|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Założyła różowe okulary i zaczęła się uśmiechać. Zamknęła wszystkie wspomnienia w złotej szkatułce.. ;D dear boy, i love you. <33 ![]() I żyli długo i szczęśliwie.. nie skarbie, zapomnij.
Tobie życie napisało inny scenariusz. ![]()
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
On oparł się o ścianę, wlepiając swój ponury wzrok w podłogę, a ona stała nieruchomo zaciskając powieki na zielonych oczach. Usta jej blade jak nigdy dotąd, wyglądały niczym obumarłe, jakby nigdy nie wypowiedziały ani ćwiartki sylaby, ni jednego tęsknego westchnięcia. Słowo ma moc, i ona właśnie się o tym przekonała.
bo jak wszystkie małe dziewczynki, uwielbiała przytulać się do taty… Czy tęsknię? Hmm, właściwie to trudno powiedzieć. Nie sypiam po nocach, nie mogę się na niczym skoncentrować, coraz częściej można mnie zobaczyć z papierosem w ustach i kieliszkiem w dłoni, większość czasu spędzam w domu, w totalnej rozsypce, słuchając jakiś smutnych ballad... Ale czy tęsknię? Nie, to raczej nie to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
Ciemny pokój, śmiertelna cisza.. na środku dywanu siedzę ja.. Nie chowam twarzy w dłoniach, tutaj nie muszę kryć swych łez. Rozglądam się i zastanawiam, co sobie myślą o mnie te cztery lawendowe ściany.. Śmieją się ze mnie do rozpuku.. czy solidaryzują się w moim cierpieniu.. ? Nie chciałabym słyszeć ich śmiechu.. Ale gdyby mogły pogłaskać po głowie.. przytulić, zapewnić, że ‘będzie dobrze’, powiedzieć co słyszały, co widziały.. Ale są tak niesamowicie bezradne! Za to nikt nie wie tyle, co one! Gdyby tak mu powiedziały, jak za nim płakałam..
![]() |
#4714 | |
BAN stały
|
Cytat:
załosne. Jak Ci się nie podoba to najzwyczajniej nie czytaj. ---------------------------------------------------------A Ty uważasz, że jak ktoś o Tobie napisał w pierwszych częściach 'talenciara' to błyszczysz? Soory, nawet nie świecisz. Koniec tematu, bo nie jestem tu żeby się kłócic. Dontgivemenames- wspaniała <3 YouMakeMeHappy -cieszę się, że tekst Ci się przydał ![]() ![]() Oldschoolowa Panna-Ty niegrzeczna no.! ![]() Dla Ciebie: Bo ja się wczoraj zabawiałam. I było fajnie. Ale to było wczoraj. Dzisiaj żyjemy dniem dzisiejszym. Impreza udana.. a chłopcy zaliczeni ![]() Człowiek pod wpływem jest po prostu nieświadomy. Soorry. ------------------------------------------------------------------ Brzydko, ze mną zagrałeś, chłopcze.
Taki stan, że chcesz się rozpłynąć. Przeglądam się w bance mydlanej. Tęsknię. Dopiero teraz rozumiem, ile dla mnie znaczysz. Karmazynowy wzrok. Miło patrzeć w Twoje oczy . Przeglądam się w nich i widzę usmiech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
Coś Wam powiem. Ciemność to pojęcie względne.
Czuję na szyi Twój uśmiech, wilgotną pieczątkę. Nie no, teksty masz dobre. Ale może zapisuj je, bo zapomnisz? Chciałam, żebyś był inny..
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten co jest u góry to kradnę ![]() _ niktwazny16- dziękuje za pomoc ![]() ![]() _________________________ _______________________ 'Może w różowym świecie razem z miśkami lepiej żyć niż z wami ...
![]() 'Wszyscy banalnie mówią "kocham" a ja powiem trochę więcej od siebie :Już od dawna zaczęłam darzyć Ciebie uczuciem i zaczęłam kochać jesteś dla mnie najważniejszą osobą na tym szarym świcie . ![]() 'Przyjaciół ma się blisko ...Czasem mają złe dni i warto im pomóc .
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-11-10 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Raczkowanie
|
.. przyjdą zapamientane tylko z zdjęć wspomnienia.
Czekam aż przyjdziesz i włączysz światło chce mieć pewność ze mnie znajdziesz. uspokoję sny jak zwykle nad ranem jeśli zbudzę się wstanę o świcie umaluje rzęsy na twoje przybycie Mocno wierze że będziesz zawsze blisko będę miała to co zechce czyli wszystko spowita w biały szal z rozwianymi włosami kupię sobie dom otoczony drzewami
#4718 |
Zadomowienie
|
kochane
![]() ![]() panna_miodowa, dontgivemenames, maadziaa_lsm, CookieCrisp ;milionserc; Skłamałabym powiedziawszy, że o nim nie myślę. Myślę. Czasami są takie dni, gdy jest w każdej godzinie i takie godziny, gdy jest w każdej minucie. Ciągle zasypiam i budzę się z jego imieniem na moich ustach. Nie byłam gotowa na przeżywanie huśtawki uczuć, a on mi coś takiego nieustannie serwował. jest godzina siódma trzynaście z rana, a ja nie mam sił malować rzęs... to, co czuję do Ciebie pokonuje całe zło. wyprałam u c z u c i a, suszą się na balkonie. Założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę. Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie. jak każdy nałogowiec nie myślałam, rzecz jasna logicznie.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-10 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Rozeznanie
|
Zaopiekuj się mną , przeciesz wiesz ze jestem jeszcze mała i bezbronna. Proszę.
Znowu przyszła do mnie ta głupia tęsknota za twoimi niebieskimi oczami .
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Jak miała się nie zakochać?! skoro ciągnął ją za rękę, obiecał pokazać świat, wierzył w ich szczęście, zarażał optymizmem, aż w końcu uwierzyła! I nagle, jakby to wszystko było tylko snem. Nie wiedziała, czy rzeczywiście on w jej życiu był..
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2009-11-10 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Rozeznanie
|
godzina 17:25. umiałbyś odejść?
![]() |
#4722 |
Przyczajenie
|
Moje serce wiruje jak kule w bębnie totolotka.
Jestem jak nitro, Ty to gliceryna. Jak umrę to karzę się położyć na brzuchu żeby mnie mogli wszyscy w dup.ę pocałować! |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
.. gwiazdy mówią 'do widzenia' ... .. płyną łzy i cisza gra.. Zanim minie noc, zanim przyjdzie dzień, chciałabym jeszcze raz móc przytulić Cię.. Jeszcze parę chwil zegar mierzy czas, i niedługo już los rozdzieli nas... wizerunek Twój jest w pamięci mej.. Co jest gorsze? Kłamstwo, które wywołuje uśmiech, czy prawda, która wywołuje łzy? Pieprzona rzeczywistość.. I brak wizji na dalszą przyszłość.. Buziaki dla Was
![]() ![]()
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
Wróć, bo czekam na Twój znak, choć tak bardzo mi Ciebie brak…
Czemu milczysz? Czy znów Ci brak odwagi spojrzeć w moje oczy i uśmiechnąć się?
#4725 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna
A kradnij, kradnij ;* Cała przyjemnoość po mojej stroniee xD ![]() _________________________ __ `lubię jak oddychasz`. <3 . lubię Cię... za bardzo. - Lepiej? - Lepiej, ale kiedy będzie dobrze? ` Jedna zatańczy z wieloma, Inna zgubi swój rytm... Żyła. Ale bez niego to było trudniejsze.
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
ZjemCie - może coś CI sie spodoba
![]() "Ty jesteś lekiem na całe zło. Ty wyleczysz moją dusze i ciało na koniec świata prosto za Tobą pójdę dnia każdego ..." nie ma nic cenniejszego od Twojej obecności ![]() jesteś jak anioł który jest zawsze kiedy potrzebuje pomocy ![]() przy Tobie wszystkie smutki odchodzą w kąt ! takie coś zdarza się tylko raz ![]() dla nas miłość jest drogowskazem . a przez życie trzeba iść razem ![]() oldschoolowa panna - nic innego mi nie przychodzi do głowy. pod wpływem alkoholu robię wszystko nieświadomie ![]() byleś jedną z moich wczorajszych zabawek nieświadoma swoich czynów Paulishia - kurcze wiem jak to jest jak kręcisz z kimś a on później idzie do innej ![]() ![]() tylko pamiętaj że po takim czymś nie ma powrotów , a wybaczenie to strefa nieosiągalna od dziś mam pancerz na sercu by Twoje uczucie już d mnie nie wracało! byłeś ! ale już nie jesteś i nie będziesz! to że obmawiasz mnie za plecami świadczy tylko o Twojej niedojrzałości! dla mnie jesteś zerem ! a mogłam być tą o której marzyłeś! zaprzepaściłeś szanse na drogę do szczęścia . _____ ruda wiewiora - kradne wszystkie ! są świetne !
nocy gwiaździstych, plaży piaszczystych i wina taniego mi się chce by caroline60 Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-11-10 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - czĂÂŞsc XIII ;)Witam
Jestem jak nitro - Ty to gliceryna.
Nie wiemy co nas jutro spotka... Jak umrĂÂ to karzĂÂ siĂÂ poĂ ÂoĂ Âźyc na brzuchu, Ă Âźeby mnie mogli wszyscy w du.pĂÂ pocaĂ ÂowaĂÂ! Moje serce wiruje jak kule w bĂÂbnie totolotka.
![]() |
#4728 |
Rozeznanie
|
chouchoute- dziękuję
![]() ![]() ruda wiewiora- ![]() __ z dnia na dzień perfekcyjnie udaję moją obojętność, aczkolwiek już robi się to strasznie sztuczne . chciałabym kochać bez żadnych usterek. wszystko się rozsypało. zbierać nie będę, bo nie potrafię W powietrzu od emocji za gęsto. Tak żyję. Komplikujesz mi życie. Bezapelacyjnie. Twoje wymówki, które znam na pamięć.. i co wpisałeś sobie już w tym swoim zaczarowanym notesiku 'zaliczona, odstawiona'? To nie tak, że się poddałam. po prostu daję sobi spokój, bo to nie ma żadnego sensu, a nie długo nie będzie miało znaczenia . 'Ani jednej więcej' - obiecałam sobie przecież. Nie warto płakać.
#4729 |
Raczkowanie
|
Opuściłam cały świat, by...zakochać się w Tobie ...
Wmawiaj mi wciąż że to cholerne szczęście jest też dla mnie... Gdzie są...? Gdzie się podziały jej marzenia...? Pozytywka wciąż grała.. przy jej dźwiękach śmierć była piękniejsza Zanim zasnę...chciałabym usłyszeć,że jestem najważniejsza... Twoje piękne oczy, pełne kłamstw... Wymienianie się jest fajne!Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój...;* Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia... Pragnę być tylko był... Był blisko mnie.. ![]() Somebody hug me or I blow my fuckin' head up... -Niech ktoś mnie przytuli, albo rozwalę swoją pier.doloną głowę... Generalnie jakby na to nie patrzeć to mam to w du.pie. W głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie.... xD Kochanie! Tak słodko mi smakujesz..! ;* Moje ja...smutne i niepoznane! Ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia... Mrrrr! ![]() Chce unieść się ku niebu. Chociaż już w nie nie wierze.... Wierzyłam w to co mówiłeś.... Chociaż czułam dziwny lęk Gwałtowny kryzys egzystencjalny na arenie mego istnienia Opowiedziałam całą historię związaną z tobą gwiazdom, jest mi o wiele lżej... _________________________ Porażona piorunem nagłego uczucia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
Hej.
![]() Jestem nowa, chociaż już od 6 części przeglądam Wasze opisy. Jesteście niesamowite! Postaram się w najbliższym czasie dodać coś od siebie. Pozdrawiam. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
` umiałeś tylko nakręcić me serce, a kto je wysłucha?
` nie jestem jedną z Twoich zabawek. ;\ ` i z żalu, łzy płyną. ` nie stać mnie nawet na uśmiech. ` gardzę tym Twoim pustym 'przepraszam' . ` To nic kiedy z oczu płyną łzy. ` stworzeni dla siebie. Dla siebie oddychają. <3 ` ej miłości, chodź i weź mnie za rękę. ` przeciez cały świat był dla nas ... ` tak sztucznie bije Twoje srece. ` i z każdą chwilą coraz mniej nas . ` zatęsknisz jeszcze za mną. ` na przekór wszystkim. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Rozeznanie
|
Ty masz na tyle fantazji żeby żyć w kłamstwie, ja mam na tyle żeby żyć w marzeniach .
- a ja bym chciała wtedy . - kiedy ? - no... wtedy gdy próbowaliśmy urzeczywistniać marzenia. pamiętasz ? szaro bure marzenia lekko zabarwione przeszłością . zacisnęłam mocno jedną dłoń - 'rzeczywistość' . otworzyłam drugą - 'marzenia' . a ja mogłabym utworzyć rzekę. moją rzekę. z tych miliardów łez które wylewają się ze mnie .
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-11-10 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Siedzę i łudzę się, że zapyta ; Co u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
BAN stały
|
bencowa - witam nową
![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------- 'jeżeli nie potrafisz zrozumieć mojego milczenia,to nigdy nie zrozumiesz moich słów.
'Miłość od pierwszego wejrzenia to najbardziej rozpowszechniona choroba oczu. M; Szczepan już zawsze bedzie ze mna!!! ![]() B: czyżby slub? M; cos ty, glupi ?? wzielismy kredyt na mieszkanie. B; i co z tego ? M: 40 lat wspolnego splacania ![]() Era nowej idei to zyc na plusie krzyczec heyah i byc wsrod samych swoich. ![]() Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-11-10 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
skromnie tylko zauważę, żem nowa : )
____________________ acha! Dzwonię,bo zapomniałam ci powiedzieć,że zapach twoich perfum też mi nie odpowiadał. Dla ciebie byłabym zdolna siedzieć 24 godziny w szafie,bez tlenu.Uwierz. Naprawdę cholernie lubię kłaść głowę na twoim ramieniu ! Niech mi pan nie pieprzy o tej potencjalnej miłości,którą mógłby pan mnie obdarzyć. Wiesz, w bajkach XXI w. zdarza się, że miłość to za mało. Panie władzo! To on zabrał mi serce, zdeptał obłoconym tenisówkiem i bezczelnie schował na później. To właśnie on. Mam dość gadania o miłości, która rzekomo istnieje. Próżnia emocjonalna. Skopię ci tyłek. Przytulę cię.
#4736 |
Przyczajenie
|
mówiłaś, że się brzydzisz.. on bluzkę Ci rozpinał..
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
Sandrusia 222:
Bycie singlem nie znaczy byciem samotnym. Świat sie nie kończy na jednej osobie... Nie myśl o tym co mówią inni ... Najważniejsze jest twoje szczęście... ________ ruda wiewiora - okradam ;* . jesteś świetna ![]() " Zmieniłam kolor oczu, ten jest mniej brązowy, bardziej smutny " ` Pyskuję ,przeklinam i dobrze mi z tym ! x) Boom, boom, boom, boom I want you in my room ![]() "I chociaż ze mnie drwią... ja kocham tylko to... " |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
'Słuchawki na uszach i ten bit <3
![]() ![]() ![]() 'Zdeptana przez tą rzeczywistość . ![]() ![]() ![]()
#4739 |
Zadomowienie
|
ruda wiewiora-moje słoneczko
![]() _______ no me falles /nie zawiedź mnie./ pijana szczęściem, dolewaj mi więcej. I nie pozwól wytrzeźwieć. no me merezco que me traten asi /nie zasługuję na takie traktowanie./ no puedo dormirme /mie moge zasnąć./ no aguento mas /dłużej tego nie wytrzymam./ Brakuje mi powrotów przez Monte Cassino o 5 nad ranem z butami w ręku. Brakuje mi nocnych podróży pociągami miejskimi, otwierania wina parasolką, wieczorów dla alkoholików i tego lekkiego stanu, kiedy wszystko miało się daleko za sobą. Dobrze było się budzić i widzieć na łóżku obok swoją ukochaną osobę, przepychać przy lustrze, bukować kolejkę pod prysznic i siedzieć na tym cudownym parapecie w południe. Trzecie piętro na gdańskiej starówce, kawa, papieros i wspólne przemyślenia..
#4740 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Chouchoute;15196750]
A Ty uważasz, że jak ktoś o Tobie napisał w pierwszych częściach 'talenciara' to błyszczysz? Soory, nawet nie świecisz. ./QUOTE]
haha dobre ;D ale zgadzam się z Chouchoute ![]() ____________ najlepszy chłopak na świecie? ten który stanie z Tobą na końcu molo i poczeka z Tobą na największą fale, a później śmieje się że jesteście cali mokrzy a wszystko po to żeby zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. 'przytuliłam go z całych sil, po prostu czułam że niedługo odejdzie. 'bo jeśli jesteśmy sobie pisani to ja nie muszę do Ciebie zagadywać. 'naprawdę Ci nas nie szkoda? nie pożegnałeś się bo chciałeś uniknąć moich łez. ^^ teksty nie ja wymyślałam żeby nie było;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.