Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-16, 14:57   #4711
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
ale powiedziała coś pieknego ostatnio, że to na dobre i na złe.. i sa ze soba już 49 lat...jest em z nich dumna..
piekna sprawa

ja mam podobnie jak Wy cięzko mi się ludzi nowych poznaje, próbuje itd nawet teraz na studiach ciężko jakoś bliżej się zakumplowac z ludźmi jakoś tak każdy sam itd

Marys super ten płaszczyk/kurtka co pokazałaś, ja się zastanawiałam nad nim na wiosne, ale wkońcu kupiłam inny żółty ale dzisiaj taki widziałam tylko różowy i bardzo fajnie wyglądał
wierze, że powoli uda Ci się tam zaklimatyzować i chociaz w szkole poznac fajnych ludzi, z którymi będziesz mogła gdzies wyskoczyć pogadac itd

myszka rany super sprawa z tym filmem jak Ci zazdroszcze kurde jak ja bym chciała takie coś mam nadzieję, że się nam pochwalisz jak już wszystko będzie gotowe

w ogóle to Wam strasznie zazdroszcze tych sexy, latino dance itd ja gdbym miała więcej czasu, kasy i miała z kim chodzić to też bym gdzies ruszyła na takie coś ostatnio koleżanka mnie namawiała na siłownie może od listopada zaczniemy chodzić dobre i to chociaż

a w ogóle kupiłam kurtke zimową upatrzyłam wczoraj dwie jedną w takim tam sklepie za 150zł czarną taka pikowaną błyszczącą zresztą jak wszystkie teraz a drugą w reserved, ale praktycznie 2razy droższą 279 zł też czarną pikowana błyszcząca tylko miałam wrażenie, że nawet cieńsza, więc wziełam te tańszą dziś, pomyślałam, że za rok jak coś nie będzie mi szkoda prawie 300zł jak coś bedzie nie tak więc już mam to z głowy uffff

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

lala

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-10-16 o 15:04
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:41   #4712
lala2506
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Kogoś tu mam na niewidoku! Przyznać mi się tu zaraz, która to!!
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 16:08   #4713
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

jestem, żyję.
Co tam u Was słychac? Kurcze ciezko bylo mi Was nadrobic.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 16:28   #4714
lala2506
Zakorzenienie

Również żyję TŻ miał kolokwium dziś z matmy i z chemii:/ już mi mówił, że matma to patologia jakaś była a z chemią to nie wiem, bo kończy zajęcia koło 20 Idę

Edytowane przez lala2506
Czas edycji: 2010-10-16 o 16:35
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 17:40   #4715
ygerna
Zakorzenienie

Lala to pijemy, a że jak widze jestem sama to się napiję w samotności a co!
ale mam dziś zamułę umrę z nudów

Marta to kupiłas w końcu którąś kurtkę?? jak tak to pokazuj na mailu

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-16 o 17:42
ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 07:32   #4716
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzień dobry

Agatko jak ja Ci zazdroszczę, że Ty tak umiesz tańczyc ja to beztalencie jestem takie, że szok..

Marta no to pochwal się kurteczką..

Ja wczoraj cały dzień byłam w szkole..wreszcie poznałam moją grupę.. ale matko już widzę, że będzie ciężko..w 1wszy dzień porobiły się już cudowne grupki..miałyśmy 2,5 godzinne okienko zaproponowałam, żebysmy gdześ razem wyszły..to jedne poszły do Mc donalda.. drugie siedziały w szkole.. a ja w ostateczności poszłam na kawe z 4 koleżankami.. nic nie jest zorganizowane..chciałam załatwic, żebysmy nie mieli tego okienka i połączyli się z inna grupą no ale dziewczyną się nie spodobał ten pomyśł widzę, że będę się męczyc z takimi przymułami przez 3 lata.. ale ale.. jak wracałyśmy z tej kawy zauważyłam taka blondynke od nas z grupy, że sobie sama na schodzach siedzi zgarnęłam ja z tych schodów, żeby szła z Nami i co sie okazało..? że dzieczyna jest z Jaworzna a to jakies 25 min odemnie.. i jest super wracałyśmy razem do domu minibusem tak sie zagadałyśmy, że biedna przegapiła sobie 1 przystanek.. mam tyle zadane, że mnie głowa rozbolała dziś..a co najgorsze mam 7 egzaminów w tym ustny z filozofii a dzisiaj nie poszłam do szkoły bo miałam na 12 2 wykady..więc odpuściłam, ale dziewczyny zrobia notatki a ja sobie kserne..a teraz odpoczywam sama w domku bo Tż w pracy a F u babci.. i dostałam @..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 12:34   #4717
ygerna
Zakorzenienie

dzień dobry czyżby nam wątek zamierał?? widzę że tylko ja jestem tak znudzona i tu zaglądam.....

Natalka nie prZejmuj się, zawsze się znajdą takie dziewczyny którym nic nie pasuje ale dobrze ze znalazlaś tą blondyneczkę z Jaworzna, a nuż się bardziej zaprzyjaźnicie
a co oznacza ze "dostalas @", bo ja jakas niezorientowana

filozofia jest fajna ja najbardziej lubiłam wizję państwa prawa wg Platona

ja zaraz idę "zupę" gotować, czyli jarzynową z kaszą jęczmienną, aż strach pomyśleć, co mi z tego wyjdzie apotem do nauki-pełnomocnictwo, firma-same cieeeeekawe rzeczy

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-17 o 12:44

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 12:52   #4718
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

A ja kupilam wreszcie plaszczyk Jestem szczesliwa bo wspanialy jest i za małe pieniążki

Stary 2010-10-17, 13:03   #4719
ygerna
Zakorzenienie

jaki jaki? mów szybko albo wstaw zdjęcie

Stary 2010-10-17, 13:16   #4720
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Taki troszke dluzszy Z KAPTUREM!! czarny dalam cale 110zł

Stary 2010-10-17, 14:59   #4721
riave
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
A ja kupilam wreszcie plaszczyk Jestem szczesliwa bo wspanialy jest i za małe pieniążki
zazdroszczę, ja jeszcze nie zaczełam szukać

(A. Sapkowski)
riave jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 16:23   #4722
gg22
Zakorzenienie

hej w weekend to chyba zawsze u nas spokojniej.
ja dzisiaj też się leniuchuje- nie poszłam na uczelnie bo nie chcialo mi sie na 8 wstawac ale co tam, czasem można
jeszcze miałam taki okropny sen nigdy mi sie to nie zdarzyło- obudziłam się z płaczem i cała się trzęsłam aż TŻ się przerażony obudził. śniło mi się że umarła moja siostra...okropne! był tak strasznie realny że aż czułam ten ból...i jak się obudziłam to w ogóle nie wiedziałam co jest grane....całe szczęście że to tylko sen. i dlatego też nie chciało mi się nigdzie iść, cały ranek byłam roztrzęsiona.

i postanowiłam poeksperymentować w kuchni i zrobiłam zapiekankę z makaronem. ufff namęczyłam się jakbym conajmniej orała pole ale smaczna jest czekam teraz na TŻ bo jest na uczelni żeby spróbował. pewnie będzie nieźle zaskoczony bo przeciez ja gotuje od wielkiego dzwonu

Cytat:
Napisane przez riave Pokaż wiadomość
oj tam moja koleżanka ćwiczy gimnastykę artystyczną w tym tez na rurze, ma ja nawet zamontowaną w domu, a wszystkim i tak z jednym się kojarzy

ja dziś idę na latino night w koncu jakoś się oderwę od ciedzienności
i jak impreza, udała się? oj jak ja bym poszła potańczyć! uwielbiam tańczyć!

Natali to Ty się powinnaś cieszyć, że tak szybko udało Wam się gdziekolwiek wyść. Wróże (hehe czarownica ze mnie) że się zintegrujecie i na prawdę będzie fajnie.
Ja wczoraj miałam takie warsztaty- trening interpersonalny i mieliśmy fajne ćwiczenia tzn. trzeba było napiać kilka niedokończonych zdań w stylu: lubię, gdy..., uważam, że..., czuję się dobrze, gdy...itd. i te kartki mieliśmy podpisać swoim nazwiskiem a potem babka je wymieszała i każdemu się trafiła czyjaś inna kartka i mieliśmy dokończyć te zdania tak jakby to zrobiła osoba, której kartkę dostaliśmy. a niektórzy z nas nie mieli nawet pojęcia czyją kartkę dostali!!! po 3latach studiowania razem....to sie nazywa integracja i znajomość ludzi w grupie
to jest przykre no ale...ja powiedziałam sobie ze już nie będę na siłe ludzi wyciągać na imprezy, piwo itd. nie to nie.

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
filozofia jest fajna ja najbardziej lubiłam wizję państwa prawa wg Platona

ja zaraz idę "zupę" gotować, czyli jarzynową z kaszą jęczmienną, aż strach pomyśleć, co mi z tego wyjdzie apotem do nauki-pełnomocnictwo, firma-same cieeeeekawe rzeczy
i jak Ci zupka wyszła?
filozofia bleeee....miałam przez rok w liceum i nienawidziłam szczerze tego predmiotu!!!! same pierdoły! bleeeeee aż na samą myśl o tym mnie mdli

siedzę sobie sama w domku więc chyba zaraz zrobie sobie domowe spa co by się lepiej poczuć
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 17:13   #4723
Legionistka23
Zakorzenienie

@- to okres.. tak pisza dziewczyny z naszego forum..

a mi dzisiaj źle w sumie to nie tylko dzisiaj...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-17, 17:17   #4724
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Natalaaa Ja od kilku dni jakas dziwna siedze ale to minie

Stary 2010-10-17, 17:40   #4725
ygerna
Zakorzenienie

Natalka w takim razie łączę się z Tobą

Kaś mówię Ci to samo, co mi niektóre mądre powiedziały-nie mogę sobie wyobrazić tego płaszczyka i masz wstawić zdjęcie i nie marudzuć

Goś zupy nie zrobiłam wpadł tata i przywiózł mi sałatkę jarzynową, dwa wielkie kawały sernika i szarlotki więc po co miałam zupę robić

Też mi się kiedys śniło, że mój brat umarł, tak po prostu bez przyczyny...też to było takie realne, obudziłam się w nocy taka przestraszona, że nie mogłam zasnąć kiedyś jeszcze mi się śniło że mi mama umarła, płakałam strasznie w tym śnie i obudziłam się i okazało się że płakałam naprawdę

heh niedziela minęła, a ja nawet raz wszystkiego do jutrzejszej wejściówki nie przeczytałam:/ naprawdę jak się nic konkretnego do zrobienia nie ma to się człowiek tak rozleniwi

tak myślę i myślę i po raz kolejny dochodzę do wniosku że czeka mnie staropanieństwo

ej dziewczyny a sniło Wam się kiedyś że umieracie??? mi parte razy ale zawsze juz jak czułam że umieram to się tak jakby sama wybudzałam ze snu..zawsze boje się śnić dalej żeby zobaczyć co w takim snie po smierci będzie

Stary 2010-10-17, 17:45   #4726
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Agat a Ty swoj wyslalas? Nie.

ja nie mam w domu aparatu.

Stary 2010-10-17, 17:48   #4727
ygerna
Zakorzenienie

phiiiii:P bo ja kochana nie mam aparatu, tylko taki w komórce:P poza tym musze się umowić z kolega żeby mi zdj ewentualnie zrobił, potem w photoshopie poprzerabiał:P to nie takie proste.....

Stary 2010-10-17, 17:55   #4728
Legionistka23
Zakorzenienie

Kaś.. to super, że sobie kupiłas płaszczyk

oj Ty Agatko Nasza..sama nie wyslala zdjęcia a innym będzie mówic.. ale masz kochanych rodziców.. jak Filip będzie studiowac to też będe go tak zaopatrywac Agatko a Ty daleko masz do domu rodzinnego..? i jak tam ta sprawa z mama dowidziała się..? i gdzie Ty mieszkasz w akademiku czy na jakiejś stancji..?

dziękuje dziewczyny ale wolałbym, żeby mnie ktoś naprawdę przytulił..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-17, 17:59   #4729
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nati gdybym tylko mieszkala blizej to bym Cie wyprzytulała a Ty mnie.
A na klubie dam Wam za chwilę linka do dwóch piosenek. Ocenicie?

Stary 2010-10-17, 18:06   #4730
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Nati gdybym tylko mieszkala blizej to bym Cie wyprzytulała a Ty mnie.
A na klubie dam Wam za chwilę linka do dwóch piosenek. Ocenicie?
ddawaj
Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Kaś.. to super, że sobie kupiłas płaszczyk

oj Ty Agatko Nasza..sama nie wyslala zdjęcia a innym będzie mówic.. ale masz kochanych rodziców.. jak Filip będzie studiowac to też będe go tak zaopatrywac Agatko a Ty daleko masz do domu rodzinnego..? i jak tam ta sprawa z mama dowidziała się..? i gdzie Ty mieszkasz w akademiku czy na jakiejś stancji..?

dziękuje dziewczyny ale wolałbym, żeby mnie ktoś naprawdę przytulił..
do domu mam jakies 56 km wiesz Natalka moj tata pracuje w lbn więc codziennie jest, a ja mieszkam sobie we własnym mieszkaniu z 2 koleżankami. na poczatku myslalam że bedzie strasznie, bo mnie rodzice będą kontrolować, ale nic z tych rzeczy
mama dowiedziała się, od tygodnia do mnie nie dzwoni,może się musi oswoic z ta myślą, badz co bądz ja pierwsza nie zadzwonie

Stary 2010-10-18, 07:02   #4731
Legionistka23
Zakorzenienie

Bry

Agatko no ale chyba troszkę już mamie przechodzi skoro podesłala Ci takie pyszności.. ja napisałabym smsa, że dziękuję właśnie za te ciasta..taki mały kroczek do pogodzenia, a myslałam, że sama bo w sumie nic nie piszesz o wspołlokatorkach..

Nie wyspałam się i to strasznie..zrobię dla Nas wszystkich kawusię..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-18, 07:59   #4732
ygerna
Zakorzenienie

bry bry
Nati, ciasto jest od babci bo miała w piątek imieniy

nic nie piszę, bo mnie na razie nie wkurzyły mieszkamy razem trzeci rok, jedna jest z mojego miasta i juz pracuje a druga ode mnie z roku, ale nie z grupy...żyje nam sie w miarę spokojnie i nie kłócimy się, choć każda ma swoje wady mniej lub bardziej wkurzające, jak np. magazynowanie kubków lub małych łyzeczek w pokoju

mniaaaaam herbatka pyszna
ja się zbieram bo musze lecieć do bibliotekii kupic sobie coś od gardła bo mnie zaczeło drapać

Stary 2010-10-18, 11:54   #4733
Black Sea
BAN stały

GG do Black Sea

witam mogłabym znow do was dolączyć??

przed wakacjami sie udzielałam na TYM wątku

pozdrawiam
Black Sea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:57   #4734
Panna S
Zakorzenienie

mam problem i trafiłam na ten wątek...
mogę się Wam wygadać?
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:02   #4735
Black Sea
BAN stały

GG do Black Sea

Cytat:
Napisane przez Panna S Pokaż wiadomość
mam problem i trafiłam na ten wątek...
mogę się Wam wygadać?
mysle ze tak
Black Sea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:03   #4736
Legionistka23
Zakorzenienie

czesc dziewczyny no pewnie możecie się dołączyc i wygadac

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-18, 12:23   #4737
myszowata s
Rozeznanie

Hej wam

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a ja się wstępnie pochwale że 1szy raz jak rok wysyłam CV dostałam tel z pytaniem czy nadal szukam pracy stanowisko- dokumentalista przy rozmowach w toku tvn. wydaje się fajne, ale już na wstępie minusem jest to że umowa jest o dzieło więc nie ma ubezpieczenia i zwolnić moga z dnia na dzień:/ no ale zobaczymy czy jeszcze zadz. bo to był tak jakby wstępny etap rekrutacji
faktycznie, brzmi ciekawie daj znać czy zadzwonili

Cytat:

super są takie ciekawostki! ja już wczoraj opowiadałam to TŻ widzisz jaka mądra jestem dzięki Tobie
A to mi się bardzo miło zrobiło, postaram się zaskakiwać Cię dalej takimi rewelacjami

Cytat:
Myszka super że spróbowałaś się nagrać właśnie o to chodzi! nie zniechęcać się tylko próbować! a że Tobie się nie podobało to wiesz ehmmm to jest tak, że sami od siebie zawsze dużo wymagamy i jesteśmy bardziej krytyczni w stosunku do swojej osoby niż inni. najważniejsze że TŻtowi się podobało
a że znajomi Cię będą słyszeć to co z tego? gwarantuję Ci że będą tylko i wyłącznie zazdrościć
No właśnie Tż mi powiedział, że to nie ma się mnie podobać tylko widzom i bym się nie wykręcała, tylko nagrywała teraz to już mi nie da spokoju, ciągle będzie mnie zasypywał nowymi tekstami do nagrywania

Cytat:
a wiecie, nie mówiłam Wam- planujemy z TŻ, moją sis i jej TŻ wyjazd do Pragi co prawda w połowie listopada no ale....w końcu urlop! nie bardzo mi pasuje taki późny termin bo to ani pogodoy, ani frajdy no ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma była może któraś z Was w Pradze? bo ja była m dawno temu i mało co pamiętam. oczywiście standardowe zabytki znam, ale chętnie dowidziałabym się gdzie warto iść, co jeszcze zwiedzić w Pradze lub okolicy. Nawet jeszcze nie miałam czasu siąść i poszperać za takimi info na necie.
Niestety nie byłam w Pradze, ale jestem bardzo ciekawa Twojej relacji z urlopu

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Agatko mnie się wydaje, że Twoja koleżanka zachowała się tak hm jak to nazywasz egoistycznie nie dlatego, że ją Twoje sprawy nie interesują ale dlatego, ze może ten ktoś jest dla niej ważny. Skoro widziała jak się bawi z kimś innym to potem było jej bardzo smutno i chciała się wygadać. W takich chwilach Twoje problemy wydają się największe na świecie i nie myślisz o innych, tym bardziej, że Ty jak piszesz bawiłaś się dobrze Może daj jej trochę czasu i potem sama opowiedz o swoich wrażeniach z imprezy bo wiem, że nie można wiecznie skupiać się na cudnych problemach spychajac siebie na dalszy plan
Muszę skomentować: bardzo mądrze powiedziane

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
myszka rany super sprawa z tym filmem jak Ci zazdroszcze kurde jak ja bym chciała takie coś mam nadzieję, że się nam pochwalisz jak już wszystko będzie gotowe
Marta, nie ma czego zazdrościć, to w pełni amatorska produkcja (choć ostatnio zaoferował nam pomoc chłopak, który zawodowo zajmuje się montowaniem filmów ), przeznaczona dla niestety dość wąskiego grona odbiorców. Będzie to seria filmików dotycząca historii Polski i Węgier oraz naszych wzajemnych stosunków

Natala, dzięki za kawkę jak się masz?

Black Sea, Panna S, witajcie

Mapka dla Tż prawie skończona, pochwalę się wam nie jestem do końca zadowolona, zostały mi jeszcze napisy: nazwy rzek i miast, ale wychodzą mi one tak beznadziejnie, że zastanawiam się czy jest sens ich robienia

Goś, a jak Twoja wena twórcza?
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:25   #4738
ygerna
Zakorzenienie

ja juz słucham

chciałam zakomunikować ze dzwoniła moja mama i temat poprawki nie został poruszony

btw przed wakacjami był już nasz wątek??

Myszka ja nie wiem dlaczego jesteś niezadowolona:P mapka jest sliczna i urocza a najbardziej podoba mi się ta marcheweczka na środku

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-18 o 12:28
Stary 2010-10-18, 12:32   #4739
Legionistka23
Zakorzenienie

Hej Mysia sliczna ta mapka.. nasza zdolniacho

Agatko noo widzisz...cieszę się razem z Tobą

dziewczynki mam do Was mała prośbę bo wczesniej nie zwracałam na to uwagi bo pisałyscie róznie..ale teraz uparłyście się wszytskie i piszecie do mnie natala.....a ja tego nie cierpię....:nie : więc prosze piszcie do mnie Natalia Nati..Natalka Natusia Natalii ale nie natalaaaa...:ni e:

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-18, 12:33   #4740
Panna S
Zakorzenienie

no więc jestem po operacji wyrostka.. pobyt w szpitali i ten cały ból i te nerwy to było coś okropnego... teraz ledwo co wyszłam a nastąpiły jakieś komplikacje dziś mam 16.30 do chirurga... Proszę trzymajcie kciuki albo powiedzcie mi że nie trafię już do szpitala że nie będzie drugiej operacji i będzie wszystko dobrze...
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości