Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 07:25   #4711
anka1900
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)

hello
wczoraj małż zarekwirował mnie wieczorem
chciał uczcić dzień ojca

Kasiulka, kiecki w Twoim stylu, ja bym się nie odnalazła w takich sex bombach, moje bimbałki są za małe na takie dekolty

z biustonoszami to nie taka łatwa sprawa, bo takie bez ramiączek, to nie trzymają biustu pod brodą ale pamiętaj żeby miały paski silikonowe to może nie zjedzie biustonosz w dół podczas weselnego tańcowania no i żeby był usztywniany, to ładnie zaokrągli dekolt różowej kiecy
jakbyś nie miała nic na stanie, to do przymierzalni weź kiecki bo może się okazać że jakiś biustonosz będzie wystawał

Afro, ja Ciebie widzę oczami mojej wyobraźni, w jakimś lekkim brązie, ciemny blond orzech laskowy, mleczna czekolada, mimo, że masz taka porcelanową cerę
ale może jestem mało subiektywana, bo zazwyczaj lubię krótkie fryzurki ale ciemniejsze

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2010-06-24 o 07:41
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 08:43   #4712
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Kasiulka, ta ostatnia kieca przepiekna
a ty lasencja taka, ze mniam

Afro, fryzura super, tyle ze ja widzialabym cie w cieplym brazie

Pomalowalismy z TZ wczoraj dwa pokoje, poszlam spac o 3.00. Padam na dziub. Dobrze, ze dzis tylko do 12.00
Pierwszy pokoj mamy w lodowym błękicie, a drugi w pudrowym pastelowym rozu. Kontrast miedzy pokojami wyglada superowo
Az sie do siebie usmiechnelam, jak zobaczylam poranny efekt w swietle dziennym.
Dzis druga warstwa, sprzatanie i mozemy sie wprowadzac :jup:
Do soboty chce byc juz po remoncie
Wczoraj zrobilam dwa prania, a dzis mnie czeka jeszcze 5..
Dobrze, ze pogoda, to wywiesze na dwór

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:29   #4713
Judi21_84
Zakorzenienie

hello
Co do imprez integracyjnych-jestem jak najbardziej zaaaaaaaaaaaa!!! sAMA NA TAKIE jeździłam, nei wyobrażam sobie jakiejkolwiek przepuścić Nawet w tej pracy w styczniu byłam ale to byłą impreza bez noclegu. Pozatym na takie imprezy chodzi się samemu, nigdy z partnerem, bo wtedy jest inna zabawa.
Także niech jedzie chłopina i się wybawi
A Maluśna jak kiedyś pójdzie do pracy, to sobie odbije

Po drugie Kaśka !!!!!!!!!!:lo ve::lov e: więcej pisać nie będę

Afro fryzura pięknaaaaaaaaaaa!!! Ale doskonale Cię rozumiem że czujesz się mało kobieco w takich włosach Pamiętam jak się ścięłam przed urodzeniem młodego na krotko. Wszyscy mówili że super i rzeczywiście jak oglądam fotki, to korzystnie ale ja czułam się jak chłop hehe

Tymek też jest dalej na pepti je kaszke wieczorem. Je wszystkie serki itd ale jak chciałam mu kaszkę robić na zwykłym nanie to go obsypało

hmmm więcej nie pamiętam
idę spać
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:03   #4714
taka sobie
Zakorzenienie

ooo w koncu Afro sie pokazała mnie sie kolor bardzo podoba a czy pasuje czy nie to juz zalezy jak Ty sie w nim czujesz

dzieki za info o tych szczoteczkach nieszczęsnych chyba nadal zostanę przy zwykłej, chyba ze czysciłabym elektryczną a tył doczyszczała zwykła, troche bez sensu

Kasiulka kiecki fajne, choc j takich nie nosze, ogólnie jakos mało sukienek, dziwnie sie w nich czuje a Ty rzeczywiscie patyczek jeste

ja sie wybiorę na bilans na urlopie czyli jakies 3 tyg po urodzinach, ciekawe czy na tym moim wygwizdowiu cos takiego znają

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Nowaken co to za praca?

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:43   #4715
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Tymek też jest dalej na pepti je kaszke wieczorem. Je wszystkie serki itd ale jak chciałam mu kaszkę robić na zwykłym nanie to go obsypało
Hej!
przepraszam, że się tak wetnę w obcy wątek... ale mam pytanie. Mój Norbert ma niecałe 1,5 roku, jest od początku na pepti i teraz mnie doktor poinformował, że jak mały skończy 1,5 roku to nie może mu już wypisywać tego mleka... Wiesz może coś to tym, żeby jakieś wytyczne np. NFZ dyktowały takie postępowanie?? Ja jestem totalnie zaskoczona... Powiedział mi, że mamy odchodzić już od mlecznych posiłków i tyle. Ja sobie tego nie wyobrażam, młody uwielbia mleko, dostaje rano i na noc, zdarza się, że nawet 3 razy dziennie, a tu taka niespodzianka. Poza tym recepty na 100% też nie wypisze, a bez recepty u nas się tego nie kupi... Muszę się zastanowić, czy zmiana lekarza by nam nie pomogła...

Pozdrawiam moje znajome babeczki - Monię, Anię, Kasiulę i resztę mamusiek również, choć Was nie znam

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:46   #4716
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Hej!
przepraszam, że się tak wetnę w obcy wątek... ale mam pytanie. Mój Norbert ma niecałe 1,5 roku, jest od początku na pepti i teraz mnie doktor poinformował, że jak mały skończy 1,5 roku to nie może mu już wypisywać tego mleka... Wiesz może coś to tym, żeby jakieś wytyczne np. NFZ dyktowały takie postępowanie?? Ja jestem totalnie zaskoczona... Powiedział mi, że mamy odchodzić już od mlecznych posiłków i tyle. Ja sobie tego nie wyobrażam, młody uwielbia mleko, dostaje rano i na noc, zdarza się, że nawet 3 razy dziennie, a tu taka niespodzianka. Poza tym recepty na 100% też nie wypisze, a bez recepty u nas się tego nie kupi... Muszę się zastanowić, czy zmiana lekarza by nam nie pomogła...

Pozdrawiam moje znajome babeczki - Monię, Anię, Kasiulę i resztę mamusiek również, choć Was nie znam
Kasiula, co za goopi lekarz
Skoro dziecko pije mleko i chetnie to robi, to nie rozumiem po co go odcinac..
zmien lekarza i zdobadz recepte, u nas dwulatki pija to mleko i jakos nie kaza zmieniac

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:10   #4717
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Jeżeli jest to pediatra, to moze potrzebowac np. informacji od alergologa jak dalej leczyc. U nas co kwartal przynosze zaswiadczenie od alergologa. Pozatym nie ma czegos takiego, ze nie moze. Moze wypisywac i powinna, bo przeciez nie od razu sie rezygnuje z pepti, tylko powoli, stopniowo wprowadza nowe pokarmy i moze to trwac kilka mies.
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:19   #4718
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Kasiula, co za goopi lekarz
Skoro dziecko pije mleko i chetnie to robi, to nie rozumiem po co go odcinac..
zmien lekarza i zdobadz recepte, u nas dwulatki pija to mleko i jakos nie kaza zmieniac
Aniu, też tak uważam... nie ma co na siłę dziecku diety zmieniać na dorosłą. Się wkurzyłam i zadzwoniłam do NFZ (czemu wcześniej na to nie wpadłam...?)... nie ma wiekowego limitu na wypisywanie preparatów mlekozastępczych.. jeśli dziecko tego wymaga, mają wypisywać. Jeśli nie, lekarz ma zrobić adnotację, że odmawia wypisania preparatu... Chyba nie będę grzeczna następnym razem...

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 14:15   #4719
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

hej wolność nastała, baby same w domu
i muszę napisać - Kristi - kompletnie nie rozumiem twojego toku myślenia mój mąż jest na wyjeździe służbowym, to nie jest li tylko impreza integracyjna...właśnie za chwilę zestresowany będzie miał prezentację, nad którą siedział parę dni nie wyobrażam sobie zabronić mu wyjazdu na delegację, to jego obowiązek, element pracy zawodowej. naraziłabym go na śmieszność przed współpracownikami a co dopiero prezesem ja w swojej pracy mam wyjazdy służbowe (szkolenia) kilka razy w roku (ok. 6-7) a to oznacza, że wyjeżdżam raz na 1,5-2 miesiące. i jak wrócę do pracy to tak właśnie będzie on jak do tej pory wyjechał 3 razy a pracuje w tej firmie 5 lat to tyle gwoli całkowitego wyjaśnienia problemowej sprawy

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
hello
Co do imprez integracyjnych-jestem jak najbardziej zaaaaaaaaaaaa!!! sAMA NA TAKIE jeździłam, nei wyobrażam sobie jakiejkolwiek przepuścić Nawet w tej pracy w styczniu byłam ale to byłą impreza bez noclegu. Pozatym na takie imprezy chodzi się samemu, nigdy z partnerem, bo wtedy jest inna zabawa.
Także niech jedzie chłopina i się wybawi
A Maluśna jak kiedyś pójdzie do pracy, to sobie odbije
polać jej, dobrze gada cieszę się, że chociaż ty mnie rozumiesz

Cytat:
Hej!

Kasieńko kochana - ja też Ciebie pozdrawiam gorąco
a z tym pepti to totalna bzdura (co zresztą już sama wyjaśniłaś ) moja Majka jest nadal na tym mleczku, innego pewnie by nie ruszyła chodzimy do pediatry, nigdy nie kierowała nas do alergologa. owszem, pytała mnie czy daję małej jakieś inne mleczne posiłki. więc wie, że tak i żadnych objawów alergii nie ma. ale twierdzi również, że jak dziecko to mleko lubi i pije to zabierając jej teraz spowoduję, że zapewne przestanie pić jakiekolwiek inne bo do pepti jest przyzwyczajona od ponad roku i nie robi mi problemów wypisując receptę. ba, już nawet 2 inne lekarki w jej zastępstwie wypisywały mi receptę (ostatnio sama pani kierownik przychodni) i zero pytań
Stary 2010-06-24, 14:32   #4720
Kasiulka22
Zakorzenienie

Babencje ja korzystam z chwili i wklejam ciuszki z USA

Dresik Nike tylko spodnie bo córa ma kurtkę na sobie

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 14:35   #4721
Kasiulka22
Zakorzenienie

I jeszcze, córa wstała...

Ta ostatnia kiecka to na wesele Ola w niej pójdzie, poza tym będzie na niedzielę i do kościoła

Wieczorem może dane będzie mi coś popisać

Stary 2010-06-24, 14:38   #4722
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

hej witam się

Mała nie oburzaj się ja tylko napisałam moje zdanie,
może mam takie dlatego że nigdy nie byłam w takiej sytuacji a dużo się nasłuchałam o tych delegacjach i tego typu imprezach
najważniejsze w życiu//małżeństwie jest zaufanie /
ja mam do tz zaufanie ale gdyby mi miał tak wyjeżdżać nie wiem czy by to zaufanie nie było zachwiane
nawet wczoraj wpadło mi same w oczy - wypowiedzi tych co taj wyjeżdżają
długo się zastanawiałam czy wam to wkleić /i wam pokażę a co tam w końcu was to nie dotyczy
to są same opinie
http://praca.wp.pl/kat,18453,sort,0,...89,opinie.html

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 14:47   #4723
Kasiulka22
Zakorzenienie

a i zapomniałam ufocic jeden cieply puchaty bialy plaszczyk i cora jeszcze dostala z 8 zgrzewek pieknych spinek no to sie nachwaliłam

Stary 2010-06-24, 14:59   #4724
Cestia
Zakorzenienie

Kristi... różne są firmy, różni ludzie i różnie wyjazdy tego typu wyglądają... Osobiście znam przypadki takie jak w tym linku, nasłuchałam się opowieści co to dzieje się na wyjazdach konkretnej firmy. Ale znowu nie uogólniajmy. Ja bym swojego nie puściła, ale jeśli ktoś to robi to nie znaczy że od razu zgadza się na zdrady i rolę kury domowej

Kasiulka, co Ty gadasz kobito! Super laska jesteś Ciuchy macie boskie Ja bym najchętniej przygarnęła tą pierwszą kieckę... tylko jeszcze jakiś fajny paseczek na talię by się przydał A z ciuchów Olci podoba mi się najbardziej tuniczka (sukienka?) w serduszka

Nowaken, łóżka nie kupowałam Ta mini kanapa stoi tu już odkąd się wprowadziliśmy - nie jest nasza

Wrzucam foty... widok ogólny + zbliżenie na nowy zakup No i rozczochraniec mój... w chwili kontemplacji przy swoim nowym miejscu pracy

Edytowane przez Cestia
Czas edycji: 2010-06-24 o 15:00
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 15:03   #4725
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cestia Pokaż wiadomość
Kristi... różne są firmy, różni ludzie i różnie wyjazdy tego typu wyglądają... Osobiście znam przypadki takie jak w tym linku, nasłuchałam się opowieści co to dzieje się na wyjazdach konkretnej firmy. Ale znowu nie uogólniajmy. Ja bym swojego nie puściła, ale jeśli ktoś to robi to nie znaczy że od razu zgadza się na zdrady i rolę kury domowej

Kasiulka, co Ty gadasz kobito! Super laska jesteś Ciuchy macie boskie Ja bym najchętniej przygarnęła tą pierwszą kieckę... tylko jeszcze jakiś fajny paseczek na talię by się przydał A z ciuchów Olci podoba mi się najbardziej tuniczka (sukienka?) w serduszka

Nowaken, łóżka nie kupowałam Ta mini kanapa stoi tu już odkąd się wprowadziliśmy - nie jest nasza

Wrzucam foty... widok ogólny + zbliżenie na nowy zakup No i rozczochraniec mój... w chwili kontemplacji przy swoim nowym miejscu pracy
Cestunia dziękuję super pomysł z paskiem bo inaczej wyglądam pączkowato ;ehem: poza tym muszę ją dać krawcowej do zwężenia bo mi spada z pleców

Kochana jaki boski pokój!!!!!!!!!!!!!!!!:lov e: jestem nieżywa, o jak by moja córa taki miała może wreszcie byłby u nas porządek

Mati przesliczna

Stary 2010-06-24, 15:10   #4726
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kristi - ja się nie oburzam, wyraziłam tylko swoje zdziwienie masz oczywiście prawo mieć swoje zdanie. zapewniam cię jednak, że to trochę inaczej wygląda ze strony osób pracujących zawodowo. to normalna część pracy, nie ma możliwości odmowy wykonania polecenia służbowego. co innego jeśli wyjazd jest typowo imprezowy, wtedy oczywiście tylko dla chętnych.

Kasiulka - padam po stokroć na kolana przed taką kolekcją szok normalnie, jak się babcia spisała powiem ci, że Majka chyba nie ma tyle ciuszków na całe lato!!! a u ciebie pewnie szafy pękają będziesz ją stroić jak księżniczkę

ja dziś częściowo zrobiłam zakupy na wyjazd, głównie kosmetyki i kaszki dla młodej. na popołudnie umówiłam się na solarium bo jeszcze ze 2 razy muszę iść żeby trochę przygotować skórę. najbardziej mam opalone ręce bo ciągle na wierzchu. nogi w porównaniu do rąk - blade
aaa. i jutro do południa idę do fryzjera, chciałabym coś zmienić ale nie mam pomysłu ciężko coś dobrać do takiej nietypowej "urody"
może nadworna wizażowa stylistka Werstusia ma pomysł jak pomóc koleżance???
albo Anka - kiedyś chyba wklejałaś linka z setkami fryzur...
help

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

zdechłam po raz kolejny Cestusia - co za cudności ten pokoik Mati zazdroszczę ogromnie bo marzę o typowo dziecięcym pokoju dla mojej córki niestety wygląda jak normalny, do którego wstawiono łóżeczko...
Mati piękna i na tej focie ma fryz jak Maja kiedy jest nieuczesana z przodu niby grzecznie, gładko a tył żyje własnym życiem u nas dużo loków jest
Stary 2010-06-24, 15:15   #4727
jowisz
Zakorzenienie

Cestia śliczny pokoik widzę delikatne pomarańczowe akcenty jak u nas podobają mi się mebelki bo drewniane
a Mati urocza, super ma te loczki ja ubolewam nad tym,że Iga ma tak idealnie proste jak ja czeka nas jeszcze jedno poważne cięcie bo nie puszczę jej do Chorwacji z włosami na szyi,a związać wszystkich piórek nie ma szans zetnę ją za ucho jak zawsze i tylko z przodu prostą grzywkę będę podpinać spinką.
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 15:17   #4728
Sosnowa
Zakorzenienie

Kristi, no tak niestety jest, że te na te imprezy integracyjne po prostu nie wypada nie iść....
Ja tam bym nie była może zachwycona jakby mój mąż miał jechać (na razie miał tam jakąś jednodniową kiedyś) bo: po 1. zaś by miała jakąś rozrywkę a ja w domu
po 2. nie podoba mi się taka polityka, że nie można wziąć żony/męża i tyle...

Ale akurat o zdradę bym się nie bała. Bo jak ktoś nie chce to nie zdradzi i tyle. Okazja nie musi czynić złodziejem.

Edytowane przez Sosnowa
Czas edycji: 2010-06-24 o 15:19
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 15:18   #4729
Kasiulka22
Zakorzenienie

Maluśna dziękuję to są prezenty od teściówki, matki chrzesnej Oli i jednej cioci w szafie mam jeszcze taki sam stosik więc muszę zrobić konkretny przegląd bo wszystko się pewnie nie zmieści i co z tego jak pogody nie ma... u nas dziś taki ziąb wiatr i deszcz że tylko.. do wieczorka babeczki wtedy nadrobię :ejhem:

Stary 2010-06-24, 15:18   #4730
anka1900
Zakorzenienie

Maluśna , zawezwij jednak werstę bo skasowałam podczas czyszczenia kompa te strony z fryzurami, a tam były mega ilości na każdą długość
ja Ciebie tylko widzę non stop a'la Japoneczka grzywa i gąszcz włosów dookoła
może lekko tylko podetnij końce, a jak wrócisz to po słonecznych i morskich podbojach dopiero naprawisz fryz na dobre , taka moja koncepcja

fiu fiu Kasiulkowa, aleście się obłowiły z Olgierdą , no no , niezły gest meblowego

jaki uroczy pokoik ma moja synowa, tak misiowato-przytulnie się zrobiło, te beże i narzuta do dekoru na kanapie super
Stary 2010-06-24, 15:18   #4731
Sosnowa
Zakorzenienie

Cestia! pokoik superaśny.
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 15:44   #4732
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Maluśna , zawezwij jednak werstę bo skasowałam podczas czyszczenia kompa te strony z fryzurami, a tam były mega ilości na każdą długość
ja Ciebie tylko widzę non stop a'la Japoneczka grzywa i gąszcz włosów dookoła
może lekko tylko podetnij końce, a jak wrócisz to po słonecznych i morskich podbojach dopiero naprawisz fryz na dobre , taka moja koncepcja

fiu fiu Kasiulkowa, aleście się obłowiły z Olgierdą , no no , niezły gest meblowego

jaki uroczy pokoik ma moja synowa, tak misiowato-przytulnie się zrobiło, te beże i narzuta do dekoru na kanapie super
Aniu - no właśnie ja ciągle look a'la Japoneczka grzywę raczej muszę mieć bo mam zmarszczki na czole, te poprzeczne wiecznie miny robię...właśnie nie wiem co z dołem miałam pomysła mocno wycieniować żeby gorąco nie było i grzywka też krótsza. a drugi pomysł to grzywka na bok do zapuszczania i reszta a'la bob ale z tyłu krócej a boki dłuższe i wycieniowane z grubości.
ale jak tak mówisz, to jeszcze WZYWAM WERSTĘ
Stary 2010-06-24, 16:46   #4733
Kasiulka22
Zakorzenienie

Babeczki chciałam Wam jeszcze podziękować za komentarze odnośnie kiecek Spuchłam straszliwie, jak mówicie że schudłam i obym jeszcze schudła i nie nabierała masy (w temacie właśnie wprowadziłam 4 pierniki ).

Właśnie wróciłam z Olą z pola, jak zmarzłam ręce mam lody, kosmos jaki ziąb.

Roxi witaj co do mleczka to ten lekarz to chyba na głowę z wysokości upadł ja bym Pana Boga chwaliła jakby tylko moja Ola chciała pić mleko - od roku nie pije a ten Twój pediatra myśli wycofywać bo tak... no ręce opadają, koniecznie zmień lekarza

Idę sprzątać świnarnium

Aniu dziękuję ja jestem naprawdę ogromnie zadowolona z ciuszków, bardzo mi się podobają i mam zapas na całe lato (większa część to zapewne i na przyszły sezon będzie).

Stary 2010-06-24, 17:13   #4734
anka1900
Zakorzenienie

Maluśna bob też może być superaśny na takie gładkie, ciemne włoski
ukośne fikuśne grzyweczki uwieeeelbiam, dodają młodzieńczego wyglądu
szkoda że sie z nimi rozstałam parę lat temu jak poznałam mojego fisia małża
ale pamiętaj zachowaj odpowiednią długość, żeby można je było w razie mega upałów związać
chyba że mi tylko przeszkadzają rozpuszczone włosy podczas ukropu
Stary 2010-06-24, 18:06   #4735
Judi21_84
Zakorzenienie

Co do imprez integracyjnych
Jak wyglądałaby impreza integracyjna firmy gdyby przyjeżdżało się z partnerem... To ma być integracja hehe
Co innego Pikniki rodzinne, tam wiadomo przychodzi się z partnerem, dziećmi...
Ja byłam raz z tz na takiej imprezie i kicha... bo on nei zna ludzi z pracy, nei zna naszego klimatu, ludzi o których się mówi na takich imprezkach, po prostu mi przeszkadzał.

Na imprezach na których byłam zdrad nigdy nie było, jakiegoś miziania. czy cuś. Pozatym tak, jak któraś napisała nei trzeba imprezy integracyjnej by kogoś zdradzić
Pewnie by mnie zazdrość zżerała jakby mi tz wybył na cały weekend sie bawić ale cóż hehe

Co do Mleka ROXI, to lekarz jakiś walnięty i należy go zmienić
ja ani razu z małym nei byłam u alergologa a pepti nam pediatra wypisuje cały czas bez pytań od dwóch lat

Kasia ciuchy boskie jestem ciekawa jakie są ceny w stanach za ciuchy w stosunku do zarobków... ile na nasze u nich taki dresik nike kosztuje. wie ktoś?
zaciekawiło mnie to heh
Ale naprawdę Kasiunia ciuszki pierwsza klasa, zazdroszczę
Stary 2010-06-24, 18:18   #4736
Cestia
Zakorzenienie

Dzięki babeczki

Do pełni szczęścia (w kwestii pokoiku) brakuje mi jeszcze tego http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20124033 + jakaś prościutka firaneczka. No i marzy mi się jeszcze drewniana skrzynia na zabawki Ale tym może już zajmie się mój tato - jeśli znajdzie czas

Poza tym sprzedały mi się 4 aukcje W tym trzy wygrane przez jedną osobę Kolejną licytują, więc jestem happy. W sumie to grosze, ale ziarnko do ziarnka i uzbieram na te zasłonki
Stary 2010-06-24, 18:28   #4737
taka sobie
Zakorzenienie

ja pracowałam jakies 2 miesiące jak byłam na pierwszej takiej imprezie i powiem ze po niej mój światopogląd bardzo sie zmienił miałam 20 lat i byłam w szoku ze ludzie którzy są w stałych związkach robią to i owo i sie nawet nie czają a poza tym imprez było juz wiele i nie wszyscy tacy są. Jak ktos ma zdradzic to zdradzi nawet w 5 minut w samochodzie na parkingu po pracy. Ja tez uwazam ze zaufanie to podstawa

Kasiula ale sie obłowiłyście ciuszki super, fajne zestawy porobiłaś. Będzie Olcia sie stroić

Cestia śliczny pokoik!!!! uroczy, taki delikatniusi, podoba mi sie. Ta kanapa jest rozkładana? na niej mała śpi? bo cos mi moze umknęło

skakanka od 01.03....

Edytowane przez taka sobie
Czas edycji: 2010-06-24 o 18:43
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 18:43   #4738
Cestia
Zakorzenienie

Dzięki Takuśna

Tak ta kanapa jest rozkładana (cała rozkłada się na coś w stylu tapczanika) i to właśnie na niej śpi teraz Mati
Stary 2010-06-24, 19:00   #4739
Judi21_84
Zakorzenienie

No tak-wiedziałam że o czymś zapomniałam
Cestai pokój sliczny!!!!!! bARDZOOOO mi się podoba... misiowaty
Stary 2010-06-24, 19:19   #4740
wersta
Zakorzenienie

przecudne Olutkowe prezenty suknia w grochy

Matyldowy pokoik ciepły i dziewczęcy

Maluśna mi się widzi grzywka na bok (najkrótsze włosy z grzywki o dł. poniżej brwi http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura659620.htm). a strona to www.ikf.pl z długości chcesz ścinać?

ja nie mogłabym uczestniczyć w wyjeździe integracyjnym, bo wiem, że mogłabym się skusić
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości