|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
do mnie jutro przyjeżdzają znajomi, na narty właśnie
![]() znowu przy garach będę stała
|
|
#4713 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie, wciaz jestem przyssana do anime ![]() Cytat:
Jakie pustulki?? Ja tymczasem wypilam wczoraj Piccolo a czuje sie jak na kacu Sila sugestii?
|
||
|
|
|
#4714 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiście jeździć się nie nauczyłam ale i tak było super Cytat:
20 osób to ja nawet nie znam, tzn. takich do zapraszania np. chciałabym zrobić imprezę na nowej chacie, tak na wejście, i osób mam do zaproszenia aż 7 Cytat:
![]() wybywam do ekstz i maszyny do szycia spróbować naprawić dziurę.. gorzej nie będzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Polly powodzenia na nartach
![]() ja o mało życiem nauki nie przypłaciłam i trzy paznokcie straciłam
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Hecate, biedactwo
Cytat:
![]() Kameno, zawsze możesz na parapetówę zaprosić Bar
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-01 o 16:01 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
![]() Kamena ![]() No fajny, jest, mamy podobne zainteresowania, ma dużo fajnych noży, ale 172 cm... ![]() Takie ptactwo, już z resztą nie mam...
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-01-01 o 16:37 |
|
|
|
#4718 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Polly_;24100313]jade jutro na narty tzn wyjeżdzam dzis-ale jazda bedzie jutro-tzn nauka jazdy-troche sie denerwuję [/QUOTE] za dobre początki Cytat:
![]() Szczęśliwego Nowego jeszcze raz ![]() Mój Sylwester całkiem udany a spać poszliśmy po 5. Dziś pidżama day goście poszli ok 17 a ja się umyłam i w łóżeczku siedzę
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-01-01 o 18:03 |
||
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku.
Niech będzie piękny, radosny i pełen sukcesów. Chciałam być wczoraj na barze, ale mi net nie chciał odpalić. Więc koncertowo poryczałam się o północy zagłuszając fajerwerki, petrady i wszelakie trąbki i poszłam zapłakana spać. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez wczoraj net nawalał, ale to olałam, jak i cały ten fajerwerkowy bzdet i poszłam spać o 23 ![]() O rok starsza to ja będę w dniu swoich urodzin, a nie zmiany daty w kalendarzu, więc nigdy nie przywiązuję dużej wagi do zmiany roku A tymczasem oglądam sobie jakiś 30-letni horror, ale ponoć świetny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-01 o 18:57 |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
jaki
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się czuję wyspana i ile rzeczy dziś nawet zrobiłam i wieczorem jeszcze planuję jedno piwko przetestować, bo takiego nie piłam (chyba jeszcze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4725 | ||
|
Zadomowienie
|
Witojcie w Nowym Roku! Wszystkiego najlepszego i spełnienia chociaż jednego istotnego marzenia
![]() No a także poszerzania swoich zapachowych horyzontów Cytat:
Cytat:
W moim przypadku, sylwester to straszna menelnia była. Ja doskonale rozumiem potrzebę powitania Nowego Roku z procentami, ale żeby być nawalonym do nieprzytomności już o 20?? I na dodatek, żeby będąc nawalonym, nie mieć żadnego ale to żadnego wyczucia, gdzie należy rzygać?? ![]() Aż mi szkoda, że nie zdecydowałam się na kameralną domówkę i zamiast tego wolałam się wytańczyć przy głośnej muzyce. Pytanie tylko, z kim tańczyć, skoro każdy z osobna trup?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Zemsta po latach
Immaginary - no jakbym słyszała o swoim sylwestrze sprzed jakiś 5-6 lat ), a na dodatek organizatorzy jechali do domu po węgiel, bo na sali zimno było jak pierun (aha, to było w jakiejś małej remizie, a toalety były na zewnątrz ). O północy wszyscy wylecieli na dwór oglądać firewerki, było zbiorowe obściskiwanie, picie szampana z gwinta i nacieranie się śniegiem po zaspach ![]() Ale co się dziwić - jak chłopaki dorobili po swojemu miodowo-cytrynową wódkę ze spirytu, to szybko wchodziła, ale mocna była jak diabli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-01 o 19:40 |
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, Spoora - dzięki dziewczyny.
Kurde niby się staram, a dupa wychodzi. A co do wieku - ja się strasznie staro czuję, aż się boje co będzie za rok... W ramach postanowień noworocznych jadę jutro kupić sobie elektroniczną wagę łazienkową
|
|
|
|
#4728 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eee no, skoro Twoi koledzy uraczyli gości domowym trunkiem, to się nie dziwie, że każdy był zwłokiem! Takie som najlepsze ![]() A w temacie starych, dobrych horrorów, obejrzyj sobie koniecznie Suspirię, ja sobie to arcydzieło aplikuje średnio raz w miesiącu, dla genialnej muzyki i atmosfery ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzisiaj Martwe Zło podejście nr 2, mam nadzieję, że prądu nie wyłączą
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślności w Nowym Roku dla Nas Wszystkich!
Cytat:
A co do "postanowień noworocznych" , to "muszę" z ciut większym zaangażowaniem przeciwdziałać własnym zapędom mizantropijnym Moja wysoce zaawansowana socjofobia podobno bardzo rzuca się w oczy Yeaaaah! |
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to w "Zemście po latach" rzuciło mi się w oczy jak bardzo filmowy "Ring" rżnie z tego filmu
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie! U mnie już pierwszego dnia Nowego Roku zmiana na +
Mój mąż prasuje a ja siedzę i pije piwo Ciekawe czy to jednodniowa zmiana, czy mu już tak zostanie ![]() A i ta zmiana jest m.in dlatego, bo kupiliśmy jakiś czas temu takie wypasione żelazko i mu się podoba w nim moc pary No dobra niech prasuje jak tak bardzo chce (bo mi się nie chce ), przecież mu nie będę przyjemności odbierać. A i jeszcze mamy mieć dziś poprawiny Sylwestra ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4733 |
|
Zadomowienie
|
Taaak
Chłop nakręcił całą trylogię o tych wiedźmach, tyle że druga część jest praktycznie nieosiągalna (a przynajmniej ja nie mogę jej nigdzie znaleźć), a trzecia bardzo kiepska. A najgorsze jest to, że w Holiłud kręci się już remake Suspirii. Jak sobie o tym pomyślę, to mi krew w żyłach zamarza... I widzę że masz avatar z Czarnego Łabędzia Już sobie ostrzę pazury na ten film, oby nie zawiódł
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc może Twoje nadzieje się urzeczywistnią i mąż będzie na codzień testował żelazko, bo tak go owa moc pary urzeknie
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja lubię prasować , wiem, kolejny dowód mojej nienormalności ![]() Cytat:
mój remontuje , cały rok z remontem
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
p
Cytat:
![]() Więc mnie by czekał rok lenistwa i oglądania filmów ![]() będę spadać do wyrka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-01 o 21:45 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno mi było, więc się rozgrzewałam whisky z colą. Niechcący się chyba ubzdryngoliłam. I to dość konkretnie
Wiecie co, nie mogę już patrzeć na jedzenie
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Naiat
![]() Od jutra back to reality... |
|
|
|
#4740 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Nie chwaląc się, jestem zarąbista
Naprawiłam płaszcz tak że nie tylko ekstez podziwiał ale i ja sama ![]() Tylko czy to znaczy że cały rok spędzę z igłą w garści? Mogę Cytat:
Cytat:
słiiiit ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
pięknie, idealnie wręcz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

dziwne.....

Sila sugestii?

Yeaaaah!
a ja siedzę i pije piwo

Naprawiłam płaszcz tak że nie tylko ekstez podziwiał ale i ja sama