Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 14:12   #4711
Agniecha1978
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Witajcie dziewczyny . Po raz kolejny zawiodłam się na avonie . Po tym zamieszaniu z tymi zamowieniami .co dane mojej liderki wyskoczyly jako dane do wysylki paczki . ogólnie jako moje dane podane są dane tej mojej BYŁEJ liderki bo teraz jestem pod opieką OMS .Próbowalam kliknąc na jednorazowy adres dostawy ale wyskakiwał jakiś błąd na czerwono No to klikalam dalej no i stalo sie co mialo stac że wszystkie 3 paczki są zaadresowane na moje imie i nazwisko i dane w krakowie . tej liderki. Jedno jest już zafakturowane Niestety. Tak więc wyskrobalam 2 e-emaile. do avonu no i oczywiście dzwonilam ponad 3 godziny juz się wkurzyłam do konca naglę słysze glos Jakiegoś Krzysztofa nie uslyszalam nazwiska.No i wszystko ok ale do czasu wypowiedzenia do niego mojego problemu tak wygladała nasza rozmowa telefoniczna:
Ja: Dzień dobry
Kr: Witam serdecznie,krzysztof ... przy telefonie w czym mogę pomóc
Ja.Witam serdecznie ja dzwonie w sprawie zmiany adresu dostawy ostatnich 3 zamówien. nr ... .... ....
Kr: Czy któreś z nich jest już za fakturowane ??
Ja: Tak .... mój problem polega na tym że te zamówienia wyslane zostana na adres mojej liderki sprzedaży która podała swoje dane jako dane do kontaktu i dane do wysylania paczek. Próbowałam kliknąc na jednorazową zmianę adresu ale wyskakiwał jakiś błąd więc wysłałam zamówienie.czy istniała by możliwośc zmiany adresu tych paczek.
Kr: Przykro mi bardzo ale zamówienie które zostało zafakturowane nie może byc zmienione ani edytowane
Ja: Szkoda rozumiem .A co z robic z ty, fantem aby dane wysylania paczek i kontaktowe były podane właśnie moje .a co z pozostalymi zamówieniam
Kr: Każda konsultantka ma obowiązek podania jednorazowego adresu dostawy w pani przypadku.To nie jest w naszym obowiązku aby pilnowac pani aby w przyszłości ten problem się nie powtórzył .
Ja: Przepraszam ale to nie z mojej winy to wina byłej liderki sprzedaży.
Kr:To nie moja sprawa prosze skontaktowac się z działem zmieniania danych pozdrawiam
i nagle rzut słuchawką
Jak tu się nie zdenerwowac . bardzo miły ten pan nie ma co gdybym tylko usłyszała jego nazwiskoa co wy myslicie o tej infolini czy do was też tak się zwracają ??;/ . Czyli jak zrozumiałem to Mamy cie w d.. zamówien nie zmienimy :/
pozdrawiam
Agniecha1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:13   #4712
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
No wreszcie doczekałam się fakturki i mogę spokojnie szykować do weekendowego wyjazdu na zieloną trawkę.

Produkty z oferty 5 za 50,00 mam normalnie doliczone do fakturki, liczą się do bazy upustu i są.
to dlaczego ja nie mam tych produktów policzonych? W kulki sobie ze mną pograli czy co
Stary 2010-05-28, 14:18   #4713
kaha_akro
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Ok, nie wiedziałam tylko czy mam się cieszyć czy nie z tego zamówienia. Nie wiem jakie były Wasze początki. Nie ważne, głupie pytanie.

jak dla mnie to duże masz zamówienie jak na początkującą ja zaczynałam naprawdę słabo bo zamówienia miałam na wymagane minimum.. tylko, że to było 10 lat temu

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez daisy07 Pokaż wiadomość
No właśnie spełniłam, miałam 113 zł z kolorówki chyba. Muszę zadzwonić i dowiedzieć się o co chodzi...
a nie zrobiłaś żadnych zwrotów z kolorówki?? widziałam posty, ze dziewczynom się np lakier nie podobał i że zwrócą go.. a to wtedy przecież może spowodować, że zebra będzie już niedostępna za niespełnienie warunków po korekcie..
kaha_akro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:30   #4714
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
a gdzie wy widzicie ta oferte 5 za 50 ? czytałam, że żółta, ale w strefie lidera nic takiego nie widze
Kurde ja cos nie moge znalezc tej oferty 5 za 50 ehh, moze mi ktos pomoc?? i napisac jakie produkty sie do niej wliczaja??

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:34   #4715
Agniecha1978
Raczkowanie

Hej dziewczyny nie wiecie co oznacza satus wysłane do dostawcy??
Stary 2010-05-28, 14:54   #4716
kaha_akro
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Kurde ja cos nie moge znalezc tej oferty 5 za 50 ehh, moze mi ktos pomoc?? i napisac jakie produkty sie do niej wliczaja??

mam nadzieję że to pomoże

Edit. ale z tego co pisały dziewczyny wcześniej to chyba u liderów się to nie pojawia.. nie wiem na pewno bo ja jestem tylko zwykłą konsultantką..

Edytowane przez kaha_akro
Czas edycji: 2010-05-28 o 15:02
Stary 2010-05-28, 14:56   #4717
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaha_akro Pokaż wiadomość
Oj i to bardzo
Kochana jestes
Edit:
U mnie na stronie jeszcze tego nie ma, musiałam wejsc na jedna z moich Konsultantek

Początkująca scraperka
Zapraszam

Edytowane przez KarolaKG
Czas edycji: 2010-05-28 o 15:00

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 14:56   #4718
kaha_akro
Raczkowanie

Temat: Lista niedostępnych produktów- 28.05
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie
W związku z chwilowym brakiem kolorowych świateł w Internecie, informujących o dostępności lub braku produktów, poniżej przedstawiamy listę tych, które nie są już dostępne. Prosimy ich nie zamawiać. Przypominamy, że wartość tych produktów nie zwiększy bazy do naliczenia opustu.
03194 - TOREBKA YOKO
03913 - SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA S&S
04986 - KOMPLET BIZUTERII FRANCESCA
05504 - BLYSZCZ/POW.SILVER FOIL
05967 - BLYSZCZ/POW.GOLD FOIL
32268 - PUDER SYPKI LIGHT MEDIUM
32276 - PUDER SYPKI FAIR
35659 - SPA SRODZIEMN.PEELING/RAK
37093 - MODEL.-OPAL. KREM DO CIALA
37614 - TUSZ DO RZES BLACKEST BLACK
43091 - KOMP.BIZUTERII MARIKA SREBR
Serdecznie pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

to ze strefy.. z godz 14.10
Stary 2010-05-28, 15:01   #4719
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Chciałabym wiedzieć czy jako nowa konsultantka złożyłam małe czy duże zamówienie.
Moim zdaniem duże jak na początkującą konsultantkę
Życzę coraz większych w przyszłości.

Cytat:
Napisane przez Agniecha1978 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie wiecie co oznacza satus wysłane do dostawcy??
Tzn że karton wyjechał już z Garwolina i jedzie do Ciebie (przez paczkowych, albo firme kurierska)

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 15:01   #4720
agnescha89
Raczkowanie

dziewczyny czy jak zamówię te "5 za 50zł" jako domówienie to zapłacę za przesyłkę jako za małą, doliczą mi te 10 zł?
Zamawiałam już zK08 na kwotę powyżej 150 zł...

Edytowane przez agnescha89
Czas edycji: 2010-05-28 o 15:34
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 15:20   #4721
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaha_akro Pokaż wiadomość

Edit. ale z tego co pisały dziewczyny wcześniej to chyba u liderów się to nie pojawia.. nie wiem na pewno bo ja jestem tylko zwykłą konsultantką..
Zobacze moze uda mi sie to tez zamowic

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2010-05-28, 15:33   #4722
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ok, nie wiedziałam tylko czy mam się cieszyć czy nie z tego zamówienia. Nie wiem jakie były Wasze początki. Nie ważne, głupie pytanie.
cieszyć się
jak na pierwsze zamówienie - ładne.

Cytat:
Witajcie dziewczyny . Po raz kolejny zawiodłam się na avonie . Po tym zamieszaniu z tymi zamowieniami .co dane mojej liderki wyskoczyly jako dane do wysylki paczki . ogólnie jako moje dane podane są dane tej mojej BYŁEJ liderki bo teraz jestem pod opieką OMS .Próbowalam kliknąc na jednorazowy adres dostawy ale wyskakiwał jakiś błąd na czerwono No to klikalam dalej no i stalo sie co mialo stac że wszystkie 3 paczki są zaadresowane na moje imie i nazwisko i dane w krakowie . tej liderki. Jedno jest już zafakturowane Niestety. Tak więc wyskrobalam 2 e-emaile. do avonu no i oczywiście dzwonilam ponad 3 godziny juz się wkurzyłam do konca naglę słysze glos Jakiegoś Krzysztofa nie uslyszalam nazwiska.No i wszystko ok ale do czasu wypowiedzenia do niego mojego problemu tak wygladała nasza rozmowa telefoniczna:
Ja.Witam serdecznie ja dzwonie w sprawie zmiany adresu dostawy ostatnich 3 zamówien. nr ... .... ....
Ja: Tak .... mój problem polega na tym że te zamówienia wyslane zostana na adres mojej liderki sprzedaży która podała swoje dane jako dane do kontaktu i dane do wysylania paczek. Próbowałam kliknąc na jednorazową zmianę adresu ale wyskakiwał jakiś błąd więc wysłałam zamówienie.czy istniała by możliwośc zmiany adresu tych paczek.
Kr: Przykro mi bardzo ale zamówienie które zostało zafakturowane nie może byc zmienione ani edytowane
Ja: Szkoda rozumiem .A co z robic z ty, fantem aby dane wysylania paczek i kontaktowe były podane właśnie moje .a co z pozostalymi zamówieniam
Kr: Każda konsultantka ma obowiązek podania jednorazowego adresu dostawy w pani przypadku.To nie jest w naszym obowiązku aby pilnowac pani aby w przyszłości ten problem się nie powtórzył .
Kr:To nie moja sprawa prosze skontaktowac się z działem zmieniania danych pozdrawiam
i nagle rzut słuchawką
Jak tu się nie zdenerwowac . bardzo miły ten pan nie ma co gdybym tylko usłyszała jego nazwiskoa co wy myslicie o tej infolini czy do was też tak się zwracają ??;/ . Czyli jak zrozumiałem to Mamy cie w d.. zamówien nie zmienimy :/
pozdrawiam
Ale chamstwo No cóż, jak się trafi taki chamski rozmówca, to trzeba zadzwonić jeszcze raz aż sie trafi na kogoś normalnego i załatwi sprawę, bo jak widać konsultanci są różni, jedni pomocni i życzliwi, inni chamscy. ja bym pewnie dzwoniła jeszcze raz... Chociaż w twoim przypadku to faktycznie niewiele mozna zrobić, no ale żeby ktoś normalny się trafił i próbował cos pomóc.
I to kolejny dowód na to, że lepiej mieć własne dane w stałych danych adresowych, a nie liderki.
Agnieszka, apropos braku nazwiska, imię Krzysztof wcale nie jest takie popularne...
Stary 2010-05-28, 15:59   #4723
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jak zamówię te "5 za 50zł" jako domówienie to zapłacę za przesyłkę jako za małą, doliczą mi te 10 zł?
Zamawiałam już zK08 na kwotę powyżej 150 zł...
Jak mogą doliczyć 10zł KRMZ skoro zamówisz za 50zł? Przecież od tej kwoty nie płaci się tych 10zł.
Jeśli zamawiałaś już z K08 i masz paczkę zafakturowaną, to nie zamawiaj tej oferty 5za50 jako domówienie, bo Ci tego nie dołaczą - nie będą mieli do czego. Złóż to jako zamówienie.

Są problemy z płatnościami kartą Avon i z rozliczaniem zwrotów, ale pracują nad tym... Ciekawe jak długo
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 16:03   #4724
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
cieszyć się

Ale chamstwo No cóż, jak się trafi taki chamski rozmówca, to trzeba zadzwonić jeszcze raz aż sie trafi na kogoś normalnego i załatwi sprawę, bo jak widać konsultanci są różni, jedni pomocni i życzliwi, inni chamscy. ja bym pewnie dzwoniła jeszcze raz... Chociaż w twoim przypadku to faktycznie niewiele mozna zrobić, no ale żeby ktoś normalny się trafił i próbował cos pomóc.
I to kolejny dowód na to, że lepiej mieć własne dane w stałych danych adresowych, a nie liderki.
Agnieszka, apropos braku nazwiska, imię Krzysztof wcale nie jest takie popularne...
Zwłaszcza jak podasz datę i godzinę rozmowy dojdą do tego kto z Tobą rozmawiał.Ja być napisałam mail do ich szefa.
A nie możesz zmienić liderki na taką w swoim miejscu zamieszkania?
Stary 2010-05-28, 16:21   #4725
KarolQaa
Raczkowanie

A jeszcze odnośnie tego 5 za 50zł. . . Jeżeli będe miała normalne zamówienie za troche powyżej 100zł i zamówie sobie ten zestaw za 50 zł to będe miała liczony ten upust 25 % za zamówienie powyżej 150 zł?
KarolQaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 16:34   #4726
kingusiusia
Rozeznanie

Ma któraś kremowy peeling z białą herbatą ?
godny polecenia?
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 16:54   #4727
krystell
Raczkowanie

Cytat:
i nagle rzut słuchawką
pozdrawiam
Po pierwsze - stałej zmiany danych nikt nie dokonuje przez telefon. Tak jak napisałam w odpowiedzi na Twój wcześniejszy post - wystarczy napisać na specjalny adres e-mail do działu wprowadzania i zmiany danych, gdzie zaktualizują na stałe oba adresy - korespondencyjny i dostawy zamówień.

Po drugie - ten "miły" Pan ma rację, że nie do Avonu należy pamiętanie, by Pani X zawsze zmieniać adres dostawy - od tego jest specjalna zakładka w strefie w ostatnim kroku składania zamówień. Obowiązkiem Lidera jest poprawa jego błędów i pomoc KK, a jak widać Twój (były) Lider ma Ciebie w nosie, bo boi się, że jak zmienisz adres to straci zarobek z Ciebie.
Dlatego jeśli zależy Ci bardzo na uporządkowaniu kwestii adresu (a myślę, że tak czytając Twoje wypowiedzi), to wyślij mail na podany wcześniej przeze mnie adres, podaj prawidłowe dane adresowe i po kłopocie. Napisz, np.:
Proszę o zmianę na stałe mojego adresu dostawy paczek i adresu korespondencyjnego na adres:
(tutaj podaj nowy adres)
Proszę o powiadomienie mnie poprzez e-mail o wprowadzonych zmianach na moim koncie.

To Ty masz być zadowolona ze współpracy z Avon, a nie Lider, który Ciebie mianował.

Co do uprzejmości tego Pana z infolinii to bym osobiście wystosowała list do kierownika działu z opisem sytuacji, bo takie sytuacje są dla mnie przynajmniej niedopuszczalne. Dzięki właśnie KK/LS taki p.Krzysztof ma pracę.

Kiedyś na samym początku Avonu w Polsce działu obsługi telefonicznej to były osoby zaangażowane, że tak powiem emocjonalnie do swojej pracy. Dziewczyny potrafiły powiedzieć o nowościach, powiedzieć, co będzie w nowych katalogach, doradzić, itd. Teraz wielu wartościowych ludzi zrezygnowało, widząc, że traktowani są jak "maszyny" i w większości są to nowi ludzie, którzy pracę w Avonie traktują jako dobry przyczółek podczas np. studiów zaocznych. Kilka nazwisk takich osób sprawdziłam na portalach skupiających pracowników i widziałam, że podali, że pracują w Call Center Avon, ale ich marzeniem jest praca np. w bankowości. Widać, że nie wiążą swojej przyszłości z Avonem i dlatego jest takie podejście a nie inne, co nie znaczy, że mamy się na nie godzić.

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-05-28 o 16:59
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 16:55   #4728
Douce24
Zadomowienie

Jak się mozna zalogować na stronie UPS i skąd mam wziąć ten kod o który proszą ?

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 17:18   #4729
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość
godny polecenia?
Ja mam, jestem zadowolona, po zastosowaniu mam wrażenie jakbym zastosowała jakiś krem, nie podrażnia, nie wysusza - wręcz przeciwnie. Nie wiem jak sie spisuje jak ktos ma tlustą cere (myśle, że raczej odpada), ja mam mieszana i jest okej dla mnie. Trzeba go troszkę z wodą "rozrobić" to lepiej sie peelinguje wtedy

Na całym świecie co 6 sekund ginie w męczarniach jakiś zwierzak w laboratarium!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post17020318
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 17:37   #4730
Lady26
Raczkowanie

Mam do WAS pytanie moje drogie :P Czy któraś z Was kiedykolwiek organizowała spotkanie domowe w celu prezentacji kosmetyków avon ? Jeśli tak, to jak to wyglądało i ile wydałyście na produkty potrzebne do prezentacji? Kusi mnie organizowanie takich spotkań, ponieważ sądzę,że może to przynieść wiele korzyści

Żona kochającego męża, mama kochających córeczek !!!

Lady26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 17:48   #4731
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
Jeżeli w systemie są 2 identyczne zamówienia - wówczas system automatycznie jedno z nich kasuje. Nie ma obawy, że przyjdą 2 identyczne paczki.
Tylko że to nie były dwa zamówienia, tylko jedno podwojone...

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Jesli możliwość edycji nie jest potrzebna jednej konsultantce to nie znaczy że nie korzystała z niej inna- ja np. jestem dniem wysyłkowym A, dzis mam pierwszy termin składania zamówien i strona dalej nie działa- wiec zamawiam zgodnie z tą wiedzą, która mam na ta chwilę i załóżmy, że zamawiam cos, żeby dobic do progu upustowego- a o "nie-wiadomo-której" zostaje zmieniona strona, ukazuje sie nowa oferta internetowa, dodają nowy program motywacyjny ( a często sie tak zdarzało, ze mnie omijał bo wysłałam zamówienie rano a strona zmieniała się po południu) wiec mogłam edytować- usunąć coś, co zamawiałam "na siłę" lub "na zapas" a wziąć coś, co się bardziej opłacało.

Jeżeli zabierają dodatkowe opcje, to chociaż mogliby być w porządku jeśli chodzi o te, które są niby dostępne, a niestety dzien A może im mieć w tym temacie wiele do zarzucenia...
Zgadzam się Też jestem dniem A i nie raz mnie coś ominęło.

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
Jednak co do tego, że chcesz zmienić zamówienie, bo pojawi się oferta itd. to dalej podtrzymuję, że lepiej wstrzymać się do godz. 20 ze złożenie zamówienia i wtedy do 8 rano następnego dnia mamy czas, by coś dopisać do zamówienia.
Hm to teraz trochę zgłupiałam. To jeśli ja jestem dniem A, czyli składam zamówienie w czwartek, to zamówienie pobierają dopiero w piątek od 8? Czyli mogę do tej pory jeszcze coś zmieniać? Bo zawsze wydawało mi się, że muszę wysłąć zamówienie do północy w czwartek.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 17:53   #4732
Agniecha1978
Raczkowanie

Cytat:
cieszyć się

W sumie masz racje ale chyba już wszystko ok bo dzwonila do mnie prze mila pani za avon przeprosila za kolege . udalo się nawet zmienic zamowienie za fakturowane tzn adres .Nie możliwe stało się możliwe .

Cytat:
Napisane przez Agniecha1978
i nagle rzut słuchawką
pozdrawiam

Po pierwsze - stałej zmiany danych nikt nie dokonuje przez telefon. Tak jak napisałam w odpowiedzi na Twój wcześniejszy post - wystarczy napisać na specjalny adres e-mail do działu wprowadzania i zmiany danych, gdzie zaktualizują na stałe oba adresy - korespondencyjny i dostawy zamówień.

Po drugie - ten "miły" Pan ma rację, że nie do Avonu należy pamiętanie, by Pani X zawsze zmieniać adres dostawy - od tego jest specjalna zakładka w strefie w ostatnim kroku składania zamówień. Obowiązkiem Lidera jest poprawa jego błędów i pomoc KK, a jak widać Twój (były) Lider ma Ciebie w nosie, bo boi się, że jak zmienisz adres to straci zarobek z Ciebie.
Dlatego jeśli zależy Ci bardzo na uporządkowaniu kwestii adresu (a myślę, że tak czytając Twoje wypowiedzi), to wyślij mail na podany wcześniej przeze mnie adres, podaj prawidłowe dane adresowe i po kłopocie. Napisz, np.:
Proszę o zmianę na stałe mojego adresu dostawy paczek i adresu korespondencyjnego na adres:
(tutaj podaj nowy adres)
Proszę o powiadomienie mnie poprzez e-mail o wprowadzonych zmianach na moim koncie.

To Ty masz być zadowolona ze współpracy z Avon, a nie Lider, który Ciebie mianował.

Co do uprzejmości tego Pana z infolinii to bym osobiście wystosowała list do kierownika działu z opisem sytuacji, bo takie sytuacje są dla mnie przynajmniej niedopuszczalne. Dzięki właśnie KK/LS taki p.Krzysztof ma pracę.

Kiedyś na samym początku Avonu w Polsce działu obsługi telefonicznej to były osoby zaangażowane, że tak powiem emocjonalnie do swojej pracy. Dziewczyny potrafiły powiedzieć o nowościach, powiedzieć, co będzie w nowych katalogach, doradzić, itd. Teraz wielu wartościowych ludzi zrezygnowało, widząc, że traktowani są jak "maszyny" i w większości są to nowi ludzie, którzy pracę w Avonie traktują jako dobry przyczółek podczas np. studiów zaocznych. Kilka nazwisk takich osób sprawdziłam na portalach skupiających pracowników i widziałam, że podali, że pracują w Call Center Avon, ale ich marzeniem jest praca np. w bankowości. Widać, że nie wiążą swojej przyszłości z Avonem i dlatego jest takie podejście a nie inne, co nie znaczy, że mamy się na nie godzić.
------------------------------------------------------------------------
Dzięki dostosuje się Chciało ci się tyle pisac :P dzięki za pomoc zobacze jak tam moje statusy zamówien

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Status wysłane do dostawcy
Stary 2010-05-28, 17:58   #4733
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość
godny polecenia?
Ja mam i baaardzo go sobie chwalę. Drobinki ma drobne ( ale zabrzmiało), ale najfajniejszy jest krem w którym są te drobinki. Buźka po nim jest gładziutka.
Mam cerę mieszaną.
Stary 2010-05-28, 18:03   #4734
KarolaKG
Zakorzenienie

powiedzcie mi czy mnie tez bedzie dityczyła ta oferta 5 za 50, jak na razie jestem kandydatem na lidera ale przeciez tez konsultanka.
Ja juz zglupiałam normalnie Ehh

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2010-05-28, 18:31   #4735
paulinka009
Zadomowienie

dziewczyny a jak myślicie ta promocja 5 za 50 bedzie jeszcze aktualna do wtorku? bo niestety taki mam dzien składania zamówień ewentualnie może mogła bym dzisiaj wysłać zamówienie, zmieniło by to coś??

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2010-05-28 o 18:33
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 18:32   #4736
Myszka0706
Raczkowanie

Faktura wystawiona. Zebra doliczona, promocja 5 z 10 wliczona do bazy opustu. Woda za 1000zł z 07 doliczona. Kwota do opustu 502,50 i jest 30%... Braków brak! Wszystko książkowo... Jestem mega, super zadowolona!!!!
Myszka0706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 18:38   #4737
ololufe
Zakorzenienie

Dziewczyny, normalnie gotuje sie we mnie.... splelnilam w 7 warunki na zebra, ale nie mam jej na fakturze z 8. Dzwonie do avonu i po 20minutach czekania dowaiduje sie, ze warunki spelnilam, ale ze jako jeden produkt kotry zamawaialm przyslali mi jako alternatywny to mial inny numer i w zwiazku z tym ich system sie pomylil i nie z sumowal mi dobrze do tych 99zl. Wyjasnilam sprawe i zebre maja mi dolaczyc do kolejnego zamowienia. To rpzy okzaji zapytalam sie czy jest on dostepna... nie jest, bedzie dostepna dopiero w polowie albo pod koniec 8 kampanii....
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 18:46   #4738
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam i baaardzo go sobie chwalę. Drobinki ma drobne ( ale zabrzmiało), ale najfajniejszy jest krem w którym są te drobinki. Buźka po nim jest gładziutka.
Mam cerę mieszaną.
Również go miałam i tez byłam zadowolona mimo, iż wolę mocniejsze peelingi (np. z Clearskin - nei wiem czy ten nowy jest taki sam jak stary).

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 18:52   #4739
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Dziewczyny, normalnie gotuje sie we mnie.... splelnilam w 7 warunki na zebra, ale nie mam jej na fakturze z 8. Dzwonie do avonu i po 20minutach czekania dowaiduje sie, ze warunki spelnilam, ale ze jako jeden produkt kotry zamawaialm przyslali mi jako alternatywny to mial inny numer i w zwiazku z tym ich system sie pomylil i nie z sumowal mi dobrze do tych 99zl. Wyjasnilam sprawe i zebre maja mi dolaczyc do kolejnego zamowienia. To rpzy okzaji zapytalam sie czy jest on dostepna... nie jest, bedzie dostepna dopiero w polowie albo pod koniec 8 kampanii....
Nosz kurde mać

wcale Ci się nie dziwie, sama sie zagotowałam, bo jak widzę znowu trzeba będzie czekać kolejne kilka tygodni!
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 18:58   #4740
Hosenka*
Zakorzenienie

Przeglądnęłam tą ofertę 5 za 50 zł i w sumie nie wiem co myśleć. Niby fajnie, bo sprzedając produkty po cenie katalogowej mamy większy zarobek, ale za to mamy mniejszą wartośc zamówienia, np. zamawiając z katalogu 5 wód Bali Bliss wartość zamówienia rośnie nam o 100 zł, a w tej promocji o 50 zł, ale z koleji zarobek jest dwukrotnie wyzszy (przy 25%)
Mając duże zamówienie jak najbardziej się opłaca, ale mając małe (np. ja póki co mam na 60 zł ) to już nie jestem taka pewna...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości