|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
AGUSIA bardzo ładna suknia ja już jutro jadę nie mogę się doczekać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Beatrice to wszystko zależy jakie masz włosy. Czy ciężko sie je układa czy nie. I jakiej one są teraz długości.
Ja ze swoimi byłam umówiona na 7.30 a ślub był o 16 ale ja mam ciężkie grube włosy które się nie chcą układać w ogóle.
#4713 |
Zakorzenienie
|
O 7.30 to ja mam nadzieje, ze bede jeszcze spac w dniu slubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładne ![]() Gratulacje ![]() nam w tym roku stuknie 6 lat ![]() Cytat:
Cytat:
Ja miałam ślub o 17 i do fryzjera miałam na 11. A do makijazystki na 12.30. Było w sam raz. zjadłam w sumie wczoraj 2 pączki więc nie jest źle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Przyczajenie
|
jąka kosmetyczkę polecacie w ostrowcu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Na 1 str.sa wypisane kosmetyczki, a pare dziewczyn malowalo sie w gabinecie na Iłzeckiej u pań Jenda.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Ja jesli chodzi o fryzjera to chcialabym kolo 11.mysle ze ze 2 godziny zejdzie wiec makijarz kolo 14. a slub mam o 18 wiec zdazy
![]() ja ide do marty i na baltowska na makijarz ![]()
#4719 | ||
Zakorzenienie
|
AGUSIA533 Agusia suknia piękna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No widzisz jakbyśmy chciały w te zabobony wierzyć z zasuszaniem to trzeba by było tą zgniliznę zasuszyć ![]() Animo Gratulacje 7 lat to kawał czasu ![]() A nam w tym roku minie 11 lat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a przypomnij mi kiedy masz slub???? dziewczyny ktoras z was ma w PASJI? tak przed moim weselem??? a moze ktoras z was zna kogos kto ma 7 sierpnia jak ja w koscile na stwkach...chodzi o ubranie kosciola... ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
ja nie pomyslalam nawet o tym o czym ty. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- jej chodzilo czy nasze zdjecie bedzie w srodku ujete. tak? AGA wypowiedz sie. czy chodzi jak wyglada zaproszenie w srodku po rozłozeniu?? bo ja juz sama niewiem ![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Ja Age zrozumiałam tak że ona chciała zobaczyć jak wygląda zaproszenie po rozłożeniu w środku. I chciała żebyś wstawiła jakieś zdjęcie tego zaproszenia żeby zobaczyć jak w środku ono wygląda.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-12 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
![]() Wczoraj zmarła moja babcia. Miałam już wcześnie złe przeczucia, że tej zimy nie przetrwa. Dużo starszych osób umarło w tamtej okolicy ostatnio ![]() Mieli z dziadkiem tydzień temu 60. rocznicę ślubu.
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-02-12 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Veroeve przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak mi przykro, nie wyobrażam sobie co musisz czuć......jestem z Tobą.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
Aga włosy mam połdługie, cienkie raczej, wiec długo nie powinno zejsc z ich układaniem, raczej sa podatne, no ale lepiej isc wczesniej, niż spieszyc sie ze wszystkim
![]() Qdlatek, ja mam slub w czerwcu, na pierwszej stronie, wszystkie dziewczyny z naszego watku sa zapisane, gdzie i kiedy maja wesele i slub ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro.... sama pochowalam z tz dziadka 6 stycznia zmarl... juz w tym roku pochowalismy 5 osob...jakis feralny rok. wiem co czujesz... ![]()
![]() |
#4727 |
Rozeznanie
|
Veroeve, ojej nie doczytałam wczesniej, bardzo mi przykro z tego powodu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Wtajemniczenie
|
no...powiem wam ze smierc kogos bliskiego to najgorsze co moze nas spotkac...ja mam jednego dziadka i jedna babcie. i prababcie
![]() i gdyby zabraklo ktoregokolwiek....niewiem ....
#4729 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dziś wstałam ze strasznym bólem głowy,katarem a wogóle jestem jakaś osłabiona smarkam,kicham i gardło mnie strasznie boli ![]() A ogólnie mam się jeszcze uczyć bo jeden egzamin mi nie poszedł i mam poprawke ![]() Justyś pytałaś czy wybrałam już suknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To miło dziewczyny,że wam się podoba moja suknia ![]() Ninuska napewno jak będe ją zamawiać to porobie kilka fotek i od razu wam się nimi pochwale ![]() Tylko teraz narazie nie mam do tego głowy(zaliczam tą poprawke po niedzieli i jade na tydzień do Ostrowca do domku)Moja mamusia ma problemy zdrowotne i jade do domku na troche. Jak wróce to zamówie tą suknie bo już się nie moge doczekać tych przymiarek i wszystkiego ![]() Animo gratuluję Wam 7 rocznicy ![]() ![]() Nam 22 sierpnia minie 5 lat jak jesteśmy razem.Dlatego na początku chcieliśmy aby nasz ślub był w 21 sierpnia ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli naszą rocznice będziemy po ślubie obchodzić ![]() Veroeve przykro mi z powodu twojej babci ![]() ![]() Dziewczyny no właśnie ja też myślałam już o tym na którą sie umówić w dniu ślubu do fryzjera i kosmetyczki.Ślub mam o 16.00 a też nie chciałabym za wcześnie iść do fryzjera i kosmetyczki żeby fryz się rozwalił a makijaż spłynął(bo możliwe,że będzie upał) ![]() A wy dziewczyny o której godzinie myślicie?? ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- A ty Justyś zdecydowałaś się już na jakąś suknie??Czy nadal poszukujesz tej jedynej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Agusia nie zdecydowałam sie, jak bede miała troszke czasu w weekend, to pomysle o tym i moze cos mi pomozecie przy wyborze, bo ja sama niewiem co robic. Szkoda ze w jednym salonie nie moge przymierzyc ich wszystkich, łatwiej byłoby mi zdecydowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
veroeve jeju bardzo przykra wiadomość
![]() ![]() A ja zaraz dzwonię do mojego roedzinnego fryzjera upewnić sie,że mnie nei wystawi w dniu slubu ![]() Ale sie pomotałyscie z tymi djęciami, az sama sie do siebie usmiechnęłąm ![]() beatrice1234 to ja też ja oglądałam, ecru była i na niewielki rozmiar. katalinka17 hi, a na poczatku myslałam,że to ty wystawiłaś te cudeńka ![]() ![]()
#4732 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane. Dla mnie to pierwsza śmierć osoby bliskiej
![]() Na razie kobitki
#4733 |
Zakorzenienie
|
Veroeve Przykro mi też jestem z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Veroeve bardzo mi przykro.....
![]()
#4736 |
Rozeznanie
|
Veroeve smutne dni przed Tobą... jesteśmy z Tobą myślami
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Kupiłam już winko, świece i produkty na zapiekankę. Mam nadzieję, że mój tż nie zapomni zadzwonić że wyjeżdża z łodzi ![]() Qdlatku ja też uważam że Adze chodziło o wygląd zaproszenia po rozłożeniu, a nie o to czy będziecie mieć zdjęcie w środku ![]()
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Veroeve strasznie mi przykro. Najgorzej jak odchodzą osoby, z którymi jesteśmy zżyte.
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
Witam i ja.
Veroeve bardzo współczuje. Mnie została juz tylko jedna babcia i nie jestem z nią tak związana jak z dziadkiem którego juz nie ma ale na pewno nie byłoby mi łatwo bo jestem jej jedyną wnuczką. Agusia mnie nie podoba sie ta suknia ale ja to mam wypaczony gust którego nikt nie zrozumie wiec... Smiac mi sie chciało jak Qudlatek to zrozumiał co Aga napisała... Ja przeleniuchowałam cały tydzien, nadrobiłam kontakty towarzyskie, a dzis siedze bo choroba mnie wzięła. Cała noc nie spałam bo katar. A jutro jedziemy!!! ![]() Anima ja tez gratuluje rocznicy. To juz coś... Ja z moim P jestem 2,5 roku... Wybrałam dwie suknie. Na razie tylko je mam w głowie i nic innego. Ale do czasu kiedy bede zamawiać jescze troche czasu minie wiec moge zmienic zdanie. Aaaa i do fryzjera jestem na 12 umówiona a ślub o 17. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS http://www.maggiesottero.com/dress.a...13&style=A3240 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Madziaciu a przymierzałaś obie? obie sa sliczne
![]() Wydaje mi się, że do tej drugiej trzeba miec spory biust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Zadnej nie przymierzałam bo nie ma takich w ostrowcu. Ale przymierzałam inne i na pewno takich nie kupie wiec zostaja takie
![]() Rzeczywiście trzeba miec biust do tej drugiej ale planuje zrobić z niej dekolt w serduszko, zeby tego wcięcia nie było dużego. Za to piękny ma tył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.