?...hmmm no milo ... milego dnia Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-02 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Rozeznanie
|
Z jednej strony być wysoką to plusy ale z kolei jak założę szpilki to mam 185 cm
![]() ![]() Lapiś ja mam w domu tylko stepper ale od przyszłego tygodnia ruszam do fitness klubu. Jakoś sama w domu nie mogę się zmotywować a tak wydałam 500 zł na karnet i będzie mi żal jak przepadnie. Nie wiem czy widziałyscie ale na KWC dosyć dobre noty ma krem pharmaceris albucin-maxima na plamiska. Miała któraś? Muszę dobić moje różowe plamy po neostracie. 20 marca mam chrzest mojego Szymcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja się zastanawiam nad tym http://www.allegro.pl/item937881790_...zien_51ml.html Chyba Imiro coś o nim pisala... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Cati no zdecydowanie pigma to paskud ale działający z tym że smaruje tylko plamki
![]() Mam nadzieję że na chrzest będziesz miała piękne słonko ![]() Miszka tak jak wyżej napisałam Cati smaruje się pigma codziennie wieczorem i martwię się czy mi po nim plamy czerwone nie zostaną ![]() Lapi ![]() ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
SzatAnus -ja tam spoko, juz przywylkam , wczoraj to mi sie nawet od popoludnia do wieczora jesc nie chcialo , te zupe na sile wieczorem wcisnelam a potem cala noc mnie brzuch bolal i jeszcze przez zatoki spac nie moglam
![]() ![]() co sie stalo z Twoja motywacja ![]() nie zostawiajcie mnie samej na diecie ![]() ![]() ![]() Beatko , ja mysle ,ze mozna sprobowac ten kremik ![]() ja mam od 2 tyg z kolei taki fluid Estee Lauder Cyber White , tez typowo na przebarwienia z spf25 , smaruje nim na noc bo tlusty jest troche , do tego na dzien serum z vit.c i poki co plam brak ... nie wiem czy to te kremy czy cos2 ale cos uzywac musimy , trzeba sie chociaz starac zapobiegac ![]() Catrinko - buziaki dla bombersa ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-02 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Beciu, wiesz co, te wszystkie kremy wybielajace w jakims stopniu zapobiegaja nawrotom jak juz sie plam pozbedziesz ale plam nie usuna - sa na to za slabe
Shiseido White Lucency mialam cala serie wlasnie jak pierwsze plamy mi powychodzily - zero efektu - nie wybielil nic ... ale tak jak mowisz to mily krem i napewno cos dobrego z buziakiem robi , np dobrze nawilza ![]() ![]() o tej Clarenie tez czytalam , te kosmetyki nie sa takie drogie - mozna by raz sie skusic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Lapi mam jakis taki nijaki okres,właściwie to nie wiem dlaczego tak jest.Myślę że stara depresja się odzywa a to nie fajna sprawa
![]() Diety nigdy nie miałam jedno co się zmieniło to ze nie jem słodyczy. Miszka Ty sie codziennie smarujesz pigma? Jutro cały dzień pracuję więc mnie tu nie bedzie.Trzymajcie sie Kobietki ciepło ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.