![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92' część IX!! :)
390. Byłeś w więzieniu? - nie
391. Musiałeś mieć specjalne ubranie do pracy?- nie 392. Wygrałeś trofeum? - nie 393. Występowałeś publicznie? - tak 394. Zagrałeś perfekcyjnie w jakąś grę? - tak 395. Nie zdałeś do następnej klasy? - nie 396. Dobrze zaprezentowałeś się w liceum? – zaje***cie dobrze ![]() 397. Posadziłeś ziarnka dyni? - nie 398. Brałeś lekcje baletu? - nie 399. Próbowałeś popełnić samobójstwo? - nie 400. Ciąłeś się? - nie DOPISANE) - uprawiałeś seks? - tak DZIECIŃSTWO 401. Bawiłeś się lalkami Barbie? - tak 402. Miałeś złotą rybkę? - nie 403. Oglądałeś Beverly Hills 90210? - tak 404. Grałeś w Simon Mówi? - nie 405. Oglądałeś Fraggle Rock? - nie 407. Wierzyłeś, że w ubikacji albo pod łóżkiem są potwory? – tak ![]() 408. Nosiłeś piżamę żółwi ninja? -nie 410. Byłeś garbaty? - nie 411. Byłeś wykorzystywany? (do pracy) - nie 412. Chodziłeś do cyrku? - tak 413. Chodziłeś do zoo? - tak 414. Miałeś wypadek samochodowy? - nie 415. Zrobiłeś bałwana? - tak 416. Płakałeś, gdy rozwaliłeś sobie kolano? - tak 417. Czy starsi kuzyni poniewierali tobą? - nie 418. Uważasz, że mapety było fajne? - tak 419. Myślałeś, że Żółwie Ninja naprawdę żyją w kanałach? - nie 420. Bałeś się ciemności? - tak 421. Miałeś gacie z klapka na guziki na tyłku? - nie 422. Miałaś jakieś rzeczy z Kubusiem Puchatkiem? - nie 423. Strzygłeś się jak Tiffany? - nie 424. Wierzysz w Świętego Mikołaja? - nie |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE
425. Wierzysz w UFO? - nie 426. Nazwij losowe trzy rzeczy w pobliżu komputera – telefon, talerz, papierki od lodów 427. Jak dużo masz ukrytych talentów? – nie wiem ![]() 428. Chciałbyś, żeby MTV puszczało teledyski? - puszcza 429. Gdybyś był aktorem, w jakich filmach byś grał? – w żadnych 430. Jaki byłby twój pseudonim artystyczny? – Zaj**ista colds ![]() 431. Uprawiasz jakieś sporty? - nie 432. Jaki był najstraszniejszy film, jaki kiedykolwiek widziałeś? – nie wiem 433. Jaki był najlepszy film, jaki widziałeś w kinie? – epoka lodowcowa 3. 434. Jaki jest najgłupszy film, jaki kiedykolwiek widziałeś? - wszystkie francuskie 435. Prowadzisz samochód? - nie 436. Jaki jest twój wymarzony samochód? – nie mam 437. Uważasz, że dobrze wyglądasz? - tak 438. Uważasz, że ludzie uważają, że dobrze wyglądasz? - tak 439. Skakałeś ze spadochronem? - nie 440. Wierzysz w Wielką Stopę? - nie 441. Ile masz pokoi w domu? – 6 442. Boisz się kolejek górskich? - tak 443. Wierzysz w Boga? - nie 444. Wierzysz w Szatana? - nie 445. Wierzysz, ze jest Niebo? - nie 446. Wierzysz, że jest piekło? – nie 447. Masz wannę? - tak 448. Masz basen? - nie 449. Masz zmywarkę do naczyń w kuchni? - nie 450. Lubisz czekoladę? - tak 451. Kto/co jest na twoim kalendarzu? – nie mam kalendarza ![]() 452. W ilu województwach byłeś? – w wielu 453. Znowu brak pytania? ???? 454. Najlepszy kostium na Halloween, jaki miałaś? –nie mailam 455. Nosisz ze sobą jakąś broń? – nie 456. Co jest twoją słabością? – jedzenie ![]() 457. Nazwij coś, czego zawsze ci brakowało. – ![]() 458. Opisz siebie w trzech słowach. – apodyktyczna manipulantka ze skłonnościami masochistycznymi ![]() 459. Ile chciałbyś mieć dzieci? – nie wiem 460. Imiona przyszłych córek? – Marysia 461. Imiona przyszłych synów? – Sergiusz, Stasiu 462. Jaka jest twoja wymarzona śmierć? – mało bolesna 463. Jak się odstresowujesz? – czytając 464. Jesteś osobą goniącą za trendami? - czasami 465. Jesteś osobą artystyczną? - możliwe 466. Jesteś realistyczną osobą? – pewnie ![]() 467. Czy za każdym razem, gdy ściągasz buty, rozwiązujesz sznurówki? - nie 468. Jesteś silną osoba? – tak 469. Masz silną wole? – tak 470. Kto ostatni napisałby do ciebie maila? – facet od karykatury 471. Kto ostatni by do ciebie napisał na gg? – Biały 472. Lubisz łańcuszki? - nie 473. Głęboko śpisz? - tak 474. Potrafisz dobrze opowiadać historie? - nie 475. Co w tobie jest najlepszej jakości? – wszystko ![]() 476. Jakie jest twoje największe dokonanie? – zorganizowanie koncertu charytatywnego 477. Lubisz palić świeczki lub kadzidła? - tak 478. Uprawiasz yoge? - nie 479. Masz swoją kartę kredytową? - nie 480.Powiedzmy, że wygrałeś w lotto. Co byś kupił za te pieniądze? – nie wiem 481. Masz książeczkę czekową? - nie 482. Lubisz swoje zdjęcie na prawie jazdy? – nie mam 483. Łatwo się opalasz? - tak 484. Jaki jest twój naturalny kolor włosów? – ciemny blond 485. Jak dużo masz plomb? – 2 486. Ile ubytków miałeś gdy ostatni raz byłeś u dentysty? - 1 487. Najgorsze uczucie na świecie? – samotność 488. Najlepsze uczucie na świecie? – błogość 489. Szklanka jest w połowie pełna czy w połowie pusta? – a idź pan w pyry ![]() 490. Ostatnia rzecz, którą ściągnąłeś z internetu? - piosenka 491. Łapiesz się czasami na używaniu internetowych pojęć w normalnym życiu? - nie 492. Kiedy się wyprowadzasz? - niedługo 493. Jesteś osobą, którą da sie polubić? - tak 494. Potrzebujesz terapii? - nie 495. Bierzesz leki ze względu na niestabilność hormonalną? - nie 496. Najlepsza droga, by otrzymać propozycję? - ![]() 497. W jakich typach filmów chciałbyś grać? - żadnych 498. Jeśli Fed Ex i UPS mieliby mieć fuzję, nazywali by się Fed UP? A co z Ex'em ? -?? 499. Co sobie myślisz w tym momencie? – że muszę powiesić sweter do szafy 500. Wypisz, co myśli o tobie kilku znajomych – nie pytam ich o zdanie na swój temat ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- możecie mi possać! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
ciekawe co
![]() :p ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- jestem HARDCOREM wydepilowałam depilatorem nogi(w tym uda) i ok. bikini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Ja nogi czesto golę depilatorem;]
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
da się wytrzymać, ale uda to koszmar
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
no a ja maszynka do golenia ;p i jazda ! ;P
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Ja na jednej nodze nawet uda ogole depilatorem. ale na drugiej nie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
dlaczgo na jednej ?;P
#4720 |
Zakorzenienie
|
1) Gdybyś miała spędzić jeden dzień jako gwiazda, to jaką gwiazdą chciałabyś być?
jakimś wyje**nym raperem polskim żeby zobaczyć ich życie ;d 2) Jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość? hm.. ![]() ![]() 3) Masz tylko jeden dzień, co robisz? bakam bakam bakam! i latam latam latam ;D 4) Gdybyś mogła zmienić jedną rzecz na świecie, to co byś zmieniła? usunęłabym pozerów i wieśniaków i łaków i lamerów i wszystkich idiotów ;d 5) Powiedz coś o sobie, co wiesz tylko ty jestem zaj***sta! ;D ale tego nie wiem tylko ja w sumie, wiedzą to wszyscy ![]() 6) Co myślisz o osobie, która Ci kazała to napisać? ![]() 7) Co ostatnio oglądałaś w TV ? o uj wi ;d 8) O której chodzisz spać? po wszystkim ![]() ![]() 9) Widziałaś ostatnio coś dziwnego? ciągle widzę Oo 10) Czego się boisz? starości ![]() ![]() http://milena-bielizna.pl/shop/?pro=view&item=401 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zadomowienie
|
O jaa xD Ej, no dziewczyny, podziwiam was za te odpowiedzi na pytania
![]() Ja byłam ze znajomymi i znowu paliłam, chociaż miałam już przestać. Eh ![]() W ogóle to głodna jestem, ale mi się kolacji robić nie chce.
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
mam fajną dupe? no tak
![]() chcę mi się nawijać a nie kulki zbijać dałam tu moje pytania wszystkie mają na nie brania co się stało? co dziś jest? emdz przeleciał pies? szoko poszła już do wyra bo ma dość swojego ryja. ![]()
#4723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny nie moge zaraz mnie cos trafi nie potrafie kozystac z funckcji wielo cytuj jak to sie robi do cholery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Wtajemniczenie
|
bo na drugiej cholernie boli.
Cytat:
Przy poście który chcesz zacytować na dole w prawym (obok cytuj" jest takie coś po środku naciskasz przy każdym poście który chcesz zacytowac a później wybierasz na samym dole odpowiedz. nie wiem czy sie polapiesz po moim tłumaczeniu. słay ze mnie nauczyciel.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Wtajemniczenie
|
ej dupy zapomniaście o moich urodzinach :Pp
%-)
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem po co wy odpowiadacie na te pytania jak i tak nikomu nie chce sie tego czytać
![]() ![]() Cytat:
![]() sto laat! ;d ;* Eejj nie wziełam dzisiaj do ust ![]()
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2009-07-14 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Wtajemniczenie
|
Sto lat. ![]() Cytat:
Brawo. wierzymy w Ciebie alkoholiku. Ale jutro i tak sie napijesz;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy zazdrościsz? moje wersy niczym pościg nad poziomem, nad linijką będę mówić bądź mą szminką anet weź mi tu nie wkręcaj kazdy wie - jestem lepsiejsza nie bralas dzis do ust kut*asa myslisz ze jestem chłop nie klasa? zarobilas dzis 5 zlotych? masz dosc stare juz klamoty emdz jak juz juz mowilam piszczy brzeczy bo to chwila z psem sie bawi na podworku troche w piasku i na murku wiec lachony moje tanie uwierzcie, macie u alfonsow branie ![]() gdzie gej jes? ma dzis test? czy juz wylizala kolege co za duo ma brania? i ma zone, dwojke dzieci 17lat nie świeci? ^^
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
taaa..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Wtajemniczenie
|
http://wyborcza.pl/0,100519.html !!!!!!!!!!
![]()
#4732 |
Zakorzenienie
|
ej emdz mialas mnie zjechać: [
odebrałaś mi wenę... jak możesz! ![]() we wtorek chyba jadę do Polski, będziecie tęsknić? ![]() wiedziałam :P ![]()
#4733 |
Wtajemniczenie
|
Najlepszego Coffi
![]() 100 lat z nami ![]()
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najlepszego bydlaku stary! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-07-15 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
za 9 miesięcy i 17 dni będę mogła legalnie uprawiać seks,
pić i jarać! ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() ![]()
#4738 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kotku, seks można normalnie legalnie uprawiać od 15 roku życia ![]() ja nie chce mieć 18, chce korzystać ze wszystkiego co nielegalne wgl dla mnie 17 to była załamka zawsze taka adrenalinka eh.. taka dzisiejsza młodzież ja w waszym wieku.. Coffi, wiem że spóźnione, ale wszyskiego najlepszego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- można, ale widzisz tutaj panują pewne zasady cycki lub kasa ![]() wybieraj |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
a co lepsze?
![]() ![]()
#4740 |
Zadomowienie
|
No a ja dzisiaj mam zdolowany na calej lini dzien znow z powodu zakupow oczywisce dalej poszukuje kostiumu kompielowego i przeszłam dzis w s z y s t k i e naprawde bylam we wszystkich sklepach w moim "miescie" i nie ma nic wszystko jest za małe rozumiecie to? jak by ku*wa wszystkie dziewczyny w Matrixie miały taki sam piep**ony ROZMIAR CYCKÓW!! nie pojde w tym roku poplywac na basenie, nie bylam w tamtym i nie pojde w przyszlym chyba zaczne zbierac na operacje zmiejszenia lewej cycki dół jak z tad do wiecznosci poprostu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Leosia mysle ze lepsza jest jednak łapówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.