Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 19:56   #4711
martitaw
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

sliczna, też ją mierzyłam i jeszcze taką białą tiulową z lekkim kuperkiem i cyrkoniami ale wybrałam coś innego i gdzie indziej.
a salon Demi na Lubartowskiej ma rzeczywiście obsługę jedna z lepszych.
Polecam też panią z salonu Lady in White przy Gali
Mój Przyszły Ślubny też myli sukienkę ze spódnicą i jeszcze brwi z rzęsami
Stary 2011-07-05, 20:01   #4712
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

ja jeszczę mogę polecić salon La Femme na Kraśnickich. Byłam tam raz panie przeurocze i tam można też poszaleć jak się chce wprowadzić dużo zmian połączyć suknie czy coś. I też maja ogromny wybór w salonie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:33   #4713
malgosia_23
Raczkowanie

Dziewczynki ale dziś szalejecie z pisaniem Aż nie mogłam uwierzyć

Tenebrosa, Tenaya24, Tanitka dziękuję

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Kochane! Serdecznie dziękuję Wam życzenia i cały rok wspólnych przygotowań. Jestem już żoną swojego męża! A wesele udało się z niewielkimi wpadkami, o których opowiem Wam w relacji, jak wrócimy z mężem z podróży poślubnej (choć jeszcze nie wiemy gdzie jedziemy).

Kruczydło, chętnie zobaczę i ja Twoje zdjęcia.

A, co do lampionów, pewnie nie uwierzycie, ale mimo kropiącego deszczu i lekkiego wiatru udało nam się puścić, i wyglądały super Ja chciałąm już z nich zrezygnować, ale fotograf namówił mnie, żeby jednak puścić. Najpierw spróbowaliśmy jeden, wymagał jedynie dłuższej chwili by napęłnić się gorącym powietrzem i poleciał. Z racji pogody odpaliliśmy jedynie 20 z przygotowanych 40, ale i tak fajnie wyszły. Reszta będzie na imprezę jak wrócimy z podróży i na sesję.

Pozdrawiam Was gorąco!
Udanej podróży i z niecierpliwością czekamy na szczegółową relację

La Cocinerita dziękuję za wspaniałą relację. Jesteś niesamowitaJeszc ze raz wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twojego męża! A pomysł ze świadkiem: the best

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
hej hej hej kilka razy do was już pisalam ale to tak przelotnie

teraz w końcu chciała bym zawitać do was na stałe. Można??

a tak swoją drogą też jestem PMką 2012

jeszcze tylko rok i 9 dni
Witaj z nami

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
Mój dokładnie tak samo. I rozróżnia nazwy tylko podstawowych kolorów
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:36   #4714
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
witaj
przpeikena relacja, az usmiech mialam na twarzy Ciesze sie, ze wszystko bylo tak jak chcialas i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia, chocby na @. A Tz pozazdroscic
ja przymierzalam i malo nie padlam ze smiechu
Tanitka, czemu mało nie padłaś ze śmiechu?

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale te zdjęcia tak na ogólnym forum ? żeby każdy mogł zobaczyć ja bym sie pochwaliła ale nie chce psuć niespodzianki rodzinie i znajomym a wiem ze są tu na forum osoby z mojego otoczenia .. np na sierpniowych Panna Młodych mamy taki prywatny klub do wstawiania zdjęć itp..
margolka1986, jak ten prywatny klub działa? jest na hasło? Jakby co możemy wymienić się mailami
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:52   #4715
Magda_84
Rozeznanie

no ale nie musimy wstawiać zdjęć siebie w sukni, tylko samą suknię i dodatki do niej, chyba że rzeczywiście rodzinka podczytuje a to ma być niespodzianka. U mnie kilka osób wie jaką będę miała suknię, głównie koleżanki, no i wiadomo rodzice i siostra, a nawet Tż, ale widział ją tylko na necie, na mnie nie
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:53   #4716
(kicia)
Zakorzenienie

mój TŻ nie wie jaka suknię będę miała ale zrobiłam pewien eksperyment. Pokazałam mu 10 zdjęć sukni o różnych krojach w śród nich także moją. Miał wybrać najładniejszą. Wybrał dwie a jedna z nich jest moja

Stary 2011-07-05, 21:50   #4717
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez La Cocinerita Pokaż wiadomość
ŚLUB
piękna relacja, uwielbiam takie długie opisy jeszcz raz gratulacje i czekami na zdjęcia!

Cytat:
oJa się na szczęście z takim zachowaniem nie spotkałam od pierwszej wizyty Paanie były bardzo miłe i pomimo że mam kupę czasu do ślubu bez problemu mogłam zmierzyć te suknie które mi się spodobały. I doradziły mi kolor a co najważniejsze utwierdziły mnie w tym że mój wybór jest trafiony bo chciałam znać zdanie kogoś kto się na tym zna jaka suknia do kogo pasuje. Czego nie mogę powiedzieć o jednej z pań w LillYes

ja do pierwszej przymiarki mam... 10 miesięcy
jak ja byłam w LilYes to akurat panie spoko były, natomiast nie za miłe w Lisa Ferrera :/
a ja mam przymiarke w sierpniu nie mogę się doczekac

Cytat:
Napisane przez malgosia_23 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pochwale się, że już mam mgr Jakoś tak dziwnie, że nie ma wakacji, tylko już koniec studiów. W każdym razie teraz już z wolną głową mogę myśleć o ślubie
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Kochane! Serdecznie dziękuję Wam życzenia i cały rok wspólnych przygotowań. Jestem już żoną swojego męża! A wesele udało się z niewielkimi wpadkami, o których opowiem Wam w relacji, jak wrócimy z mężem z podróży poślubnej (choć jeszcze nie wiemy gdzie jedziemy).
gratulacje i udanej podrózy

Cytat:
eh a czas leci... mam jakies paranoja ze z czyms nie zdąże o czyms zapomne itp :/
ja też tak mam podejrzewam jak większosc tym bardziej ze nie rpowadze zadnych list, kalendarza tylko to z glowy

piękna sukienka

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
Super !!
Ja tak jak pisałam, jutro ubieram się w komplecik i na pewno się podzielę fotkami z moimi kochanymi Wizażankami
nie mogę się doczekać uwielbiam zdjęcia sukien ślubnych !!
Cytat:
Dziewczyny ale te zdjęcia tak na ogólnym forum ? żeby każdy mogł zobaczyć ja bym sie pochwaliła ale nie chce psuć niespodzianki rodzinie i znajomym a wiem ze są tu na forum osoby z mojego otoczenia .. np na sierpniowych Panna Młodych mamy taki prywatny klub do wstawiania zdjęć itp..
może być tez na maila, tak jak większość PMek po slubie to rob
Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
sliczna, też ją mierzyłam i jeszcze taką białą tiulową z lekkim kuperkiem i cyrkoniami ale wybrałam coś innego i gdzie indziej.
a salon Demi na Lubartowskiej ma rzeczywiście obsługę jedna z lepszych.
Polecam też panią z salonu Lady in White przy Gali
mój tak samo
ja szyję właśnie w Lady in White, pani przemiła i zna się na rzeczy, już nie mogę się doczekać przymiarki

Cytat:
ja jeszczę mogę polecić salon La Femme na Kraśnickich. Byłam tam raz panie przeurocze i tam można też poszaleć jak się chce wprowadzić dużo zmian połączyć suknie czy coś. I też maja ogromny wybór w salonie
potwierdzam, mimo ze nie wybralam tam sukni to panie byly bardzo pomocne

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-05, 22:08   #4718
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Tanitka, czemu mało nie padłaś ze śmiechu?

margolka1986, jak ten prywatny klub działa? jest na hasło? Jakby co możemy wymienić się mailami
bo po calym dniu zmudnych poszukiwan, wpadlam do demi i ten tekst w przymierzalni mnie dobil byla mowa o wyborze sukni pm, zeby kierowala sie swoim gustem, a nie siostry, ciotki, i innej przyzwoitki, z tym, ze super ujete w slowa

Cytat:
mój TŻ nie wie jaka suknię będę miała ale zrobiłam pewien eksperyment. Pokazałam mu 10 zdjęć sukni o różnych krojach w śród nich także moją. Miał wybrać najładniejszą. Wybrał dwie a jedna z nich jest moja
moj tez

Dziewczyny a ja jednak bylabym za tym prywatnym forum, bo tez nie chce pokazywac swoich zdjec w necie, a wiadomo ze chcialabym sie wizazankom pochwalic

Tenaya jak fasolinka? coś nas żadko odwiedzasz ostatnio
Stary 2011-07-05, 22:20   #4719
(kicia)
Zakorzenienie

ja w LillYes miałam taką historię że na allegro znalazłam śliczną suknię na wyprzedaży w ich salonie. Więc umówiłam się na jej przymiarkę cena była atrakcyjna i w ogóle. Przychodzę do salony przedstawiłam się powiedziałam w jakiej sprawie a ona do mnie " to pani sobie poszuka" i musiałam sama szukać tej sukni po tych szafach. Kiedy wkońcu ją znalazłam z wielką łachą wstała od komputera żeby mi się pomóc ubrać... jeszcze nie zdązyłam założyć z powrotem ubrań a ona już znowu siedziała przy kompie. Przy drugiej wizycie było to samo.

Stary 2011-07-05, 22:31   #4720
_agatka
Rozeznanie

La Cocinerita - wspaniała relacja, zazdroszczę pieknej ceremonii i zabawy weselnej.... niecierpliwie czekamy na zdjęcia, szczegolnie ten czepiec mnie interesuje cały czas do oczepin go miałas, czy moze tylko na oczepinach?

Kruczydło - dziękuje za fotki, suknia super, masz przepiekny uśmiech!!!!!!!!!!!

Edytowane przez _agatka
Czas edycji: 2011-07-05 o 22:32
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 23:05   #4721
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

zakłada się taki klub zaprasza poszczególne wizażanki i tylko one mają dostęp do niego... albo tak jak mówieci o wysyłaniu mailem.. chyba ze Wam to nie przeszkadza i chcecie wstawiać w klubie ewentualnie ja moge jesli któras jest ciekawa wysłac maila

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 23:27   #4722
La Cocinerita
Raczkowanie

Dzięki wielkie Dziewczyny za miłe słowa i życzenia! Cieszę się, że udało Wam się przebrnąć przez relację Co do Demi, to potwierdzam, że krawcowe bywają różne, ja w listopadzie trafiłam na średnio miłą, ale już tam nie pracuje... Ale właścicielka jest bardzo sympatyczna No a kartka, która wisi w przymierzalni rzeczywiście bardzo trafiona i w idealnym miejscu - jedynym, gdzie PM-ka nie jest osaczona przez towarzyszące jej kobietki

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
La Cocinerita - wspaniała relacja, zazdroszczę pieknej ceremonii i zabawy weselnej.... niecierpliwie czekamy na zdjęcia, szczegolnie ten czepiec mnie interesuje cały czas do oczepin go miałas, czy moze tylko na oczepinach?

Kruczydło - dziękuje za fotki, suknia super, masz przepiekny uśmiech!!!!!!!!!!!
U nas oczepin nie było, ani takich tradycyjnych zabaw Miałam zdjąć czepiec na początku wesela, ale włosy mi pod nim oklapły i średnio wyglądały A poza tym miałam taką prościutką sukienkę, bez trenów, kół itd. i w tym czepcu bardziej było widać, że jestem Panną Młodą, a nie gościem Więc w końcu zostałam całą noc Zdjęcia od fotografa będą dopiero za 3 tygodnie, ale mam nadzieję, że wcześniej powyciągam coś od rodziny, to podeślę

P.S. Co z tym wątkiem dla żonek 2011?
La Cocinerita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:48   #4723
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
jak ja byłam w LilYes to akurat panie spoko były, natomiast nie za miłe w Lisa Ferrera :/
a ja mam przymiarke w sierpniu nie mogę się doczekac
U mie jak byłam poprzymierzac i pooglądać suknie było wręcz na odwrót.
W Lisie była tak przemiłą kobieta, pozwoliła mi mierzyć tyle sukni ile chciałam, robiłam fotki z każdej strony
A w LilYes kobieta w ogóle nie była mną zainteresowana jako potencjalną klientką, kompletnie mnie olała mimo że zrobiałm 5 rundek po salonie. Jak przejrzałam katalog i poszłam do niej do biurka gdzie była baaaardzo zajęta zapytać się czy maja tą i tą suknie na salonie to łaskawie coś zaczęła mówić. Na dodatek nie dała nawet halki pod suknię którą mierzyłam. Oczywiście zero fotek. Nie pozwoliła zrobić ani jednej.
Stary 2011-07-06, 10:19   #4724
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

To jak byłam w jednym salonie to też babka powiedziała że "tam jest katalog proszę sobie obejrzeć" i wróciła dalej do siedzenia przy biurku nie pamiętam jak się nazywał salon ale to było na Racławickich.
Ale w końcu będę szyła chyba sukienkę i będzie to połączenie 2 sukienek:
dół będzie od tej:
http://www.jasminesbridalshop.com/in...detail&id=3083
a góra od tej co jest na głównej stronie:
http://www.cymbeline.com/pl_PL/
Stary 2011-07-06, 10:20   #4725
iovaa
Raczkowanie

Z paniami w salonach jest problem o tyle, że jesli się przyszła PM-ka przyznaje, że ma ślub dalej niż pół roku do przodu, to panie nie mają chęci prezentować swoich towarów...

Ale wracając do tematu pokazu sukien i dodatków - te z Was, które nie mają znajomych, druhen, narzeczonych itd. czytających ten wątek, mogą się pochwalić tym, co do tej pory wymyśliły w sprawie ubioru ślubnego Przecież zdjęcie sukni i dodatków nie musi być na Was, może być katalogowe Chodzi tylko o to, żeby móc sobie z poszczególnych zdjęć poszczególnych elementów wyobrazić całokształt Przynajmniej ja z chęcią bym obejrzała
Wczoraj nie zdążyłam zamieścić moich fotek, postaram się dzisiaj nadrobić

Wiecie zaczęłam mieć dylemat dotyczący bukietu: florystka podliczyła mi, że mój bukiet będzie kosztował ok. 200-250 zł. troszkę się podłamałam i się zastanawiam, czy się opłata tyle pieniędzy wydać na bukiet, który będę miała przy sobie właściwie tylko na mszy i na zdjęciach... Może wymyślić jakiś skromniejszy bukiecik... ?
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:41   #4726
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iovaa Pokaż wiadomość
Z paniami w salonach jest problem o tyle, że jesli się przyszła PM-ka przyznaje, że ma ślub dalej niż pół roku do przodu, to panie nie mają chęci prezentować swoich towarów...

Ale wracając do tematu pokazu sukien i dodatków - te z Was, które nie mają znajomych, druhen, narzeczonych itd. czytających ten wątek, mogą się pochwalić tym, co do tej pory wymyśliły w sprawie ubioru ślubnego Przecież zdjęcie sukni i dodatków nie musi być na Was, może być katalogowe Chodzi tylko o to, żeby móc sobie z poszczególnych zdjęć poszczególnych elementów wyobrazić całokształt Przynajmniej ja z chęcią bym obejrzała

Wiecie zaczęłam mieć dylemat dotyczący bukietu: florystka podliczyła mi, że mój bukiet będzie kosztował ok. 200-250 zł. troszkę się podłamałam i się zastanawiam, czy się opłata tyle pieniędzy wydać na bukiet, który będę miała przy sobie właściwie tylko na mszy i na zdjęciach... Może wymyślić jakiś skromniejszy bukiecik... ?
a możesz pokazać foto?? powiedziała bym ci mniej więcej koszt... kiedyś pracowałam w kwiaciarni aha i powiedz gdzie go chciałaś zamówić...
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:55   #4727
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a możesz pokazać foto?? powiedziała bym ci mniej więcej koszt... kiedyś pracowałam w kwiaciarni aha i powiedz gdzie go chciałaś zamówić...
Właśnie na razie nie ma mnie w domu, a tam mam zdjęcie, ale bukiet miał być "ze spływem" z róż, kalii i eustom
Stary 2011-07-06, 11:01   #4728
cindi
Rozeznanie

Cytat:
zakłada się taki klub zaprasza poszczególne wizażanki i tylko one mają dostęp do niego... albo tak jak mówieci o wysyłaniu mailem.. chyba ze Wam to nie przeszkadza i chcecie wstawiać w klubie ewentualnie ja moge jesli któras jest ciekawa wysłac maila
jak dla mnie może być i klub, byle tylko nie na forum publiczym, chyba że można też założyć wspólnego maila np. na gmail i tam podsyłac fotki

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
dół będzie od tej:
wow, dół robi wraćenie a ta z cymbeline mega mi się podoba, ale zle w takiej wygladam zdaje się, że Tanitka szyje taką o ile pamiętam

Cytat:

ja wysyłałam kiedyś Dziewczynom zdjęcie mojej sukni na maila, jak ktoś jeszcze chętny to piszcie na PW z dodatków to jeszcze nic nie wymyśliłam, może być to problemowe bo mam kolorową szarfę więc wszystko trzeba dopasować

co do bukietu to ja porozglądam się jakie są ceny, ale zastanawiam się czy jest sens przyznawać się, że jest się PMka, moja siostra ostatnio kupowała kwiatki dla znajomych na ślub i zapłaciła 35 zł za bukiecik róż, który ja z powodzeniem wzięłabym jako ślubny

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:16   #4729
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
co do bukietu to ja porozglądam się jakie są ceny, ale zastanawiam się czy jest sens przyznawać się, że jest się PMka, moja siostra ostatnio kupowała kwiatki dla znajomych na ślub i zapłaciła 35 zł za bukiecik róż, który ja z powodzeniem wzięłabym jako ślubny
No właśnie moja florystka (odpowiadajac na pytanie jagodzi133 nie jest z lublina, to zwykła kwiaciarka) powiedziała mi, że dla niej jest wszystko jedno, na jaką okazję jest bukiet.
Znam ją od lat i nie podejrzewam o naciąganie. Tylko raczej problem jest w cenie kwiatów, bo jeśli będę chciała zwięzły bukiecik, to tych kwiatów pójdzie sporo :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 11:20   #4730
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Hehe, no ja się naczytałam, że nie można się przyznawać i przy mierzeniu powiedziałam, że ślub w maju - na to panie, że to ostatni moment! Kicha była, bo parę godzin później kupiłam suknię i spisywałyśmy umowę - musiałam się przyznać do kłamstewka
Cytat:
Cena szok! Ja planuję wydać nie więcej niż 150 zł...
Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
dół będzie od tej:
Śliczna ta pierwsza i to cała! czemu chcesz zmieniać górę?
Cytat:
jak dla mnie może być i klub, byle tylko nie na forum publiczym, chyba że można też założyć wspólnego maila np. na gmail i tam podsyłac fotki

ja wysyłałam kiedyś Dziewczynom zdjęcie mojej sukni na maila, jak ktoś jeszcze chętny to piszcie na PW z dodatków to jeszcze nic nie wymyśliłam, może być to problemowe bo mam kolorową szarfę więc wszystko trzeba dopasować
Wiem, że to forum przegląda całe mnóstwo osób, które się nie ujawniają i nie życzę sobie, żeby oglądały moje zdjęcia. Może załóżmy galerię na picasa albo flickr?

Ja chętnie zobaczę fotki cindi
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:41   #4731
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Hehe, no ja się naczytałam, że nie można się przyznawać i przy mierzeniu powiedziałam, że ślub w maju - na to panie, że to ostatni moment! Kicha była, bo parę godzin później kupiłam suknię i spisywałyśmy umowę - musiałam się przyznać do kłamstewka
hehe a ja mówiłam po prostu, że już niedługo, unikałam dat i zakazałam mówić mamie i druhnie, gdyby były o to pytane i jakoś tak poszło A przy spisywaniu Umowy Pani w DEMI się zdziwiła, że tak wcześnie zamawiam suknię

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq
Cena szok! Ja planuję wydać nie więcej niż 150 zł...
Właśnie jak byłam w zeszłym roku, jeszcze nie mając planu co do bukietu, ta kwiaciarka powiedziała mi, że standardowo ok. 70-100 zł. się zmieścimy. Ale jak poszłam do niej ze zdjęciem bukietu, to podliczyła wstępnie liczbę kwiatów i powiedziała mi taką cenę... Przy czym przyznała, że właściwej ceny kwiatów i całości bukietu mi nie powie aż do końca sierpnia, bo z tak dużym wyprzedzeniem nie jest w stanie przwidzieć cen kwiatów we wrześniu...
A ja właśnie widywałam fajne bukieciki, takie zwykłe, w normalnej cenie i się teraz zastanawiam. Tyle, że one wszystkie są bez "zwisu", a co mojej sukni pasowałby zwis, poza tym mi się podoba...

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq
Wiem, że to forum przegląda całe mnóstwo osób, które się nie ujawniają i nie życzę sobie, żeby oglądały moje zdjęcia. Może załóżmy galerię na picasa albo flickr?

Ja chętnie zobaczę fotki cindi
No to może załóżmy jakiś prywatny temat na hasło, które byśmy sobie wysyłały tylko w PW nawzajem, bez wścibskich oczu z zewnątrz, albo rzeczywiście jakąś wspólną picassę albo coś... ?

Bo o ile teraz zdjęcia samej sukni większość z nas zamieszcza, ale tam możnaby też wrzucić zdjęcia "po"
Stary 2011-07-06, 11:47   #4732
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:

Śliczna ta pierwsza i to cała! czemu chcesz zmieniać górę?
no właśnie cała jest też śliczna ale po różnych przymiarkach z panią z salonu Paris doszłyśmy do wniosku że lepiej mi będzie w Cymbelinowej górze i zrobiłam w Paincie takiego mixa i wyszło to tak jak w załączniku

No ale w grudniu jak ta będzie już w salonach to wtedy pojade i przymierzę i dopiero zobaczę jak to by na mnie wyglądało jako całość, bez zmieniania.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jhg.jpg (25,9 KB, 69 załadowań)
Stary 2011-07-06, 14:00   #4733
gosiaczek20004
Zadomowienie

Ja tez jestem jak najbardziej za umieszczaniem zdjęci dodatków ponieważ zawsze można jeszcze otrzymać jakąś pomocna rade może być to jakiś osobny e-mail albo coś w sumie później możnaby tez na niego wysyłać zdjęcia po ślubie. Ja tez jeszcze nie mam zamówionego bukietu bardzo bym chciała żeby chociaż częściowo był z frezji bo kocham te kwiaty i ich zapach jutro mam pierwszą przymiarkę sukni . Zrobię zdjęcie i na pewno się podzielę jeśli będziecie chciały zobaczyć. nie mam tez jeszcze biżuterii także po wstawieniu zdjęć sukni chętnie posłucham jeśli będziecie miały jakieś propozycje.
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:21   #4734
(kicia)
Zakorzenienie

Ja jestem za założeniem maila np na gmailu.

Ja się w LillYes nie przyznałam do daty ślubu. A w Demi tak. Prosto z mostu powiedziałam że mam ofertę kupna ładnej suknii firmowej itp w fajnej cenie ale chce być pewna że żadna inna mnie nie zauroczy. Pani to zrozumiała i bez problemu zmierzyłam trzy suknię które mi się spodobały.

A jak ostatnio przyszłam podpisać umowę babka skwitowała że ja to się na zabój zakochałam w tej sukni ja ją zamówiłam też ze względu na to że jak je wycofają z salonów to może być droższa.

Co do tej sytuacji z szukaniem w katalogu to właśnie mogło być w Lill Yes a i jeszcze tylko powiem że nie podoba mi się tam to że dla osób o moim wzroście czyli 158cm nie ma tam podestu.

Stary 2011-07-06, 15:06   #4735
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
No to może załóżmy jakiś prywatny temat na hasło, które byśmy sobie wysyłały tylko w PW nawzajem, bez wścibskich oczu z zewnątrz, albo rzeczywiście jakąś wspólną picassę albo coś... ?

Bo o ile teraz zdjęcia samej sukni większość z nas zamieszcza, ale tam możnaby też wrzucić zdjęcia "po"
jestem za
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 15:28   #4736
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ja kiedyś, jeszcze zanim zamówiłam suknię pokazałam mojemu TŻ tą, która najbardziej mi się podoba. Na stronie było 100 sukienek. Potem, jak już moja suknia się szyła, przeglądaliśmy tę stronę, ale nawet jakby go zmuszać torturami to nie pokazałby tej samej sukni, nie pamiętał już. Więc widział bardzo podobną wcześniej ale i tak jej nie pamiętał
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 15:44   #4737
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie na razie nie ma mnie w domu, a tam mam zdjęcie, ale bukiet miał być "ze spływem" z róż, kalii i eustom
Kochana jeżeli to jest coś w tym stylu: (tak mniej więcej) to koszt powinien być 150zł. I powiem ci że to g..... prawda że to zależy od ceny kwiatów. Ona i tak na produkty (kwiaty itd.) twojego bukietu nie wyda więcej niż 50zł. Wież mi wiem bo naprawdę pracowałam w kwiaciarni dzięki temu jestem bogatsza o pewne doświadczenia i wiem jak nie dać naciąć się w bambucza. Jak chcesz to Ci mogę powiedzieć gdzie zamówić tańsze bukiety... Znaczy się będą w cenie od 80 do 150zł ale nie 200 czy 250zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5a7f7c209a9f086f.jpg (44,9 KB, 46 załadowań)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:05   #4738
monik_85
Raczkowanie

Hej Dziewczynki miałam masę postów do nadrobienia bo od czasu wesela nie miałam chwili żeby spokojnie przysiąść, poczytać i napisać relację. no ale czas najwyższy więc.....

oto link do relacji https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2753

Pozostali usługodawcy, których nie wymieniłam w relacji to:

Ciasta domowe Tadek - genialne wypieki, wszyscy goście chwalili, że smakują wyśmienicie, a do tego apetycznie wyglądają, ciasto znikało aż miło. Zamówiliśmy: trio, przekładaniec, 3-bit, delicję i toffi orzechowe (ogółem prawie 70kg ciasta na 120 osób + gościńce) i przyznam że poszło prawie wszystko

Owoce - W. i S. Polewiak, rynek Elizówka boks 35D - pomoc w wyborze owoców, określeniu ilości, realizacja zgodna z zamówieniem, świeże i dojrzałe owoce, nie trafiło się nic zepsutego. Zamówiliśmy: winogron biały i czerwony, banany, mandarynki, nektarynki, brzoskwinie i kiwi. Goście zajadali się ze smakiem

Obrączki - Pracownia Złotnicza p. Marek Reszka, Lublin, ul. Tumidajskiego - szybko, przyjemnie a przede wszystkim tanio!! Przetapialiśmy własne żółte złoto na białe, robiliśmy obrączki według własnego wzoru i wyszło cudnie Polecam!

Suknia - Salon Sisi ul. Wodopojna 11- piękna suknia, dobrze uszyta, miła i profesjonalna obsługa.

Kamerzysta i fotograf - Wideofilmowanie Koniar, Lipsko - bardzo miła współpraca, pełen profesjonalizm, umiejętność wyczucia chwili, świetny kontakt. Czekamy tylko na efekty pracy

Wszystkim dziękujemy
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:47   #4739
scotasia
Wtajemniczenie

monik_85 pięknie wyglądałaś tak się składa, że wybrałam tą samą suknię, co TY Też szyłam ją w Sisi. Fajnie się przekonać, że z zewnątrz super wygląda
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:03   #4740
monik_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
monik_85 pięknie wyglądałaś tak się składa, że wybrałam tą samą suknię, co TY Też szyłam ją w Sisi. Fajnie się przekonać, że z zewnątrz super wygląda
Dziękuję Ja się w tej sukni zakochałam od pierwszego wrażenia Muszę powiedzieć, że nie dość, że bardzo mi się podobała, to okazała się mega wygodna - zarówno dla mnie, jak i dla Panów z którymi tańczyłam, każdy mówił, że pierwszy raz suknia ślubna w tańcu nie przeszkadza układała się cały czas pięknie i co najważniejsze mimo szaleństw nigdzie się nie podarła nie zamieniłabym jej na żadną inną Na pewno będziesz zadowolona
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości