|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() ja mam podobnie jak Wy cięzko mi się ludzi nowych poznaje, próbuje itd nawet teraz na studiach ciężko jakoś bliżej się zakumplowac z ludźmi jakoś tak każdy sam itd ![]() Marys super ten płaszczyk/kurtka co pokazałaś, ja się zastanawiałam nad nim na wiosne, ale wkońcu kupiłam inny żółty ![]() ![]() wierze, że powoli uda Ci się tam zaklimatyzować i chociaz w szkole poznac fajnych ludzi, z którymi będziesz mogła gdzies wyskoczyć pogadac itd ![]() myszka rany super sprawa z tym filmem ![]() ![]() ![]() w ogóle to Wam strasznie zazdroszcze tych sexy, latino dance itd ja gdbym miała więcej czasu, kasy i miała z kim chodzić to też bym gdzies ruszyła na takie coś ![]() ![]() a w ogóle kupiłam kurtke zimową upatrzyłam wczoraj dwie jedną w takim tam sklepie za 150zł czarną taka pikowaną błyszczącą zresztą jak wszystkie teraz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- lala ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-16 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Kogoś tu mam na niewidoku! Przyznać mi się tu zaraz, która to!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
jestem, żyję.
Co tam u Was słychac? Kurcze ciezko bylo mi Was nadrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Również żyję
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2010-10-16 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Lala to pijemy, a że jak widze jestem sama to się napiję w samotności a co!
![]() ale mam dziś zamułę ![]() ![]() Marta to kupiłas w końcu którąś kurtkę?? jak tak to pokazuj na mailu ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-16 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Agatko jak ja Ci zazdroszczę, że Ty tak umiesz tańczyc ja to beztalencie jestem takie, że szok.. ![]() ![]() Marta no to pochwal się kurteczką.. ![]() Ja wczoraj cały dzień byłam w szkole..wreszcie poznałam moją grupę.. ale matko już widzę, że będzie ciężko..w 1wszy dzień porobiły się już cudowne grupki..miałyśmy 2,5 godzinne okienko zaproponowałam, żebysmy gdześ razem wyszły..to jedne poszły do Mc donalda.. drugie siedziały w szkole.. a ja w ostateczności poszłam na kawe z 4 koleżankami.. nic nie jest zorganizowane..chciałam załatwic, żebysmy nie mieli tego okienka i połączyli się z inna grupą no ale dziewczyną się nie spodobał ten pomyśł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4717 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Natalka nie prZejmuj się, zawsze się znajdą takie dziewczyny którym nic nie pasuje ![]() ![]() a co oznacza ze "dostalas @", bo ja jakas niezorientowana ![]() filozofia jest fajna ![]() ![]() ja zaraz idę "zupę" gotować, czyli jarzynową z kaszą jęczmienną, aż strach pomyśleć, co mi z tego wyjdzie ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-17 o 12:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
A ja kupilam wreszcie plaszczyk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
jaki jaki? mów szybko albo wstaw zdjęcie
![]()
#4720 |
Zakorzenienie
|
Taki troszke dluzszy Z KAPTUREM!! czarny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzisiaj też się leniuchuje- nie poszłam na uczelnie bo nie chcialo mi sie na 8 wstawac ![]() ![]() jeszcze miałam taki okropny sen ![]() i postanowiłam poeksperymentować w kuchni i zrobiłam zapiekankę z makaronem. ufff namęczyłam się jakbym conajmniej orała pole ![]() ![]() ![]() Cytat:
Natali to Ty się powinnaś cieszyć, że tak szybko udało Wam się gdziekolwiek wyść. Wróże (hehe czarownica ze mnie ![]() Ja wczoraj miałam takie warsztaty- trening interpersonalny i mieliśmy fajne ćwiczenia tzn. trzeba było napiać kilka niedokończonych zdań w stylu: lubię, gdy..., uważam, że..., czuję się dobrze, gdy...itd. i te kartki mieliśmy podpisać swoim nazwiskiem a potem babka je wymieszała i każdemu się trafiła czyjaś inna kartka i mieliśmy dokończyć te zdania tak jakby to zrobiła osoba, której kartkę dostaliśmy. a niektórzy z nas nie mieli nawet pojęcia czyją kartkę dostali!!! po 3latach studiowania razem....to sie nazywa integracja i znajomość ludzi w grupie ![]() to jest przykre no ale...ja powiedziałam sobie ze już nie będę na siłe ludzi wyciągać na imprezy, piwo itd. nie to nie. Cytat:
![]() filozofia bleeee....miałam przez rok w liceum i nienawidziłam szczerze tego predmiotu!!!! same pierdoły! bleeeeee aż na samą myśl o tym mnie mdli siedzę sobie sama w domku więc chyba zaraz zrobie sobie domowe spa co by się lepiej poczuć ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
@- to okres.. tak pisza dziewczyny z naszego forum..
a mi dzisiaj źle w sumie to nie tylko dzisiaj... ![]()
#4724 |
Zakorzenienie
|
Natalaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Natalka w takim razie łączę się z Tobą
![]() Kaś mówię Ci to samo, co mi niektóre mądre powiedziały-nie mogę sobie wyobrazić tego płaszczyka i masz wstawić zdjęcie i nie marudzuć ![]() Goś zupy nie zrobiłam ![]() ![]() Też mi się kiedys śniło, że mój brat umarł, tak po prostu bez przyczyny...też to było takie realne, obudziłam się w nocy taka przestraszona, że nie mogłam zasnąć ![]() ![]() heh niedziela minęła, a ja nawet raz wszystkiego do jutrzejszej wejściówki nie przeczytałam:/ naprawdę jak się nic konkretnego do zrobienia nie ma to się człowiek tak rozleniwi ![]() tak myślę i myślę i po raz kolejny dochodzę do wniosku że czeka mnie staropanieństwo ![]() ej dziewczyny a sniło Wam się kiedyś że umieracie??? mi parte razy ale zawsze juz jak czułam że umieram to się tak jakby sama wybudzałam ze snu..zawsze boje się śnić dalej żeby zobaczyć co w takim snie po smierci będzie ![]()
#4726 |
Zakorzenienie
|
Agat a Ty swoj wyslalas? Nie.
![]() ja nie mam w domu aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
phiiiii:P bo ja kochana nie mam aparatu, tylko taki w komórce:P poza tym musze się umowić z kolega żeby mi zdj ewentualnie zrobił, potem w photoshopie poprzerabiał:P to nie takie proste.....
#4728 |
Zakorzenienie
|
Kaś.. to super, że sobie kupiłas płaszczyk
![]() oj Ty Agatko Nasza..sama nie wyslala zdjęcia a innym będzie mówic.. ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuje dziewczyny ale wolałbym, żeby mnie ktoś naprawdę przytulił..
#4729 |
Zakorzenienie
|
Nati gdybym tylko mieszkala blizej to bym Cie wyprzytulała a Ty mnie.
A na klubie dam Wam za chwilę linka do dwóch piosenek. Ocenicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mama dowiedziała się, od tygodnia do mnie nie dzwoni,może się musi oswoic z ta myślą, badz co bądz ja pierwsza nie zadzwonie ![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Agatko no ale chyba troszkę już mamie przechodzi skoro podesłala Ci takie pyszności.. ![]() ![]() Nie wyspałam się i to strasznie..zrobię dla Nas wszystkich kawusię..
#4732 |
Zakorzenienie
|
bry bry
![]() Nati, ciasto jest od babci bo miała w piątek imieniy ![]() nic nie piszę, bo mnie na razie nie wkurzyły ![]() ![]() mniaaaaam herbatka pyszna ![]() ja się zbieram bo musze lecieć do bibliotekii kupic sobie coś od gardła bo mnie zaczeło drapać ![]()
#4733 |
BAN stały
|
witam mogłabym znow do was dolączyć??
![]() przed wakacjami sie udzielałam na TYM wątku ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
mam problem i trafiłam na ten wątek...
mogę się Wam wygadać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]()
#4737 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej wam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Natala, dzięki za kawkę ![]() Black Sea, Panna S, witajcie ![]() Mapka dla Tż prawie skończona, pochwalę się wam ![]() ![]() Goś, a jak Twoja wena twórcza? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
ja juz słucham
![]() chciałam zakomunikować ze dzwoniła moja mama ![]() ![]() btw przed wakacjami był już nasz wątek?? ![]() Myszka ja nie wiem dlaczego jesteś niezadowolona:P mapka jest sliczna i urocza a najbardziej podoba mi się ta marcheweczka na środku ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-18 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Hej Mysia
![]() ![]() ![]() ![]() Agatko noo widzisz...cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() dziewczynki mam do Was mała prośbę bo wczesniej nie zwracałam na to uwagi bo pisałyscie róznie..ale teraz uparłyście się wszytskie i piszecie do mnie natala.....a ja tego nie cierpię.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4740 |
Zakorzenienie
|
no więc jestem po operacji wyrostka.. pobyt w szpitali i ten cały ból i te nerwy to było coś okropnego... teraz ledwo co wyszłam a nastąpiły jakieś komplikacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.