|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
No jestem, ale żyję i jak widać mimo wydarzeń całego dnia mam sie całkiem nieźle.
![]() zazdroszcze u mnie 87/28, o innych klasach które wybrałam nie mówię... |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
Kara ale trzeba używać młodości tak?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- O ja nie wiem ile u mnie, też bym chciała tak mało jak u Ciebie Kara ;O
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
na odległość jest wspaniaaaale...
![]() wróciłam z kościoła -.-.. a te sobie piszą ciągle ![]() ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
Wob a ja zmądrzałam
![]() ![]() ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Ja umiałam dwie choreografie do dancehallu, w tym jedna do elephanta. ;D Ale chyba już za bardzo nie pamiętam. I nie mam czym szejków robić.
![]() a na medycznym u mnie jest 66/30 ,ale tam nie chcę iść. Pod uwagę biorę mat.fiz.inf. ; ) I tak z pewnością pójdę do szkoły w moim mieście, a tu sie na pewno dostane. lol2. no niby po co wiązać się w takim wieku, jednak ,że znam pary które poznały się w wieku 13 lat i są dziś małżeństwem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Rozeznanie
|
Hej Wob
![]() Kash, D. to mądra osoba, ja wyznaje taka zasade jak on: nic na cale życie, nie teraz. M. mnie za to non stop opieprza, no, ale ma chłopak problem xD nawet się raz o to pokłocilismy i powiedziałam kilka nie miłych słow do niego... i zobaczyłam łzy w jego oczach i tak mi się głupio zrobiło. masakra jakaś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
lecę ;/ pa
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
hej wobb.;*
zostanę z wami jeszcze 20minutek. ;d ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- papa Kashte.;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Rozeznanie
|
Kara, ja na szczęscie mam czym robić xD czasem narzekam na moj tyłek, bo kiedyś usłyszałam (na treningu własnie), że mam d.pę. jak murzynki, taką nieproporcjonalna do reszty ciała, bo ogolnie to jestem malutka. o.O
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- pa Kash ![]() ja zaraz zmykam, bo M. przyjdzie do mnie na półgodzinki świętować tydzień. <lol2> |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Morf słooodko
![]() ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Morf, oddaj mi trochę. ;D
jakie fajne, zobaczcie. Elephant Man - Pon De River (Who.Am.I (eirikrt) Remix) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
oddaję Kara
![]() lecę, nie wiem czy potem bd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
nierealna ja też mogę oddać !
![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
To oddajcie! ;****
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Spadam dziewczynki. ;* Postaram się w tygodniu wpaść, jednak nie wiem jak to będzie z moim netem w kempingu... ^^ Trzymajcie się, i tęsknijcie.! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Och, Ach <3
byłam na dworze z pawełkiem, F, K( ![]() żonglowali piłką od nogi i kto nie odbił to pompki i K robił ![]() wgl byłam od nich o 15m oddalona, ale jak zrobił ktoś coś śmiesznego to K lukał na mnie ![]() i wgl zawołali mnie, bo chcieli grać w karty i K tak spojrzał na mnie i mówił do nich, czy mają ochotę pograć w karty, bo on ma ![]() ![]() i mówił do mnie, uśmiechał się ![]() teraz grają moimi kartami, ale ja jestem w domu i powiedziałam, że jak coś to ma mi ktoś odnieść no i sobie tak myślę, czy K odniesie ![]() iii... tutaj włącza się moja wyobraźnia.. ![]() nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Morf ja do takiego klubu poszłabym z Wami ![]() kocham (wiesz jak ![]() ![]() Kashte dokładnie, dumę odstaw na bok.. lepiej żałować to, co się zrobiło niż, tego czego nie.. uwierz. reszta ![]() ![]() ![]()
#4726 |
Wtajemniczenie
|
och Bound i co Ci ta wyobraźnia podpowiada?
wgl, widziałam dzisiaj po raz pierwszy A i jego yyy chyba dziewczynę i matko , z ciotkąsamozło prawie padłyśmy ze śmiechu ahahahaha, Boże mój, przecież to jest jakaś masakra ![]() no i ogółem to wszytskie hej hej ***;, był dzisiaj K i były dni Bieżanowa ( moja tzw wieś, dzielnica Krk ![]() ![]() ale za to był dzis światowy dzień pocałunku ihaha ![]() Pati kochanie, co za cham! Wypłacz się kochana, bo to tak jak dziewczyny mówiły, pomaga, jestem kochanie z Tobą, wiedz o tym <3!
Po prostu szczęście. ![]() Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2010-06-06 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
dlaczego ze śmiechu?
![]() to miało być tak, że, albo przyjdzie pod drzwi(mieszkam w bloku) da mi je, podziękuje dając buziaka w policzek lub zadzwoni na domofon, zejdę na dół, odda je i wyzna mi miłość ![]() ale pupa z tego, bo siedzi na gg i nie wiem czy pytać się o te karty
#4728 |
Raczkowanie
|
hejj dziewczynyy
![]() Właśnie niedawno wróciłam od P. Fajnie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paaaaaaaaaaaaaa< 3 ! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
nie pytaj!
nie pytaj, niech sam przyjdzie, np jutro albo coś ![]() ![]() a bo, szli 'za ręce', trzymając się za paluszki przyjaźni( wiesz, tak za te małe ihaha ![]() i miałyśmy polew, bo ona jest ogólnie yyy no jak to mój Brat mmówi, pasztet itp... no i ona czekała na niego tyle co i ja na niego czekałam, on jest z nią nie wiem.. chyba dla łaski i wgl.. kij z tym. ale to jest takie absurdalne, że no matko święta! ![]() i jak ich dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam to zgon, to jest takie niewyobrażalne i smieszne.. ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ide spac, dobranoc Dziubki :3
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
Jestem wkońcu
![]() Teraz już obiecuję bywać częściej. A to zdjęcia z wesela. Bo miałam pokazać sukienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
noo taka , nawet fajna
![]() ty w niej pięknie wyglądasz ;* Edytowane przez Izeeczka Czas edycji: 2010-06-06 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Iza łaaaa, fajno
![]() Kejt on nie ma tych kart! :placze-smarkam: za miśki ![]() ![]() branoc <33 Cali ![]() ![]() ![]()
#4733 |
Raczkowanie
|
bound - też się cieszę ;*
ja już spac idę , bo mi sie oczy same zamykają ![]() DObRaNoCz , MuuuUuuUaaaAaaCcccHhh;* o boże co ja robie ;d ; ![]() ok dobranoc ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zadomowienie
|
Morf- Jeny jak mnie do tanca teraz ciągnie.
Jeszcze Ty mówisz o tym klubie to wgl ![]() Kashte - No tak, ale on Ciebie zranił pierwszy wiec jakby masz prawo na rewanż. A o co chodzi z tym dancehallem? Tańczysz czy jak bo się gubię ![]() Kara- Nieźle ![]() Też chce na plaże *_* Bound - Ej no nigdy nie wiadomo, czemu by nie miało być tak jak sobie wyobraziłaś ? ![]() Cali - Ja pierniczę, jak modelka ![]() Jest ktoś jeszcze?
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Fioluss..w takim razie bierz sie za niego ;D
a ci di bylego to nie pisz do niego..niech pomarudzi..co nie zmienia faktu ze jest chamski... Sysunia..no tak..ja tez nie jestem za wysoka..i nie chodzi tu o obcas a o liczbe paskow ;p Bound..dziewczyno za 10zl ?! ja tez chce za tyle xD ja Ci to czopku juz mowiec x razy..ze K, cos chce ! ![]() Just...trzymam kciuki za diete ![]() ambitny plan co do wygrania biletow xD Miss...mi sie wlasnie podobaja takie zwykle, klasyczne, czarne szpilki xD Inf..b.ladna ta Twoja sukienka.. i tak samo jak Miss dorzucilabym pasek ;p Kasthe..siostra to juz stara krowa 27 lat xD Gavasha...witam! ;D Caludia..zdecydowanie musisz czesciej pisac ! xD Iza..dziewczyny Ci juz wszystko napisaly..sokro chcesz cos wiecej to dajesz ;p Pati..przykro mi. nie wiem za bardzo co Ci powiedziec.;* Cali...slicznie wygladalas ! ;* sukienka nie w moim guscie ale uroczo Ci w niej ![]() reszta <333
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Mari coś za dużo osób mi tak mówi
![]() <33 jak tam po weekendzie, opowiadajaj! ![]() ![]() Just bo to by było za piękne ![]() <33333333 co za pustki ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Kashte;* morze pomogło... Morf...ta notka na fbl. <3 i Twój M. zazdroszczę. szczęścia Wam;* u mnie też tak dużo chętnych na moje profile.. Nierealnaa, na kemping? łoo. ;D ;* Bound;* K nie ma kart, tak? łoo... Kasia, dziękuję<3 i jak czytałam tą Twoją reakcję na A. i jego piękną to aż samej mi się śmiać chciało. Sandrra;* księżniczka! ;* Marii;* nic nie musisz mówić, dam sobie radę, naprawdę;* Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2010-06-08 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Pati noo, niestety.. znając życie i tak po mnie zadzwonią,
bo za mało osób do grania będą mieli ![]() co mu odp? ![]()
#4739 |
Zadomowienie
|
Morf ja bym chciała taką du.pę
![]() ![]() M. sam pamiętał, że tydzień czy Ty mu to powiedziałaś? ![]() Wob <333 Kara elephant jest mega ![]() Bound czemu wróciłaś, trzeba było z nimi grać ![]() ![]() Kocham sobie tak marzyć. ![]() ![]() ![]() Właśnie to zrozumiałam :sciana: Pozbyłam się dumny ![]() Kasia znasz się z reala z ciotką? ![]() ![]() Iza fajnie, że fajnie ![]() Cali jaka Ty piękna jesteś *.* Sukienka boska ![]() ![]() Just ale ja chcę być od Niego lepsza ![]() Taak, tańczę ![]() ![]() Mari to duża różnica wieku jest między wami. Dogadujecie się? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Pati cieszę się, że pomogło ![]() Że tak do Ciebie wypalił? O.o Weź mu powiedz, że nie chcesz utrzymywać kontaktu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Bound, o widzisz
![]() Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2010-06-08 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.