|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Mnie malowała do ślubu p. Marta
![]() Justys nie panikuj, będzie dobrze!
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dopisałam sobie 1 str. do pracy
![]() ![]() Tz mi pisał, ze cos przeziebienie go łapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
bylam dzis na wizycie u gin. mialam USG z malym wszystko dobrze. siusiak nie odpadl ![]() ![]() ![]() i to tyle dobrego. mam rozwarcie na palec i te skurcze (myslalam ze to przepowiadajace ale jednak nie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
hej
jej tak czytam jak piszecie o tych paznokciach, ja mam fryzjera u marty po łysicą na 12, kosmetyczke na 14, no to może i te paznokcie zrobie sobie rano.... ale ja na paznokcie i na makijarz ide do estetiki. takze bede kursowac, bałtowska, aleja, bałtowska ![]() ![]() a i dobrze ![]() pozdrawiam, Gusiak ![]() ![]()
#4715 |
Wtajemniczenie
|
A ja czekalam tyle na jakies ruchy, to jak dzidzius zaczal od wczoraj kopac to caly czas kopie
![]() ![]() Justys umow sie na makijaz gdzie indziej, bo jak zadzwonisz we wtorek, to zawsze mozesz odwolac jaklby co. A ja jutro mam wolne, bo odbieram za 1 maja ![]() Aniu to teraz kladz sie do lozka. Moja kolezanka tez tak miala. A stalo sie po tym jak odkurzala cale mieszkanie. Teraz to juz nic nie wiolno ci robic. Jak cos bedzie sie dzialo to od razu jedz do szpitala. Duzo osob tak ma wiec sie nie martw. Ale duzo musisz teraz lezec, nawet ponoc stanie nie jest wskazane (takie mialam wskazowki wlasnie od tej kolezanki- mowila ze tylko pozycja lezaca i siedzaca). Ta moja kolezanka tez miala leki, dostala tez sterydy na plucka (ale to juz po tym jak lezala w szpitalu). A na sam koniec urodzila w terminie. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-06 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Aniu odpoczywaj duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
dla zabicia nudy jak ktos lubi glupie filmiki
http://www.wykop.pl/ramka/359973/hit...ego-internetu/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam ostatnio mało czasu, ale mam nadzieję że się nie gniewacie
![]() Aniu, dbaj o siebie i odpoczywaj dużo ![]() Justyś nie panikuj, p. Marta ładnie maluje, ja się do niej zapisałam i nie brałam żadnej innej kosmetyczki pod uwagę nawet. Pójdę sobie na jakieś wesele na próbny, bbo pisałam Wam że mam 3oprócz swojego. Dzisiaj odebraliśmy obrączki, wyszły nam 300zł taniej niż miało być i jeszcze dostaliśmy drzewko szczęścia w prezencie. JEstem b zadowolona, jak zrobie fotki to wrzucę, bo na razie tż wziął pokazać u siebie w domu. Oglądaliśmy w tesco garnitury, fajne fasony mają, ale na razie tak orientacyjnie pytaliśmy. Byliśmy też u p.Eli bardzo miła i pomocna pani. Jak tylko podeszłam i powiedziałam, że szukam p.Eli to się śmiała ![]() Proszę jeszcze o kliczki, bo spadłam w rankingu nieźle ![]() Qdlatku, cieszę się że mogłam pomóc ![]()
#4719 |
Zakorzenienie
|
Aniaa to odpoczywaj dużo
![]() ![]() Gusiak my też dostaliśmy to drzewko ![]() w konkurs klikam ale można chyba raz dziennie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Gusiak nam też nic nie mówiła o drzewku i była miła niespodzianka z ich strony
![]() ps. ty w koncu chyba nad morzem byłaś a nie w Rowach czy gdzieś tam ![]() ![]() Azakowana gdzie ty się chowasz cały dzień? Powinnaś odpoczywać w domu ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-05-06 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Hehe -Mehja jestem jestem ale się nie odzywam bo mam kupę zaległości, które próbuję wyrobić
![]() ![]()
#4724 |
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz wolne więc wyrobię się ze wszystkim ale musiałam parę zamówień przełożyć. Damy rade Aga.
Dobrze, że tego zwolnienia dostałam aż tyle ![]()
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Gusiak głos oddany
![]() Waniliania super, że się rusza, to niesamowite uczucie zapewne ![]() Dziewczęta ja uciekam ![]() Jutro Ck, a pogoda ma byc taka kiepska nadal..;/ milego weekendu ![]()
#4727 |
Zadomowienie
|
Jestem kobitki. mam nadzieję,że bedę częściej niż ostatnio.
Mam trochę spraw na głowie- zaproszenia ludzi, kończwe pracę mgr, brat maturę zdaje więc tez się stresuję. Poza tym czuję sie paskudnie- spać mi się chce przez tę pogodę ![]() Justys z makijażem na pewno bedzie ok. Ja mam swój późno bo na 13.20 dopiero ale myślę,że będzie ok. tym bardziej,że fryzjerkę mam zza ostrowca więc potrzeba mi czasu na dojazd. Pazurki robię w piątek o 14. aniaa22 maluszkowi sie spieszy ![]() ![]() Bylismy wczoraj u ksiedza, spisaliśmy protokół ( było bardzo fajnie) i po połowie maja mam przyjść po karteczke na zapowiedzi i bedziemy mieli kościół załatwiony. To by było na tyle.
#4728 |
Zakorzenienie
|
Witam was
![]() Wstawać śpiochy ![]() Ninuska trzymam za słowo, wpadaj częściej ![]() Gusiak głos oddany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez juz nie spie. Mam wolne, ale musze siedziec w domu i czekac az maz da mi sygnal i pojedziemy do mechanika. Mam problem z tym ........ (nie bede klnac) tlumikiem. Tydzien temu byl wymieniany a juz sie rozpierdzielil, zaplacilismy 400 zl a teraz mowi ze wymieni inny ale trzeba doplacic 300 zl. W Krakowie strasznie zdzieraja mechanicy, oj wsciekla jestem.
mehja, ania..... lub jezeli ktoras sie orientuje. Kupuje ubranbka na rozmiar 56 ale wiele osob sugeruje aby wiecej kupowac 62. Jak uwazacie? Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-07 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania dzieci tak szybko rosną, że w tych ciuszkach na 56 to z miesiąc pochodzi. Więc faktycznie lepiej więcej na 62 kupić. Trzeba też zwrócić uwagę, że niektóre dzieci rodzą się długie i rozmiar 56 jest na nie za mały i od razu startują z 62
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy znacie zespół ALBA z Ostrowca? Gra tam niejaki Paweł Cipiliński.
Podobno fajnie grają a jestem właśnie na etapie szukania zespolu na wesele. |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Z poprzednich części: Napisane przez angelkaaa: "ślub mam w szewnie, a zespół mamy alba z ostrowca, oglądałam płyte z wesela jak grali i nawet nam się podobają i szefowa z venus nam ich też poleciła." Napisane przez mbellucci: "Chciałam polecić panią Gabrysię z Iłżeckiej - makijaż boski, trzymał się calą noc! Pewnie i drugi dzień by wytrzymał, ale trzeba było się umyć i położyć spać na te 3 godzinki ![]() Natomiast odradzam salon Glamour - miałam zrobione tipsy, nie dość że zrobiła mi je tak na "odwal się", to już po tygodniu zrobiły się brzydkie. A najgorsze było to, że za zwykły frencz z naklejkami na palcach serdecznych i kciukach zapłaciłam 125 zł!!! Zespół Alba spisał się bardzo dobrze - wszyscy goście byli zadowoleni. No i na koniec oczywiście sala w Goździelinie - jedzonko było pyszne, sala przepiękna, obsługa fest! Polecam!" Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-05-07 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za szybka reakcję
![]() Chyba jednak muszę do nich zadzwonić i porozmawiać co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() Tylko te dwie wypowiedzi znalazłam na temat tego zespołu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tez właśnie słyszałam, że fajnie grają, bo jak byliśmy posłuchać to przepytaliśmy pana młodego czy zadowoleni są i mówił, że tak ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Stayrude Słyszałam jak Alba grała w Przystani na sylwestrze hmm w 2007 chyba roku, ładnie grali.
Gusiak ja głosuje codziennie ![]() Mam pyt. imie Jessen to odmienic do zaproszenia ze zapraszam Jessena? Czy zostawic tak jak jest Jessen? Pomocy ![]() W ogole od rana zakrecona jestem, moj wspaniały sasiad zrobił mi pobudke o 7 rano wiertarką, myslałam ze zawału dostane:/ Wiercił non stop i walił młotkiem, wiem ze cisza nocna jest od 22 do 6, ale bez przesady, niektórzy spia jeszcze ![]() Agusia i Qdlatek dzis mamy równe 3 m-ce do slubu ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-05-07 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
Justys ja bym odmieniła czyli Jessena, ale raz już Ci doradziłam w sprawie odmiany nazwisk, hehe, wiec może poczekaj na inne dziewczyny
![]() Ja tez myslałam ze cała ta organizacja inaczej bedzie wyglądała, a tu wszystko na przekór i już mnie to zaczyna wkurzać. Byłam wczoraj u p. Gabrieli zapytać czy przyczepi mi te sztuczne coś, bo jak zapisywałam sie to zapomniałam, a ona mówi ze nie, bo nie bedzie miała czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znam takiego zespołu więc nie pomoge... Zazdroszcze Wam tego kupowania ubranek. Uwielbiam małe buty. Nie moge juz sie doczekać jak koleżanka napisze mi ze urodziła ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Beatrice nie przejmuj sie, zobaczysz jak pojdziesz co powie. Chcialabyś cyrkonie?? A tak w ogóle to przecież bedzie sie pytac co chcesz mieć, to powiesz ze to, a nie bedzie pamiętać co mówiła przez telefon. Chyba ze przez telefon Cie pytała... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.