|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Proste
nauczycie mnie grać ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() wymęczę "Physics Essentials for Dummies" i wtedy podejmę ostateczną decyzję ![]() W ogóle jestem chwilowo religijna, bo moja przyjaciółka właśnie dyskutuje z rodzicami o możliwości studiowania w Krakowie. Oby się udało ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Jak znalazłam mój obecny avatar, przypomniałam sobie o serialu "10 things I hate about you". Jest strasznie durny, ale przyjemnie się ogląda. Choć oczywiście nie dorasta do pięt oryginalnemu filmowi z Julią Stiles i Heathem Ledgerem. Ale ich odpowiednicy z serialu nie są akurat tacy fatalni. Polecam zarówno film, jak i serial, jakby ktoś chciał się trochę poodmóżdżać
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lizie śpi ![]() A ja posprzątałam kuchnię, chciałam nastawić zmywarkę, ale nie wiem jaki program dać. Bo tam są i normalne rzeczy i butelki malej..
|
|
#4713 | |
|
Zadomowienie
|
Oj tam zaraz baluje, na jednej domówce byłam.
No ale czułam się jak na boisku. W związku z tym, że było więcej chłopaków, to mecz Hiszpania-Paragwaj oglądaliśmy. No ale mi to akurat nie przeszkadzało, bo też lubię Mundial, a z ich komentarzami szczególnie. ![]() Cytat:
![]() Od razu mów co postanowiłaś. O którą przyjaciółkę chodzi, o tę ze stolicy ? ____ Nadrobiłam ! Marta, popieram dziewczyny, że powinnaś zmienić pracę. Po co się męczyć, może są lepsze oferty ? Aaaa, no i Martyna, poproszę link do tego artykułu. Już ja ci wydam sprawiedliwą ocenę. ![]() Wczoraj zaczęłam wielkie porządki. Nazbierały mi się 3 wielkie wory - gazet, ciuchów i papierów. Dzisiaj muszę trochę poprasować, bo jak zajrzałam do szafy, to wszystko takie wygniecione... A to moja wina, bo mama prasuje, układa, a ja i tak wszystko wrzucam na odwal się do komody.
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
To tak, może o koncertach.
Pierwszy dzień. (muszę spojrzeć na lajnap, bo nie pamiętam już ) W końcu w połowie znalazłam pogującego Damiana a później Piotrka. Po koncercie D. pobiegł na resztki Trickiego a ja i P. poszliśmy po coś do picia. No i tak do końca już razem łaziliśmy. Na 2manydjs była niezła wiksa, ale nie miałam siły się już ruszać. cdn. Cytat:
A w pociągu byłam z tym chłopakiem co na zdjęciach jest w jasnej koszuli i ma jasne włosy i z takimi dwoma ode mnie jeszcze, ale później już ich nie widziałam. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- W ogóle to Bronek miał 85% poparcia w okręgu najbliżej pola Openera. |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wy dowiecie się jako pierwsze ![]() Tak. Znaczy nie mieszka w Warszawie, miała tam studiować. A teraz... zobaczymy.
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
i do Weroniki (w sumie to do wszystkich).
Nie słuchałam wcześniej Skunk Anansie za bardzo, ale dali jeden z najlepszych koncertów na Openerze. Nie żebym chciała Cię dołować czy coś. Deborah jest super babką, zwariowaną, umie rozkręcić imprezę. A na tym płakałam. Jak większość. A ona śpiewając to potrafiła się jeszcze śmiać. http://www.youtube.com/watch?v=e1tkRzscZMw. W ogóle ma fantastyczny uśmiech. Chcę mieć z nią dzieci Tutaj lepsza jakość http://www.youtube.com/watch?v=KZDWZ...eature=related A na innych piosenkach skakała jak poje.bana po scenie, rzucała się w ludzi, nosili ją na rękach, trochę za daleko stałam, nie udało mi się jej dotknąć. Nie spodziewałam się, że da taki cudowny koncert. Tu np > http://www.youtube.com/watch?v=wrWsQpEUOAw. A ochrona latała za nią Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-07-07 o 13:41 |
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
i mądrze
Cytat:
bo ja też mieszkam 100 km od Wwy ;] pobiłam chyba swój niechlubny rekord. wstałam o 12.35, właściwie, to gdyby koleżanka nie zadzwoniła, to bym dalej spała dzisiaj wybiorę się chyba po jakieś japonki.. o ile rok temu nic mi się nie podobało, o tyle w tym w deichmannie i ccc spokojnie bym po 1 parze kupiła wkurza mnie czekanie na wyniki rekrutacji.. chociaż wiem, że na 90% się dostanę na to AGH, to z dnia na dzień jestem coraz mniej pewna tego to czekanie działa na mnie destrukcyjnie.. ale moi rodzice też zaczęli we mnie wierzyć, bo ojciec każe mi szukać pokoju/mieszkania w Krk ;] no chyba, że chce się mnie pozbyć i to taka delikatna aluzja aaaa, Sinksów oglądam no nic, idę się ogarnąć :P
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może się spotkamy jeśli tak
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
taaak, a Ty też?
|
#4720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Budzik mam nastawiony na 10, ale nic a nic nie pomaga, zupełnie go olewam I też mam wrażenie że marnuje tyle czasu.. tyle ciekawych rzeczy mogłabym zrobic no ale jak wstaje rano to znowu jestem niewyspana i nic mi się nie chce. Bierzemy się za siebie![]() Karolina, |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Ja tak na szybko. Zaniosłam artykuł, podobało się, choć na początku odniosłam wrażenie, że jest inaczej, gdy redaktor wziął do ręki kartkę i po chwili czytania powiedział: 'o, nie wiedziałem, że nawet do fontanny można się przypiep.rzyć' Komentarz wyglądał w przybliżeniu tak: bardzo dobra, poprawna polszczyzna, wszystko pod kątem stylistycznym dopracowane, temat super, skoro przewyższasz moje pole wyobraźni, tym bardziej, bo nie wiedziałem, że do fontanny można się tak przyczepić ![]() Chcą nawiązać ze mną współpracę, ba! powiedzieli, że jak tylko wyślę im zdjęcie do artykułu, to zamieszczą go już teraz na str.internetowej ;-) Czyli.. sukces? ![]() Prawie. Bo muszą załatwić sprawę z PUPem, Monika dzwoniła tam i podobno nie ma miejsc dla stażystów już. Ale powiedzieli, że na sto pro to jakoś załatwią. Pozostaje mi więc czekać na telefon ![]() Edit: tylko oni jacyś wolni są, Tżtowi jeszcze tych wizytówek nie wydrukowali. Mam nadzieję, że szybko uda się to wszystko zorganizować, bo nie ukrywam, że na czasie mi zależy. Mogliby mi taki prezent na urodziny zrobić, ale nierealne
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-07-07 o 15:05 |
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina super, że aż tak dobrze się bawiłaś, to najważniejsze!
Ola pokaż potem co tam kupiłaś ![]() Weronika czekam nadal na adres ![]() Martyna teraz to pozostało trzymać mi/nam kciuki Fajnie, że Cię docenili! byłam w mieście i oczywiście nie obyło się bez nerwów
|
#4725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a przypiep.rzyć można się do wszystkiego na co/na kogo się tak zdenerwowałaś?ps. a mój adres masz? ![]() tż mnie rozpieszcza , wczoraj po egzaminie zawitaliśmy do Portu i kupił mi wyje.bany kostium dwuczęściowy na plażę (a teraz chce mi go zabrać bo niby się meniory za bardzo oglądać będą, haha tiaaa jego mama wpadnie w szał jak mnie zobaczy
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-07-07 o 15:48 |
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa -
A co się stało? Zakupy przed wyjazdem = stres?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#4727 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skin ma to coś, jest cudowna, oryginalna, zwariowana. A jak wrażenia po Kings of Convenience ? Cytat:
![]() Swoją drogą jak to fajnie brzmi - Żbiki studentkami. ![]() Cytat:
Cytat:
To pięknie Żbiku ! I nawet będziesz na zdjęciu, wow, sweet, lovely ! ![]() Koniecznie musisz nam podać linka do tej strony. A można tam komentować ? Jak tak, to twój artykuł będzie miał najlepszą komentowalność ( Co się działo ? ----------------- Posprzątałam ej, orientujecie się w datach ? Ja myślałam, że dzisiaj 15 lipiec.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-07-07 o 16:10 |
||||
|
|
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo to fajnie masz z tym tż'tem może pokażesz nowe zdobycze? ![]() No to tak. Jesteśmy już blisko domu, nagle mama 'A gdzie buty ?'. Oczywiście zostawiłyśmy reklamówkę z butami, kremem, maseczkami, ptasim mleczkiem i czymś tak jeszcze tj. mama zostawiła w sklepie. Nie powiem przestraszyłam się bo szkoda by było stracić to. Na szczęście wsiadłyśmy z powrotem do busa i pojechałyśmy po to, bo wcześniej zadzwoniłam do tego sklepu.---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Potem było mi przykro bo siostra mnie uświadomiła, że tak nie jest
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to inna historia ![]() Jej efektem jest to, że nie byłam na KoC i w ogóle na połowę The Hives dotarłam. Ale na żywo daję dupska, bo to za spokojna muzyka na koncerty, nie ma zabawy. Więc nie żałuję. |
||
|
|
|
#4730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A to jakaś wstydliwa historia, że taka zawstydzona mina ?
|
|
#4731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja oglądałam sobie ulice Warszawy live z nudów.Nie, ja nie będę na zdjęciu (no i co, i żadnego słit i lowli, żbiki nie będą ze mnie dumne )Mam im dać zdjęcie fontanny, jak dzieciaki się pluskają, mnie tam nie ma [co za przykład bym dawała, przecież tam jest TYLE bakterii! ]Cytat:
To dobrze, że wszystko pozytywnie się skończyło ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Ta piosenka Skunk Anansie, ktorej link zamieściłaś - genialna W ogóle co Ty tutaj tak wyrywkami, napisz porządnego posta, co się działo!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo zgona zaliczyłam. nie powiem po czym. obudziłam się po 19. Cytat:
![]() Ogólnie poznałam świetnych ludzi (do wglądu na FB) i bawiłam się przy świetnej muzyce. |
||
|
|
|
#4733 |
|
Zadomowienie
|
nom, fajnie
![]() oto moje zdobycze ![]() nudowe szpileczki : Załącznik 3239763 Załącznik 3239764 i kostiumik Calzedonia : Załącznik 3239800 Załącznik 3239801
|
#4734 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pragnę kota. Cytat:
Jestem pewna.A Louise to na imię miał mój kolega z pewnej gry mmorpg z UK Cytat:
Dobra decyzja obie byłyby dobre ![]() Cytat:
!Uwielbiam czytać o festiwalach, wrażeniach, wspomnieniach. Kurde, aż się to czuje. Do mojego ORFu 36 długich dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
OLGA COŚ TY ZROBIŁA Z MOIM HUBERTEM ZNÓW?! :<! Co za beznadziejny dzień. Widziałam J. Aż mnei brzuch boli jak o tym myślę. Panna, która ma mi robić włosy coś tam do niego też. Mam ochotę się teleportować na inną planetę. A jeszcze wczoraj tak fajnie gadało mi się z kolegą... już rok z nim piszę i to jest taka prawdziwa "bratnia dusza" i dopuściłam myśl, że coś może kiedyś... ale nie. Widać nie. Studia też mam gdzieś. |
|||||||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
To samo powiedziałam ostatnio na widok maleńkiego dziecka w wózku..
tyle, że zamiast 'kicia' i 'kota' był rzeczownik 'bobo'
|
|
|
#4736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
a sandały sobie kupiłam
![]() Cytat:
to nie ja tylko ta głupia kieszeń je zgubiła ![]() Cytat:
![]() chyba czas się pakować
|
|
#4738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() luziowy jest słit uwielbiam się pakować i like it ![]() pomóc?
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jutro w Łodzi jak coś
![]() Cytat:
Opowiedzieć o jakimś koncercie jeszcze ? O ile byłam, bo nie wiem o czy gadać Nie mów tak, przez jakiegoś palanta nie będziesz przekreślać planów, życia.
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

nauczycie mnie grać 
, melduję, że nie miałam internetu, o czym pisała już Justyna. 

Ale powiedzieli, że na sto pro to jakoś załatwią. Pozostaje mi więc czekać na telefon
Fajnie, że Cię docenili! 
bo niby się meniory za bardzo oglądać będą, haha tiaaa

)
No i boi się byc sama, caly czas na kolanach mi siedzi