|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Cytat:
![]() Czy któryś z tych róży jest chłodny ? http://pl.strawberrynet.com/makeup/c...Id=11362#11362
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie glownie dlatego, ze mam zabiegi na zatoki z pieskiem pochodze, na stoku pojezdze- takze aktywny wypoczynek paczki by mi tata przywiozl, ale niestety nie mam tam neta- ciotka ma, ale ona nie ma wejscia na karte pamieci z aparatu i juz jest kicha
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W pierwszej chwili przeczytałam, że wyjeżdżasz do Szwajcarii
|
|
#4714 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz przypomnieć jaki kolorek i czy to odcień ciepły czy chłodny ?
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na policzki bede sie troche bala, ale na czolo i nosek moze byc faktycznie hitowym peelingiem![]() Cytat:
jest duzo zabiegow na zatoki Jest tez laser- kobieta przyklada do kilku miejsc, jednak tego juz nie mam bo we wakacje kobiety nie czyscily tego laseru i mi w tych miejsach wyskoczyly paskudy, wiadomo dotykaja tym laserem iles tam osob to i pelno bakterii siedzi:/ jest tez jonoforeza, wkladaja do nosa takie cus i wlaczaja prad, nie boli ale troche nieprzyjemne uczucie:/ mam jeszcze infalacje, wchodze do takiego pomieszenia na 15min i oni wlaczaja taka pare jakas i oddycham nosem i ustami ![]() ja mam teraz wlasnie ta lampe(biolampa) i inhalacje na zatoki, podobno trzeba miec najlepiej 10zabiegow zeby cos pomoglo, ja jezdze w lecie i w zimie- faktycznie duzo pomaga bo juz w sumie 2 rok nie choruje jezdze od paru lat, bo moja mama tez ma zabiegi- nauczycielka to na gardlo takze takie zabiegi nie zaszkodza a pomoc moga mam jeszcze hydro jet- takie podgrzewane lozko wodne, ktore masuje masaz suchy plecow (to juz sama mamuska mi wybrala ) i bicz szkocki (boli strasznie!:/) dobry jest na krazenie a ja mam z nogami problemy, ujedrnia skore i wogole troche upiekszajacy niby jest tu jest cennik jakby cie ciekawilo teraz tam widac na zabiegach rodzicow z dziecmi i to coraz mlodszymi- mi lekarz powiedzial, ze juz moja taka uroda, ze mam katar i nic sie z tym nie da zrobic- a jak widac sie dalo![]() http://www.uzdrowisko.szczawnica.pl/...kzabiegow.html
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
warto
do tego po Szczawnicy jest gdzie chodzic, jest bardzo ladna i mozna niezle wypoczac
|
|
#4719 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki Bobbi Brown w odcieniu Bronze
ehm nie uzywalam jeszcze na buzce, ale ogolnie zobaczylam efekt na rece i jak pink mi sie podoba i ladniutko wyglada tak ta to troche nieporozumienie ciemna wiec w sumie jako brazerek, niestety troche sobie niewyobrazam takiego blyszczacego brazerka wiec...no ogolnie za 30zl moznaby kupic ale za 190zl nie! nawet za 90zl nie...troche jestem zawiedzione
|
|
#4721 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
ten: http://pl.strawberrynet.com/makeup/c.../81930/#DETAIL chłodny, bardzo delikatny do jasnych cer |
|
|
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna raczej nie wchodzi w grę ze względu na ciepłe kolory i trochę ciemniejsze...Cytat:
![]() Ad 2. No ja też niby dużo nie mam, ale wolałbym nie mieć w ogóle Cytat:
Nieładnie tak robić...A Feverka 328 własnei dzisiaj odebrałam. To jest 100% chłodny kolor. W opakowaniu fioletowy jest mocno, ale na ustach robi się różowy z fioletową poświatą. Czyli dokładnie tak jak pisłąm wcześniej. Ta nazwa Purple Fiction jest idealnie trafiona ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Teraz to drugi już chcesz, a tak się wahałaś |
||||
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio to zapomnialamAd.2 ja Tołpy uzywam i jestem zadowolona z efektow ale wiadomo najlepsza jest zdrowa dieta i cwiczenia na takie cuda, chociaz te bicze szkockie, ktore ja mam tez podobno pomagaja w takich sprawach![]() a co do feverka to juz sie ciesze, ze tez do mnie leci podobnie jak lakier diora szkoda tylko, ze na tru nie ma tego 004 odcienia bo on taki ladny i jasny jak ja lubie
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkleisz zdjęąteczko tego błyszczyka Lancome ? Już i tak zapłaciłam, ale chętnie zobaczyłabym go ![]() Wrzuć na pocieszenie
|
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie z dietą najgorzej jest, bo słaba jestem A o 004 lakieru Diora to nawet mi nie pisz Cudny jest i podejrzewam, ze może dawać efekt podobny do CFG #330 Cytat:
|
||
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tak kusi! moze na truskawie sie pojawi za jakis czas? dzisiaj napisze do siostry, moze ona pamieta bo ona mi polecila ta czekolade heh nie wiem co to Tamilee ale zaraz wygooglam ja cwiczylam cardio na youtube sa czesci ok godziny trwa calosc teraz bede po szczawnicy latac![]() heh taki ciemny sie wydaje faktycznie ten feverek
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tamilee Webb to poszukaj sobie - I want those buns Super ujędrnia nogi i pośladki No na Szczawnicę to masz teraz kondycję w sam raz ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
Próbowałam uchwycić dzisiaj kolor na ustach, ale nie ma szans... Jutro w świetle dziennym zrobię |
||
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z psem to na stok to na zabiegi....oj...dwa lata temu schudlam 4 kg przez te dwa tygodnie, jadlam normalnie, ale z psem lazilam 3 razy dziennie do granicy i do domku a do granicy mam jakies 5kg w jedna strone wiec dalam czadu![]() teraz juz mi sie nie chce
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Ufff nareszcie udało mi się nadrobić zaległości z ostatnich 11 dni (zaledwie 52 strony)
![]() Wczoraj siedziałam do 4 nad ranem ale padłam na 147 stronie Mam propozycję- urządzimy sobie zjazd truskawkowy w Szczawnicy, jedne będą leczyć zatoki, inne celulit, reszta co tam sobie bedzie chciała Jako że nie miałam ostatnio okazji ( i czasu ) żeby pochwalić się moimi otrzymanymi w tym roku zdobyczami z tru zrobię to teraz ![]() Moj listonosz miał bardzo pracowity początek roku, od ubiegłego poniedziałku był u mnie codziennie i to często z wiecej niż jedną paczką naraz (ale musiałam przecież zrobić zakupy przed odwykiem, to przerazająca świadomość że mam nie kupić prawie nic przez nastepne 3 miesiace )Zdjęcie nr 1 - pierwsze paczuchy w Nowym Roku ![]() zdjęcie 2 i 3 - truskawkowe zdobycze z promocji na koniec roku oraz z TOP20 To teraz po kolei: szampon lawendowy(do włosów farbowanych) i odzywka migdałowa (regenerujaca) BTB - fajnie pachną to fakt. Jak nie lubię lawendy tak ten szamopon pchnie nawet znośnie, jest gęsty przez co bardziej wydajny. Odżywka ma super zapach, kiedyś uzywałam kremu do opalania w solarium o tym zapachu Na razie testowałam je tylko raz, jakis szczególnych zachwytów nie budzą ale włosy ładnie pachną, sa mięciutkie i takie przyjemnie w dotyku, przetłuszczanie w normie (standardowo po 48 godzinach - przy czym odzywka z Fitomedu na przetłuszczanie powoduje u mnie przetłuszczenie po 24 godzinach Zamówiłam sobie na zapas szampon i odzywkę regenarujacą jako ze one tez nadaja sie do włosów farbowanych (maja adnotację "color safe") bo tej lawendy to na dłuższa metę bym nie zniosła Balsam do ciała Perlier Latte&caffe - zapach powalający - typowa kawa latte chociaż bez problemu sie nabiera i rozsmarowuje. kod na pudełku 702006 - nie potrafię go rozszyfrować Generalnie brałam pod uwagę że to moze być produkt kilkuletni więc się nie zdziwiłam. Na ciele jeszcze nie testowałam Tonik Borgese - nie uzywany, nawet nie otwierałam i nie sprawdzałam jak pachnie. Trochę się boję tego alkoholu w składzie (na drugim mijescu) ![]() Krem do ciałą Borgese - jak dla mnie śmierdzi jakimiś ziołami + maściami aptecznymi Jakoś nie mogę się przemóc aby się nim posmarować, do tej pory tylko na ręce próbowałam, konsystencja przyjemna, nie za gęsty i nie za rzadki, łatwo się rozsmarowuje. Liczę że będzie robił coś konkretnego ze skórą, w innym przypadku chyba nie przemogę się do używania tego śmierdziucha ![]() Pudry Scotta - transparentny jest super, w pierwszej sekundzie bieli ale momentalnie się dopasowuje do karnacji. Delikatny, drobno zmielony, nie robi maski Diamond Dusta chyba się pozbęde - jest bardzo nadrobinkowany, w moim przypadku nie znajduję dla niego zastosowania Krem Payot- dość gęsty ale przez to wydajny, wystarczy naprawdę niewielka ilość na cała twarz (obecnie mam przesusz na czole i nosie wiec nakładam już na całą twarz). Zdecydowanie na noc bo po rozsmarowaniu robi sie tłusty, zapach typowo apteczny ale znośny Lip Fusion kolor Bunny - szminka/ błyszczyk dość mocno kryjąca. Po paru minutach zaczyna delikatnie chłodzić, widać efekt wygładzenia i lekkiego powiększenia ust. Kolor określiabym jako zdecydowanie ciepły, dość jasno koralowy- bardziej mu do brzoskwiniowego niż do różowego. Z nowych purchawek leci do mnie różowy Clarins w bikini, chociaż mam jeden błyszczyk Clarinsa gloss appeal czy jakos tak i o ile ślicznie pachnie migdałkiem i daje ładny kolorek a tyle znika bardzo szybko ![]() Acha i szczerze odradzam to masełko Scotta w kompakcie - na dłuższa mete zrobiło mi koszmarny przesusz na twarzy, mam mnóstwo suchych skorek i to na czole i nosie a mam cerę mieszaną
Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2010-01-16 o 17:31 |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Dennyrose... wooooooooow
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moge oprowadzac po szczawnicy oj to masz slicznosci! teraz mysle nad tym lawendowym pachnidlem do wlosow myslisz, ze ten color safe faktycznie robi safe? ![]() teraz zaluje ze nie kliknelam tego kremu perlier
|
|
|
#4735 |
|
Wtajemniczenie
|
dennyrose no to żeś sie obkupiła
![]() ale wiesz - nie zakładaj odwyku - to niezdrowe dla psychiki
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4737 | ||
|
Zadomowienie
|
Woow to ja zrobiłam wczoraj na Twoje Diorkowe zdobycze
(ale sobie w Polsce cenę za koronkowca krzyknęli ![]() Czekam az będzie na Tru, skoro Shimmerki dali to koronkowca tez powinni) Cytat:
A ten balsam perlier faktycznie szybko wykupili, ja go na poczatku nawet nie zauwazyłam ![]() Cytat:
![]() Taszanta ten wór to z Asosa ![]() Na moją zgubę spodobały mi się równiez zakupy ubrań przez neta a że w UK maja istne cuda i to w dodatku za grosze w czasie przecen to teraz oprócz Tru przylatuje do mnie również asos i new look (jak bede wstawiać fotki na zdobycze z zagraniczych stron - bo mam wkrótce taki zamiar- to dam znać)
Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2010-01-16 o 17:55 |
||
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zobaczyc czy sa jakies zdjecia w necie jaki efekt daje![]() oj to testuj i daj znac bo jezeli te odzywki i szampony cos daja to ja kupuje od razu ehm ja myslalam o tym kremiku bo cena niska, ale kliknelam tego borghese zamiast to i widze, ze troche zle zrobilam ![]()
|
|
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myśle że na Tru to tak 180- 200 maksymalnie będzie kosztować (oby mniej )
|
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moglabys podac jego cala nazwe ? bo szukam w necie i cos znalezc nic nie moge ehm na tru jakby kosztowal tak z 160zl to byloby milo ![]() ![]() przypomnialam sobie nazwe ![]() na all ktos sprzedaje za 265zl z wysylka... na jakims sklepie internetowym kosztuje 62dolce z wysylka do PL... ale swatchy nie znalazlam
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-01-16 o 18:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

ale wyjezdzam wiec nawet jak przyjdzie to i tak nie zrobie zdjec ani nic
dopier za 2 tyg

?? uuUuuu super!! no to chetnie wyprobuje
moja klatka piersiowa byla taka gladka po nim wiec jak buzka taka bedzie to hoho nic tylko bede sie glaskac i glaskac

Była 1 sztuka, od razu zapłaciłam, nie zwlekałam, a i tak 
Wkleisz zdjęąteczko tego błyszczyka Lancome ? Już i tak zapłaciłam, ale chętnie zobaczyłabym go
ale zaraz wygooglam
)