Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 09:47   #4711
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

ja dopiero teraz zajrzałam na pocztę - rzeczywiście super zdjęcia !

Strasznie zazdraszczam takich wojaży
Stary 2010-05-14, 09:51   #4712
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
podobno Olive Neutral jest bardzo podobny (niektórzy twierdzą po składzie, że taki sam )

Ewentualnie można próbować mieszać...
Olive Light powinien być o ton jaśniejszy od Sweet Almond.
Ciemniejszym z kolei - Light Maritian.
No, ale mieszanie to już dla cierpliwych.... długo się tak bawiłam, ale teraz jestem wierna Lucy Minerals

Myślę, że Pale Olive mogłoby Ci pasować... Podrzuć mi adres na PW, to Ci wyślę to próbowania
To niekoniecznie musi być EDM, a Lucy ma ciekawe kolorki ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:52   #4713
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Właśnie Motylku wczoraj oglądałam i zapomniałam napisać, super zdjęcia zazdroszczę strasznie eh.. ja to bym chciała chociaż na weekend gdzies pojechać, odpocząć
Stary 2010-05-14, 09:54   #4714
Biska
Zakorzenienie

Basiulek

Motyl, dopiero zdjęcia objerzałam Widać na nich chyba mimo wszystko trochę dystansu do Tż ale super, że udał Wam się wyjazd, no i te uszy myszki miki

Rain, no, to ładne kwiatki...

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:56   #4715
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
To niekoniecznie musi być EDM, a Lucy ma ciekawe kolorki ?
Lucy ma przede wszystkim kolory, które się wprost idealnie wtapiają w cerę
O dziwo nawet źle dobrany podkład wygląda dobrze po jakimś czasie
Ja sama używałam jakiś czas zbyt różowego dla mnie Fair - przez pierwszą godzinę miałam efekt "rumianej twarzy niemowlaka" ale potem podkład wtapiał się idealnie i aż do demakijażu taki pozostawał.
(to wtapianie to nie tylko moja obserwacja, chyba wszyscy o tym trąbią na wątku Lucy )

Moim ideałem jest właśnie Pale Olive, ale myślę, że i Tobie mógłby podpasować mam jego zapas, więc mogę sporo sypnąć, a przy okazji dorzucę Ci Light i Shell Beige
Stary 2010-05-14, 10:11   #4716
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no żeby welon chronił od złych spojrzeń chyba

zadzwoniłam jeszcze raz do TŻ bo mi w mojej drodze do domu wysłał sms-y 2 czy żyję i że pewnie zerwałam (on się tylko przejmuje zawsze czy zerwałam żeby nie było że chryja a moje uczucia to...) no to dzwonię i mu mówię że czuję się zawiedziona i że powinien wreszcie przestać pozwalać strachowi rządzić swoim życiem. On się zaczął pytać o spotkanie jutrzejsze a ja że można jak wymyśli gdzie iść i jak wymyśli to się odezwie. To później sms-y:
- Nie wiem gdzie iść
- Chyba miałeś się odezwać jak będziesz wiedział gdzie iść !
- To się nie odzywać ?
- Najwyraźniej
- Ok

i się nie odzywa...
przecież to dziecko jeszcze... będzie mi się teraz obrażać i ciche dni robić albo przyjdzie z jakimś marnym kwiatem. I jeszcze ten tekst 'teraz jak się zdrowo odżywiasz to nie wiem gdzie Cię zabrać bo kfc odpada' :sciana: naprawdę nie widzę w tym wszystkim sensu, cenię spotkania z przyjaciółmi i nie chcę być tam osamotniona, chcę żeby on czuł się z nimi dobrze a nie unikał i się bał po co mi facet, który nie umie się odnaleźć w mojej paczce a swojej nie ma ? Bo ma jednego kolegę, którego nawet nie znam wielokrotnie prosiłam żeby mni z nim poznał ale nic z tego nie wyszło. No i dobija mnie że trzeba być złą i olewać go żeby się starał. Cały ten miesiąc był idealny ale jak upiekłam ciasto to poczuł że jest już ok i że może być zwyczajny... nie chcę tak, nie widzę sensu w ciągłej huśtawce z nastrojami pana Mateusza. Gdyby nie ta głupia pizza w sobotę to chyba od razu bym to skończyła przez telefon ale by rodzice się głupio pytali (nie chodzi o to że jestem z nim ze względu na rodziców ale nie mam ochoty na ich komentarze, boli mnie całe serce)
sama sobie odpowiedziałaś na pytanie .
Ale powiem Ci jedno , właśnie on przyjdzie z tym głupim kwiatkiem , a ty dwa dni będziesz grać obrażoną , TŻ znów będzie dobry i znów napiszesz , że jest kochany .
Ciągle zataczasz błędne koło
ciągle mówisz , ze musisz to zmienić i co ?
i nic ....

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No tak, męskie tyłki zazwyczaj są cudne, tylko, że oni ich nie noszą na wierzchu tak jak my swoje piersi i to jest cały ból.... Jakby tak wszyscy chodzili w opietych bokserkach....
ehhh przypadkiem kupiłam TŻ dwie pary bokserek mniejszych ahhh ten tyłek noooo
mój tylko w bokserkach chodzi tych właśnie przylegających

A właśnie dostałam smsa w nocy , że w pracy u TŻ wiedzą , że jest zajęty czyli "pochwalił " się moją osobą

czas odchudzania zaczynam za rozpoczęty
zjadłam śniadanie i nie czuję się najedzona ani głodna .
i w ogóle jest świetnie
Stary 2010-05-14, 10:11   #4717
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Basiulek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 10:14   #4718
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
A właśnie dostałam smsa w nocy , że w pracy u TŻ wiedzą , że jest zajęty czyli "pochwalił " się moją osobą
nooo i prawidlowo
Stary 2010-05-14, 10:21   #4719
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Madziuś, jak już przyuważyłam, że oczy mu zaczynają lecieć, to wygoniłam do domu
hehe,a myślałam,że tym razem obyło sie bez wyrzucania

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość

Proszę o trzymanie kciuków od 10:30 do 13:00.
Znikam się myć.

Cytat:
Będę dzisiaj robić placki po zbójnicku i na deser http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/Cynamonki.html zapraszam

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A chcesz kopa? Jestem na diecie i słodyczy nie tykam ale za to schudłam już 1 kg
gratuluje

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Heloł

Wstałam dzisiaj specjalnie o 7.30 na zajęcia z psycho społecznej, przychodzę, a tam okazuje się, że zajęć nie ma z powodu chorobybabka dała info na maila o 7, ciekawe kto wtedy wchodzi na kompa i nic to, że wczoraj cały dzień zajęło mi pisanie eseju na zajęcia...nic tylko się pochlastać
ale chamsko zrobiła przecież mogła to wieczorem wysłać albo napisać do starosty

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Z Tż'em się nie będziemy widzieć w weekend bo musi ojcu pomóc.. kurde, wszystko rozumiem, ale który to już raz

Naj o Tobie też pamietam, dasz rade przy zeznawaniu

Dostałam nad ranem @ i umieram...dobrze,że dziś nie mam zajeć i niedługo Tż przyjedzie

Ide do Tża Paaa

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:27
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:48   #4720
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Lucy ma przede wszystkim kolory, które się wprost idealnie wtapiają w cerę
O dziwo nawet źle dobrany podkład wygląda dobrze po jakimś czasie
Ja sama używałam jakiś czas zbyt różowego dla mnie Fair - przez pierwszą godzinę miałam efekt "rumianej twarzy niemowlaka" ale potem podkład wtapiał się idealnie i aż do demakijażu taki pozostawał.
(to wtapianie to nie tylko moja obserwacja, chyba wszyscy o tym trąbią na wątku Lucy )

Moim ideałem jest właśnie Pale Olive, ale myślę, że i Tobie mógłby podpasować mam jego zapas, więc mogę sporo sypnąć, a przy okazji dorzucę Ci Light i Shell Beige
Ooo Ins to może popatrzę na na jakieś swatche, na lato mogłabym miec coś ciut ciemniejszego, ale na pewno nie różowego, raczej oliwkowego (jasnego).
Dziękuję
Stary 2010-05-14, 10:50   #4721
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Ooo Ins to może popatrzę na na jakieś swatche, na lato mogłabym miec coś ciut ciemniejszego, ale na pewno nie różowego, raczej oliwkowego (jasnego).
Dziękuję
noo jak Oliwka, to już Cię widzę w Pale Olive, serio serio

Ja jestem dość blada, ale u mnie się wtapia idealnie (mimo, że kolor w opakowaniu przeraża ) - więc u Ciebie tym bardziej powinien świetnie wyglądać
Dałabyś ten adres w końcu - to podeślę to i owo do testowania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 11:19   #4722
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aaa w koncu dokonczylam ogladac foitki motyla, bo wczoraj mi sie cos zawieszal komp przy fotkach...

iiiii super fotki - a to centrum handlowe.... boskie chyba bym, tam caly urlop spedzila

rain - fajne te kwiaty

Nooo wiesz jakie tam marki były?
Ale co z tego,skoro te Paryżanki w większości nie potrafią się ubrać w miarę gustownie?

Biska no pewnie,że dystans jest po czymś takim...

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Dziękuję wszystkim za miłe słowa
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:24   #4723
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
noo jak Oliwka, to już Cię widzę w Pale Olive, serio serio

Ja jestem dość blada, ale u mnie się wtapia idealnie (mimo, że kolor w opakowaniu przeraża ) - więc u Ciebie tym bardziej powinien świetnie wyglądać
Dałabyś ten adres w końcu - to podeślę to i owo do testowania
tzn jaki jest? Niebieski ? Ok, zaraz podam adresik na PW, a ja wyślę Ci na konto kasę Nie ma nic za darmo
Stary 2010-05-14, 11:31   #4724
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
tzn jaki jest? Niebieski ? Ok, zaraz podam adresik na PW, a ja wyślę Ci na konto kasę Nie ma nic za darmo
człowiek chce coś dobrego zrobić, a tutaj wyjeżdżają z kasą nie zgadzam się

nie niebieski, ale ciemny... moje poprzednie podkłady były o wiele jaśniejsze w pudełeczku
Stary 2010-05-14, 11:34   #4725
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nooo wiesz jakie tam marki były?
Ale co z tego,skoro te Paryżanki w większości nie potrafią się ubrać w miarę gustownie?
domyslam sie jakie wydalabym tam pewnie cala kase

a bo paryzanki gusty nie maja - my bysmy zrobily uzytek z tych sklepikow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 11:35   #4726
raingirl
Zakorzenienie

Bry
Wstałam specjalnie o godzinie 8.00, żeby się po ludzku umyć, bo wiedziałam, że od 9.00 zapowiadali brak prądu do południa (mam ogrzewanie gazowe z elektryczną zapalarką, więc brak prądu=brak ciepłej wody). Tylko kurna blaszka między 8.00 i 9.00 dla odmiany nie było wody Jak wyłączyli prąd to woda się włączyła a ja byłam zmuszona zmyć szampon z włosów lodowatą wodą i teraz mnie boli tył głowy tak jakby mnie przewiało
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:41   #4727
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
domyslam sie jakie wydalabym tam pewnie cala kase

a bo paryzanki gusty nie maja - my bysmy zrobily uzytek z tych sklepikow

To prawda- wróciłam do Pl i widzę,że tutaj naprawdę kobiety się starają.

Ale to tak samo jak opowiadała znajoma mojego Taty (zadbana kobitka).
Przez jakiś czas mieszkała w Londynie. I tam chodziła na zakupy zawsze do okolicznego marketu.
I kiedyś jakiś sprzedawca przy niej powiedział Angielkom (jej sąsiadkom,co to do sklepu chodzą w dresach i kapciach),że "mogłyby się starać tak jak ta Polka,bo ona jest zawsze taka zadbana a one wyglądają jakby wybiegły prosto z łóżka".Potem już jej te Angielki nie lubiły,bo im podniosła poprzeczkę

A ja własnie myślę nad zakupem tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...alny-SPF10.htm
Mam nadzieję,że naprawdę jest mineralny. Odkąd używam te minerały z JI to o wiele mniej świeci mi się buzia I mam mniej zaskórników.
Stary 2010-05-14, 11:48   #4728
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
To prawda- wróciłam do Pl i widzę,że tutaj naprawdę kobiety się starają.

Ale to tak samo jak opowiadała znajoma mojego Taty (zadbana kobitka).
Przez jakiś czas mieszkała w Londynie. I tam chodziła na zakupy zawsze do okolicznego marketu.
I kiedyś jakiś sprzedawca przy niej powiedział Angielkom (jej sąsiadkom,co to do sklepu chodzą w dresach i kapciach),że "mogłyby się starać tak jak ta Polka,bo ona jest zawsze taka zadbana a one wyglądają jakby wybiegły prosto z łóżka".Potem już jej te Angielki nie lubiły,bo im podniosła poprzeczkę

A ja własnie myślę nad zakupem tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...alny-SPF10.htm
Mam nadzieję,że naprawdę jest mineralny. Odkąd używam te minerały z JI to o wiele mniej świeci mi się buzia I mam mniej zaskórników.
Motylku, szczerze wątpię... Minerały nie występują w formie płynnej.. Więc żeby je upłynnić - musieli coś do nich dodać.
No i minerały nie mają terminu ważności, a nie wyobrażam sobie płynnego podkładu ważnego "dożywotnio"

Już prasowane minerały czasem zawierają "średnio-mineralne" dodatki, a co dopiero upłynnione....

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Tzn. nie mówię, że to musi być zły podkład
Pewnie jest z dodatkiem minerałów

Ach... no i ja też chodzę w dresach do sklepu po chleb
Ale tylko tam no i po domu.
Stary 2010-05-14, 11:52   #4729
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Bry
Wstałam specjalnie o godzinie 8.00, żeby się po ludzku umyć, bo wiedziałam, że od 9.00 zapowiadali brak prądu do południa (mam ogrzewanie gazowe z elektryczną zapalarką, więc brak prądu=brak ciepłej wody). Tylko kurna blaszka między 8.00 i 9.00 dla odmiany nie było wody Jak wyłączyli prąd to woda się włączyła a ja byłam zmuszona zmyć szampon z włosów lodowatą wodą i teraz mnie boli tył głowy tak jakby mnie przewiało
biedna....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 11:53   #4730
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Carmi, dzięki za adres
I wcale się nie boję

jutro paczucha poleci, bo i tak na pocztę muszę iść
Stary 2010-05-14, 12:00   #4731
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi, dzięki za adres
I wcale się nie boję

jutro paczucha poleci, bo i tak na pocztę muszę iść
Pewnie wręcz na to czekasz

Dziękuję
Stary 2010-05-14, 12:00   #4732
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku, szczerze wątpię... Minerały nie występują w formie płynnej.. Więc żeby je upłynnić - musieli coś do nich dodać.
No i minerały nie mają terminu ważności, a nie wyobrażam sobie płynnego podkładu ważnego "dożywotnio"

Już prasowane minerały czasem zawierają "średnio-mineralne" dodatki, a co dopiero upłynnione....

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Tzn. nie mówię, że to musi być zły podkład
Pewnie jest z dodatkiem minerałów

Ach... no i ja też chodzę w dresach do sklepu po chleb
Ale tylko tam no i po domu.

łeeeee Ale on ma podpobno antyoksydanty czy coś takiego.Może nie bedzie bardzo zapychał...
Stary 2010-05-14, 12:12   #4733
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
łeeeee Ale on ma podpobno antyoksydanty czy coś takiego.Może nie bedzie bardzo zapychał...
Antyoksydanty, czyli co ??
vit.C, A, E ??

Jeśli tak, to nie będzie go można łączyć ze wszystkimi kosmetykami i ostrożnie z wystawianiem buzi na słońce - dokładnie tak, jak w przypadku kwasów

Antyoksydanty nie są od braku podrażnień, tylko od ochrony przed wolnymi rodnikami (czyli fotostarzeniu się skóry)

P.S. - ale radzę sugerować się składem. Może się okazać, że antyoksydanty i rzekomy filrt (chemiczny, czy mineralny?!) - są na końcu listy składników, co oznacza, że ich wpływ będzie znikomy, za to świetnie robi za chwyt marketingowy

(teoretycznie jeśli posiada filtr, to nie trzeba by uważać na słońce pomimo antyoksydantu.... Zależy też, jaki to jest filtr... Pewnie mineralny, czyli bardzo słaby - musiałby być aplikowany co 2 godziny i to w sporej ilości, aby chronić, poza tym filtry mineralne najczęściej zapychają.... Inna sprawa - ile tego antyoksydantu (i jakiego?) tam jest... bo może się okazać, jak już mówiłam, że jest go tam śladowa ilość i wtedy raczej nie zaszkodzi [ale i nie pomoże] )

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2010-05-14 o 12:14
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 12:19   #4734
raingirl
Zakorzenienie

Arrakis IAMX w Łodzi 18.06
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:20   #4735
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Antyoksydanty, czyli co ??
vit.C, A, E ??

Jeśli tak, to nie będzie go można łączyć ze wszystkimi kosmetykami i ostrożnie z wystawianiem buzi na słońce - dokładnie tak, jak w przypadku kwasów

Antyoksydanty nie są od braku podrażnień, tylko od ochrony przed wolnymi rodnikami (czyli fotostarzeniu się skóry)

P.S. - ale radzę sugerować się składem. Może się okazać, że antyoksydanty i rzekomy filrt (chemiczny, czy mineralny?!) - są na końcu listy składników, co oznacza, że ich wpływ będzie znikomy, za to świetnie robi za chwyt marketingowy

(teoretycznie jeśli posiada filtr, to nie trzeba by uważać na słońce pomimo antyoksydantu.... Zależy też, jaki to jest filtr... Pewnie mineralny, czyli bardzo słaby - musiałby być aplikowany co 2 godziny i to w sporej ilości, aby chronić, poza tym filtry mineralne najczęściej zapychają.... Inna sprawa - ile tego antyoksydantu (i jakiego?) tam jest... bo może się okazać, jak już mówiłam, że jest go tam śladowa ilość i wtedy raczej nie zaszkodzi [ale i nie pomoże] )
Babo ale ty się na tym znasz.Ja wcale Idźże na jakąś kosmetologię!
Stary 2010-05-14, 12:34   #4736
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Babo ale ty się na tym znasz.Ja wcale Idźże na jakąś kosmetologię!
eee tam, nie ma kosmetologii mineralnej
Stary 2010-05-14, 12:43   #4737
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ins świetnie się na tym znasz w ogóle ślicznie się malujesz , ja się na tym nie znam i w ogóle nie używam kosmetyków , mam 20 lat i może dopiero teraz powoli zaczynam korzystać
ale to tak raz na tydzień może chciałabym ładnie pomalować oczka na zielony czy jakiś żywy kolor ale nie umiem
ojaaa załamałam się , nie umiem odróżnić diamentu od cyrkonii , nie znam się na kosmetykach to czym jestem ?
emowsiurskimprymitywem

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 12:47   #4738
magda2109
Zakorzenienie

Dziewczynki Kochane

Pewnie nikt mnie nie pamieta, bardzo dawno pisałam tutaj, i to chyba łącznie kilka postów tylko, ale były części, w których bardzo długo Was podczytywałam. Poźniej z racji tego, że nie potrafiłam się "wbić" i że widziałam jak jesteście zżyte, troszkę krępowałam się tak "wtargnąć"

Dziś coś mnie tknęło, żeby zobaczyć co u Was, i które z Dziewczyn są nadal oczekujące (w sumie tak ja ja ) i tak patrzę, że widnieję w pierwszym poście Aż się wzruszyłam Tak więc teraz tym bardziej postaram się być na bieżąco, i muszę nadrobić co tam u Was.

Mam nadzieję, że mnie ponownie przyjmiecie
Stary 2010-05-14, 12:49   #4739
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ok dziewczynki - ja sie zbieram do wrocka - nie piszcie za duzo - wroce na nowa czesc pewnie
Stary 2010-05-14, 12:51   #4740
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane

Pewnie nikt mnie nie pamieta, bardzo dawno pisałam tutaj, i to chyba łącznie kilka postów tylko, ale były części, w których bardzo długo Was podczytywałam. Poźniej z racji tego, że nie potrafiłam się "wbić" i że widziałam jak jesteście zżyte, troszkę krępowałam się tak "wtargnąć"

Dziś coś mnie tknęło, żeby zobaczyć co u Was, i które z Dziewczyn są nadal oczekujące (w sumie tak ja ja ) i tak patrzę, że widnieję w pierwszym poście Aż się wzruszyłam Tak więc teraz tym bardziej postaram się być na bieżąco, i muszę nadrobić co tam u Was.

Mam nadzieję, że mnie ponownie przyjmiecie
Wbijaj się. I nie zniechęcaj. Ja też dołączyłam jak dziewczyny były zżyte a teraz czuję się jak u siebie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości