|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Farmerama
![]() ![]() Macie pięknie wypchane stodoły ![]() Póki co ja nadwyżki ponad 1000 sztuk oddaję na puchar, zatrzymałam jedynie chmiel na event . Zostało mi już tylko ostatnie ulepszenie w roślinach Dziś rano zdobyłam owcę na Amazonce
|
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
woooow
mam woły
|
#4714 |
|
Rozeznanie
|
Dziś rano zdobyłam owcę na Amazonce
![]() Co to za owca na Amazonce ![]() Ja pewnie dzisiaj zapełnię pasek maniokien,bromelią raczej się nie uda
|
#4715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia w grze
|
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
Ja doprawdy nie mam pojęcia jak Wy zdobywacie takie zapasy wszystkiego
U mnie większość schodzi na misjach albo w spółdzielni
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owca to ozdoba do ogrodu ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
. Chmiel siałam, gdy akurat pasowało mi go pilnować w takich odstępach czasu, ostrzeżona na zaś Oktoberfestem. Zasiewy rozpoczęłam już w czerwcu |
||
|
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
jak od czerwca robiłaś zapasy to się nie dziwię, ,że tyle tego nazbierałaś
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś potrafiłby mi wyjaśnić, jak kupić mroczną fabryczkę?
Czy to zwykłe budowanie w standardowym warsztacie, ale w czasie pełni czy jest jakieś specjalne miejsce typu sklep Jacka? ![]() Czy fabryczki w ogóle są mroczne czy tylko zwykłe? Mam ochotę na truflarnię, mam prawie wszystko, a pełnia niedługo, więc...
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4721 |
|
Rozeznanie
|
Mnie już pogięło z tą farmą
![]() Ostatnie 3h spędziłam na wymyślaniu opowiadania i rysowaniu obrazka na konkurs wrześniowy ![]() Chciałabym zdobyć te drzewko jajeczne! ![]() Matka się już z mojego opowiadania śmiała Dziś udało mi się zapełnić paseczki roślinami eventowymi, woły i ogród botaniczny znajdują się w moim ogródku Liczę, że uda mi się zakończyć 5 etap przed końcem eventu ![]() A po evencie trzeba się zabrać za chmiel!
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
szacuneczek,ja nie mam tyle czasu niestety
![]() w evencie jestem na 3cim poziomie albo 4tym i odpuszczam bo wiem ze nie skoncze. mnoze pszenice,potem chmiel a o konkursie nawet nie slyszalalam
|
|
#4723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
samo rysowanie krówki w paincie trochę trwało. Do tego wymyślanie fabuły, rymów (zachciało mi się wierszyka) i jakoś straciłam 3h. Moje opowiadanie o krówce Edytce Jeszcze 10 robali do zakończenia piątego etapu. Znowu szkoda gwiazdek za 6 ![]() No ale nie należę do wybranych, którzy mają 200 robali dziennie ![]() Cieszę się, że chociaż tyle udało mi się osiągnąć
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Maniok skończę za 3 godziny
Bromelię powinnam jutro rano skończyć ![]() Robali - nie ma szans Mam 25/300 (4 runda). Ile w ogóle jest rund?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-09-11 o 13:45 |
|
|
|
#4725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Event mógłby trwać tydzień dłużej to by większość ludzi zdążyła nazbierać robali
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz a ja bylam pewna ze event trwa do dzisiaj a dzis dopiero 11 przecierz!! ale i tak bede jutro w pracy wiec rano nc nie zbiore, a jestem w 4tej rundzie i mam 50/300 wiec jeszcze duzo przede mna nie ma opcji zeby zdazyc
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam tez, że miedzy evenatmi powinna być dłuzsza przerwa 1-2 tygodnia. Co dopiero były torty, teraz Brazylia i od razu zaczyna się october fest
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie bromelia i maniok zakończone. Robale - 4 runda: 173/200, specjalnie tyle robali potrzeba żeby jacyś zdesperowani zapaleńcy wykupili za florki robaczki
To teraz zaczynam sadzenie chmielu ![]() A co już jest oficjalne info o october fest? |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebny jest tylko chmiel? bo ja od rana sadze pszenice i mam juz 5 tysiecy i nie wiem czy sadzic dalej
|
|
#4730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
a da się gdzieś zobaczyć co w tamtym roku było potrzebne do october fest?
|
|
|
|
#4732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. 500 pszenica i 800 chmiel 2. 1000 pszenica i 1600 chmiel 3. 1500 pszenica i 2400 chmiel 4. 2000 pszenica i 3200 chmiel 5. 2000 pszenica i 4000 chmiel Trzeba liczyć się z tym, że jeśli event będzie w tym samym stylu to wymagane ilości będą o wiele wyższe.
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
OMG to musialabym zabczac sadzic z 2 miesiace temu chyba
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
to w tym roku na pewno będzie rozpisane na srebrną złotą i diamentową i pewnie coś extra oprócz pszenicy i chmielu będzie trzeba
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Aż się boję zobaczyć te ilości
. Znów nie będzie można aż patrzeć na zielone, tak jak wiosną na czerwień truskawek ![]() Porzeczko, gratulacje . Wskoczyłaś na 1 lokatę wśród moich sąsiadów
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
event kończę na 3 poziomie i zdobyciu jedynie szklarni i podziwiam te z was które zzdobyły wyższe poziomy ja nie mam kiedy tego robić, dlatego zdecydowanie wole eventy gdzie trzeba coś oddawać do spółdzielni a nie łapać wyskakujące rzeczy z pól. Jeszcze mamy teraz w pracy awarię neta więc zaniedbuję farmę strasznie bo wchodzę góra dwa razy dziennie. Ale na Baharamie weszłam wreszcie na poziom 17 i mam tą paskudna paprykę wreszcie, która blokowała mi ukończenie tylu misji w spółdzielni a teraz właśnie udało mi się wejść na drugi poziom w dzielnicy rzemieślniczej |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Za to za 2 godziny zdobędę szklarnię ![]() Gratulacje kolejne , miałaś bardzo owocny weekend. Zazdroszczę zwłaszcza tej Bahamy, tam to dopiero wolno wpadają punkty |
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj skończyłam maniok i bromelię
Robale zakończę na 4 poziomie.No to teraz ruszam z pszenicą i chmielem.
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() A ja jednak nie mam szklarni, bo się okazało, że właśnie wskoczyłam z bromelią na 80SG, a nie na 100SG, jak mi się wcześniej ubzdurało |
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze dziś ruszają mroczne zbiory tak?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

a pszenicy 12.000 .

. Zostało mi już tylko ostatnie ulepszenie w roślinach 

U mnie większość schodzi na misjach albo w spółdzielni

Mam 25/300 (4 runda). Ile w ogóle jest rund?