|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hand-made plotkowy część 6
Cytat:
![]() Jedyny nabiał jaki toleruję to jaja i ser żółty.
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z wykładów, mam posranego gościa od logiki , pie...przy od rzeczy za przeproszeniem... bezsensu na to chodzić
gardło mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
a ja tak tęsknie za czasem kiedy ja byłam na studiach, i teraz jak wspominam te niegdyś przydługawo- nudnawe wykłady i zajęcia to mi się łezka w oku kręci.
może jakiś dziwak jestem, ale ja naprawdę lubiłam studiować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |||
Zakorzenienie
|
witam, zmiana nocna na stanowisku
Cytat:
![]() ![]() za to brytyjczycy nazywają sie też "stupid cow" albo samo "cow" co oczywiscie oznacza "głupia krowa" ale u nich jest ono mniej obrazliwe niz w polskim ![]() samego ziemniaka z fasolka raczej nie zjem, chyba, ze bedzie cos do niego bo tak to troche mi czegos brakuje ![]() ![]() za to chetnie zjem pieczonego z twarożkiem i spring onions ![]() Cytat:
ja też tęsknie za leśnymi ogniskami i smażeniem kiełbasek, takie kiełbaski najlepsze sa własnie z ogniska ![]() Cytat:
hejasz o przesyłke się nie martw, dojdzie kiedy dojdzie, spoko, luzik ![]() u mnie były uszka torelloni z sosem pomidorowym dolmio i pulpeciki grillowane ja sobie jeszcze pesto zielone dołożyłam dla smaku ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-10-06 o 19:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
a u mnie było jakieś chińskie danie
umieeeram z gardłem :beczy: ma ktoś domowy sposob, bo cholinex nie działa i jest obrzydliwy oprcz plukania gardła solą bo i to wyprobuje chyba ja tez az zateskniłam za studiami ostatnio, wystarczyły 4h wykladow - juz mi sie odechciewa, bede miec 6 egzaminow plus mnostwo kół co tydzien ;/ jutro kolejne wykłady plus cwiczenia z genetyki |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Titania ja tam skórkę zawsze jem bo uwielbiam!!!!
a ja właśnie sobie piekę takiego ziemniaka i będę jeść z sałatką coleslaw ![]() ![]() ale jak go zjem to chyba pęknę, bo z pół kilo ma, i już prawie dwie godziny się piecze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
a strepsils nie bierzesz?
![]()
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ostatnio sobie pokroiłam cebulę, zalałam cukrem, miodem, wycisnęłam na to cytrynę, w ciepłe miejsce i takim syropkiem się leczyłam. do tego herbatka z miodem i sokiem malinowym i prawie już jestem zdrowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
strepsils to jak cukierek, on nie pomaga ;P
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- ja codziennie wcinam cebulę i czosnek <smierdziuch> bo kocham ale chyba sobie syropek zrobię, no niewiem wszyscy już chorowali a mnie teraz złapało, a się tak chwaliłam na około ze dawno mnie przeziebienie nie złapało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
dla mnie tylko miodowo cytrynowe albo porzeczkowe strepsilsy, inne nie wydają się robic roznicy
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Oj całe szczęście ja nie pamiętam, kiedy ostatni raz chora byłam.
A co do ognisk, to mój synuś ma jutro wycieczkę z przedszkola do lasu i ognisko i kiełbaski też mają być. Zazdroszczę mu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Wtajemniczenie
|
Duś dla mnie niezawodny jest tantum verde, z domowych to płukanie szałwią też mi pomaga.
#4724 |
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho? mało kto gada
![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Może dla odmiany filmy oglądają?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
ja jem:P ale niedlugo bede ogladac moje ukochane "gotowe na wszystko"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie pisku w domu narobiłam bo pająk na podłodze zasuwał w moja stronę az sie tż wkurzył ze tak wrzeszcze.
![]() dobrze ze pająk nie wbiegł pod sofę. zadeptałam biedaka. nie lubie tego ale moj instynkt zawsze wygrywa. teraz jest najgorszy czas pająki ściągają na zimę do domów ![]() ![]() ![]() dzis leci Full monty w tv wiec bede oglądac jednym okiem, a drugim w necie ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-10-06 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mało gada bo boli gardło ![]() jop dr housa sezon 7 odcinek 3 wiecej nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Lubię Housa
Ale teraz AXN oglądam i walczę z synkiem, żeby w końcu się położył. |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
o Hausa to ja też lubię, i LOST, i Skazany na śmierć i Flash Forward i Herosi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Jestem dzisiaj trochę oszołomiona
![]() ![]() Ten pajączek wczoraj z sufitu spadł do skrzynki stojącej obok komputera .... biedaczek w szoku był ![]() ![]() O pająkach mogę tak gadać i gadać ...... ja je lubię po prostu ![]() Spokojnej nocy ... Edytowane przez damurek Czas edycji: 2010-10-06 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Damurek wnusia pewnie po babci taka rezolutna co?
![]() ![]() a ten pająk to pewnie malutki, tylko takie okropne powiększenie dałaś:P prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
niezła sztuka Danusiu! sama bym się przestraszyła , szkod abyłoby go zabijać bo chyba jednak spory jest
lost obejrzałam 1 odcinek 1 sezonu no i nie wciągneło mnie skazanego kiedyś oglądałam pierwszy i trochę drugiego sezonu chyba, b.podoba mi się ten aktor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
CraftMod
|
A fuj, mnie by było chyba u sąsiadów słychac jakby takie coś na mnie spadło, brrr
Młodszy śpi, starszego do łóżka zagoniłam, prysznic zaliczyłam, jabłuszka zjadłam, teraz tylko odpoczywać ![]() ![]() Kolorowych :papa: |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
no własnie takie cos biegło w moją stronę po podłodze wiec zaczełam wrzeszczeć
![]() ![]() tegenaria, tak sie nazywa ten typ pająka, zasuwają niesamowicie szybko po podłodze, b, trudne do złapania
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
a co najlepsze niektore mają jad
![]() oszukać przeznaczenie po raz enty w tv |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
![]()
Danuś chyba bym umarła jakbym takiego bydlaka zobaczyła!!!!!! A przed tym pobudziłabym calutką ulicę i wszystkie do niej przyległe!!! Masakra!!! Niczego się nie boję jak pająków
![]() ![]() ![]() Duś uwielbiam te filmy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
o tak dirty dancing 2 mogę oglądać ciągle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nieee Duś jedyneczki dwójka nie przebije
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
a ja wole tego aktora z drugiej części właśnie
![]() ![]() poszły wszystkie spać ? jutro mam na 8.30 czyli musze wstać po 6 by po 7 wyjść ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.