|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Cytat:
![]() i trzecia odnoga - Athos ![]() tylko jeśli o tym mówisz tylko nie wiem czemu nie można tam wg Ciebie wejść...ja spokojnie na trzecią nogę weszłam (wjechałam) - oczywiście nie mowimy o rejonie zamknietym bo tam to nikt bez pozwolenia nie wejdzie
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-07 o 18:34 |
|
|
|
|
#4712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i do tego grecka duma ja mysle ze moglabys napisac mu jakiegos smsa:co tam slychac?czy cie pamieta?jak mu zycie plynie" ot taki zwykly zeby zobaczyc na czym sie stoi...kto wie moze tak mu zawrocilas w glowie, ze od razu zapomni o wszystkim jak tylko napiszesz....chociaz grecy to uwielbiaja byc proszeni, przepraszani i traktowani jak bogowie![]() na jakiej wyspie pracowalas?on jest z wyspy czy tylko na wakacjach/w pracy byl? nie dziwie sie, ze zmienilo ci sie zapatrywanie na swiat po wizycie w grecji....mi tez sie kompletnie zmienilo...180 stopni...cos ma ten kraj i klimat tego kraju w sobie
|
|
#4713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4714 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Myslalam ze to niemozliwe eeech to wydam kase na cos innego w takim razie Cytat:
![]() ja tez szukam pracy i to juz o 3 miesiecy i nic , zero. nie wiem jakiej ty szukasz, ale ja taka zwykla dorywcza jakos, jako kelnerka, opiekunka takie tam...i ciezko jest a co dopiero na jakies konkretne stanowiska z wyrzszej pólki...
Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-12-07 o 18:46 |
|||
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie to nie wiem czemu, on poważnie o tym myślał, żeby tu przylecieć, ale ja jednak wolę lecieć do Paryża i zwiedzić trochę świata jeśli mam okazję...
W razie czego będę pisać do Was i poratujecie mnie, jak się okaże, że nie przyszedł po mnie na lotnisko a no chyba, że tak... to w takim razie trzymamy kciuki jasne, jak nie wyjdzie po Ciebie to w ogóle ma facet naklupane:P niedoszła widzisz, dziewczyny też uważają, że powinnaś się odezwać, skoro nie możesz o nim zapomnieć. to w zasadzie rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości .
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem pewnie byłam tylko dla niego zabawką, nie wiem. Przyznał mi się, że jest typem kobieciarza i powiedział mi o tym niby dlatego, że chciał być ze mną do końca szczery... dużo emocji w tym było ale się skończyło
|
|
|
|
#4717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do pracy, może warto uruchomić jakieś znajomości? w końcu w dzisiejszych czasach wiele też od tego zależy
|
|
|
#4718 |
|
Raczkowanie
|
Już uruchomione niestety. KRYZYS bardzo modne słowo
|
|
|
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie mowili w tv ze nie bedzie sniegu na swieta
ze mzoe teraz po weekendzie cos spadnie ale stopnieje do swiat bo temp bedzie dodatnia nie lubie zimna i mrozu ale swieta bez sniegu tylko w deszczu i jakiejsc chlapie bleh
|
|
|
|
#4720 | |
|
Raczkowanie
|
heeeeee i jakie medialne:P mnie też już niedługo będzie czekało szukanie czegoś nowego, bo w lutym kończy mi się umowa, a nie chcę przedłużać. póki co nawet nie mam pomysłu co mogłabym robić...a tak na marginesie... mieszkasz nad morzem szczęściara![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ??
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
No i coś pustawo się zrobiło
Wszyscy na kolacji
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dawno tu nie zagladalam,a wlasciwie nie pisalam,bo co jakis czas was podgladam
![]() Musicie tak duzo pisac ? ![]() A w Rzymie zimno,tak sie nie moglam zimy doczekac ,a teraz chodze i sie trzese ciagle,dzisiaj na ulicy bylam chyba jedyna osoba z czapka,szalikiem i w rekawiczkach A wszystkie "makaroniary" zapraszam tez na ten watek ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=368921&page=39
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Romanaccia co tu kontrabande siejesz makaronowym watkiem
a my dzis ubralismy choinke Adrian byl szczesliwy.. tz tez jest bo bardzo lubimy swiatelka
|
#4724 |
|
Raczkowanie
|
kolacja to nie....ja dopiero obiad robie
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
bo ty musisz mieć przestawiony zegar
|
|
|
|
#4726 |
|
Raczkowanie
|
chyba mam ale ten biologiczny...trzeba by do jakiegos zegarmistrza oddac
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
Niedoszla, zbliżają się święta, więc to jest w sumie dobry powód/pretekst, żeby napisać - jakieś życzenia, a przy okazji co słychać u niego itd itp. Tak, jak dziewczyny mówią, odpisze i zobaczysz, na czym stoisz, a w razie czego (odpukać) przynajmniej nie będziesz sobie wyrzucać, że nie spróbowałaś i co by było, gdybyś jednak napisała
![]() Co do wypowiedzi na temat pracy - przyłączam się. Też szukam pracy, już od dłuższego czasu jestem bez pracy, prawie po studiach (niby już po, ale z samą obroną mi się przedłużyło bardzo i dopiero teraz niedługo będę mieć), także też jakiejkolwiek biurowej pracy szukam, ale tez u mnie z doświadczeniem problem a ofert niewiele, masakra...
|
|
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem wam jedno jak GREK KOCHA TO KOCHA.Ma coś w sobie ten kraj i oni to znaczy mężczyzni.Mnie też się wydaje ,że mogłabyś niedoszła napisać do niego.Tak po prostu zapytać się co słychać.Przecież tego chcesz!!!!!!!! Jak chcesz to mogę ci pomóc i napisać ci pismem latynicznym parę słów po grecku. Może ci się wydawać,ż tylko na nich narzekam ale to nie tak. Wyobraz sobie jak co roku jedziemy na Peloponez i jak oni się bawią!!! Mają święto księżyca,wina,morza i czego tam jeszcze nie mają a śluby,wesela i chrzciny to już jest bajka.To bardzo rodzinny naród.i bardzo liczne są ich rodziny dla tego jak się wszyscy zbiorą to świętowania nie ma końca TO NA RAZIE TYLE BO JUŻ BOLI MNIE RĘKA teraz sobie Was poczytam ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- emanko a ty co?Zapomniałaś o której tu się jada? ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- nataalia a ty gdzie idziesz na Sylwka? Na której ulicy mieszkasz?
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zapomniałam
jednak...rzadko mi się zdarzało jeść obiad o północy
|
|
|
|
#4731 |
|
Raczkowanie
|
To jest moja grecka rodzinka
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#4732 |
|
Raczkowanie
|
No nie o północy to już nie obiad
|
|
|
|
#4733 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
danai śliczna rodzinka
![]() ladna z was para gratuluje
|
|
|
|
#4735 |
|
Przyczajenie
|
ojej, jak razem slicznie wygladacie, a jak on na Ciebie patrzyl w dniu slubu mhmhm
dzieci tez slodkie, gratuluje i zycze szczescia
|
|
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
poli oraia oikogeneia
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Echino..co z naszym spotkaniem na |
|
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
uuuuu jeszcze nie mam bladego pojecia gdzie ide....zero planow jak narazie...pewnie w ostatniej chwili mnie tz oswieci ze idziemy z tym czy ztamtym czy gdzies tam....jak ja tego nie lubieeeee...
mieszkam na pantselinou(pelnia ksiezyca-ale mam ulice co ) to jest kolo grawa sxoleio-moze kojarzysz taka duuuuuuuuza szkola...
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
Se,fharisto parapolli.kalinichta korytsy mou
|
|
|
|
#4739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dobre:P...niech się tz zajmie Tobą ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- kali nichta |
|
|
|
|
#4740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na sylwestra pewnie gdzies poleziemy choc-uwierz-wcale nie mam ochoty bo jakos wiekszosc moich sylwestow tu to straszne niewypaly....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

) :P i na jedną nie mogą wybrać się kobiety bo to zakazane
więc nie Ateny
bo tam to nikt bez pozwolenia nie wejdzie
ja mysle ze moglabys napisac mu jakiegos smsa:co tam slychac?czy cie pamieta?jak mu zycie plynie" ot taki zwykly zeby zobaczyc na czym sie stoi...kto wie moze tak mu zawrocilas w glowie, ze od razu zapomni o wszystkim jak tylko napiszesz....chociaz grecy to uwielbiaja byc proszeni, przepraszani i traktowani jak bogowie
Myslalam ze to niemozliwe
eeech to wydam kase na cos innego w takim razie

ze mzoe teraz po weekendzie cos spadnie ale stopnieje do swiat bo temp bedzie dodatnia

----cel 58 kg.----