|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
czesc dziewczynki
![]() troche mnie nie bylo ale jakos brak weny na pisanie, ale podczytywalam was regularnie widze ze poki co bez zmian i zadnej mamuśki nam nie przybylo no ale szykujcie sie kobietki, bo to juz blisko hehe ja tam dalej zakatarzona, juz kurcze tydzien czasu ponad :/ jutro ide do gina, ciekawe czy znowu bedzie usg juz tak bym chciala wiedziec co tam sie kryje zeberko ciesze sie ze Piotruś ma sie dobrze mam nadzieje ze u okuisty tez sie wszystko wyjasni.elcia czekam z niecierpliwoscia na dobre wiesci ![]() alexa za to pranie to faktycznie powinno ci sie oberwac ale co racja to racja, jakos ten rok nie zaczal sie rewelacyjnie, zreszta tak jak i poprzednie ![]() a ja chyba od 1 lutego jednak skocze na l4, bo juz mam gleboko w d**** wieczne denerwowanie sie i marzniecie w pracy. jak ksiegowa pozwoli to ide a jak nie to jeszcze miesiac meczarni :/ no i witam oczywiscie nowe kolezanki
|
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sanderinka witaj!
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej widziałam w opisie ze staranka zawieszone ?? jak mija południe ??
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za fasolkę ![]()
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano zawieszone. Jakos nie mam ochoty w tym cyklu na przytulanie. Właśnie wychodzę na zakupy, bo mi się wszystko pokończyło i muszę coś na obiad zrobić. Mam ugotować barszcz biały albo żurek a na drugie - właśnie nie wiem, bo mam ochotę na ruskie, biała kiełbasę w warzywach, kopytka z sosem pieczarkowym i naleśniki. Nie wiem co wybrać i mam nadzieję, że problem rozwiąże się w sklepie.
|
#4717 |
|
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() ja dzis od rana nie mam humoru przez cala noc meczyly mnie doslownie koszmary nocne i co sie przebudzilam i polozylam to wszystko wracalo na nowo
|
|
|
|
#4718 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba mysle pozytywnie
|
|
|
|
|
#4719 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4720 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4721 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz wrocilam,bylam na poczcie.
kurde jak mi lewa dlon spuchla,az ruszac nia nie moge ANUSIA to zaszalalas kochana wczoraj ![]() ![]() jeszcze kilka rzeczy i wypraka gotowa dla niuniSANDERINKA witaj.trzymam kciuki za fasolke ![]() a co do torbiela to ja mialam przed ciaza,ale dowiedzialam sie bedac juz w ciazy...i mam go nadal,niestety sie nie wchlonol ![]() BAJKA witaj po dluuugiej przerwie w nie pisaniu oj Ty sie nie ogladaj na nikogo tylko na zwolnienie idz jak masz taka mozliwosc.tym bardziej jesli warunki pracy Ci nie odpowiadajabardziej a takze wypoczac aby po porodzie miec sile...no ciekawe co tam u Ciebie siedzi w brzusiu.jak tylko sie dowiesz to dawaj znaka. jak na razie przewazaja na naszym wateczku chlopcy ![]() ATIANS a jak sie Ty czujesz.jak tam zaliczenia ![]() ALEXA oj szybko zapominaj o chorych snach bo mi ziecia stresujesz.a jak dzis sie czujesz po pranku.pewnie wszystko boli ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- PEPUS ja dzis przychodze do Ciebie na obiadek...oj tak bym zjadla zurku ale nie umiem kompletnie tej zupy robic ENIGMA a Ty gdzie sie podziewalas.jak tam nasza parka .pokazuj brzuchola.pewnie juz ogromny jest![]()
|
#4723 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurcze a ja w tym lozku juz zwariuje cały czas sie wierce bo mnie boli wszytko. nie da sie tak ulezeć
|
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
ENIGMA wspolczuje tego lezenia.choc ja torche pochodze i albo brzusio sie stawia albo plecki bola
|
#4726 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a od czego Ci ta raczka tak spuchla???? |
|
|
|
|
#4728 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wogole to znowu sama jestem na sali. i jeszce dzisaj nikt mnie nie odwiedził w sumie nie mam do nich pretensji kazdy ma swoje zajecia |
|
|
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie tż z kompa wygonił "aby wizaż i wizaż" "
![]() Cytat:
tez za bardzo w tym cyklu nie mam ochotki a przynajmniej nie w ten weekend ![]() Cytat:
oj nie przyjemny sen tez chyba bym sie budziłą co 5 minut
|
||
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
ALEXA nie mam pojecia od czego m i ta reka spuchla.w nocy czesto mi puchnie i rano mam jeszcze baniaka...ale nigdy nie maialm az tak spuchnietej jak dzis kiedy wrocilam
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a wedłog mojego gina przeszkadza bo była duza dlatego zmieniam gina ... Edytowane przez sanderinka Czas edycji: 2010-01-25 o 13:40 |
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pepus;16699317]Kochana ty nie patrz na księgową, bo ona to ci może .... Jak będziesz miała zwolnienie to nic ci nie zrobi, a poza tym Twoje dziecko jest ważniejsze i niech tam nie kozaczy babsko. Na Twoim miejscu to ja bym juz poszła na zwolnienie od 2 tygodni
QUOTE] no niby powinnam olac to co mowi, ale ona nie chce zebym miala jakies problemy z zusem. a rzecz polega na tym, ze umowe na stale mam od 1 grudnia, wczesniej tyralam na umowe zlecenie. jej chodzilo o to zebym zaraz po podpisaniu umowy nie szla na l4 zebym nie miala zadnych nieprzyjemnosci zwiazanych z zusem, bo kazda z nas wie jaka to wredna instytuacja. mialam odczekac minimum 2 miesiace od podpisania umowy zeby nie wyszlo ze ta umowa to jakis wałek zwiazany z moja ciaza. i tak kurde blacha ksiegowa mojego szefa powiedziala ze chorobowe i macierzynski bede dostawac 100% na podstawie wynagrodzenia ktore mam w umowie na stale a tu ciul wielki i bąbelki bo bierze sie srednia z ostatnich 12 miesiecy.... wiec wychodzi na to ze dostane wielkie G, a mialo byc 2tys na reke. a nie chce miec akcji typu ze musze zwrocic kase ktora dostalam od zusu bo wg nich pobieralabym zasilek chorobowy bezprawnie - bo taka chece moja ksiegowa juz mi opowiadala. jakby to ode mnie zalezalo juz dawno wypielabym sie tylkiem na szefunia i poszla na zwolnienie, ale widac nie jest to wcale takie proste .... |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ech hej laski ja mialam dzisiaj chyba najciezsza noc w zyciu wstalam o 3 rano i zrobilo mi sie niedobrze poszlam do lazienki posiedzialam chwile pogonila mnie biegunka a zaraz po niej mdlosci zaczelam wymiotowac sama zolcia z zolodka zrobilo mi sie slabo po zwymiotowaniu nie moglam nabrac powietrza zaczelam swiszczec TZ sie obudzi i przylecial a ja madra zamknelam drzwi od lazienki i stal pod drzwiami i dobijal sie ze mam otworzyc a ja na zamiane wymiotowalam i probowalam nabrac powietrza i na chiny nie moglam i juz wogole slabo mi sie zrobilo w koncu dotarlam do drzwi ten wpadl i zaczal krzyczec ze drzwi zamykam a on sie denerwowal bo slyszlam ze nie moglam odddychac ponoc tak glosno probowalam nabrac powietrza siadl na wanne i sie trzas caly i mu slabo sie zrobilo biedny sie zestresowal a ja juz do rana nie moglam usnac zreszta TZ tez bo co chwile patrzal czy oddycham i sie nie wyspal do pracy,ale powiem wam ze tak sie wystraszylam jak nigdy w zyciu od razu patrzalam czy maly sie rusza chyba dlatego nie moglam zasnac ale poki co rusza sie duzo.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana z checia bym Cie odwiedzila ale trochu daleko jestes ![]() ![]() ![]() aj jeszcze troszke...ale jaka nagrode bedziesz miala za te meki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
a duzego masz tego torbiela...
|
|
#4735 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() do pozniej dziewczyny;*;* i same pozytywne mysli Wam zostawiam elciaale noc. trzymaj sie kochana |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
BAJKA hmmmm faktycznie torche zawile,ale zawsze z kazdej sytuacji mozna jakos wybrnac
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
oj a moze to znak,ze juz blizej niz myslisz do porodu ![]() ale zamykac sie w srodku nocy w toalecie to tez dziwny pomysl ![]() kurcze ELCIA Ty sie juz rozpakuj bo kazda czeka na wiesci poporodowe ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ENIGMA kciuki trzymam za badanka
MOJA PRINCESSA 26.03.2010 http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011 NASZ SLUB 11.08.2012 Edytowane przez agnieszka09 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:39 |
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co z tego wyszło to nie wiem .No zakupki są super. Dzisiaj jak wracałam od gin to zaszłam do jednego sklepiku i dokupiłam jeszcze rożek i termofor na butelki .Już coraz bliżej końca ,nie marwt się napewno niedługo i TY będziesz powolutku komlpetowała wyprawkęA ja po wizycie zdam relacje mały już się obrócił główką w dół i waży ponad 1700 . Także wszystko wporządku
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
ANUSIA same dobre wiesci
ja juz tez prawie wszystko mam.jeszcze kilka drobiazgow
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
srasznie marzy mi sie juz lezenie do gory brzuszkiem hehe
jakbym byla juz na l4 pojechalabym do kołobrzegu do mamci bo co jak co ale przy mamie najlepiej gotuje to co lubie, steka nad glowa ze mam o siebie dbac i w ogole mama to mama boze nie wiem jak to bedzie po slubie hehe, bede zdana na siebie i tż o matko poumieramy z glodu a ja siedze w robocie i zajadalm sie serniczkiem zamaist owockami i tak cholernie mi sie nudzi .... ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- zazdroszcze wam tej radosci z zakupow tez bym juz chciala, ale ciagle slysze ze za wczesnie bla bla bla jak nigdy nikt nie byl przesadny to teraz wymyslaja :/ od ktorego tygodnia w koncu zaczyna sie drugi trymestr? od 13 czy o 15? bo juz kurcze nie wiem.... stwierdzilam ze na przekor innym kupowac zaczne jak sie tylko potwierdzi ze to bedzie synuś.... bo jakos na dziewczynke raczej nie mam co liczyc.
|
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
BAJKA sama bym wpadla na obiadzik do mamusi...ale troche daleko.
a ja nie wiem co na obiadek zrobic nie mam pomyslu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

no ale szykujcie sie kobietki, bo to juz blisko hehe
ale co racja to racja, jakos ten rok nie zaczal sie rewelacyjnie, zreszta tak jak i poprzednie 

przez cala noc meczyly mnie doslownie koszmary nocne i co sie przebudzilam i polozylam to wszystko wracalo na nowo