Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 11:31   #4711
czijo
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Zaprosisz nas na tenisa wtedy ?
Proste nauczycie mnie grać

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Cześć Żbiki , melduję, że nie miałam internetu, o czym pisała już Justyna.
Jaka masakra. 13 stron, a ja przy niedzieli dopiero.

To uderzaj tam, ja cię tam najbardziej widzę. I ten angielski masz na świetnym poziomie.
Też mnie to niedługo czeka. Będę u babci ponad miesiąc i ZERO wizażu tylko mobilne gg i mobilny facebook.

Dziękuję wymęczę "Physics Essentials for Dummies" i wtedy podejmę ostateczną decyzję

W ogóle jestem chwilowo religijna, bo moja przyjaciółka właśnie dyskutuje z rodzicami o możliwości studiowania w Krakowie. Oby się udało

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Jak znalazłam mój obecny avatar, przypomniałam sobie o serialu "10 things I hate about you". Jest strasznie durny, ale przyjemnie się ogląda. Choć oczywiście nie dorasta do pięt oryginalnemu filmowi z Julią Stiles i Heathem Ledgerem. Ale ich odpowiednicy z serialu nie są akurat tacy fatalni. Polecam zarówno film, jak i serial, jakby ktoś chciał się trochę poodmóżdżać
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:35   #4712
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Proste nauczycie mnie grać

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Też mnie to niedługo czeka. Będę u babci ponad miesiąc i ZERO wizażu tylko mobilne gg i mobilny facebook.

Dziękuję wymęczę "Physics Essentials for Dummies" i wtedy podejmę ostateczną decyzję

W ogóle jestem chwilowo religijna, bo moja przyjaciółka właśnie dyskutuje z rodzicami o możliwości studiowania w Krakowie. Oby się udało

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Jak znalazłam mój obecny avatar, przypomniałam sobie o serialu "10 things I hate about you". Jest strasznie durny, ale przyjemnie się ogląda. Choć oczywiście nie dorasta do pięt oryginalnemu filmowi z Julią Stiles i Heathem Ledgerem. Ale ich odpowiednicy z serialu nie są akurat tacy fatalni. Polecam zarówno film, jak i serial, jakby ktoś chciał się trochę poodmóżdżać
Musiałabym najpierw umieć

Lizie śpi
A ja posprzątałam kuchnię, chciałam nastawić zmywarkę, ale nie wiem jaki program dać. Bo tam są i normalne rzeczy i butelki malej..

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:43   #4713
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
A Weronika pewnie tam baluje
Oj tam zaraz baluje, na jednej domówce byłam.
No ale czułam się jak na boisku.
W związku z tym, że było więcej chłopaków, to mecz Hiszpania-Paragwaj oglądaliśmy. No ale mi to akurat nie przeszkadzało, bo też lubię Mundial, a z ich komentarzami szczególnie.

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość

O jeżu, ja bym nie dała rady! Ponad miesiąc...
Od razu mów co postanowiłaś.

O którą przyjaciółkę chodzi, o tę ze stolicy ?

____

Nadrobiłam !
Marta, popieram dziewczyny, że powinnaś zmienić pracę. Po co się męczyć, może są lepsze oferty ?

Aaaa, no i Martyna, poproszę link do tego artykułu. Już ja ci wydam sprawiedliwą ocenę.

Wczoraj zaczęłam wielkie porządki. Nazbierały mi się 3 wielkie wory - gazet, ciuchów i papierów. Dzisiaj muszę trochę poprasować, bo jak zajrzałam do szafy, to wszystko takie wygniecione... A to moja wina, bo mama prasuje, układa, a ja i tak wszystko wrzucam na odwal się do komody.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:54   #4714
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość

Super, że jesteś taka zadowolona!
Czekamy na resztę
To tak, może o koncertach.
Pierwszy dzień. (muszę spojrzeć na lajnap, bo nie pamiętam już ) Na koncerty dotarliśmy koło 20, na głównej grał akurat Ben Harper. Część została. Ja, Piotrek i dwie Ole poszliśmy do tenta na Yeasayera, z którego musieliśmy wyjść po pół godziny żeby zdążyć na cały Pearl Jam. Wepchaliśmy się pod scenę do tych, którzy zostali na Benie. Ale i tak wszyscy pogubiliśmy się w pogo. Koncert był świetny, Eddie dawał radę, po polsku mówił nawet trochę (czytał z kartki ) W końcu w połowie znalazłam pogującego Damiana a później Piotrka. Po koncercie D. pobiegł na resztki Trickiego a ja i P. poszliśmy po coś do picia. No i tak do końca już razem łaziliśmy.
Na 2manydjs była niezła wiksa, ale nie miałam siły się już ruszać.

cdn.
Cytat:
Karolina - super, że wyjazd się udał ! A ty sama w końcu w tym pociągu byłaś ? Widziałam zdjęcia na fejsie i ten chłopak z wodą w czarnych włosach to fajne ciacho, bierz się za niego !
Za Dzbana ? nigdy. On chyba ma dziewczynę nawet, ale nic nie mówił o niej to nie wiem.

A w pociągu byłam z tym chłopakiem co na zdjęciach jest w jasnej koszuli i ma jasne włosy i z takimi dwoma ode mnie jeszcze, ale później już ich nie widziałam.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

W ogóle to Bronek miał 85% poparcia w okręgu najbliżej pola Openera.
Stary 2010-07-07, 12:04   #4715
czijo
Zadomowienie

Cytat:
O jeżu, ja bym nie dała rady! Ponad miesiąc...
Od razu mów co postanowiłaś.

O którą przyjaciółkę chodzi, o tę ze stolicy ?
No właśnie, przegapię chyba cały następny wątek.
Wy dowiecie się jako pierwsze

Tak. Znaczy nie mieszka w Warszawie, miała tam studiować. A teraz... zobaczymy.
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 13:31   #4716
Karmenka
Zakorzenienie

i do Weroniki (w sumie to do wszystkich).
Nie słuchałam wcześniej Skunk Anansie za bardzo, ale dali jeden z najlepszych koncertów na Openerze. Nie żebym chciała Cię dołować czy coś. Deborah jest super babką, zwariowaną, umie rozkręcić imprezę.
A na tym płakałam. Jak większość. A ona śpiewając to potrafiła się jeszcze śmiać. http://www.youtube.com/watch?v=e1tkRzscZMw. W ogóle ma fantastyczny uśmiech. Chcę mieć z nią dzieci
Tutaj lepsza jakość http://www.youtube.com/watch?v=KZDWZ...eature=related
A na innych piosenkach skakała jak poje.bana po scenie, rzucała się w ludzi, nosili ją na rękach, trochę za daleko stałam, nie udało mi się jej dotknąć. Nie spodziewałam się, że da taki cudowny koncert.
Tu np > http://www.youtube.com/watch?v=wrWsQpEUOAw. A ochrona latała za nią

Edytowane przez Karmenka
Czas edycji: 2010-07-07 o 13:41
Karmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 13:33   #4717
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
I zdecydowałam się co do kierunku - medycyna.
i mądrze

Cytat:
Napisane przez przereklamowana Pokaż wiadomość
mieszkam ok. 100 km od stolicy. matura poszła mi raczej dobrze,choć zawsze mogłoby być lepiej bardzo chciałabym dostać się na reso. jednak znając moje szczęście pewnie tak nie będzie
aktualnie wakacjuje już od kilku miesięcy. chciałabym znaleźć pracę na wakacje,jednak nie jest to takie proste w moim krótkim aczkolwiek barwnym życiu dorobiłam się tż-ta i czarnego diabła(czyt. psa)
100km w którym kierunku? bo ja też mieszkam 100 km od Wwy ;]

pobiłam chyba swój niechlubny rekord. wstałam o 12.35, właściwie, to gdyby koleżanka nie zadzwoniła, to bym dalej spała a zasnęłam po 1. czyli wcześniej niż zawsze ;] od jutra nastawiam sobie budzik ;] na 8.30, najpóźniej na 9, bo marnuję tyle życia
dzisiaj wybiorę się chyba po jakieś japonki.. o ile rok temu nic mi się nie podobało, o tyle w tym w deichmannie i ccc spokojnie bym po 1 parze kupiła

wkurza mnie czekanie na wyniki rekrutacji.. chociaż wiem, że na 90% się dostanę na to AGH, to z dnia na dzień jestem coraz mniej pewna tego to czekanie działa na mnie destrukcyjnie.. ale moi rodzice też zaczęli we mnie wierzyć, bo ojciec każe mi szukać pokoju/mieszkania w Krk ;] no chyba, że chce się mnie pozbyć i to taka delikatna aluzja

aaaa, Sinksów oglądam I sezon skończyłam teraz czas na II :P ściągam właśnie

no nic, idę się ogarnąć :P
Stary 2010-07-07, 13:40   #4718
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
wkurza mnie czekanie na wyniki rekrutacji.. chociaż wiem, że na 90% się dostanę na to AGH, to z dnia na dzień jestem coraz mniej pewna tego to czekanie działa na mnie destrukcyjnie.. ale moi rodzice też zaczęli we mnie wierzyć, bo ojciec każe mi szukać pokoju/mieszkania w Krk ;] no chyba, że chce się mnie pozbyć i to taka delikatna aluzja
na technologie chem. idziesz? może się spotkamy jeśli tak
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 13:48   #4719
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
na technologie chem. idziesz? może się spotkamy jeśli tak
taaak, a Ty też?
Stary 2010-07-07, 13:49   #4720
nonsensical
Raczkowanie

GG do nonsensical Send a message via Skype™ to nonsensical

Cytat:

mam tak samo.. te czekanie jest dobijające

nonsensical jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 14:10   #4721
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
taaak, a Ty też?
pewnie tak, bo na UJ sie nie dostanę
a na którym wydziale? ja na oba składałam, ale wolałabym na inżynierii materiałowej..
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 14:22   #4722
oluśkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
pobiłam chyba swój niechlubny rekord. wstałam o 12.35, właściwie, to gdyby koleżanka nie zadzwoniła, to bym dalej spała a zasnęłam po 1. czyli wcześniej niż zawsze ;] od jutra nastawiam sobie budzik ;] na 8.30, najpóźniej na 9, bo marnuję tyle życia
Aa ja też wstałam dzisiaj po 12, nie jesteś sama Budzik mam nastawiony na 10, ale nic a nic nie pomaga, zupełnie go olewam I też mam wrażenie że marnuje tyle czasu.. tyle ciekawych rzeczy mogłabym zrobic no ale jak wstaje rano to znowu jestem niewyspana i nic mi się nie chce. Bierzemy się za siebie

Karolina, Skunk Anansie, świetny koncert, ech że mnie tam nie było..
oluśkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 14:57   #4723
star15
Zakorzenienie

Dzień dobry ;*

Ja tak na szybko. Zaniosłam artykuł, podobało się, choć na początku odniosłam wrażenie, że jest inaczej, gdy redaktor wziął do ręki kartkę i po chwili czytania powiedział: 'o, nie wiedziałem, że nawet do fontanny można się przypiep.rzyć' Młody facet, przed 30tką. Zrobiłam niewyraźną minę, Tż już chciał wyciągać z kieszeni Rutinoscorbin, ale okazalo się, że nie ma takiej potrzeby ;-)
Komentarz wyglądał w przybliżeniu tak: bardzo dobra, poprawna polszczyzna, wszystko pod kątem stylistycznym dopracowane, temat super, skoro przewyższasz moje pole wyobraźni, tym bardziej, bo nie wiedziałem, że do fontanny można się tak przyczepić
Chcą nawiązać ze mną współpracę, ba! powiedzieli, że jak tylko wyślę im zdjęcie do artykułu, to zamieszczą go już teraz na str.internetowej ;-) Czyli.. sukces?
Prawie. Bo muszą załatwić sprawę z PUPem, Monika dzwoniła tam i podobno nie ma miejsc dla stażystów już. Ale powiedzieli, że na sto pro to jakoś załatwią. Pozostaje mi więc czekać na telefon

Edit: tylko oni jacyś wolni są, Tżtowi jeszcze tych wizytówek nie wydrukowali. Mam nadzieję, że szybko uda się to wszystko zorganizować, bo nie ukrywam, że na czasie mi zależy. Mogliby mi taki prezent na urodziny zrobić, ale nierealne
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-07-07 o 15:05
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 15:33   #4724
effciaa16
Zakorzenienie

Karolina super, że aż tak dobrze się bawiłaś, to najważniejsze!
Ola pokaż potem co tam kupiłaś
Weronika czekam nadal na adres
Martyna teraz to pozostało trzymać mi/nam kciuki Fajnie, że Cię docenili!

byłam w mieście i oczywiście nie obyło się bez nerwów

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 15:47   #4725
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry ;*

Ja tak na szybko. Zaniosłam artykuł, podobało się, choć na początku odniosłam wrażenie, że jest inaczej, gdy redaktor wziął do ręki kartkę i po chwili czytania powiedział: 'o, nie wiedziałem, że nawet do fontanny można się przypiep.rzyć' Młody facet, przed 30tką. Zrobiłam niewyraźną minę, Tż już chciał wyciągać z kieszeni Rutinoscorbin, ale okazalo się, że nie ma takiej potrzeby ;-)
Komentarz wyglądał w przybliżeniu tak: bardzo dobra, poprawna polszczyzna, wszystko pod kątem stylistycznym dopracowane, temat super, skoro przewyższasz moje pole wyobraźni, tym bardziej, bo nie wiedziałem, że do fontanny można się tak przyczepić
Chcą nawiązać ze mną współpracę, ba! powiedzieli, że jak tylko wyślę im zdjęcie do artykułu, to zamieszczą go już teraz na str.internetowej ;-) Czyli.. sukces?
Prawie. Bo muszą załatwić sprawę z PUPem, Monika dzwoniła tam i podobno nie ma miejsc dla stażystów już. Ale powiedzieli, że na sto pro to jakoś załatwią. Pozostaje mi więc czekać na telefon
no to sukces
a przypiep.rzyć można się do wszystkiego

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
na co/na kogo się tak zdenerwowałaś?
ps. a mój adres masz?

tż mnie rozpieszcza , wczoraj po egzaminie zawitaliśmy do Portu i kupił mi wyje.bany kostium dwuczęściowy na plażę (a teraz chce mi go zabrać bo niby się meniory za bardzo oglądać będą, haha tiaaa ) a dzisiaj kupił mi szpile na weselicho, ale taaaaaaaaaaaaaaakie wysokie, że omg jego mama wpadnie w szał jak mnie zobaczy

Edytowane przez chiddy
Czas edycji: 2010-07-07 o 15:48
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 15:48   #4726
star15
Zakorzenienie

Ewa -
A co się stało? Zakupy przed wyjazdem = stres?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-07-07, 16:08   #4727
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Nie słuchałam wcześniej Skunk Anansie za bardzo, ale dali jeden z najlepszych koncertów na Openerze. Nie żebym chciała Cię dołować czy coś. Deborah jest super babką, zwariowaną, umie rozkręcić imprezę.
A na tym płakałam. Jak większość. A ona śpiewając to potrafiła się jeszcze śmiać. http://www.youtube.com/watch?v=e1tkRzscZMw. W ogóle ma fantastyczny uśmiech. Chcę mieć z nią dzieci
A na innych piosenkach skakała jak poje.bana po scenie, rzucała się w ludzi, nosili ją na rękach, trochę za daleko stałam, nie udało mi się jej dotknąć. Nie spodziewałam się, że da taki cudowny koncert.
Ojezu, Squander to jedna z moich ulubionych. Wyobrażam sobie jak to musiało brzmieć na żywo...
Skin ma to coś, jest cudowna, oryginalna, zwariowana.

A jak wrażenia po Kings of Convenience ?

Cytat:
A ja mam to samo, staram się cały czas coś robić, byle nie myśleć o studiach.

Swoją drogą jak to fajnie brzmi - Żbiki studentkami.

Cytat:
Napisane przez nonsensical Pokaż wiadomość
mam tak samo.. te czekanie jest dobijające
Cytat:
Napisane przez oluśkaaaaa Pokaż wiadomość
Aa ja też wstałam dzisiaj po 12, nie jesteś sama Budzik mam nastawiony na 10, ale nic a nic nie pomaga, zupełnie go olewam I też mam wrażenie że marnuje tyle czasu.. tyle ciekawych rzeczy mogłabym zrobic no ale jak wstaje rano to znowu jestem niewyspana i nic mi się nie chce. Bierzemy się za siebie
A ja mam wręcz odwrotnie ostatnio. Dzisiaj np wstałam o 6 rano i nie wiedziałam co robić, więc wyciągnęłam podręcznik od francuskiego i jakieś rozmówki czytałam.

Cytat:

Edit: tylko oni jacyś wolni są, Tżtowi jeszcze tych wizytówek nie wydrukowali. Mam nadzieję, że szybko uda się to wszystko zorganizować, bo nie ukrywam, że na czasie mi zależy. Mogliby mi taki prezent na urodziny zrobić, ale nierealne

To pięknie Żbiku ! I nawet będziesz na zdjęciu, wow, sweet, lovely !
Koniecznie musisz nam podać linka do tej strony. A można tam komentować ? Jak tak, to twój artykuł będzie miał najlepszą komentowalność () .

Cytat:
Co się działo ?

-----------------

Posprzątałam . To nie dla mnie, ino klnę i krzyczę na wszystkich. Muszę sobie znaleźć "robotnego" chłopa, bo inaczej zamienię się w okropnego babsztyla. Albo w brudzie będę sobie żyła może lepiej. Bo jak facet lubi sprzątać to też niedobrze chyba.

ej, orientujecie się w datach ? Ja myślałam, że dzisiaj 15 lipiec.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-07-07 o 16:10
Stary 2010-07-07, 16:14   #4728
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
na co/na kogo się tak zdenerwowałaś?
ps. a mój adres masz?

tż mnie rozpieszcza , wczoraj po egzaminie zawitaliśmy do Portu i kupił mi wyje.bany kostium dwuczęściowy na plażę (a teraz chce mi go zabrać bo niby się meniory za bardzo oglądać będą, haha tiaaa ) a dzisiaj kupił mi szpile na weselicho, ale taaaaaaaaaaaaaaakie wysokie, że omg jego mama wpadnie w szał jak mnie zobaczy
zaraz napiszę

oo to fajnie masz z tym tż'tem może pokażesz nowe zdobycze?
Cytat:
Ewa -
A co się stało? Zakupy przed wyjazdem = stres?
No to tak. Jesteśmy już blisko domu, nagle mama 'A gdzie buty ?'. Oczywiście zostawiłyśmy reklamówkę z butami, kremem, maseczkami, ptasim mleczkiem i czymś tak jeszcze tj. mama zostawiła w sklepie. Nie powiem przestraszyłam się bo szkoda by było stracić to. Na szczęście wsiadłyśmy z powrotem do busa i pojechałyśmy po to, bo wcześniej zadzwoniłam do tego sklepu.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
ej, orientujecie się w datach ? Ja myślałam, że dzisiaj 15 lipiec.
ja to w ogóle zatraciłam rachubę czasu, ostatnio myślałam, że czwartek to piątek, sobota to niedziela. Potem było mi przykro bo siostra mnie uświadomiła, że tak nie jest

Stary 2010-07-07, 16:30   #4729
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluśkaaaaa Pokaż wiadomość

Karolina, Skunk Anansie, świetny koncert, ech że mnie tam nie było..
Cześć
Cytat:
Ojezu, Squander to jedna z moich ulubionych. Wyobrażam sobie jak to musiało brzmieć na żywo...
Skin ma to coś, jest cudowna, oryginalna, zwariowana.

A jak wrażenia po Kings of Convenience ?
Ja chcę jeszcze raz.

A to inna historia
Jej efektem jest to, że nie byłam na KoC i w ogóle na połowę The Hives dotarłam. Ale na żywo daję dupska, bo to za spokojna muzyka na koncerty, nie ma zabawy. Więc nie żałuję.
Stary 2010-07-07, 17:07   #4730
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
No to tak. Jesteśmy już blisko domu, nagle mama 'A gdzie buty ?'. Oczywiście zostawiłyśmy reklamówkę z butami, kremem, maseczkami, ptasim mleczkiem i czymś tak jeszcze tj. mama zostawiła w sklepie. Nie powiem przestraszyłam się bo szkoda by było stracić to. Na szczęście wsiadłyśmy z powrotem do busa i pojechałyśmy po to, bo wcześniej zadzwoniłam do tego sklepu.
Jakie buty kupiłaś ?

Cytat:
Ja chcę jeszcze raz.

A to inna historia
Jej efektem jest to, że nie byłam na KoC i w ogóle na połowę The Hives dotarłam. Ale na żywo daję dupska, bo to za spokojna muzyka na koncerty, nie ma zabawy. Więc nie żałuję.
Oglądam teraz ciągle na YouTube nagrania z Openera, najlepiej bawili się ci z przodu, no ale zawsze tak jest. Już sobie wyobrażam pogującą Karolinę.

A to jakaś wstydliwa historia, że taka zawstydzona mina ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-07-07, 17:25   #4731
star15
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam wręcz odwrotnie ostatnio. Dzisiaj np wstałam o 6 rano i nie wiedziałam co robić, więc wyciągnęłam podręcznik od francuskiego i jakieś rozmówki czytałam.

To pięknie Żbiku ! I nawet będziesz na zdjęciu, wow, sweet, lovely !
Koniecznie musisz nam podać linka do tej strony. A można tam komentować ? Jak tak, to twój artykuł będzie miał najlepszą komentowalność () .

A ja oglądałam sobie ulice Warszawy live z nudów.

Nie, ja nie będę na zdjęciu (no i co, i żadnego słit i lowli, żbiki nie będą ze mnie dumne )
Mam im dać zdjęcie fontanny, jak dzieciaki się pluskają, mnie tam nie ma [co za przykład bym dawała, przecież tam jest TYLE bakterii! ]

Cytat:
Uuła.
To dobrze, że wszystko pozytywnie się skończyło ja też zawsze czuję żal, jak coś stracę- kiedyś, dobre parę lat temu, zgubiłam 50zł, za które miałam sobi kupić golf,pamiętam jak dziś. ;-)

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Cześć

Ja chcę jeszcze raz.

A to inna historia
A, no i zazdraszczam!
Ta piosenka Skunk Anansie, ktorej link zamieściłaś - genialna taka melancholijna, ale podoba mi się.
W ogóle co Ty tutaj tak wyrywkami, napisz porządnego posta, co się działo!

Studentka
Stary 2010-07-07, 17:58   #4732
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam teraz ciągle na YouTube nagrania z Openera, najlepiej bawili się ci z przodu, no ale zawsze tak jest. Już sobie wyobrażam pogującą Karolinę.

A to jakaś wstydliwa historia, że taka zawstydzona mina ?
Nieźle roz.pier.dalałam pod sceną, jeżuuu, chcę tam wrócić. <3

no bo zgona zaliczyłam. nie powiem po czym. obudziłam się po 19.
Cytat:

A, no i zazdraszczam!
Ta piosenka Skunk Anansie, ktorej link zamieściłaś - genialna taka melancholijna, ale podoba mi się.
W ogóle co Ty tutaj tak wyrywkami, napisz porządnego posta, co się działo!
W jednym poście sie nie da, ciągle mi się coś przypomina.
Ogólnie poznałam świetnych ludzi (do wglądu na FB) i bawiłam się przy świetnej muzyce.
Stary 2010-07-07, 18:02   #4733
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
oo to fajnie masz z tym tż'tem może pokażesz nowe zdobycze?
nom, fajnie

oto moje zdobycze

nudowe szpileczki :

Załącznik 3239763

Załącznik 3239764

i kostiumik Calzedonia :

Załącznik 3239800

Załącznik 3239801
Stary 2010-07-07, 18:03   #4734
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

Mam nowego członka rodziny Dzisiaj jak byliśmy na budowie przyjechał gośc który robi łazienkę i z samochodu wyskoczyła mu mala kicia Nie ma pojęcia skąd ona się tam wzięła
Ale chyba ktoś ją z domu wyrzucił albo uciekła bo była strasznie głodna widac było że je na zapas No i boi się byc sama, caly czas na kolanach mi siedzi Zdjęcie Wam pokażę bo śliczniutka/i () jest
JAKA KICIA BOSKAA
Pragnę kota.

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Marta, nie dzwoniłam, nie mam nawet jeszcze irlandzkiego numeru.

Dobra to teraz wrażenia.

Czasem jej nie rozumiem, a dzisiaj jak byli jej rodzice i ktoś tam jeszcze to już w ogóle nie rozumiałam jak wszyscy mówili.

Dom jest wielki, wrzucę Wam do klubu linki do zdjęć
Rodzinka miła. Krany są normalne, co jest rzadkością w Irl.
Ten tydzień mam taki na zapoznanie się z nimi, od przyszłego zaczynam pracę. Byłam dzisiaj z nimi w takim jakby parku, ale zamkniętym, gdzie żeby wejść trzeba mieć kartę dostępu
Oczywiście Louise ma
Mają kort tenisowy w ogrodzie, trampolinę, pokój ze stołem bilardowym, stól do pingponga
Okolicy jeszcze nie zwiedzałam. Dzisiaj jest kiepska pogoda.
Ło, ale generalnie chyba jesteś zadowolona? Poradzisz sobie Jestem pewna.
A Louise to na imię miał mój kolega z pewnej gry mmorpg z UK

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Dzień.

tak na szybkiego przeleciałam pół strony i widzę, że trochę mi się zejdzie z odpisywaniem, więc zrobię to później, jak wrócę do domu. Wracam dzisiaj, pożegnałam się z pracą ze względu na gardło, nie dociągnę, szkoda zdrowia. Przekalkulowałam, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Nowej nie znalazłam i nawet nikt nie chce rozmawiać o pracy na wakacje, więc wracam do domu.

I zdecydowałam się co do kierunku - medycyna.

Miłego dnia. Pojawię się wieczorem.
I dobrze, jeżeli masz pracę przypłacić zdrowiem, to pewnie, że wracaj.
Dobra decyzja obie byłyby dobre

Cytat:
No to tak było zaj.ebi.śc.ie, najlepiej, najcudowniej. Mogę powiedzieć, że zaliczam te 5 dni do najpiękniejszych w życiu i nie przesadzam. Pomijam zmęczenie i całą resztę bo koszty też trzeba ponieść.

No to tak. Wsiadłam do pociągu o 00:30. Nie wiem jakim cudem, bo był tak zapakowany, że myslałam, że się nie zmieszczę. Siedziałam na ziemi koło kibla, przez 9 h. Co chwilę ktoś chciał przejść więc spać też nie mogłam. Ale przyjechałam za darmo, bo bilet miałam kupić w pociągu a konduktor nie przyszedł Picie zaczęło się w pociągu, jakiś gościu dawał nam piwo, to się brało.

Na dworcu byłam koło 9:30 i przemieszczałam się w stronę openerowych autobusów. Dotarłam, wymieniłam bilet na opaski (lans, lans, lans) Przebrałam się lżej i mieliśmy iść na plażę. Tam poznałam Damiana, Marka, Kasię, Olę, Krystiana, Pawła i nie wiem jeszcze kogo + na plaży Olę, Piotrka i Martynę.
Łaziliśmy z kartką 'chodź się całować ;**"
I dalej nie mam siły opowiadać...
cdn...
Wróciła !
Uwielbiam czytać o festiwalach, wrażeniach, wspomnieniach. Kurde, aż się to czuje.
Do mojego ORFu 36 długich dni

Cytat:
Cześć Żbiki , melduję, że nie miałam internetu, o czym pisała już Justyna.
Jaka masakra. 13 stron, a ja przy niedzieli dopiero.
Dobrze, że jesteś

Cytat:
Wszystko muszę koniecznie przesłuchać. Zazdrocham nadal

Cytat:
Dzień dobry ;*

! Sukces! Gratulacje!

OLGA COŚ TY ZROBIŁA Z MOIM HUBERTEM ZNÓW?!
:<!

Co za beznadziejny dzień.
Widziałam J.
Aż mnei brzuch boli jak o tym myślę.
Panna, która ma mi robić włosy coś tam do niego też.
Mam ochotę się teleportować na inną planetę.
A jeszcze wczoraj tak fajnie gadało mi się z kolegą... już rok z nim piszę i to jest taka prawdziwa "bratnia dusza" i dopuściłam myśl, że coś może kiedyś... ale nie. Widać nie.

Studia też mam gdzieś.
Stary 2010-07-07, 18:07   #4735
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
JAKA KICIA BOSKAA
Pragnę kota.
To samo powiedziałam ostatnio na widok maleńkiego dziecka w wózku..
tyle, że zamiast 'kicia' i 'kota' był rzeczownik 'bobo'

Studentka
Stary 2010-07-07, 18:09   #4736
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
To samo powiedziałam ostatnio na widok maleńkiego dziecka w wózku..
tyle, że zamiast 'kicia' i 'kota' był rzeczownik 'bobo'
że pragniesz też powiedziałaś?
Stary 2010-07-07, 18:13   #4737
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie buty kupiłaś ?
a sandały sobie kupiłam
Cytat:
Uuła.
To dobrze, że wszystko pozytywnie się skończyło ja też zawsze czuję żal, jak coś stracę- kiedyś, dobre parę lat temu, zgubiłam 50zł, za które miałam sobi kupić golf,pamiętam jak dziś. ;-)[COLOR="Silver"]
na szczęście były w tym sklepie co myślałyśmy... ja jakiś czas temu zgubiłam 20 zł i siostra była na mnie zła, bo mi je na chwilę powierzyła to nie ja tylko ta głupia kieszeń je zgubiła

Cytat:
oto moje zdobycze

nudowe szpileczki :

Załącznik 3239763

Załącznik 3239764

i kostiumik Calzedonia :

Załącznik 3239800

Załącznik 3239801
baardzo ładne szpilki tylko ja generalnie wolałabym inny kolor i kostium boski, taki słodki

chyba czas się pakować

Stary 2010-07-07, 18:20   #4738
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
baardzo ładne szpilki tylko ja generalnie wolałabym inny kolor i kostium boski, taki słodki

chyba czas się pakować
szpilki pasują mi do sukienki akurat
luziowy jest słit

uwielbiam się pakować i like it
pomóc?
Stary 2010-07-07, 18:22   #4739
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
nom, fajnie

oto moje zdobycze

Jestem jutro w Łodzi jak coś
Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

Wróciła !
Uwielbiam czytać o festiwalach, wrażeniach, wspomnieniach. Kurde, aż się to czuje.
Do mojego ORFu 36 długich dni

Wszystko muszę koniecznie przesłuchać. Zazdrocham nadal

Co za beznadziejny dzień.
Widziałam J.
Aż mnei brzuch boli jak o tym myślę.
Panna, która ma mi robić włosy coś tam do niego też.
Mam ochotę się teleportować na inną planetę.
A jeszcze wczoraj tak fajnie gadało mi się z kolegą... już rok z nim piszę i to jest taka prawdziwa "bratnia dusza" i dopuściłam myśl, że coś może kiedyś... ale nie. Widać nie.

Studia też mam gdzieś.
Zleci, ja jadę na OFFa (właśnie Olga, jedziesz ?) i może na Łudstok.

Opowiedzieć o jakimś koncercie jeszcze ? O ile byłam, bo nie wiem o czy gadać

Nie mów tak, przez jakiegoś palanta nie będziesz przekreślać planów, życia.
Stary 2010-07-07, 18:29   #4740
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Jestem jutro w Łodzi jak coś
o!

gdzie i o której?
widzimy się?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości