|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
jesli chodzi o przelewy to jest tak: raz w miesiącu mozna bezpłatnie pobrac kasę z konta, jesli chce sie częsciej to mam w tym samym banku konto studenckie i pani w Banku kazała mi na nie robic przlew i wtedy sobie z niego wypłacac. Narazie robiłam kilka przelewów i wszytsko spoko. ale i tak to studenckie bedziemy za kilka dni zmieniac na normalne (bo ona sie konczy jak ja koncze 26 lat) i wtedy wezmiemy konto wspólne. |
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Madzia taki: LG GB220 Silver Taki prosty wlasnie chcialam
|
|
|
|
|
#4713 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nowa czy nie nowa, to jakieś chore. Kurier nie ma upoważnień, żeby przeglądać takie rzeczy.
|
#4714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia - pokażcie umowę o prace i tyle. Konta Tż mieć nie musi - nie ma takiego prawa, rachunków płacić nie musi - media są na rodziców. Koniec rozmowy z Panem kurierem
![]() Atomufka - fajnie wygląda ten telefon. Miłoszek po prostu śliczny ![]() Martucha - już niedługo!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-05-13 o 19:07 |
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co jak ktos nie ma swojego konta i nie płaci rachunków (bp np. mieszka z rodzicami) to nie moze miec juz tel na abonament?? chora jak nie wiem co. |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ***
|
|
|
|
|
#4718 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To wtedy pozostaje tylko umowa o pracę, fakt, ale to sprawa, która się powinno załatwić na miejscu w salonie, albo wyslać email/fax a nie, że osoba nieupoważniona będzie nam zaglądać w papiery.
|
#4719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje dzis jest tragicznie... ehsss.. nawet nie wiem czemu rycze i juz... Cytat:
) ale sa dziewczyny co pracuja z tymi dziecmy po 7 godizn... (ja tak mialam w zeslzym roku codziennie 31 dzieci w grupie a ja po 7.5 godziny z nimi w srode nie wiedzialam jak sie nazywam nie mowiac o piatku... to cud ze nic sie nie stalo...)dzekuje ![]() Cytat:
wiem... dokladnie tak.. co wtedy.. ma umowe o prace a nie ma konta kasa do reki. .a rachunkow nie palaci.. bezsens..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-05-13 o 19:21 |
|||
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
ale to bedzie osoba upowazniona, bo z umowami przyjezdzaja tylko pracownicy sieci. a nie kurier.
Do mnie dzownili ost z biura obslugi z oferta, i tez facet z sieci mial przyjechac zarownoz telefonem jak i z umowa |
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobiety
![]() Cytat:
gratulacje!!!!a ja dzisiaj cierpie bo jestem po usuwaniu zeba i skubany tak mocno sie trzymal ze musialam miec dłutowanie buuuuuuuuuuuu a jeszcze jedno mnie czeka 10 czerwca... a potem aparat...
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
neska oj Ty biedna
Oby szybko sie zagoilo i bezbolesnie
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
troche musi niestety pobolec bo jakby nie było to w kości mi grzebała
teraz jetsem na tabletkach przeciwbólowych i połowę twarzy mam spuchnięte Ech po co te głupie zęby się psują, są krzywe i bolą?> nie mogłhyby urosnąć raz na zawsze, nie być unerwione i nie bolec?
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak to jest jak się ma parcie na kasę...wszystko na już i za wszelką cenę, zero logicznego myślenia Cytat:
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi zebami to tak juz bywa...
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za wszystkie gratulacje i zachwyty nad naszym małym szczęściem
![]() Martuś, ja też teraz płaczę z byle powodu Jak mnie przyłapał na tym mój lekarz, to się śmiał i powiedział, żebym się nie martwiła, bo to efekt spadku progesteronu i zażartował, że do łez teraz może mi wystarczyć krzywy palec ![]() Wszystko mnie teraz wzrusza... Nawet jak słyszę, że w reklamie telewizyjnej dzieci się zwracają do swojej mamy ![]() Ale dziś mnie zdenerwowała pielęgniarka, która chodzi rano do dziadka- pokazaliśmy jej Miłoszka, a ona do mnie, macając mnie po brzuchu: "Nie ma tam drugiego?" ![]() Chryste, ja jestem kilka dni po porodzie i jeszcze troszkę mam brzuszek, no cudów nie ma... Oczywiście, ryczałam chyba z godzinę
|
|
|
|
#4727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja też jestem przerażona pogodą na niedzielę, bo mamy rocznicę ślubu i szykujemy się na taki mały jednodniowy wyjazd a tu lipa. Tak czy siak pojedziemy. Cytat:
Cytat:
![]() A głupią pielęgniarką sie nie przejmuj, niech lepiej patrzy na siebie i swój brzuch
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2010-05-13 o 21:53 |
|||
|
|
|
#4728 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak mnie w zeszły roku usuwała tylny ząb, to też siedział tak mocno, ze cąły czas mi dłutem grzebała, na dodatek pękł jej korzeń i nie była pewna, czy wszystko mi wyjęła i dłubała i dłubała - ja z pół godziny na fotelu siedziałam już calutka mokra... a potem to 3 dni leciałam na przeciwbólowych, tak rwało po tym dłutowanku
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny TZ dzwonił do biura obsługi klienta i.... bez rachunku z jego nazwiskiem lub wyciągu z banku z jego nazwiskiem nie moze wziąc telefonu. ale... moze go wziąć w salonie a tamci nich sie wypchają. chore to jest normalnie...Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-05-13 o 21:52 |
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Magda a w necie po ile mial byc?
|
|
|
|
#4731 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Najlepiej iść do salonu, ale fakt, w necie ceny tańsze. To nawet żaden bank nie ma chyba takich głupich ustaleń, jak orange na umowy i telefony kurierem.
|
|
#4732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dalej jestes sama... tylko w maluchach jest tak ze jest nauczyciel i w tym samym czaise pomoc.... obie sa po 8 godzin tzn nauczyciel 7.5.. a w reszcie grup nauczyciel sam.. (w starszakach czyli u mnie i w grupie obok jest 2 nauczyciel na zmiane i pracujemy po 5 godzin raz w tygodniu 10 bo mamy dyzur na szatni i kolejny dzien po 7 bo mamy basen wiec wychodzi mnie wiecej 5, 7, 10, 5 i 5 .. bosko.. nie wiem co lepsze.. bo w reszcie grup laski sa codziennie same po 7) jedna wielka tragedia.. Cytat:
a Wasz Milosz to cud! naprawde nie mozemy sie na niego napatrzec ![]() Cytat:
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
w necie za 70 zł. w salonie za 150 zł (dlatego przy 36 miesiącach bedzie miał za 1zł)
Cytat:
Cytat:
aaa i ja tez czekam na moja avilę aby mnie jakas niespodzianka jeszcze nie spotkała
|
||
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole telefon na karte zdecydowanie a jak wysoki abonament?
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
abonament to taki jak ja (ostatnio pisałam o tym Marcie) 59 zł miesięcznie ale w tym masz 150 min (wymiennych na 300 smsów) i 5 darmych numerów . (ja jeszcze przez 2 lata bede miałą co miesiąc 40 min darmowych do wszystkich sieci).
|
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Juz wiem co się działo na forum przez te parę dni
Miłoszek chyba wiedział, że siedzę na Wizażu, bo śpi jak aniołek ![]() Anula, piękna sypialnia! Martuś, serdecznie Ci dziękuję za przekazywanie wieści reszcie ciotkom ![]() Jak przeczytałam posta, w którym ogłosiłaś dziewczynom narodziny Miłoszka, popłakałam się strasznie Ach, to jeszcze wszystko takie świeże ![]() Parę dni temu siedziałam na tym samym miejscu z ogromnym brzuchem, a teraz Miłoszek śpi już w swoim łóżeczku Niesamowite ![]() W ogóle, to se chyba poród przyspieszyłam, bo w piątek po południu wzięłam się za sprzątanie. A bóle obudziły mnie o 4 w nocy ![]() A co do tej znajomej, która się tak samo jak ja nazywa, to nawet przez moment leżałyśmy razem na porodówce Ale potem się okazało, że ona była tylko na KTG ![]() Niemniej jednak urodziła dzień po mnie i potem przywieźli ją na moją salę Wszyscy lekarze i pielęgniarki mieli potem problem z naszymi kartami- imiona i naziwska takie same, rok urodzenia taki sam, obydwie rodziłyśmy pierwszy raz i nawet pesele mamy podobne ![]() Nie mogli się nadziwić, że taki zbieg okoliczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo nagle zrobił się taki mały ![]() Wiecie co? Dopiero potem przyszło mi do głowy co jej mogłam na to odpowiedzieć. W każdym razie prawie od razu uciekłam, a potem TŻ nie mógł mnie uspokoić. Żałowałam, że zeszłam na dół... |
||
|
|
|
#4737 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I od tamtego czasu tylko na kartę telefon mam, a drugi służbowy. A do karty kupuję fona na allegro, takiego, jak chcę i mi się podoba a nie jakiego mi jasnie-łaskawy-operek złaskuje.
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka ta polozna jakas za przeproszeniem głupia
to co ona nie wie, ze macica sie obkurcza???za pare tygodni nie bedzie sladu brzuszkaja tez sie nie moglam nadziwic, ze znow go nie mam ![]() Miloszek sliczny Neska wspolczuje wyrywania zeba
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok to pewnie zostanie ten sam tytul Cytat:
a Miloszek .. sama slodycz Cytat:
.. nie ma sie co przejmowac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Jak ja bym chciała Was nadrobić

buuuuuuuuuuuu a jeszcze jedno mnie czeka 10 czerwca... a potem aparat...

Ale potem się okazało, że ona była tylko na KTG 
to co ona nie wie, ze macica sie obkurcza???za pare tygodni nie bedzie sladu brzuszka