Betterware - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 16:36   #4711
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Betterware

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o ten niebieski? Słyszałam o nim dobre opinie innych przedstawicieli więc kupiłam. Niestety, też się zawiodłam Nie usunął świeżych plam z herbaty i zwykłej ziemi, nawet po uprzednim namoczeniu w nim.A w katalogu napisano,że usuwa uporczywe plamy. Mija się to z prawdą.
tak, ten
o to widzę, że nie tylko u mnie nie działa ja też psikałam na w miare świeże plamy i od razu do pralki, ale i tak na niektórych ubraniach został ślad

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:23   #4712
babulenka
Rozeznanie

[QUOTE=ankoro;42497757]Chodzi Ci o ten niebieski? Słyszałam o nim dobre opinie innych przedstawicieli więc kupiłam. Niestety, też się zawiodłam Nie usunął świeżych plam z herbaty i zwykłej ziemi, nawet po uprzednim namoczeniu w nim.A w katalogu napisano,że usuwa uporczywe plamy. Mija się to z prawdą.

Zawiodłam się na żelu oczyszczająco-złuszczającym z ekstraktem z różowego grejpfruta. Posiada bowiem bardzo mało drobinek ścierających i dlatego efekt złuszczenia jest znikomy.Tylko zapach ładny, ale tutaj nie o to chodzi.

Na fakturze mam mleczko do ciała z zieloną herbatą, a w paczce jakiś produkt zastępczy bez podpisu. A klientki napalone były na ten właściwy balsam, bo hasło zielona herbata u nich robi wrażenie.

Dalej mimo interwencji nie mam podglądu na braki i inne pdf-y w strefie.Ulepszony system okazał się w moim przypadku kompletnym fiaskiem.[/QUOTE

NAd systemem ciagle pracują, ale faktycznie wkurza juz, że w tak długim czasie to sie rozciaga, ja mam obroty o ponad 50% nizsze niz w najgorszym miesiącu w ostatnich latach.
Ten balsam w zamiankę bez zadnej informacji to konwaliowy o bardzo silnym zapachu. Bardzo męczący dla mnie. Odesłałam. Po 3 mies od otwarcia krem do rak waniliowy przestał cudownie pachniec a przebija paskudny, mocno chemiczny zapach, nie wiem czy to zapach wanilii sie tylko ulotnil czy krem sie zepsuł , nie da sie używac, a dac go do uzywania innym na zachete predzej odstraszy niz zachwyci. Na opakowaniu podane, ze towar jest zdatny do uzytku przez 12 miesiecy od otwarcia. Az boje się o inne kremy i balsamy, na które choc w promocji niemało wydalam. Wychodzi na to, ze nalezy je szybko zuzywac.
Ankoro, żel taki rzadki, tylko z samym aloesem uzywalam do codziennego mycia twarzy, leciutko i systematycznie zbierał naskórek, wiec ten może jest podobny. Ja takie lubie. Moja siostra zachwala natomiast maske peeling 2w1, ta to dopiero ściera. Ale taki mocny peeling to z kolei nie dla mnie
babulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 22:47   #4713
bajeczna04
Przyczajenie

Ja właśnie zakupiłam maseczkę z lukrecją i drugą z magnolią, talk z serii orchidea i balsam zielona herbata. Oczywiście przysłali konwalię, ale na szczęście osoba od której kupuję zawsze zamawia przynajmniej jeden dodatkowy gratis/promocje więc dostałam co zamówiłam. Zielona herbata jest świetna - cudowny zapach i szybko się wchłania. Talk też super, polecam jak ktoś ociera udami o siebie, albo ma tendencje do odparzeń. Maseczki już raz używałam, ale zazwyczaj wydaję opinie po min 5 uzyciach, wiec chwilowo się nie wypowiem. Aktualnie nie moge sie doczekac na zel z serii oxygen ktory bedzie we wrzesniu.
bajeczna04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 11:05   #4714
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bajeczna04 Pokaż wiadomość
Ja właśnie zakupiłam maseczkę z lukrecją i drugą z magnolią, talk z serii orchidea i balsam zielona herbata. Oczywiście przysłali konwalię, ale na szczęście osoba od której kupuję zawsze zamawia przynajmniej jeden dodatkowy gratis/promocje więc dostałam co zamówiłam. Zielona herbata jest świetna - cudowny zapach i szybko się wchłania. Talk też super, polecam jak ktoś ociera udami o siebie, albo ma tendencje do odparzeń. Maseczki już raz używałam, ale zazwyczaj wydaję opinie po min 5 uzyciach, wiec chwilowo się nie wypowiem. Aktualnie nie moge sie doczekac na zel z serii oxygen ktory bedzie we wrzesniu.
Bajeczna, a moim zdaniem zawsze i na każdym etapie mozna wydac opinie odpowiednią do danego etapu i zaznaczając, co zauwazasz po pierwszym uzyciu czy pózniej po kilku uzyciach Zawsze mozna opisac konsystencje produktu, jego zapach, reakcje skóry po pierwszym zetknieciu, stan skóry po aplikacji,...A maseczki z założenia są po to, aby natychmiast wywołac jakis efekt, czy to nawilżenia, rozswietlenia, ściągnięcia porów, więc tym bardziej nie ma znaczenia ze to pierwszy raz. I mamy prawo zmienic zdanie, jesli po któryms uzyciu bądz czasie dzieje sie wyraznie inaczej /gorzej-lepiej /niz było dotychczas.
Stary 2013-08-29, 22:24   #4715
bajeczna04
Przyczajenie

Okej, w takim razie zrobie wyjątek. Obydwie maseczki pachną bardzo ładnie. Lukrecja całkowicie spełniła swoje zadanie, oczyściła twarz i nawet nie przesuszyła skóry (no ale właśnie, zobaczymy jak z tym bedzie przy czestszym uzyciu). Co się zaś tyczy magnolii - nawilża dobrze, chociaż trochę dziwne wrażenie jak się ją nałoży na skórę, tak trochę jakby nałożyć na twarz jakiś silikon/bardzo gęsty żel. Nie wpływa to na jej działanie, po prostu wrażenie jest dziwne, ale 3 minuty spokojnie można wytrzymać.
bajeczna04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:27   #4716
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez babulenka Pokaż wiadomość

NAd systemem ciagle pracują, ale faktycznie wkurza juz, że w tak długim czasie to sie rozciaga, ja mam obroty o ponad 50% nizsze niz w najgorszym miesiącu w ostatnich latach.
Ten balsam w zamiankę bez zadnej informacji to konwaliowy o bardzo silnym zapachu. Bardzo męczący dla mnie. Odesłałam. Po 3 mies od otwarcia krem do rak waniliowy przestał cudownie pachniec a przebija paskudny, mocno chemiczny zapach, nie wiem czy to zapach wanilii sie tylko ulotnil czy krem sie zepsuł , nie da sie używac, a dac go do uzywania innym na zachete predzej odstraszy niz zachwyci. Na opakowaniu podane, ze towar jest zdatny do uzytku przez 12 miesiecy od otwarcia. Az boje się o inne kremy i balsamy, na które choc w promocji niemało wydalam. Wychodzi na to, ze nalezy je szybko zuzywac.
Ankoro, żel taki rzadki, tylko z samym aloesem uzywalam do codziennego mycia twarzy, leciutko i systematycznie zbierał naskórek, wiec ten może jest podobny. Ja takie lubie. Moja siostra zachwala natomiast maske peeling 2w1, ta to dopiero ściera. Ale taki mocny peeling to z kolei nie dla mnie
Tak, wiem,że to krem/mleczko o zapachu konwalii, ale żadnego opisu na nim po polsku, a o to mi głównie chodziło.. Przetłumaczyłam sobie z ang. ,że jest np. do skóry suchej, ale moje klientki raczej nie znają językow.

Ja nadal obawiam sie kosmetykow bez dat przydatności do stosowania. Nie ufam producentom.Może te kosmetyki mają swoje lata i po otwarciu konserwanty w nich krócej działają

Ja wolę mocniejsze peelingi i dlatego ten z różowego grejpfruta mi nie odpowiada. A poza tym cena nie adekwatna do jakości.Więc po co przepłacać.

Edytowane przez ankoro
Czas edycji: 2013-08-29 o 22:29
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 09:57   #4717
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Witam,
chce się zapisać na własne potrzeby do Betterware,czy ktoś z Was zajmuję się budowaniem grupy? I czy wysyłacie jakiś pakiet startowy z katalogami na początek?
Pozdrawiam

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:08   #4718
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Witam,
chce się zapisać na własne potrzeby do Betterware,czy ktoś z Was zajmuję się budowaniem grupy? I czy wysyłacie jakiś pakiet startowy z katalogami na początek?
Pozdrawiam
hej, ja się zapisałam na swoje własne potrzeby przez stronę internetową, nie mam nikogo nad sobą nie wysyłałam też nic do Betterware, płaciłam przy odbiorze, a że teraz zrobili płatność przez internet to jeszcze lepiej mam

a w ogóle dziś rusza nowy katalog muszę złożyć szybko zamówienie, bo chcę kilka rzeczy, które są do wyczerpania zapasów

Stary 2013-09-01, 12:24   #4719
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hej, ja się zapisałam na swoje własne potrzeby przez stronę internetową, nie mam nikogo nad sobą nie wysyłałam też nic do Betterware, płaciłam przy odbiorze, a że teraz zrobili płatność przez internet to jeszcze lepiej mam

a w ogóle dziś rusza nowy katalog muszę złożyć szybko zamówienie, bo chcę kilka rzeczy, które są do wyczerpania zapasów
Joanwi nie jest tak, ze niemasz nikogo nad sobą, firma przepina zarejestrowane pod nią osoby swoim aktywnym dyrektorom. Jesli zadzwonisz to sie dowiesz u kogo wylądowałas.
Stary 2013-09-01, 12:37   #4720
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Joanwi nie jest tak, ze niemasz nikogo nad sobą, firma przepina zarejestrowane pod nią osoby swoim aktywnym dyrektorom. Jesli zadzwonisz to sie dowiesz u kogo wylądowałas.
a to ciekawe ale za dużo kasy ze mnie nie mają

przerwa techniczna na stronie jest

Stary 2013-09-01, 12:46   #4721
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ok to zarejestruje sie na kogos przypadkowego na stronie i juz

14.07.2012

Stary 2013-09-01, 15:38   #4722
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
a to ciekawe ale za dużo kasy ze mnie nie mają

przerwa techniczna na stronie jest
Joanwi, to ty specjalnie pod firmą się zarejestrowałaś, aby KTOS z ciebie kasy nie miał?? W Avon tez o to dbasz, aby ktoś wyżej na tobie nie zarobil? Powiedz że zartujesz
Stary 2013-09-01, 15:56   #4723
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Joanwi, to ty specjalnie pod firmą się zarejestrowałaś, aby KTOS z ciebie kasy nie miał?? W Avon tez o to dbasz, aby ktoś wyżej na tobie nie zarobil? Powiedz że zartujesz
nie o to mi chodziło w Better kupuję tylko dla siebie, więc nie mam ogromnych zamówień i zarejestrowałam się pod firmę, bo zależało mi na czasie i nie znam żadnego przedstawiciela w mojej okolicy, a już wcześniej miałam przedstawiciela "na odległość" i miło tej współpracy nie wspominam

Stary 2013-09-01, 16:53   #4724
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
nie o to mi chodziło w Better kupuję tylko dla siebie, więc nie mam ogromnych zamówień i zarejestrowałam się pod firmę, bo zależało mi na czasie i nie znam żadnego przedstawiciela w mojej okolicy, a już wcześniej miałam przedstawiciela "na odległość" i miło tej współpracy nie wspominam
Stary 2013-09-01, 17:22   #4725
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

czy strefa będzie czynna dopiero 4.09 tak jak tam pisze??

Stary 2013-09-01, 19:15   #4726
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
czy strefa będzie czynna dopiero 4.09 tak jak tam pisze??
A gdzie ty to wyczytałas? Ja zadnej info nie widze
Stary 2013-09-01, 20:45   #4727
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

po wejściu w Strefę Przedstawiciela mam takie info

Stary 2013-09-01, 22:52   #4728
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
po wejściu w Strefę Przedstawiciela mam takie info
Dziwne... ja mam tylko to: "Przepraszamy, ale aktualnie trwa przerwa techniczna.
Prosimy spróbować później lub skontaktować się z Działem Obsługi Klienta.
Dział Obsługi Klienta
Czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 17:00" plus adres i telefony i nic wiecej, rózne komunikaty daja?
Stary 2013-09-02, 09:05   #4729
joawoj
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
Pozdrawiam
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałaś, to zapraszam serdecznie do podania mojego numeru jako osoby wprowadzającej: PL-89575.
Wysyłam pakiet startowy do każdej nowo zarejestrowanej osoby .
Stary 2013-09-02, 10:25   #4730
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joawoj Pokaż wiadomość
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałaś, to zapraszam serdecznie do podania mojego numeru jako osoby wprowadzającej: PL-89575.
Wysyłam pakiet startowy do każdej nowo zarejestrowanej osoby .
Z miłą chęcią
Teraz jednak coś nie tak strona działa,jakaś przerwa techniczna jest

14.07.2012

Stary 2013-09-02, 11:28   #4731
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ja mam takie info:

"Please note that the site is currently offline for the following reason;-

Serdecznie zapraszamy do NOWEJ STREFY PRZEDSTAWICIELA: https://sp.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/login

The site is due to re-open 05/09/2013 at 22:00, please try again after this time."

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

i dziś jak wejde w ten link co tam podają to jest napisane, że katalog rusza dziś od 12:00

Stary 2013-09-02, 15:06   #4732
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

no w końcu można wejść zabieram się za oglądanie nowego katalogu

Stary 2013-09-02, 16:48   #4733
dora0202
Przyczajenie

Da się na tym trochę zarobić?
dora0202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:21   #4734
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dora0202 Pokaż wiadomość
Da się na tym trochę zarobić?
nie tylko trochę a teraz przez kosmetyki BV znacznie jeszcze przyjemniej. Wszystko zalezy od tego czy lubisz tak pracowac i czy chcesz popracowac.
Stary 2013-09-04, 09:42   #4735
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Słyszałamm,że już reczników nie ma ma ;/ a chciałam zamówić ech..

14.07.2012

Stary 2013-09-04, 12:02   #4736
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Słyszałamm,że już reczników nie ma ma ;/ a chciałam zamówić ech..
no co ty??
lecę składać zamówienie

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Właśnie złożyłam zamówienie - ręczniki są, ale nie ma odświeżacza do lodówki

Stary 2013-09-05, 08:10   #4737
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Wieczorem zamawiałam i były

14.07.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 06:06   #4738
enisia
Raczkowanie

GG do enisia

Jest napisane, że ręczniki będą 11 września w ograniczonej ilości.
enisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 00:54   #4739
babulenka
Rozeznanie

Jest juz dostępny kredyt od 300 zl - po zamówieniu należy kliknąc w płatnośc on-line wybrac Alior Bank i dalej postepowac zgodnie z poleceniami. Kredyt splacany do 3 miesiecy.
Stary 2013-09-10, 11:27   #4740
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Właśnie dostałam paczkę
- ręczniki są bardzo cienkie, ale niby 100% bawełny i miłe w dotyku, ten wzorek jest troszkę tandetny, myślałam, że to będzie inny odcień zielonego, ale jak za taką cenę są spoko
- wieszaki, zamówiłam aż 3 komplety, bo wychodziły bardzo tanio, a wcale nie są takie tandetne, plastik jest grubszy i wydają się solidne
- pudełko na lunch, to z kilkoma komorami, bardzo fajne, polecam
na razie to wszystko do opisania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości