![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Sosno kwiczę
![]() ![]() A nie chce mi się baby, ale zawsze to jakieś miejsce w szafie choć fakt faktem prowizje z All są teraz zabijające, więc wiele tutaj nie będę szalala ![]() ![]() Cestusia ja kupiłam fajne topy z krótkim rekawem na All, ale chciałam dwa białe i czarny a sprzedająca wysłała mi dwa czarne i biały ![]() Tutaj kupowalam http://allegro.pl/040-ladytoffi-pros...482210996.html
#4712 |
Zakorzenienie
|
to tak jak rower Wiktori musi byc rózowy i MUSI MIEC KOSZ
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- wiem ze któras z Was uzywa snipa ![]() ![]()
#4713 |
Zakorzenienie
|
leję po nogach
czikicziki, riki tiki ![]() ![]() ![]() bardzo trendy tytuły ![]() ![]() ![]() ja miewam korkociąg czasami, masakieros kojarzy mi się z masażem szyjki podczas porodu ![]() brat mnie odwiedził z bratową, przywiózł korespondencję przestraszył sie bo tam z jakiegoś sztabu kryzysowego ![]() dostałam zwolnienie że w razie wojny nie muszę nic świadczyc dla wojska ![]() dziwne jaki mają tam burdel, bo już przysyłali mi już decyzję jak się odwoływałam jak urodziłam Mikiego rowerek biegowy to nie jest taka prościzna, bo to nie tak że od razu dzieciak wsiada i jedzie trzeba sie do niego przekonać ![]() najpierw sądzę że okres dreptania będzie , potem coraz szybciej ![]() ale może sie mylę, bo mam doświadczenia tylko z bobasami z naszego placu zabaw jak to się rodzice cwaniaczyli i usadzali dzieciaki na rowerku M, a dzieciak od razu bryk i leży, bo nie wie co trzeba robić ![]() snajper działa, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
ja mam konto na snajperze
nawet nie wiedziałam że są różne ![]() ![]() sądziłam że to ksywka ten snip ![]() ![]() zasady chyba takie same ![]() ileś darmowych , plus możliwośc dokupienia |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja snajpera ostatnio uzywam, nie wiedzialam, ze jest cos jeszcze w tym temacie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
ja korzystam ze strony snip.pl
![]() kawkę piję. mąż mnie zaskoczył bo zajechał po mnie do przedszkola ![]() kupiłam mielone do makaronu na jutro i kawał mięcha na rosół dla Igi bo pomrożony się skończył. zamierzam odkurzyć, polatać z mopem i ścierą żeby w weekend nie trzeba było. a po niedzieli myję okna i ogarniam chatę, będzie z głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis robie sobie wolne i nie sprzatam ani nie gotuje. Ogarne tylko ogolny balagan wyrzadzony przez mojego syna
![]() Poczytam ksiazke a potem skoczymy z malzem na zakupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
dobra, lecę sprzątać.
aaa, nad nami też jest już nowowrodek ![]() wycia jeszcze nie zanowtowałam ale może się zlewać z tym obok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Linka jeszcze podajcie, bo nie wszystkie śledzie znają. Konkurencji Wam się zachciało?
![]() ![]() ![]() Kasiunia, super te koszulki ![]() A na biegowym na pewno nie tak hop siup. Przecież to nie stabilny mini trójkołowiec, co to jeszcze barierkę może mieć dla większego bezpieczeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
hello
u nas już zimnica znaczy na plusie z 5 stopni , ale wieje tak nieprzyjemnie, że strach wychodzić a niestety muszę na pocztę ach to allegro ![]() zastanawiam się kiedy wybywać, bo jak teraz to mogę się z listonoszem minąć a jak później to może będzie coś padać, bo chmury jakieś gradowe ![]() też mam w planie podczyszczenie mieszkania, żeby jutro był luzik ale jakoś na razie energii mi brak przez tę bzdetną aurę ![]() przez budujący się sklep , mamy teraz psi wychodek pod balkonami jestem taka wk...ona, że hej ![]() spółdzielnia nic nie robi, żadnej staży miejskiej nie zauważyłam co dalej ![]() ciagle muszę wdychać ten zapach psich kasztanów ![]() obrzydlistwo |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
już
![]() u mnie jeszcze pogoda udziej bo 10stopni ale słońca dziś już brak. ja czekam na kuriera i listonosza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Jowisz ja jednak tez odkurzylam i podlogi zmylam, tyle, ze trwa to troche dluzej
![]() Nie znosze jak mi chrzesci po kapciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
ja te skromne 50m oblatuję szybko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
o widzę licytacja która pierwsza sprzątnie
![]() ![]() u mnie końcówka, ale tak to jest jak dziecko przy boku muszę czekać aż powysycha, wprowadzać zakazy gdzie może a gdzie nie wolno jeszcze chodzic bo mokro ![]() mam podobnie, pustki w mieszkaniu nie inwestujemy w duperele, jak nie wiążemy z mieszkaniem dożywocia ![]() więc sprzątanie idzie gładko, ale trzeba mieć wenę ![]() he he moj małż ma tak samo ,jak wracamy z meblowego, a tam graciarnia, to oddycha dopiero na naszym pustkowiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
ja tez wole puste przestrzenie
![]() ostatnio natknelam sie na ogloszenie sprzedazy domu i tam to dopiero graciarnia w kazdym pomieszczeniu....przeciez to tylko magazyn dla kurzu ![]() http://www.martens-kuehl.de/immobili...ml?objekt=1160 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
hejka.
a ja dziś w pracy mimo urlopu byłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz poszła spać, choć za oknem roboty drogowe że aż mi okna dzwonią ![]() wogóle to zakazała mi zakładać pieluchy na drzemkę ![]() ![]() ![]() Kasiunia - ładne te bluzeczki, mogłabym nabyć chociaż wolałabym bez rekawków ![]() ![]() Mija - masakra, jaka zagracona ta chałupa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-03-25 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
witam się
u nas też dziś pochmurna pogoda Nic mi się nie chce nawet weny do pisania brak Ale wyczytałam że po niedzieli ma być coraz cieplej nawet ok 20 st. //już się nie mogę doczekać |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Kristi - ja też nie mogę się doczekać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
czesc!
jestem dzis w domu i poszlam z Piterkiem na piechotke do Urzędu Skarbowego podatek zaniesc ![]() Ludzi oczywiscie chmara, moje dziecko myslac ze to przychodnia, zaczal slimtac. Uslyszala go jakas pani Obslugujaca i po chwili do mnie przychodzi i oswiadcza, ze mnie zaprasza do stanowiska z rozliczeniem bo mam dziecko ![]() ![]() ![]() Kurcze, to juz drugi raz mi sie zdarzyla taka uprzejmosc ludzka ze strony innych w Polsce ![]() U nas 12 stopni, wieje jak w kieleckim. Pogoda jakby za chwile mialo padac. Ale 2h spacerek z dzieckiem zaliczony. Cisnienie spada i tendencja dalej w dol... a ja sie dziwie, czemu jestem taka spiaca ![]() Wstawilam wywar na zupkę, dziecię me śpi a ja mam ochotę się drzemnąć ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
mój cukierek
![]() ![]() ![]() małż właśnie wszedł, jak się na drodze rozluźni to jedziemy do lidla. |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
nie wygrałam płaszczyka. ta używka poszła za 32zł, no sorrrrrry.
zakupy zaliczone, kupiłam znów produkty na tę "zieloną" sałatkę z porem, mniam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Babeczki kochane co do bluzek dam Wam znać, ale jeszcze się nie wypowiem bo nie nosiłam
![]() ![]() Odwiedziliśmy dziś teściów, a jutro małżon na zajęciach siedzi. Byliśmy nad rzeką i małż glony do pojemnika na mocz zbierał ![]() ![]() Poza tym to myślałam, że będę haftować bo uraczyłam się jakimś sosem czosnkowym na śniadanie i mi nie posłużyl ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- A i Ola katar ma ![]() ![]() I odczytaliśmy dziś komunikat : "Twoje dziecko nie dostało się do żadnej placówki przedszkolnej". Wsio jasne. Będę jeszcze próbować w ciągu roku, na wakacjach a potem gdzieś w zimie będę łazić i pytać ![]() ![]()
#4734 |
Zakorzenienie
|
uuuuuuuuuu, szkoda Kasiu
![]() edit. co myślicie o tych suszarkach? http://allegro.pl/suszarka-na-pranie...506990629.html wzbraniałam się ale teraz dumam,bo wnerwia mnie ta wolnostojąca, zajmuje miejsce w łazience (a można by postawić tam małą szafkę na pierdy) Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-25 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeja, ludziska ponoć jodynę wykupują z aptek... na mózg im padło? oni chcą to pić???????!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
no to lada chwila zacznę przygotowywać małża na zakup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Sosno pewnie płyn lugola będą warzyć
![]() nie wiem Jowiszowa czy identyczną, ale moja kuzynka ma nad wanną od kilku lat i sprawna, z tego co widziałam podczas sikania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
a jest na recepte?
![]() w ogóle czesc ![]() dzis Wiki pospała w dzien wiec jak wróciłam z pracy o 20 to mnie przywitała piskiem ![]() ![]() wiecie co, juz mam dosc tych rowerków, codziennie przegladam allegro czy cos nowego, jutro i pojutrze konczą sie 2 fajne aukcje. Zobaczymy. Aha, napisałam do tej babki maila ile chce zeby wycofac przed czasem to mi napisała ze 120 + 30 przesyłka ![]() ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1526993040 ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- znowu wszystkie pouciekały jak sie zjawiłam ![]() Kasiulka szkoda ze sie Ola nie dostała ![]() spadam do wyrka ![]()
#4740 |
Zakorzenienie
|
hejka
Takuśna nie mam pojecia po ile nówki rowerków klasycznych chodzą , więc nie pomogę sprawdź historię allegro, w sumie 150 zł, to da sie przeżyć ![]() plastikowe smiki dla mniejszych bobasów prawie po tyle zbywają ludzie, a to już jest porządniejszy rowerek ![]() Jowiszowa, ja bez suszarki podwieszanej nie wyobrażam sobie funkcjonowania w małym mieszkanku, to pierwsza rzecz, którą małz musiał mi zamontować ![]() ja polecam, bo rzeczy schną w łazience szybko , bo jest najlepsza cyrkulacja powietrza ![]() a u nas na osiedlu to ludzie nawet na balkonach mają takie zamontowane ![]() duże poszwy pościelowe szybciej wyschną, jak się bujają w powietrzu, a nie pozwijane w kwadraty na stojącej suszarce ![]() ja z M juz na nogach od 6 ![]() małż jeszcze chrapie , po tym jak oporządził Mikiego dwa razy, najpierw M wołał ze siku zrobił do łożeczka, no i wszystko do zmiany ![]() ![]() w końcu tż spytał, czy wszystko już od niego chcieliśmy bo on idzie jeszcze spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.