Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 10:12   #4711
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

witam w 35tc !!!!!!!

mi lekarz pobrał już ten wymaz z pochwy na ostatniej wizycie czyli w 34tc, ale z odbytu chyba nie
w pt bede miala juz wyniki, na razie zapłacilam 25 zł a jak wyjdzie jakaś bakteria czy coś mam dopłacic 20zł. pewnie wyjdzie - zawsze cos tam wychodzi
no ale nic nie słyszałam na temat odbytu
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:13   #4712
kasia2629
Raczkowanie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
[/LIST]butelki TT zestaw startowy wysyłka 0zł moim zdaniem się opłaca :
http://allegro.pl/zestaw-startowy-to...411469021.html

laktator mam taki zwykły firmy BABY ONO

a termometr mam kąpielowy taki :
http://allegro.pl/plywajacy-termomet...419014661.html
co do butelek to one maja podobne właściwości jak butelki avant??

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wam też pogorszył się wzrok?
ogólnie mam -3
a teraz w soczewkach zauważyłam,że już nie widzę numerów rejestracyjnych aut przede mną więc pogorszył mi się, ciekawe czy to wróci do dawnej 'formy' , nie wiem czy mówić lekarzowi czy nie?
ja bym na Twoim miejscu zrobiła badania co z tymi oczkami... na szkole rodzenia mówili nam że jeśli się ma jakąś większą wadę czyli ok 3 to powinno się mieć taką inf od okulisty że można rodzić normalnie... bo może się tak zdarzyć że po porodzie ( ze względu na wysiłek ) wzrok może się bardzo pogorszyć... więc moim zdaniem nie ukrywaj tego...

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Aha a ja dobiłam do magicznych 10 kg na + A łudziłam się, że może jednak nie będzie tyle, chociaż tak na prawdę to tego nie odczuwam
ja jestem w 28 tc i już mam 10 + więc głowa do góry

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
będziemy trzymać !!! ja mam w piątek usg. i nawet nie chce słyszeć o czymś takim że mój syneczek stał się dziewczynką
ja mam 15 lutego usg i też bym nie chciała się dowiedzieć że jednak nie Filip.... a swoją drogą robiłyście / będziecie robić usg 3D/4D?? bo ja się doczekać nie mogę jak zobaczę maleństwo...
kasia2629 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:15   #4713
Montii
Zakorzenienie

kasia2629 chyba tak zrobię, bo niezbyt miło byłoby zostać ślepcem po porodzie powiem mu o tym na wizycie 2 lutego, a później skoczę do okulisty.

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:18   #4714
kasia2629
Raczkowanie

i bardzo mądra z Ciebie kobietka !!!
Stary 2011-01-25, 10:18   #4715
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
nunabede trzymac kciuki za usg

dziewczyny wzielam sie za prasowanie w koncu i nastawie to dzidziusiowe pranie tż mam obecnie wolne wiec zlozyl łóżeczko zrobilam zdjecia wrzuce je pozniej zebyscie mogly zobaczyc trzymajcie kciuki dzis o 16 wizyta u gina
kciuki są
Stary 2011-01-25, 10:20   #4716
aja1
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy się sprawdzą ale za taką cenę to będę miała a niektórzy polecają żeby się dziecko nie rozkopało
Tzn wiesz ja wyszłam z założenia, że dziecko i tak ma śpiochy na sobie, jak małe i nieruchawe to o tak nogami nie wierzga. Potem młoda zaczęła się rozkopywać i tak jej zostało do dziś
Jak była w wieku przedszkolnym w nocy wstawałam ją przykryć, a ona tylko usłyszała kołdrę, to nogi w górę i weź teraz przykryj

A tu artykuł na interii http://polskalokalna.pl/wiadomosci/w...j,1587194,4728

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:22
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:20   #4717
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
i bardzo mądra z Ciebie kobietka !!!
miałam się wcześniej wybrać do okulisty ale przesuwałam wizytę w nieskończoność bo bałam się co usłyszę, że nie daj boże wskazanie do cc czy cuś, ale nie ucieknę od tego

[LEFT]
Stary 2011-01-25, 10:22   #4718
diatoma
Zadomowienie

ja nie wiem czego się trzymać, tzn którego terminu ,czy toego z OM czy tego z usg? z OM mam termin na 8 kwiecień, a z usg na 25 marzec, to jest w sumie spora różnica moim zdaniem-całe 2 tygodnie, a jakby doszłoo do tego przeterminowanie to bym chyba padła!!!

Montii dobrze ze poruszyłaś temat okulisty ja też mam -3 i astygmatyzm, lekarz mi powiedział że to zadna wada, ale nie chciałabym po porodzie skońćzyć z -6. nie dość że teraz już jestem ślepa. skoczę w lutym do okulisty, niech się wypowie.

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:26
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:25   #4719
patrycja_22
Rozeznanie

Witam kochane
Dziś zaczynam 36 tydzień ale to leci
Któraś chętna na pączka z budyniem bo mam chyba z 10, tż wczoraj dostał od kolegi co jest piekarzem i z chęcią się podzielę

Diatoma ja się trzymam termin według OM czyli 5 marca bo z usg wyszło mi, że 25luty więc jest różnica ośmiu dni.

Edytowane przez patrycja_22
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:27
patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:26   #4720
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dzień doberek tak podczytuje wątek mam styczniowych i sporo dziewczyn jest przeterminowanych, ciekawe jak będzie z nami
mi dwie osoby przepowiedziały (starsze panie) że urodzę wcześniej czyli w marcu babcia tżta mi tak przepowiedziała a ona nam też chłopaka przepowiedziała i wszystkim w jej bloku zawsze jej się udawało zgadnąć co będzie więc zobaczymy ja też czuję że mały wcześniej wyjdzie no zobaczymy położna mi z kolei powiedziała że kobiety biorące fenoterol w ciąży częściej są przeterminowane nie chciałabym się przeterminować

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
witam w 35tc !!!!!!!
gratulacje i nie chowaj się tak hehe już za późno

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:27   #4721
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
witam w 35tc !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość

ja mam 15 lutego usg i też bym nie chciała się dowiedzieć że jednak nie Filip.... a swoją drogą robiłyście / będziecie robić usg 3D/4D?? bo ja się doczekać nie mogę jak zobaczę maleństwo...
ja robiłam bo nie byłam pewna nawet, czy mi gin zleci badanie po 30 tc, a chciałam skontrolować, czy wszystko ok no i potwierdzić płeć trochę to kosztuje, ale ja nie żałuję, cały czas w 3d nie było, czasem dwuwymiarowe, jak dr szukał lepszego ujęcia, ale co sobie synka pooglądałam, to moje

wstałam i od rana jestem nie w sosie, egzamin mam o 14 i nie chce mi się iść i w ogóle łeeeeeeeeee
chyba sobie potem pójdę do galerii i coś kupię w nagrodę, bo normalnie taki mam nastrój, że szok

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 10:28   #4722
87czarna
Zakorzenienie

Castia co do tego wymazu-będę go miała robiony za 2 tygodnie i położna mówiła tylko o pochwie...też nie słyszałam o odbycie

Dziewczyny,Wy tu się martwicie +10 kg,a ja już mam 17 na plusie!

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Castia lecimy tym samym tempem-u mnie dziś też 35 tydzień!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:30   #4723
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
ja nie wiem czego się trzymać, tzn którego terminu ,czy toego z OM czy tego z usg? z OM mam termin na 8 kwiecień, a z usg na 25 marzec, to jest w sumie spora różnica moim zdaniem-całe 2 tygodnie, a jakby doszłoo do tego przeterminowanie to bym chyba padła!!!

Montii dobrze ze poruszyłaś temat okulisty ja też mam -3 i astygmatyzm, lekarz mi powiedział że to zadna wada, ale nie chciałabym po porodzie skońćzyć z -6. nie dość że teraz już jestem ślepa. skoczę w lutym do okulisty, niech się wypowie.
pocieszyć Cie?? termin z OM mam na 29 marca a z USG 19 kwietnia... czyli 3 tyg różnicy i tak serio mówiąc to też się bardzo tego boję i nie wiem już sama kiedy urodzę moja koleżanka urodziła miesiąc przed terminem OM mimo że wszystko w ciąży przebiegało ok, czyli idąc tym tropem dalej od końca lutego powinnam już być gotowa a mąż powinien zacząć spać w ubraniu....
Stary 2011-01-25, 10:31   #4724
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kasiu są mega wygodne ogólnie na dziale piżamowym ;d ale za grube do spania ja mam jako dres po domu, były jeszcze szare w grochy
Monti nie kus bo ja sie zachoalam w tych spodniach i teraz kombinuje ajk trafic do H&M albo kto mogbly mi kupic ob ja troceh uwieziona jestem w tym moim Pruszkowie jak mnei Tz nie zawiezie to ja musialabym busem a na tkai transport narazie sie nie pisze bo mam ciagle te oslabienie
a z tym twoim wzroikem to naprawde idz sie dowiedz zeby nie bylo

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Tzn wiesz ja wyszłam z założenia, że dziecko i tak ma śpiochy na sobie, jak małe i nieruchawe to o tak nogami nie wierzga. Potem młoda zaczęła się rozkopywać i tak jej zostało do dziś
Jak była w wieku przedszkolnym w nocy wstawałam ją przykryć, a ona tylko usłyszała kołdrę, to nogi w górę i weź teraz przykryj
ja mialam to samo nawet deo czasow gdize cokeolwiek jeszce pamietam moja mama miala przesrane ze mna
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:36   #4725
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

A tu artykuł na interii http://polskalokalna.pl/wiadomosci/w...j,1587194,4728
no tak jak dziecku za gorąco to sobie i tak odkryje nogi i tak fakt
a artykuł świetny ale przerażający - rodzą się chłopcy będzie wojna

Stary 2011-01-25, 10:37   #4726
diatoma
Zadomowienie

Castia i Czarna gartulacje teraz możecie odliczać na palcach jednej ręki
aja1 z tego artykułu wynika że seksmisji na razie nie będzie. aczkolwiek jak można dać dziecku na imie Marcjan ożesz!!!

12. 09. 2015 Tosia
Stary 2011-01-25, 10:37   #4727
agaaga89
Zakorzenienie

Jeju jak czytam, że Wy już 35 albo 36 tydz. to łapię się za głowę, przecież dopiero co było połówkowe! A tu już lada chwila zaczniemy rodzić ach czekam niecierpliwie na ten moment jak zaczną się sypać maluszki

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:39   #4728
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Jeju jak czytam, że Wy już 35 albo 36 tydz. to łapię się za głowę, przecież dopiero co było połówkowe! A tu już lada chwila zaczniemy rodzić ach czekam niecierpliwie na ten moment jak zaczną się sypać maluszki
Ale będzie ruch na wizażu

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:48   #4729
Montii
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie, bo u mnie każde -.05 jest na wage złota bo nic fajnego mieć taką wadę;/ a jakby miała mi się pogłębić to..

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Castia co do tego wymazu-będę go miała robiony za 2 tygodnie i położna mówiła tylko o pochwie...też nie słyszałam o odbycie

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

a ja +19 !!!

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
Monti nie kus bo ja sie zachoalam w tych spodniach i teraz kombinuje ajk trafic do H&M albo kto mogbly mi kupic ob ja troceh uwieziona jestem w tym moim Pruszkowie jak mnei Tz nie zawiezie to ja musialabym busem a na tkai transport narazie sie nie pisze bo mam ciagle te oslabienie
a z tym twoim wzroikem to naprawde idz sie dowiedz zeby nie bylo

ja mialam to samo nawet deo czasow gdize cokeolwiek jeszce pamietam moja mama miala przesrane ze mna
oj gdybym wiedziala to bym ci kupila je w h&m bo widzialam je calkiem niedawno wiec zaden problem pojsc na pocztę
a teraz u mnie w h&m już ich nie ma, a nie wiem jak w tych wiekszych, bylam pare dni temu ale nie zaglądałam na ten dział

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 10:49   #4730
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Castia i Czarna gartulacje teraz możecie odliczać na palcach jednej ręki
aja1 z tego artykułu wynika że seksmisji na razie nie będzie. aczkolwiek jak można dać dziecku na imie Marcjan ożesz!!!
no ja też słyszałam o imieniu Kermit

a my wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom (i tylko oni wiedzą) o naszym imieniu dla synka mama zachwycona tata też mówi że super że takie inne my się już tak przyzwyczailiśmy że inaczej nie mówimy do brzuszka jak Oliwier, Oli

Stary 2011-01-25, 10:51   #4731
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
a artykuł świetny ale przerażający - rodzą się chłopcy będzie wojna
tez slyszlam ten przesad mam nadizje ze sie nie sprawdzi ;p

a ja wczoraj zaczelam 34tc wg OM ale dizdz jest mlodszy ok tydz wiec 33tc wg usg

Monti dizkei kochana jestes moze jeszce sie zalapie jak sie dostane do H&M tylko musze na Warsawe sie wybrac

Edytowane przez kasiapruszkow
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:54
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:55   #4732
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
gratulacje i nie chowaj się tak hehe już za późno
a może bym tak wypożyczyła komuś brzuch na czas porodu
mam taki fajny, duży, okrąglutki

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość

na pewno będzie 5+, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

to się może razem schowamy gdzieś ?
no ja też pierwsze slysze o odbycie
u mnie na wadze dzisiaj 7 z przodu buuuu

Cytat:
Castia i Czarna gartulacje teraz możecie odliczać na palcach jednej ręki!
taaa wracam do szafy

chyba zatrudnię TURBODYMOMENA żeby mi córcie urodził
dla niego nie ma rzeczy niemożliwych

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:58
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:01   #4733
aja1
Zakorzenienie

Ta o tym imieniu Kermit też słyszałam, ale rodzicom w końcu nie pozwolili dać tak na imię.

O przesądzie wojny nie raz już słyszałam, miejmy nadzieję, że będzie więcej dziewczyn

Matko musiałam w końcu zrobić porządek ze stopami, masakra, zadyszki dostałam, młodą trochę w brzuchu zmaltretowałam. Co to będzie z czasem??

A to moje wczorajsze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4529.jpg (54,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4530.jpg (56,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4532.jpg (34,8 KB, 22 załadowań)

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:01   #4734
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Harrods a usg wskazało wage odpowiednią na ten tydzień ciąży czy że np. na ciąże starsza o tydzień czy dwa? ciekawa jestem.

ja nie miałąm za dużo do gadania z wózkiem... jak tż zobaczył bugaboo to nie było zmiłuj, na chwilę przeszedł na stoke, ale wróćił do tego. oczywiście tez mi si e podoba ten co mamy. ale przez to nie ogladalismy zadnych innych wózków-bo wg tż po co?

Diatoma masz mój typ - chociaż ja bardziej w stronę stokke ale te ceny - oszaleli... mama mówi, że oszalałam jak tyle dam za wózek... kupowałaś w necie?

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:09   #4735
Ahtaga
Wtajemniczenie

Hej,
mi zapał do zakupów opadł Byłam na usg i budowa jednej nerki jest nieprawidłowa, gin. twierdzi, że są pęcherzyki jakieś ale sama nie była pewna i za 2 tyg. do kontroli. Oczywiście 2 tyg. nie będę czekała tylko jadę dziś na prywatne na dobrym sprzęcie usg, bo to ich szpitalne to pożal się Boże...
ależ się zmartwiłam tym. Wszystkiego mi się odechciało, ubranek, prania itp

Dziewczyny, myślicie że dwa usg w jednym dniu nie odbije się negatywnie na dziecku?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:12   #4736
diatoma
Zadomowienie

Mirabilka tak kupiliśmy na allegro, zauważyłam że sporo stoke używanych się pojawiło. my zdecydowaliśmy się na używany, jest w ekstra stanie, jak ostatnio znajomi przyszli oblewać wózek, to wszyscy byli przekonani że to jest nowy. my długo się wahaliśmy między bugaboo a stoke, ale stoke jest mało stabilny i nadaje się tylko do równiutkich powierzchni, i wygrało bugaboo. ale każdy ma inne potrzeby. zresztą dużo jest w necie opinii od osób które miały obydwa te wózki. i to nam też ułatwiło podjęcie decyzji. my za nasz zapłaciliśmy 1500zł bez fotelika. ale jest bardzo leciutki. no a nowy wiadomo żę minum 4000 tyś trzeba by było wyłożyć.plus placic za każdy dodatek, np. koszyk pod gondolą 700zł, parasolka 300zł, i cała litania. my dostaliśmy z wózkiem gondole, spacerówkę, moskitire(nie używana), folie od deszczu(nie uzywana), parasolke, i śpiworek do spacerówki ocieplany na polarku. plus tego wóżka jest taki że można go tak zdemontować że każdą część z materiału można uprać, i tak zrobię oczywiście bliżej terminu że dosłownie cały wózek upiorę-holenderska pomysłowość

Ahtaga moim zdaniem jak to jest wyjątkowa sytuacja to nie ma złego wpływu poza tym co mają powiedzieć dziewczyny z ciążą zagrożoną leżace w szpitalu i mają codziennie robione usg!!! także w twojej sytuacji bym się tym nie martwiła, lepiej jedz i to sprawdz bo napewno bardzo się denerwujesz a to jest o wiele gorsze dla Twojego dziecka. mi też raz gin powiedział że nie widzi jednej nerki, ale ja byłam tydzien przed tym u innego lekarza na polowkowym i te nerki obie były, wiec byłam spokojna. a sprzet na nfz wiadomo jaki jest do dupy i zużyty...

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-25 o 11:15
Stary 2011-01-25, 11:17   #4737
Mirabilka
Zakorzenienie

Diatoma dzięki za opinie - w necie też wyczytałam o stokke, że mało stabilny. W sumie pośledzę allegro i ebaya i zobaczę może coś mi się uda upolować

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:17   #4738
subtelle
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, na poranną kawę zaglądam yyy, południową raczej.
Gratuluję 35 tygodnia! Teraz to już tuż tuż

Chciałam Wam napisać [jeśli ktoś już poruszył temat, to wybaczcie, bo nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego], że byłam ponownie w Tako w Cze-wie. I trafiliśmy na gościa, który był gotów na wszelkie negocjacje
I w ten sposób zamówiliśmy Warriora o 200 zł taniej )))) i do tego w kolorkach jakie sobie zażyczyliśmy, można miksować kolory z różnych wózków. I uszyją mi bez logo serii
Pierwszy raz trafiliśmy na kobietkę, która była niezłomna w negocjacjach a ten pan okazał się mega-przychylny
Zapytał nas tylko gdzie i za ile widzieliśmy takiego warriora i zszedł nam poniżej tamtej ceny.
Więc Dziewczynom, które jeszcze są przed kupnem- polecam kontakt z Tako

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:26   #4739
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Hej,
mi zapał do zakupów opadł Byłam na usg i budowa jednej nerki jest nieprawidłowa, gin. twierdzi, że są pęcherzyki jakieś ale sama nie była pewna i za 2 tyg. do kontroli. Oczywiście 2 tyg. nie będę czekała tylko jadę dziś na prywatne na dobrym sprzęcie usg, bo to ich szpitalne to pożal się Boże...
ależ się zmartwiłam tym. Wszystkiego mi się odechciało, ubranek, prania itp

Dziewczyny, myślicie że dwa usg w jednym dniu nie odbije się negatywnie na dziecku?
Nie martw się na zapas, bo nerwy są najgorsze. Jedź spokojnie do innego lekarza i sprawdź. Trzeba być dobrej myśli, bo pozytywne nastawienie potrafi zdziałać cuda .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:31   #4740
bosti
Zadomowienie

subtelle ale super!! ja też się przymierzam do warriora, ale jakoś nie chce mi się jechać do częstochowy za daleko. a to juz najwyższa pora kupić wózek, bo zaczynam 35 tydz.
wczoraj byłam u gina, jak na razie wszystko tam mam pozamykane
pól dnia siedziałam na all i nieźle poszalałam pochwalę się:
http://allegro.pl/pojemnik-na-smocze...418529564.html
http://allegro.pl/baby-ono-zabawka-d...418529384.html
http://allegro.pl/3w1-duza-poduszka-...397343141.html
http://allegro.pl/babyono-zabawka-ed...420640429.html
http://allegro.pl/pluszowa-owieczka-...394861213.html
http://allegro.pl/canpol-podklad-cer...414432835.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-poje...414431516.html
http://allegro.pl/szczotka-do-butele...411599742.html
http://allegro.pl/bobas-piekne-pielu...414431514.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-szcz...385342874.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-nakr...385342859.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-nozy...385342857.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...385342825.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...385342809.html
http://allegro.pl/babyono-szczoteczk...385342607.html
jak TŻ to zobaczył, to się za głowę złapał
mam już większość potrzebnych rzeczy, wcześniej też juz sporo pokupiłam. generalnie kącik dla mojej małej będzie różowo-zielony, oszalałam na punkcie tego połączenia kolorów

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości