|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Dzień dobry
![]() dziarska, Twoja teściowa jak zwykle, jedyna w swoim rodzaju wantxme, trzymajcie się ![]() vonka7, minęłyśmy się pewnie też byłam dziś na Rynku w Krakowie ![]() QueenBlair, super że zakup zrobiony! Co do zakupów, to nie mam wielkich planów na jesień. Ja też raczej z tych, które nie wywalają pieniędzy jeśli nie trzeba. Jeśli chodzi o ubrania, to kupuję głównie w czasie letnich i zimowych wyprzedaży. Bo tak sobie myślę, że skoro potrafią przecenić ciuch z (przykładowo) 100 zł na 30 zł, to znaczy że nie jest wart więcej niż te 30. Nie będę przepłacać za samą metkę. A swoją drogą, koło mnie funkcjonuje spora szwalnia, nie wiem jak teraz, ale do niedawna szyli dla jednej z sieciówek. Można było u nich kupić ubrania dosłownie za grosze. Tylko dlatego, że nie miało jeszcze wszytej metki firmowej, po tym zabiegu już cena znacznie rosła ![]() Przy zakupach spożywczych też patrzę na cenę, ale bardziej chyba nawet na skład (takie skrzywienie już mam ). Żeby było śmiesznie, często okazuje się że produkty tańsze, np. marki własne, mają lepszy skład niż te "markowe".
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2013-08-29 o 07:35 |
|
|
|
#4712 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Kochane trzymajcie dziś za mnie kciuki bo muszę "coś załatwić" i hmmm jest to trudna kwestia. Albo się uda w 100% albo nie.
Cytat:
Odnośnie pielęgnacji to gdy Tż jest daleko i mi się czasem "nie chce" to sobie mówię, że to dla mnie. Plus jak jestem "Zrobiona" to jakoś psychicznie lepiej się czuję. ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
Też się cieszę Aniu!Odnośnie zakupów to też nienawidzę przepłacać za szmatkę. Krawcową ostatnio genialną odkryłam (w miejscu mojego obecnego "przebywania). Kobieta potrafi cuda wykroić i wykonać. Za żakiet robiony od podstaw : zrobienie projektu, wykrojenie, uszycie itp zapłaciłam 170 zł + materiał. Wiem, że w sieciówce dostałabym jakiś i za 130 zł, ale ten leży idealnie i jest szyty na miarę. Szwalnia, którą znalazłaś to już w ogóle rewelacja!
|
|
|
#4713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
macie racje dziewuchy
ja zwracam wielka uwage na sklad i czesto te super znane firmy to dno skladowe.dobrze ze zafarbowalam. genialnie sie czuje i sie sobie o wiele bardziej podobac. innych chyba tez ![]() ja tez nie lubie pezeplacac..lubie wyprz i all ![]() uwielbiam babydream z rossa i synergen ta oliwke stosuje na wlosy
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja ochrzaniłam mocno Tż. Zasłużył w 100%.
Jeśli któraś będzie miała chęć mnie wesprzeć to chętnie bym się troszkę wygadała na priv.
|
|
#4716 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziarska - moja teściowa powiedziała mi po ciąży, jak urodziłam, że wyładniałam"
Co do Rossmana to moja Julka używa kremu do pupy i szamponu do włosów. Krem do ciała dla Julki mam z Nivea ale nie używam go codziennie do pielęgnacji bo też mam wrażenie, że nie ma co dziecka szpikować chemią ![]() Wantxme - ja nigdy nie widziałam, żeby mój tż choć łezkę uronił, ale cieszę się, bo tak to byśmy oboje pewnie płakali ![]() Cytat:
Ja też mam super krawcową, matko...ile ona mi w ostatnim czasie rzeczy poprzeszywała tzn. zwęziła spodnie bo miałam jeszcze starodawne typu rozszerzane, przeszyła mi cały płaszcz i mam super dopasowany, skracała, wydłużała rękawy... wydałam u niej z 300 zł na wszystkie przeróbki ale było warto bo nie lubię wyrzucać rzeczy. Nadalka - super postępy, podziwiam Cię i gratulacje ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Karola82 Czas edycji: 2013-08-29 o 10:39 |
||
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola i Ania
Zaraz Wam wyślę poemat ;-) Dzięki Kochane:-*
|
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
quenn pisz smialo jesli chcesz
![]() moj tz to wrazliwy romantyk widzialam 3 razy jak plakal. gdy mialam operacje a wczesniej stracilam przytomnosc przed wyjazdem pare dni i w dniu wyjazdu jak sie zegnalismy. plakalam razem z nim karola mam siostre julke ma 11 lat
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2013-08-29 o 11:04 |
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Queen pisz jak chcesz, lubie bawic sie w psychologa
Moj tz poplakal sie przy mnie raz, ale jakos wole nie wspominac tego bo bylo to przykre dla nas obojga. Co do produktow dla dzieci- sie nie znam- ale za to wole produkty typu rossman niz nivea, jestem na nia chyba nawet uczulona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez loveemptypeople Czas edycji: 2013-08-29 o 14:58 |
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie widziałam TŻ jak płacze. Kiedyś mi się zwierzył, że ostatni raz płakał jak miał 20 lat i jego Mama była chora.
W sumie to podczas porodu jak Marysia wyszła na świat widziałam że łza kręci mu się w oku, ale z tych wszystkich zdarzeń nie skupiłam się na tym czy mu poleciały łzy:P aaa potem szybciutko uciekł do kącika noworodka aby sobie ją oglądnąć. |
|
|
|
#4722 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hm, sama nie wiem. Buty i płaszcz mam (chociaż chyba będę musiała kupić taki cienki płaszczyk, bo trochę schudłam i z zeszłego roku jest za duży), sweterki i spodnie też. Na pewno czeka mnie zakup dużej torebki do noszenia gratów na uczelnię, bo poprzednia już mi się trochę poniszczyła (ale dzielnie służyła 3 lata w ekstremalnych warunkach
). A tak resztę to mam Chociaż prawdopodobnie gdybym miała sporo wolnej kasy to nie powiem, poszalałabym na zakupach, ale tak to trochę szkoda mi kasy ![]() Cytat:
Cytat:
Od razu przypomina mi się pewien odcinek "Jak poznałem waszą matkę" gdzie jeden z bohaterów napisał w intercyzie punkt: "Rodzice panny Garvey mogą nas odwiedzać kiedy tylko chcą. Pod warunkiem, że będą w urnie" ![]() Cytat:
On jest w Afganistanie i tak ciężko jest?Cytat:
![]() Cytat:
Szok jak pędzicie ![]() Wczoraj miałam naprawd dziwny dzień - spędziłam swoje urodziny na pogrzebie wujka pułkownika Ale powiem Wam, że strasznie przygnębiająca i wzruszająca uroczystość, było dużo wojska i przemów. Współczułam najbliższej rodzinie, bo i tak smutek z oczywistego powodu, a ta uroczystość to już w ogóle wyzwoliła falę łez.
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-08-29 o 16:55 |
|||||
|
|
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
mariamarysienka wszystkiego najlepszego i kondolencje z powodu wujka... współczuje zbiegu okoliczności...
|
|
|
|
#4724 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Co do imion Antosia jest fajne ale obawialabym sie 4 malych antoninek w klasie :P Podobalo mi sie Lena ale teraz co druga mala dziewczynka to albo Lena albo Oliwia.
Dla chlopcow zdecydowanie mniej ladnych imion ;/ mariamarysienka ode mnie tez sto lat dla Ciebie i najszczersze kondolencje. Edytowane przez Rumba88 Czas edycji: 2013-10-01 o 20:25 |
|
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
boze ...cos strasznego.....zginal facet mojej przujaciolki....masakra na motorze
fajny chlopak....cos strasznego caly czas placze boze tak mi jej szkoda a ja e pracy nie wiem jak wysiefze jesxcze 3 godz cala sie trzese i niedobrze mi na dodatek chyba widziala eypadek....
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
trzezwy...chyba za szybko..zginal na miejsvu
pod jej praca. on mial juz rok temu wypadek i to go nie oduczylo brawurowej jazdy...echhh
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
jezu straszne... słyszałyscie o ataku w Ghazni? podobno 10 naszych rannych... znów...
co do wypadku... tż chce kupić motor, i jak ja mam sie zgodzić żeby go kupił jak tutaj tak blisko nas takie śmiertelne wypadki.... współczuje wantxme.... nie wiem co jeszcze moge powiedzieć... Rumba88 ciesze sie z Twojego/Waszego szczescia
|
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz tz powiedzialam kiedys zadnych motorow!!! miesiac temu zginal jrgo kolega co chwile jakies wypadki masakra....
slyszalam o tych rannych... ale dali rade chlopaki.. jestem naprawde dumna..
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Wantxme straszne
|
|
|
|
#4731 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki kochane za oferty wsparcia.
Wygadałam się już rano Ani i Karoli i teraz czuje ulgę. Jestem zadowolona bo udało mi się to co chciałam aby się udało. Niedługo zawijam się w trasę powrotną i będę miała aż 2 dni wolnego ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Życzę ich Wam jak najwięcej! ![]() Odnośnie komunikacji to u nas nad tym trzeba popracować. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Współczuję straty ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
straszna wiadomość. Ogromnie współczuję Twojej przyjaciółce.---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Ogólnie to zawsze w takich momentach ciary mnie przechodzą po plecach ...
|
|
|
#4732 |
|
Raczkowanie
|
wantxme aż mnie ciarki przeszły... trzymaj się Ty i Twoja przyjaciółka
Mój przyjaciel jeździ na motorach, nasłuchałam się sporo od niego co się dzieje na trasach i powiem Wam, że to pasja która może skoczyć tragicznie dla niektórych...dlatego ja się zawsze martwię o niego jak gdzieś dalej jedzie. Na dodatek TŻ mi oznajmił, że może też kupiłby motor sobie -.- mariamarysienka ale przewrotnie to się ułożyło u Ciebie... jednak wszystkiego najlepszego i współczuję straty Queen fajnie, że udało Ci się w końcu wybrać samochód to teraz oby Ci jak najdłużej służył i szerokiej drogi Jakiekolwiek ataki na polskich żołnierzy wywołują u mnie czarne myśli. Od razu myślę o rodzinach tych żołnierzy itp. Nieciekawy dzisiaj dzień, jakoś mi smutno i tęsknie,ech.
|
|
#4733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój tż rok temu kupił sobie motor i czasem nim jeździmy choć ja mam lekkiego cykora więc zwykle jeździ nim sam. Na szczęście to chopper więc zawrotnych prędkości nim nie rozwija (choć moc ma, ale po co...) i jeździ nim rekreacyjnie. Mój mąż to w ogóle ma rewelacyjne pomysły, nie dość, że ma pracę dość niebezpieczną to jeszcze sobie wymyśla niebezpieczne sporty motor, loty szybowce, wspinaczka górska żyć nie umierać Nie może grać w tenisa stołowego? QueenBlair - gratulacje, cieszę się, że udało Ci się wszystko co miałaś w planach. Jeżeli chodzi o Ghazni to słyszałam o ataku, jeden żołnierz podobno bardzo ciężko ranny? Już z nim lepiej? Chłopaki trzymam kciuki!
|
|
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
no na jej ochach zginal.
z tym zolnierzem to chyba ciezki ale stabilny stqn.oby z tego wyszedl
|
#4735 |
|
Raczkowanie
|
A ja się właśnie dowiedziałam, że zdałam egzamin zawodowy, mogę legalnie masować
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
chociaż jedna pozytywna wiadomość.... gratuluje.
|
|
|
|
#4737 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Auto śmiga jak szalone ;-) Co do motoru to ja też mam taki zakup w planach ;-) Dlatego rozumiem Twojego Tż ![]() A co do ataków to ja bardzo osobiscie to odbieram. Straciłam bliską osobę kilka lat temu i jakoś ciężko mi słuchać gdy dzieją się takie sytuacje. Ból bliskich jest ogromny ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Karola... A może Twój mąż to jakiś mój zaginiony brat bliźniak, o którym nie wiem? Hehe loty,wspinaczka, skoki spadochronowe moje hobby ![]() A poważnie to powiem tyle, że na pewno super facet z niego! A że zamiłowanie do adrenaliny ma to tylko na plus. Chłopak jest ranny, ale na razie stabilny. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Upiję się dziś szampanem i wzniosę toast za Twój zdany egzamin!
|
|
|
#4738 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
Cytat:
chociaż bardzo lubię z nim jeździć, zawsze to dobrze na mnie działa Dzięki, tylko nie przesadź z tym szampanem
|
|
|
#4739 | |
|
Raczkowanie
|
Wiekie dzieki
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny pędzicie jak szalone, staram się czytać wszystkie posty na bieżąco ale nie zawsze mam czas odpisać.
Przepraszam Was ale nie dam rady każdemu odpisac z osobna, gratuluję zdanych egzaminów zakupionych aut, itp Nam został jeszcze tydzień do ślubu i pewnie też niewiele czasu będę miała aby Wam odpisać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

też byłam dziś na Rynku w Krakowie 

). Żeby było śmiesznie, często okazuje się że produkty tańsze, np. marki własne, mają lepszy skład niż te "markowe".

Też się cieszę Aniu!

On jest w Afganistanie i tak ciężko jest?

motor, loty szybowce, wspinaczka górska
klask i: