![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
ok. nie narzekam bo chociaż będę mogła pospać w autobusie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Raczkowanie
|
mykam do spania, z nudów mnie przymuliło ;p
tequilla.sunrise miłej podróży życzę, bez niespodzianek :P dobranocka ![]()
#4713 |
Wtajemniczenie
|
ide się okompciusiać i nałożyć Waksiwo
![]() ![]() jak bym tu już nie zajrzała to różowych i miłej podróży Tequilla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro ostatni dzień szkoły ![]() ![]() co do lakierów ja mam jakieś słabsze, więc nie doradzę, bo zwykle nie lakieruję tylko grzywkę czasem rano jak nie chce byc jak ja chcę żeby była ![]() ktos tu wkleił zdjęcie Oreiro...super zniej laska. Pamiętam jeszcze Zbuntowanego anioła i Kachorrę ![]() bastka fajny avek ![]() zmykam spac dobranoc dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
tequilla ja planuję podobna fryzurę, tylko boję się że mi to spartaczy fryzjerka. A na próbna nie idę, bo kasy ostatnio brak, poza tym nie mam nawet kiedy.
Ja jej mam zamiar pokazać foto, niech myśli w końcu nasz klient - nasz pa ![]() jak nie to zrobie koka, o takiego Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-04-16 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
oj "zbuntowanego anioła" tez oglądałam namiętnie,hehe
![]() ok laski. dobranoc ![]() ja pewnie odezwę sie dopiero we wtorek, chyba ze uda mi się usiąść u tż na moment do kompa, ale może byc ciężko ![]() trzymajcie się, piszcie żebym miała co nadrabiac ![]() papapa ![]() wow RedApple ale fryzurka ![]() ![]() jeszcze raz papa ![]() Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-04-16 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
a ja mialam sobie dziś robić wieczór pięknosci i w koncu jedynie zmylam makijaż, popaćkałam buźkę czym trzeba i nałożyłam na noc maseczkę nawilżajacą. teraz doprowadzam paznokietki do porządku, jutro do południa będę je malować. Rano takze depilacja.. eh,lenistwo mnie dopadło dzisiejszego wieczora
![]() Jutro mam ściąganie szwów z ucha i jakoś się boje ![]() Tequilla spokojnej podróży, obyś chociaż trochę odpoczęła w autobusie, bo pobudki o takiej porze naprawde dają się we znaki popołudniu:P i czekamy na Ciebie tutaj z powrotem szybciutko ![]() no i udanej zabawy! ![]() i ja zmykam Dobranoc dziwczynki ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-16 o 22:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
sub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
lece się pakować...
czzeka mnie edukacyjny weekend we wrocku i roczek mojej chrzesnicy ![]() pewnie jak wróce to już II część wątku będzie ![]() Pa kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Moderator
|
Tequilka miłej podróży. I wracaj do nas szybko bo masz przecież nowa cześć rozpocząć!
Renatka nie bój sie. Pewnie szybko i bezboleśnie pójdzie!
![]() |
#4721 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musi powiedzieć WOW ![]() Poza tym wstałam, mam cudowny humor i będę miała chyba dziś dzień bogini ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Zpraszamy do udzielania się, a nie tylko do podglądania.
Dziewczyny, wczoraj wróciłam do domku i zasnęłam od razu, spałam do teraz(całe szczęście jestem dzisiaj na późniejszą, muszę jeszcze umyć włosy w zimnej wodzie, bo nie zdążę nagrzać brrr.... i się szykować. A czasu tyle co zwykle na szykowanko ![]() ![]()
#4723 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja mam wiekszy problem bo pomiedzy mna a TŻ jest jedyne 5cm ![]() ale nie przeszkadza mi to ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
Na długich włosach niestety te loki jesczze bardziej nie wychodza bynajmniej u mnie ![]() ![]() A pomyslalas zeby sie noc przemeczyc z grubymi walkami na glowie? Moze wtedy bylby efekt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Dziękuję słońce ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-17 o 07:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() kurczę, zapewne większość z Was w pracy lub w szkole.. a ja właśnie się wydepilowałam, naoliwkowałam, siedzę z Waxem na głowie, ide zrobic sobie śniadanko, pomaluję paznokietki i o 12 idę na to głupie ściąganie szwów. Wrrr a dziś mam miesięcznice z TZtem, tj. 2lata i 7miesięcy:P Wiem,żadna mi rocznica,ale skoro mogę już wychodzic z domu to idę z TŻtem na kolacyjkę z tej okazji:P Więc muszę się wystroic ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj mam wolne
![]() to od tygodnia bo juz i tak dziennikow nie ma w szkole.. jeszcze tylko tydzien i zakonczenie roku.. 3tygodnie i matura ![]() ..a ja jeszcze nic nie ruszylam ![]() ![]() jedyne co to full ksiazek z testami nakupowalam . |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Agnesta nic się nie martw.
ja rok temu miałam mature i zamiast się uczyc to tyko i wyłącznie imprezowałam, ale matury poszła mi świetnie, więc trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tez postanowilam zrobic sie na bostwo ![]() A Tequilka tak mnie nakrecila tymi lokami ze juz mam nakrecone wloski na lokowke ![]()
![]() |
#4728 |
Zadomowienie
|
własnie sie zastanawiam czy wysłać zyciorys i cv
do coca coli na stanowisko przedstawiciela handlowego.. baaaardzo bym chciała ale zawsze widzialam za kólkiem tylko i wylacznie męzczyzn ;/ kuuurcze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
a mój TŻ właśnie dzwonił i oznajmił, że nigdzie dziś nie wychodzimy, ma lepszy pomysł i mam na niego czekać popołudniu w domku
![]() Pewnie chce spędzic romantyczne sam na sam ![]() w sumie to eż fajnie, dawno nie mieliśmy takiej chwili prywatności.. Ale jutro go już wyciągam na spacerek ![]() fajnie,że Wam pasują loki, ja czuję się w nich bynajmiej kretyńsko. Noszę zawsze gładkie fryzurki. ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-17 o 10:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cos gdzies to tylko autkiem heh.. chociaz teraz jak sie pierska dorobilismy to a to nad morzem.. a to na pole.. ale i tak uwazam ze jest z niego leniwiec parszywy, wiecznie niedopieszczony hehe ![]() go ze jest antyspołeczny ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-17 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ to wręcz przeciwnie, wiecznie by gdzieś łaził, wzszystko go ciekawi,jak dziecko
![]() ale skoro dzwonił i prosił,żebyśmy spędzili wieczór tylko we dwoje w domku, to naprawde tego chce. Ostatnio było między nami różnie, taki wieczór jest nam chyba potrzebny.. Poza tym mamy coraz mniej czasu dla siebie, najpierw ja 2 tygodnie w szpitalu, teraz tydzien jestem w domu, ale On pracuje całymi dniami ![]() Dziewczynki, po tym moim wypadku, mam zakaz długiego przebywania na słoncu, o solarium to juz nie wspomne, zakaz ![]() dlatego chce się dosmarowywac samopalaczami. Kiedyś używałam czasami Garniera balsam brązujący, ale obecnie mam w domu całą utelke samoopalacza Dax w piance. używała któraś? robi plamy? jak kolor? no i najważniejsze jak schodzi? bo już kilka razy męczyłam się z nierówno schodzacym samoopalaczem, wyglądalam jak łaciata krowa;/ nie chce mi sie tego powtarzac. i nie wiem czy go użyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nóż widelec się uda ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Czasem to musze namawiac i miec dobre argumenty ![]()
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Dobra Dziewczynki, ja lecę na ściąganie szwów
![]() Może przynajmiej nie bede musiała uważac przy wszystkim i nosic wiecznie upiętych włosów ![]() Do potem ![]() Wróciłam, bolało strasznie, krwawiło mi całe ucho ![]() i lekarz wcale mnie nie pocieszył, póki co chorobowe (łącznie ze szpitalem) mam od 4kwietnia do 4 maja,czyli miesiac, ja już umieram z nudów w domu, ale powiedział,że z 2 miesiace min.posiedzę w domku po urazie głowy, szybko do pracy nie wrócę ![]() mam unikać słońca ja ognia, duzo leżeć, spać, 'oszczędnie' korzystać z tv,komputera,czytania... eh ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit.widze ze mnie ubieglas hehe ![]() ![]() Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
kuurcze piszcie cos piszcie
![]() sie wszystkie podziewacie.. podgladacie tylko małpiątka wstretne hihi ![]() umre zaraz z nudów.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
agnesta nie umieraj
![]() Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Moderator
|
honey1012 przedstawiam mój makijaż inspirowany zamieszczonym przez ciebie zdjęciem. Nie wiem czy coś takiego miałaś na myśli ale oczy na tym zdjęciu widać tylko ogólnie. Daj znać co o tym myślisz
![]()
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
![]() siedzę dopiero 2 tydzień a już nie wiem co ze sobą zrobić, na dodatek wokoło same zakazy! z komputera jednak korzystam:P Już bym wolała złamać ręke,w domu bym siedziała tyle samo, ale przynajmiej nikt by mi nie zabranał czytać albo wyjść w południe gdy świeci słońce do sklepu ![]() ![]() Ale co zrobić, tata się ze mnie siedzi, że tak to jest jak ktoś upada na głowę.. :P Agnesta mi też się bardzo nudzi, piszcie coś dziewczynki ![]() Tylkokasia Twoje oczy w każdym makijażu hipnotyzują. ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:25 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Moderator
|
Dziękuję ci bardzo
![]() I przykro mi ze tak z tym uchem wyszło ![]()
![]() |
#4740 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Agnesta (chyba, że jeszcze któraś z dziewczynek jest kierowcą to do niej to pytanie też) jak godzisz prowadzenie auta i szpilki?? Bo ja myślałam kiedyś, że jak będę miała auto to już w ogóle szpilek z nóg nie zdejmę bo odpadnie uciążliwe łażenie, czekanie na tramwaj i bieganie jak ucieka ![]() ![]() ![]() Kasiu, ten makijaż super Ci wyszedł!! I tak jakoś ślicznie wyglądają Twoje oczka w nim ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-17 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.