Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 14:43   #4711
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice, haha ciekawa byłam kiedyś jakie to uczucie z tym rybkowym pedicure? Nie łaskotało?
Ja mam okropne łaskotki, ale nie łaskotało, takie dziwne uczucie bo czuć te rybki ale to nie jest łaskotanie i jest to przyjemne.

Idę, może do apteki podjadę bo kliknęłam Etiaxil, krem Dermedic Hydrain 2 i żel do mycia twarzy Vichy Normaderm. Krem mi potrzebny nie był teraz ale był tak tanio...

Oby ten Etiaxil działał, nigdy jeszcze nie miałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 15:11   #4712
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A co tu tak cicho, wszystkie na majówce?

Poza tym poszłam na ten makijaż próbny i zrezygnowałam z pomysłu malowania się samodzielnie. Wizażystce to wyszło jednak bardzo dobrze i chyba bardziej fotograficzny był ten makijaż niż ja bym sobie umiała sama zrobić. Makijaż będzie dość wyraźny i w tonacji fioletowej, tak jak chciałam.
Ale się wybyczyłam, wyimprezowałam i naładowałam Było genialnie

Haha to jaka teraz wymówka na poprzednie zakupy?

Mi trochę przypaliło ramiona/plecy od tyłu w okolicy pach. Nie wiem jak się smarowałam przed wyjazdem chyba tam nie dotarłam. Bo mimo tego, że nie brałam filtra ze sobą na drugi dzień to tylko tam mnie spiekło.

Pomaluję pazurki i chyba skoczę do apteki po biodermę w sprayu. Niespodziewanie skończyłam maskę do włosów więc bilans zakupów i zużyć wyjdzie na zero Muszę kupić siostrze jakiś silny krem do rąk- myślę o tej nowości z dermedic Emolient Linum. Używa rękawiczek do detergentów, a mimo tego zrobiły jej się strupy i ranki :/

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Do mycia twarzy zaciekawiło mnie to: http://www.labo-uriage.pl/produkty/d...-zel-do-mycia/ w eskulapie mają za 40 zł z groszami/400 ml ciekawe jak sie ma do cleanance poza ceną...
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 15:43   #4713
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Haha to jaka teraz wymówka na poprzednie zakupy?
Sesja zdjęciowa

Cytat:
Do mycia twarzy zaciekawiło mnie to: http://www.labo-uriage.pl/produkty/d...-zel-do-mycia/ w eskulapie mają za 40 zł z groszami/400 ml ciekawe jak sie ma do cleanance poza ceną...
Ciekawe, ciekawe jak wykończę ten Normaderm, kupię jeszcze raz Cleanance bo nie miałam od ponad roku i za nim tęsknię, to wtedy się skuszę na ten.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-30, 16:31   #4714
emememsik
po prostu Em :)

ice, kiedy dokładnie jest Twój ślub?

Mnie przeraża zapowiadane na środę 30 stopni. Dobrze, że nie jestem facetem i nie muszę się wbijać w garnitur.

Ja też dziś spędziłam cały dzień w pracy, na szczęście mam biuro w takim miejscu, że pomieszczenie się nie nagrzewa i jest przyjemnie. Tylko ludzie coś wredni.
Stary 2012-04-30, 17:14   #4715
isa666
Zakorzenienie

em, u mnie już dziś jest 30, jutro ma być podobnie a we środę podobno burze

ice, Etiaxil działa super
Stary 2012-04-30, 23:07   #4716
rzyrafka
Zakorzenienie

wypróbowałam już na ręce spray i szok- żadnego tłustego filmu! Strasznie mnie tym zaintrygował, ale musi poczekać, bo jutro jeszcze zużyję końcówkę z saszetki co by się nie zepsuła. I po wizycie w Castoramie mam nowe mieszkanko dla lakierów http://www.castorama.pl/catalog/prod...27/image/7735/ chciałam takie półprzejrzyste w kolorze zielonych butelek, ale było tylko małe to w sumie też największe nie jest- mogę dokupić tylko kilka sztuk do zapełnienia dna . Ale jest na tyle wysokie, że pewnie się da upychać do góry nogami gdy zabraknie powierzchni . Jest całe czarne tylko część jest matowa a część połyskująca, jak tapety Isy

Jadę jutro do babci na cały dzień- miłego obijania się
Stary 2012-05-02, 11:29   #4717
isa666
Zakorzenienie

Wybyłam dziś na zakupy i jestem happy, bo mi się bardzo udały
Wrzucam zdjęcia, bo mi się pisać nie chce
Ciuchy z 1. zdjęcia - wszystko H&M + kolczyki, 3 fotka - F&F z Tesco

Na końcu kosmetyki, jednak się skusiłam na pomadkę Rouge Caresse, ten odcień mi pasuje do moich ust. A lakier Rimmel wzięłam tylko dlatego, że nie było tego ładnego zielonkawego Wibo w tym Rossmannie, a strasznie mi się chciało miętowego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN6227.jpg (92,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6224.jpg (50,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6234.jpg (134,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6215.jpg (106,0 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6220.jpg (36,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6223.jpg (35,4 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-05-02, 19:39   #4718
Estella
Zakorzenienie

razem z Karolina pozdrawiamy ze slonecznego Gdanska

warszawianki proponujemy piwo w piatek po majowce (11maja) w Lolku, dajcie znac czy Wam pasuje, zarezerwuje stolik

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 22:39   #4719
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Wybyłam dziś na zakupy i jestem happy, bo mi się bardzo udały
Wrzucam zdjęcia, bo mi się pisać nie chce
Ciuchy z 1. zdjęcia - wszystko H&M + kolczyki, 3 fotka - F&F z Tesco

Na końcu kosmetyki, jednak się skusiłam na pomadkę Rouge Caresse, ten odcień mi pasuje do moich ust. A lakier Rimmel wzięłam tylko dlatego, że nie było tego ładnego zielonkawego Wibo w tym Rossmannie, a strasznie mi się chciało miętowego
Isa, fajne zakupy. Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś ciuch sobie kupiłam, trzeba to nadrobić.
Zadowolona jesteś z tej pomadki L'Oreal? Też mam ten kolor i ostatnio tylko tego balsamu praktycznie używam, super wygląda na ustach

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość

warszawianki proponujemy piwo w piatek po majowce (11maja) w Lolku, dajcie znac czy Wam pasuje, zarezerwuje stolik
Pozdrawiam i ja
Jestem chętna na spotkanie w piątek.
Stary 2012-05-03, 06:25   #4720
isa666
Zakorzenienie

Lizzie, dzięki Jak na razie po pierwszych użyciach jestem zadowolona Fajny ten kolor, taki niby brudny róż, ale z lekko fioletowawym połyskiem.

Właśnie przy śniadaniu ukruszyła mi się plomba. W dodatku z drugiej strony mnie inny ząb pobolewa. Jutro albo w poniedziałek rejestruję się do dentysty. Idę gdzie indziej niż zawsze, zobaczymy co tym razem będzie, ale jeśli mi znów będą tak plomby wypadać to chyba zwariuję.
Stary 2012-05-04, 08:17   #4721
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Ale fajnie, gdzie się zatrzymałyście w Gdańsku?

Ja wstępnie jestem chętna na przyszły piątek

Ja wczoraj wróciłam z Majówki, na szczęście mam jeszcze kilka dni wolnego, żeby ogarnąć się ze wszystkom, bo maj zapowiada się bardzo pracowicie.

Zbieram się właśnie do zamówienia aptecznego, bo jak na złość pokończyło się wszystko na raz. Szukam właśnie apteki, w której mieliby wszystko, co potrzebuje, po w miarę korzystnych cenach, ale ciężko taką znaleźć

Kupiłam niedawno wodę morską do włosów Toni&Guy, muszę się Wam pochwalić, że to moje najnowsze odkrycie

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 09:13   #4722
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ice, kiedy dokładnie jest Twój ślub?
19-tego a jak tam u Twojego brata?

Powiem wam, że jestem zła z kilku powodów - po 1. jestem w pracy i mam uczucie jakby był dzisiaj poniedziałek, po 2. pogoda się popsuła, po 3. jestem przeziębiona, po 4. awizonosz znowu zostawił mi w skrzynce awizo zamiast przynieść cienie a ja dalej nie napisałam skargi na niego bo głupio jakoś pisać bezosobowo a na poczcie nie chcą mi podać jego nazwiska.

Madzia ja ostatnio apteczne zakupy zrobiłam na Allegro co prawda traf chciał że do odbioru mam je kilka minut na piechotę od domu, ale nawet z wysyłką przy kilku rzeczach byłoby tanio.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-04, 09:28   #4723
isa666
Zakorzenienie

U mnie też leje a chciałam kosić trawę

madziarra ja zamawiam zawsze z Apteki Słonik, ale zależy co Ty chcesz kupić
Stary 2012-05-04, 11:27   #4724
Hosenka*
Zakorzenienie

Tak pięknie poszło mi w kawietniu - nie kupiłam nic kosmetycznego, a ledwo początek maja - ja już się skusiłam W Naturze jest promocja na żele Fruttini. Kosztują 5,59 zamiast 13,99 Kupiłam 4: wiśnia+wanilia, gruszka+brzoskwinia, truskawka+starfruit (nie wiem co to) o pomarańcza+mleko. Pachną przecudnie

I w końcu kupiłam dobry stanik Urósł mi biust, a nie miałam jakoś weny i czasu do latania za stanikiem. Dzisiaj wolne więc wybrałam się do centrum handlowego

Wiecie może, czy w New Yorkerze są jeszcze dzinsowe rurki na gumkę? Własnie zauważyłam, że przetarły mi się po wewnętrznej stronie ud, a są kapitalne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 11:28   #4725
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Powiem wam, że jestem zła z kilku powodów - po 1. jestem w pracy i mam uczucie jakby był dzisiaj poniedziałek, po 2. pogoda się popsuła, po 3. jestem przeziębiona, po 4. awizonosz znowu zostawił mi w skrzynce awizo zamiast przynieść cienie a ja dalej nie napisałam skargi na niego bo głupio jakoś pisać bezosobowo a na poczcie nie chcą mi podać jego nazwiska.
Ja właśnie wczoraj wróciłam z Twoim okolic, jak wyjeżdzałam koło 14 to było już dość pochmurno, a potem złapał nas straszny grad. Na szczęście w Warszawie pogoda - póki co - dopisuje

Współczuję choroby i życzę zdrowia!
Cytat:
Madzia ja ostatnio apteczne zakupy zrobiłam na Allegro co prawda traf chciał że do odbioru mam je kilka minut na piechotę od domu, ale nawet z wysyłką przy kilku rzeczach byłoby tanio.
Właśnie po zrobieniu wstępnej symulacji stwierdzam, że ceny na allegro są zdecydowanie korzystniejsze niż w aptekach internetowych. Niestety sprzedawca, u którego ewentualnie bym zamawiała ma bardzo ciekawe aukcje, i lista z niezbędnego minimum powiększyłaby się o dodatkowe rzeczy Ale zanim zdecyduję się to pojadę jeszcze do SP i innej apteki, żeby porównać ceny - może to mnie uchroni przed szaleństwem
Na Wishliście mam jeszcze tę nową szminkę L'Oreal, więc zahaczę o Rossmanna. Coś czuję, że w moim odwykiem będzie tak, jak` z Twoim

PS. Wieki temu wysłałaś mi PW w sprawie telefonu, ale ja wtedy byłam gdzieś poza Warszawą , pamiętam, że odczytałam PW, ale już odpisać to Ci chyba nie odpisałam Przepraszam

Cytat:

madziarra ja zamawiam zawsze z Apteki Słonik, ale zależy co Ty chcesz kupić
Isa, akurat z apteki Słonik nigdy nic nie brałam, ale niestety chyba nie mają wszystkich rzeczy, których potrzebuję

Stary 2012-05-04, 11:47   #4726
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja właśnie wczoraj wróciłam z Twoim okolic, jak wyjeżdzałam koło 14 to było już dość pochmurno, a potem złapał nas straszny grad. Na szczęście w Warszawie pogoda - póki co - dopisuje
My wczoraj byliśmy ze znajomymi nad wodą, pojechaliśmy na rowerach i tak szybko jak wracaliśmy to chyba w życiu nie jechałam. No ale dojechaliśmy i nie rozpadało się mimo piorunów i grzmotów i pojechaliśmy jeszcze potem z moimi rodzicami pomóc im na działce. Wszystkie burze ominęły miasto, a dzisiaj szaro buro, miało lać, ale nadal sucho.

Cytat:
Właśnie po zrobieniu wstępnej symulacji stwierdzam, że ceny na allegro są zdecydowanie korzystniejsze niż w aptekach internetowych. Niestety sprzedawca, u którego ewentualnie bym zamawiała ma bardzo ciekawe aukcje, i lista z niezbędnego minimum powiększyłaby się o dodatkowe rzeczy Ale zanim zdecyduję się to pojadę jeszcze do SP i innej apteki, żeby porównać ceny - może to mnie uchroni przed szaleństwem
Na Wishliście mam jeszcze tę nową szminkę L'Oreal, więc zahaczę o Rossmanna. Coś czuję, że w moim odwykiem będzie tak, jak` z Twoim
Ja jak zamawiałam ostatnio na szczęście trafiłam na aptekę która miała mało aukcji więc nadprogramowo doszedł tylko 1 krem i to niedrogi
Mój odwyk był porażką totalną.

Cytat:
PS. Wieki temu wysłałaś mi PW w sprawie telefonu, ale ja wtedy byłam gdzieś poza Warszawą , pamiętam, że odczytałam PW, ale już odpisać to Ci chyba nie odpisałam Przepraszam
Nic nie szkodzi
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-04, 12:24   #4727
isa666
Zakorzenienie

A mi wypadła plomba, ta co wczoraj się ukruszyła Mam teraz wielką dziurę. W poniedziałek po pracy idę do dentysty, ale już się boję

Hosenka kusi żelami, nieładnie
Stary 2012-05-04, 14:31   #4728
Estella
Zakorzenienie

na dwa najbliższe piątki nie ma już miejsc w Lolku, ale podejrzewam, że jeśli przyjdziemy o 16:30 jak zwykle to coś spokojnie znajdziemy - pewnie skończymy o 20/21

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2012-05-04, 15:53   #4729
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
My wczoraj byliśmy ze znajomymi nad wodą, pojechaliśmy na rowerach i tak szybko jak wracaliśmy to chyba w życiu nie jechałam. No ale dojechaliśmy i nie rozpadało się mimo piorunów i grzmotów i pojechaliśmy jeszcze potem z moimi rodzicami pomóc im na działce. Wszystkie burze ominęły miasto, a dzisiaj szaro buro, miało lać, ale nadal sucho.
Nad Warszawą się właśnie zanosi na burzę, ciekawe, czy nas ominie.

Cytat:
Ja jak zamawiałam ostatnio na szczęście trafiłam na aptekę która miała mało aukcji więc nadprogramowo doszedł tylko 1 krem i to niedrogi
Mój odwyk był porażką totalną.
Ja chyba nie potrafię odwykować, bo nie cierpię, kiedy coś mi się kończy i nie mam kolejnego w zapasie, i na gwałt muszę latać po sklepach i kupować na szybko (i czasami na siłę) - czy to dobra wymówka, żeby przerwać odwyk ?

Wróciłam z kosmetyczno-aptecznego rozeznania. Byłam w Rossmannie, Super Pharm i kilku pobliskich aptekach. Ceny kosmetyków aptecznych w Super Pharm przekroczyły już granice dobrego smaku, a największym szokiem była dla mnie cena żelu Cleanance, która okazała się być ok. 10zł niższą niż kiedy chciałam kupić ten żel w SP kilka tygodni temu po rabacie z gazetki -25% Zbojkowowałam SP i nic nie kupiłam, mimo że miałam podrukowane kupony rabatowe z karty Lifestyle.
Zatem pokornie wracam do zamówienia przez allegro.

Stary 2012-05-04, 18:47   #4730
emememsik

Cytat:
19-tego a jak tam u Twojego brata?
Bardzo dobrze. Choć było widać, że trochę odetchnęli, że już jest po. Pogoda fantastyczna, nie wiem jak im się to udało, było idealnie ciepło ale nie za gorąco. Ja cierpię z przejedzenia. W domu do jedzenia wciąż są tylko ciasta.
Stary 2012-05-05, 12:21   #4731
kochanie
Wtajemniczenie

Hej!
Ja już wróciłam, było super Od piątku jak przyjechaliśmy było gorąco, chodziłam nawet w krótkie spódnicy Sporo czasu spędziliśmy w górach - Szwajcarii Saksońskiej, Czeskiej i w Górach Stołowych Za to nie kupiłam żadnych kosmetyków, bo jak byliśmy w większym mieście, to akurat bylo święto/niedziela i wszystkie sklepy zamknięte. Ale nie żałuję, w sumie nie potrzebne mi nowe kosmetyki, a baterie naładowały się na długo

Rzyrafko, love lettuce jest całkiem fajne, przyjemnie się używa tej maseczki, ale nie zauważyłam żadnych zmian w skórze, poza tym jest dosyć droga, więc więcej jej nie kupię...

Estello i warszawianki, ja w przyszłym tygodniu nie mogę w piątek, bo wyjeżdżam dosyć daleko na wesele na sobotę, w dodatku TŻ ma urodziny... Nie pasowałby Wam czwartek? Bo ja też się chcę z Wami zobaczyć!

Przez to że na wyjeździe wstawaliśmy ok. 6, bo codziennie szkoda nam było czasu na spanie, to dziś też się ta zerwałam, upiekłam chleb, przed chwilą wyjęłam ciasto rabarbarowe z piekarnika (wczoraj znalazłam rabarbar!) i zaraz wstawiam drugi chleb, tym razem na zakwasie ze prażonym słonecznikiem. A w "międzyczasie" się rolniczę, sprzątam i piorę (oczywiście w porządkach pomaga TŻ, żeby nie było, że go nie doceniam)
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 12:57   #4732
isa666
Zakorzenienie

Wykosiłam całe podwórko i ledwo dycham. A popołudniu jeszcze jedziemy do rodzinki, jak będzie grill to się rozpłaczę chyba, bo przez tego zęba ledwo mogę cokolwiek jeść Jem tylko miękkie i płynne pokarmy żeby nie musieć gryźć.

Stary 2012-05-05, 13:26   #4733
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Wykosiłam całe podwórko i ledwo dycham. A popołudniu jeszcze jedziemy do rodzinki, jak będzie grill to się rozpłaczę chyba, bo przez tego zęba ledwo mogę cokolwiek jeść Jem tylko miękkie i płynne pokarmy żeby nie musieć gryźć.

Zapomniałam napisać, fajne zakupy, Isa
Współczuję problemów z zębem, moja mama kiedyś miała taki problem, że co kilka miesięcy wypadała jej plomba z jednego zęba - dentystka w końcu zleciła jej prześwietlenie i okazało się, że to był jakiś "wewnętrzny problem" tego zęba. Oczywiście mam nadzieję, że u Ciebie to tylko jednorazowy wypadek

Stary 2012-05-05, 15:42   #4734
Estella
Zakorzenienie

Iza mi pasuje i czwartek i piątek
mam ogromną ochotę na ciasto z rabarbarem, ale jeszcze nigdzie nie widziałam; jak tylko zobaczę to muszę kupić

Siegfried Obermeier
Stary 2012-05-05, 17:57   #4735
emememsik

Ja już dziś widziałam rabarbar na placu targowym i też mam ochotę coś z nim zjeść.
Stary 2012-05-05, 18:04   #4736
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
mam ogromną ochotę na ciasto z rabarbarem, ale jeszcze nigdzie nie widziałam; jak tylko zobaczę to muszę kupić
rabarbar

A ja przedwczoraj zrobiłam własną wersję muffinek muszkatołowych (wzorowałam się na przepisie z cincin)- połowę maki zastąpiłam mielonymi migdałami i dodałam soku z cytryny. Następnym razem dodam więcej psoszku do pieczenia bo najpierw ładnie wyrosły a potem zrobiły się płaskie jak stół i zamiast śmietanki oraz mleka użyję kefiru.
A wczoraj byłam na pogrzebie wujka A potm się samochód zepsuł

Zaczęłam sezon rolkowy jakoś w poniedziałek, się okazało, że kółka już starte i sobie poprzekładałam wg schematu z neta, podobno po czymś takim rośnie ich wywrotność- mam nadzieję że przeżyję następną jazdę

Z nowego filterka jestem bardzo zadowolona- jest jak taka leciutka smietanka; na twarz, dekolt i szyję schodzą 4 psiknięcia, wchłania się błyskawicznie
Stary 2012-05-05, 18:13   #4737
emememsik

O, a ja dziś właśnie pierwszy raz jeździłam na nowych rolkach. Mają większe kółka, więc są szybsze, jeździ się świetnie.
Stary 2012-05-06, 06:13   #4738
isa666
Zakorzenienie

A u mnie w ogródku rośnie rabarbar Ale ja go nie lubię.

kochanie dziękuję Z tym zębem wydaje mi się będzie trochę roboty. Obawiam się, że może być konieczne założenie koronki. To jest ten sam ząb, ktory 3 lata temu mi pękł na kawałki i wtedy moja dentystka mi go odbudowała. Ale nie wiem czy teraz sama plomba wystarczy. Idę tym razem do innego dentysty, więc zobaczę co powie.

rzyrafko a jaki to filtr? Ja jestem póki co zadowolona z tego sprayu Sun Ozon, ktory kupiłam. Co prawda śmierdzi z początku alkoholem, ale potem wychodzi z niego taki filtrowy zapach i co ważne - nie jest tłusty. I ma stabilnego Tinosorba w składzie

Wczorajsza wyżerka u rodzinki sprawiła, że zjadłam chyba z tysiąc kalorii. Ciotka jak zawsze narobiła placków, sałatek i jeszcze do tego kiełbasa i steki z grilla Ale ja zjadłam tylko 1 kiełbasę, trochę chipsów () i deser lodowy z bitą śmietaną.
Stary 2012-05-06, 20:33   #4739
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze pamiętam ciasto Izy z rabarbarem I też było w Lolku

Pasuje mi i czwartek i piątek

Wróciłam z Mazur, dziś rano padał grad, ale wczoraj była piękna pogoda
Nie wiem kiedy ogarnę bałagan jaki mam przez te wyjazdy i przepakowywanie z torby do torby

Isa, fajne zakupy Mam ten filtr Sun Ozon,tylko 30tkę, kupiłam do Egiptu i byłam zadowolona.
Mogłabyś pokazać tę bluzkę w kwiaty na sobie?I ile kosztowały spodenki?

Warszawianki planuję zakup buteleczki wody Caudalie, jeśli któraś też jest chętna to mogę kupić

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2012-05-06 o 20:39
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 07:20   #4740
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupiłam swój w realu koło siebie, jak zobaczyłam, to musiałam kupić
Cytat:
Z nowego filterka jestem bardzo zadowolona- jest jak taka leciutka smietanka; na twarz, dekolt i szyję schodzą 4 psiknięcia, wchłania się błyskawicznie
Też jestem ciekawa jaki to filtr, bo mam sklerozę
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze pamiętam ciasto Izy z rabarbarem I też było w Lolku

Pasuje mi i czwartek i piątek

Wróciłam z Mazur, dziś rano padał grad, ale wczoraj była piękna pogoda
Nie wiem kiedy ogarnę bałagan jaki mam przez te wyjazdy i przepakowywanie z torby do torby
[...]
Warszawianki planuję zakup buteleczki wody Caudalie, jeśli któraś też jest chętna to mogę kupić
Teraz byłoby mi dużo trudniej przywieźć ciasto, bo zawsze przyjeżdżam po pracy i byłoby w kiepskim stanie po tylu godzinach w autobusie Ech, to były piękne czasy, jak pisałam pracę mgr

To fajnie, że Wam pasuje, jeszcze poczekamy na resztę dziewczyn

A ja już opanowałam wszystko, co przywieźliśmy, oprócz kosmetyczki, bo jeszcze wczoraj była z nami u rodziców TŻta, ale nawet pranie całe zrobiliśmy

Ja chyba na razie muszę się powstrzymać, w tym miesiącu kupujemy euro na wyjazd, a jednocześnie kusi jakiś nowy aparat... myśleliśmy o lustrzance, ale w sklepie spodobał nam się Nikon 1, no ale zobaczymy, bo w sumie mamy dobry aparat...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości