|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
o to widzę, że nie tylko u mnie nie działa ja też psikałam na w miare świeże plamy i od razu do pralki, ale i tak na niektórych ubraniach został ślad
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ankoro;42497757]Chodzi Ci o ten niebieski? Słyszałam o nim dobre opinie innych przedstawicieli więc kupiłam. Niestety, też się zawiodłam Nie usunął świeżych plam z herbaty i zwykłej ziemi, nawet po uprzednim namoczeniu w nim.A w katalogu napisano,że usuwa uporczywe plamy. Mija się to z prawdą.
Zawiodłam się na żelu oczyszczająco-złuszczającym z ekstraktem z różowego grejpfruta. Posiada bowiem bardzo mało drobinek ścierających i dlatego efekt złuszczenia jest znikomy.Tylko zapach ładny, ale tutaj nie o to chodzi. Na fakturze mam mleczko do ciała z zieloną herbatą, a w paczce jakiś produkt zastępczy bez podpisu. A klientki napalone były na ten właściwy balsam, bo hasło zielona herbata u nich robi wrażenie. Dalej mimo interwencji nie mam podglądu na braki i inne pdf-y w strefie.Ulepszony system okazał się w moim przypadku kompletnym fiaskiem.[/QUOTE NAd systemem ciagle pracują, ale faktycznie wkurza juz, że w tak długim czasie to sie rozciaga, ja mam obroty o ponad 50% nizsze niz w najgorszym miesiącu w ostatnich latach. Ten balsam w zamiankę bez zadnej informacji to konwaliowy o bardzo silnym zapachu. Bardzo męczący dla mnie. Odesłałam. Po 3 mies od otwarcia krem do rak waniliowy przestał cudownie pachniec a przebija paskudny, mocno chemiczny zapach, nie wiem czy to zapach wanilii sie tylko ulotnil czy krem sie zepsuł , nie da sie używac, a dac go do uzywania innym na zachete predzej odstraszy niz zachwyci. Na opakowaniu podane, ze towar jest zdatny do uzytku przez 12 miesiecy od otwarcia. Az boje się o inne kremy i balsamy, na które choc w promocji niemało wydalam. Wychodzi na to, ze nalezy je szybko zuzywac. Ankoro, żel taki rzadki, tylko z samym aloesem uzywalam do codziennego mycia twarzy, leciutko i systematycznie zbierał naskórek, wiec ten może jest podobny. Ja takie lubie. Moja siostra zachwala natomiast maske peeling 2w1, ta to dopiero ściera. Ale taki mocny peeling to z kolei nie dla mnie
|
|
|
|
#4713 |
|
Przyczajenie
|
Ja właśnie zakupiłam maseczkę z lukrecją i drugą z magnolią, talk z serii orchidea i balsam zielona herbata. Oczywiście przysłali konwalię, ale na szczęście osoba od której kupuję zawsze zamawia przynajmniej jeden dodatkowy gratis/promocje więc dostałam co zamówiłam. Zielona herbata jest świetna - cudowny zapach i szybko się wchłania. Talk też super, polecam jak ktoś ociera udami o siebie, albo ma tendencje do odparzeń. Maseczki już raz używałam, ale zazwyczaj wydaję opinie po min 5 uzyciach, wiec chwilowo się nie wypowiem. Aktualnie nie moge sie doczekac na zel z serii oxygen ktory bedzie we wrzesniu.
|
|
|
|
#4714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze mozna opisac konsystencje produktu, jego zapach, reakcje skóry po pierwszym zetknieciu, stan skóry po aplikacji,...A maseczki z założenia są po to, aby natychmiast wywołac jakis efekt, czy to nawilżenia, rozswietlenia, ściągnięcia porów, więc tym bardziej nie ma znaczenia ze to pierwszy raz. I mamy prawo zmienic zdanie, jesli po któryms uzyciu bądz czasie dzieje sie wyraznie inaczej /gorzej-lepiej /niz było dotychczas.
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Przyczajenie
|
Okej, w takim razie zrobie wyjątek. Obydwie maseczki pachną bardzo ładnie. Lukrecja całkowicie spełniła swoje zadanie, oczyściła twarz i nawet nie przesuszyła skóry (no ale właśnie, zobaczymy jak z tym bedzie przy czestszym uzyciu). Co się zaś tyczy magnolii - nawilża dobrze, chociaż trochę dziwne wrażenie jak się ją nałoży na skórę, tak trochę jakby nałożyć na twarz jakiś silikon/bardzo gęsty żel. Nie wpływa to na jej działanie, po prostu wrażenie jest dziwne, ale 3 minuty spokojnie można wytrzymać.
|
|
|
|
#4716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nadal obawiam sie kosmetykow bez dat przydatności do stosowania. Nie ufam producentom.Może te kosmetyki mają swoje lata i po otwarciu konserwanty w nich krócej działają ![]() Ja wolę mocniejsze peelingi i dlatego ten z różowego grejpfruta mi nie odpowiada. A poza tym cena nie adekwatna do jakości.Więc po co przepłacać.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2013-08-29 o 22:29 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
chce się zapisać na własne potrzeby do Betterware,czy ktoś z Was zajmuję się budowaniem grupy? I czy wysyłacie jakiś pakiet startowy z katalogami na początek? Pozdrawiam
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wysyłałam też nic do Betterware, płaciłam przy odbiorze, a że teraz zrobili płatność przez internet to jeszcze lepiej mam ![]() a w ogóle dziś rusza nowy katalog |
|
|
|
|
#4719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za dużo kasy ze mnie nie mają ![]() przerwa techniczna na stronie jest
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
Ok to zarejestruje sie na kogos przypadkowego na stronie i juz
|
#4722 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Better kupuję tylko dla siebie, więc nie mam ogromnych zamówień i zarejestrowałam się pod firmę, bo zależało mi na czasie i nie znam żadnego przedstawiciela w mojej okolicy, a już wcześniej miałam przedstawiciela "na odległość" i miło tej współpracy nie wspominam
|
|
|
|
|
#4724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
czy strefa będzie czynna dopiero 4.09 tak jak tam pisze??
|
|
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
po wejściu w Strefę Przedstawiciela mam takie info
|
|
|
|
#4728 |
|
Rozeznanie
|
Dziwne... ja mam tylko to: "Przepraszamy, ale aktualnie trwa przerwa techniczna.
Prosimy spróbować później lub skontaktować się z Działem Obsługi Klienta. Dział Obsługi Klienta Czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 17:00" plus adres i telefony i nic wiecej, rózne komunikaty daja? |
|
|
|
#4729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysyłam pakiet startowy do każdej nowo zarejestrowanej osoby
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz jednak coś nie tak strona działa,jakaś przerwa techniczna jest
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie info:
"Please note that the site is currently offline for the following reason;- Serdecznie zapraszamy do NOWEJ STREFY PRZEDSTAWICIELA: https://sp.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/login The site is due to re-open 05/09/2013 at 22:00, please try again after this time." ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- i dziś jak wejde w ten link co tam podają to jest napisane, że katalog rusza dziś od 12:00 |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
no w końcu można wejść
zabieram się za oglądanie nowego katalogu
|
|
|
|
#4733 |
|
Przyczajenie
|
Da się na tym trochę zarobić?
|
|
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
Słyszałamm,że już reczników nie ma ma ;/ a chciałam zamówić ech..
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę składać zamówienie ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Właśnie złożyłam zamówienie - ręczniki są, ale nie ma odświeżacza do lodówki
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
Wieczorem zamawiałam i były
|
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
Jest napisane, że ręczniki będą 11 września w ograniczonej ilości.
|
|
|
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
Jest juz dostępny kredyt od 300 zl - po zamówieniu należy kliknąc w płatnośc on-line wybrac Alior Bank i dalej postepowac zgodnie z poleceniami. Kredyt splacany do 3 miesiecy.
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam paczkę
![]() - ręczniki są bardzo cienkie, ale niby 100% bawełny i miłe w dotyku, ten wzorek jest troszkę tandetny, myślałam, że to będzie inny odcień zielonego, ale jak za taką cenę są spoko - wieszaki, zamówiłam aż 3 komplety, bo wychodziły bardzo tanio, a wcale nie są takie tandetne, plastik jest grubszy i wydają się solidne - pudełko na lunch, to z kilkoma komorami, bardzo fajne, polecam na razie to wszystko do opisania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

ja też psikałam na w miare świeże plamy i od razu do pralki, ale i tak na niektórych ubraniach został ślad 

nie wysyłałam też nic do Betterware, płaciłam przy odbiorze, a że teraz zrobili płatność przez internet to jeszcze lepiej mam

w Better kupuję tylko dla siebie, więc nie mam ogromnych zamówień i zarejestrowałam się pod firmę, bo zależało mi na czasie i nie znam żadnego przedstawiciela w mojej okolicy, a już wcześniej miałam przedstawiciela "na odległość" i miło tej współpracy nie wspominam