|
|
#4711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - część V
hej dziewczyny
![]() jakiś czas temu udzielałam się w wątku dotyczącym Rossmana a wróciłam do Was, ponieważ mam pytanie do specjalistek wczoraj kompletnie zapomniałam o spisaniu kodu okazji na syoss.. promocja mi przepadła, czy mogę "wziąc" któryś z kodów(bo wszystkie różnią się ostatnimi pięcioma cyferkami), który piszecie na ten szampon i podać go w kasie? czy to są Wasze kody i nie nikt inny nie może ich uzyc? starałam się uważnie przewertować wątek, ale nie znalazłam dokładnej odpowiedzi na ten temat... wytłumaczycie jak to z tym jest? <prosi>
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wątek kiepsko wertowałaś bo codziennie (jak nie więcej) pada pytanie i szczegółowa odpowiedź na ten temat
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
ktore to sa te maseczki Synergen tak zachwalane?
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
chodzi o tą
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...tradzikowa.htm osobiście nie zauważyłam aby były po niej jakieś efekty, ale dziś i tak ponownie ją kupiłam za tą cenę można kupić
|
|
#4715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-mineralna.htm Fakt, ceny: 1,29 - rossmanowa; 2,99 st.ives ![]() Ale ta druga zapewnia świetny efekt, który utrzymuje się u mnie na pewno co najmniej do nastepnego dnia. natomiast rossmanowa śmierdzi jakimś ace/domestosem i początkowy niezły efekt znika po paru...minutach Co więcej mimo że nie odczuwam jakiegoś ściągniecią czy wysuszenia twarzy to tego samego dnia po czasie pojawia się mały tłuszczyk-sebum w strefie T - czyli skóra się ratuje.To moje zdanie, jak rzadko różne od opini wizazowych..
|
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Przyciemniała od osadu z herbaty i już w sumie planuje go wyrzuć, ale jest chyba niezniszczalny.
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepsza jest maseczka przeciwtrądzikowa Dermaglinu.
znów nie było mojego kremu
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz poczytam opinie
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
A ja prawie wszystko kupilam co chciałam.tylko zamiast patyczków do uszu na promocjii wziełam droższe przez pomyłkę.Kupiłam też zestaw do sprzątania były tylko dwa.dla mamy farbę wellaton,krem loreal jest super,chusteczki pampers 2pak bobofrut, szampon palmoliv,nie kupiłam balsamu nivea,kremu figowego też nie było i kaszek dla córci
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jedna co tam krąży pracownica powiedziała jej, że na razie nie ma.. jak usłyszała to kierowniczka krążąca po sklepie to się wydarła na tą pracownice .. 'No jak to nie ma ?! Co ty za głupoty ludziom opowiadasz ?! .. przecież jest samym środku!' A pracownica na to cichutko odpowiedziała - 'No jak to nie ma jak jest na samym środku ?!' kierowniczka podeszła do półki schyliła się .. i tylko podsumowała: ' No rzeczywiście nie ma.. weź sprawdź w głównym magazynie po kodzie i zamów jak jeszcze można !' Wstała i na sklep tylko do okolicznych pracownic, które sie zleciały bo cyrk się zrobił, powiedziała ' Posprawdzajcie półki i zamówcie jak jeszcze można .. a jak nie można do zdejmijcie cenówki, bo klientów w błąd wprowadzacie..!' I wszyscy się rozeszli Niezłe xD
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-01-12 o 18:20 |
|
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Nawet nie przeprosiła. Co za (c?)hamska babka :<
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
No, to rzeczywiście jazda. ;D U mnie nie ma takich akcji. No, ale ma racje. Jak nie ma produktu to trzeba zamówić, a jak się na da to zdjąć etykietkę.
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie rossnetu nie ma juz tego kremu z cynkiem.. wycofali?
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
A jak się nazywał?
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Calendulacreme
|
|
|
|
#4729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam. Możesz coś więcej o nim napisać?
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja ją kupiłam no i mi się bardzo spodobała tylko po kilku użyciach to mi się popsuła tzn. rozeszła mi się ten nit łączący się rozpadł dałam papciowi do naprawy to ja mi jeszcze lepiej rozwalił ![]() nie wiem czy to mi się taka felerna trafiła czy jak....
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Raczkowanie
|
barrrdzo podoba mi sie nowa gazetka Rossmana, te promocje są olbrzymie
Dziś zakupiłam sobie 2 szampony Clear (5,99 za 1) i do tego inne pierdółki i jestem bardzo zadowolona
'Nie wiem, czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy może wszystko dzieje się przez przypadek. Myślę, że i jedno i drugie. Może i jedno i drugie dzieje się w tym samym czasie' http://www.kinomaniak.tv/pp/riko7 |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zawiodłam bo połowy produktów z gazetki w ogole nie przecenili
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama stwierdziła, że rossmann to oszust. no, bo u mnie w rossie, nie było produktów nigdy, które ja chciałam kupić, "bo im się nie mieści". no, to skoro mają w promocji w gazetce coś czego w ogóle nie ma na sklepie, to po co mają gazetkę? |
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale doczytałam sie w którejś gazetce malutkim druczkiem że cała oferta tylko w największych Rossmanach tak więc koło mnie jest mały Ross i nie mam szansy na wszystko z gazetkija sie ostatnio przerzuciłam na Super- pharm, tam przynajmniej obsługa fajna, doradzą, palcem pokażą jak nie można czegoś znaleźć. Ostatnio nie było tam tego co chciałam kupić to kasjerka była na tyle miła że poszła na zaplecze sie dowiedzieć za ile moge przyjść po produkt, więc fajnie
Edytowane przez PPP90 Czas edycji: 2010-01-12 o 19:50 |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapach bardzo ładny, delikatny, kobiecy, ale w sumie mnie średnio odpowiada - zdecydowanie wolę cięższe i z pazurem. Za to koleżanki z pracy były zachwycone Marcepan faktycznie czuć i jeszcze tego fiołka/kwiaty. Powędruje pewnie na allegro albo wymiankę |
|
|
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I testy ciążowe, bo leczę się u dermatologa i muszę Pani co jakiś czas udowadniać, że nie jestem w ciąży, żeby mi leki dalej dała ![]() Generalnie SP jest droższy od R., dlatego tam kupuję tylko promocyjne rzeczy ![]() Zresztą w R. też raczej kupuję tylko promocyjne rzeczy ![]() Btw, idę zrobić sobie herbatę - będę testować dzisiaj zakupioną zaparzaczkę
|
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ona Ci każe udowadniać czy sama wolisz od razu pokazać wynik testu
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=22...0&prId=49412#3
widzialyscie moze te cienie juz? oreintujecie się ile jest wersji ;p? na stronie rossmana już są
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

wczoraj kompletnie zapomniałam o spisaniu kodu okazji na syoss.. promocja mi przepadła, czy mogę "wziąc" któryś z kodów(bo wszystkie różnią się ostatnimi pięcioma cyferkami), który piszecie na ten szampon i podać go w kasie? czy to są Wasze kody i nie nikt inny nie może ich uzyc? starałam się uważnie przewertować wątek, ale nie znalazłam dokładnej odpowiedzi na ten temat... wytłumaczycie jak to z tym jest? <prosi>

bo codziennie (jak nie więcej) pada pytanie i szczegółowa odpowiedź na ten temat
za tą cenę można kupić

Poza tym to koszt zaledwie 3 zł 

zakupy w załączniku