|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
bo oglądałam właśnie wtedy NW z przerwami i w końcu nie załapałam już do końca co się z nim stało, myślałam że go uśmiercili
|
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Konto usunięte
|
Próbowałam przeczytać cały wątek, ale nie dam rady, rozpisałyście się
![]() Cytat:
![]() Mnie też irytuje Maria, chodzi jakby menopauze miała, naburmuszona, nic jej nie pasuje, a już jej podejście do Zięby jest bardzo irytujące . Wcześniej była inna
|
|
|
|
|
|
#4713 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wplątał się, Sławek organizował jakies spotkania Żanety z grzeskiem, który nie mógł wrócic i cholera wie co, w końcu zrobili mu fikcyjny pogrzeb. Chyba tak to było...
Swoją drogą wątek prawnika-świadka koronnego, który wraca z zagranicy żeby biegać bez strachu po Warszawie -
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka jak nawet ładnie wyglądała dzisiaj
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka gra za to świetnie
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie Kinga wkurzyła, stoi jak ciele malowane i nawet nie powie, co jej szef mówił, może Smolnemu by się głupio zrobiło
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga mnie wkurza swoim zachowaniem. Jest strasznie naiwna.
Z kolei Agnieszka mnie przeraża. Jest perfekcyjną aktorką w tych scenach, kiedy ma grać uzależnioną - p-e-r-f-e-k-c-y-j-n-a! |
|
|
|
|
#4718 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Też mnie wkurza Kinga
![]() Za to aktorka grająca Agnieszkę, wczuła się dziś w rolę
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Genialnie zagrała, naprawdę autentycznie.
Ciekawa jestem czy Weronika i Adam wrócą do siebie? Byli tak cudowną parą, w ogóle Adam jest fantastyczny, aż żal byłoby gdyby się rozstali, co było przecież oczywiste ... do dzisiaj, a w zasadzie do piątku, kiedy zobaczyłam zapowiedź kolejnego odcinka i nie mogłam w to uwierzyć, dopóki nie zobaczyłam dzisiejszego potwierdzenia - wciąż nie wiem jak to możliwe, ale powiedzmy że cuda się zdarzają - a w tym przypadku mogę się tylko cieszyć !
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
hej, a powiedzcie, kim jest ta kobieta, ktora rozpoznala Agnieszke? Niby spotkaly sie wczesniej, ale czemu Agnieszka tak zareagowala?
A dzisiejsze granie tej aktorki bylo naprawde swietne!!
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś wie czy ta aktorka co gra Agnieszkę gra też gdzieś w teatrach? Wiem, że to jest córka założyciela TVN, ale czy ma jakieś doświadczenie aktorskie poza NW?
|
|
#4722 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
To raczej nie jest jego córka. Kojarzę, że ma córkę Sandrę.
|
|
#4723 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Skonczyla PWST, gra w serialach od 1976 wręcz, w filmach tez gra, występowała w teatrach we Wrocławiu i Warszawie.
|
|
#4724 |
|
Konto usunięte
|
Kinga jest strasznie.. mamejotwata
![]() Emilka mogłaby wrócić
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Konto usunięte
|
Oglądam powtórkę, weźcie stąd Kingęęę Jezuuuu, albo dajcie ją na szkolenie do Agnieszki
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Jedyna dobra aktorka w tym serialu Znaczny się jedna z niewielu.Brawo brawo brawo
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło Agnieszka dała czadu tylko znów zaczyna pić trzęsiesz portkami na wiodok mamusi tak się śmiałam gdy to ona powiedziała
.Kinga stoi jak taki osioł nie walczy ,o swoje sama bym poszla do tego dyrektora i wyjasnila ze premii nie dostalam ciekawe jakby zareagował jakby dowiedzial się ze nie dostala jej w ogóle dupek z tego smolnego a najbardziej ciekawi mnie co dzisiaj powie Adam jak usłyszy "To Twoje Dziecko" zapewne wariata ze mnie nie zrobisz fajnie by było jakby do siebie wrócili aż się boje tego dzisiejszego odcinku co wyniknie
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję, że Adam dzisiaj wyjdzie bez słowa - będzie potrzebował czasu, co będzie oczywiście zrozumiałe.
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszka była wczoraj rewelacyjna. Na chwilę obecną jak dla mnie to ona, Ludwika i Zuza tzn. aktorki je grające - są najlepsze w tym serialu.
W ogóle wczoraj jakoś dużo się działo - jak nigdy. |
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a o co chodziło z tą kobietą, która powiedziała do Agnieszki że była na jej ślubie który nie doszedł do skutku. Ona miała kogoś przed Rafałem? Bo nie pamiętam
|
|
#4730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z poprzedniego życia Agnieszki pamiętam tylko tyle, że była w ciąży ale po pijaku spadła ze schodów (?) i już potem nie mogła zajść w ciążę. No i że chyba była wtedy w związku z kolegą Adama niech mnie ktoś poprawi jak namieszałam ale mam takie jakieś przebłyski że coś takiego było
|
|
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktorka grajaca Agnieszke gra juz ponad 30 lat, byla tez dziennikarka tv. Cytat:
|
|
|
|
#4732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem, coś mi świta, ale nie pamiętam dokładnie, być może w ogóle pomyliłam seriale A wczorajsze: Ty stara zołzo powaliło mnie na łopatki
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę, że Adam będzie wniebowzięty, ale co do powrotu, to pewnie nie od razu ej, jak dla mnie to można Weronikę zabrać z tego serialu-ona tam gra ZDECHŁĄ RYBĘ EDIT: a może Ty myślisz o ślubie Moniki? Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2012-02-21 o 16:14 |
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też wydaje że Aga z Rafałem mieli brać ślub ale on się rozmyślił
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież za tego obecnego partnera miała wyjść, a ślub nie doszedł do skutku.
|
|
|
#4736 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
Tak
Mieli brać slub ale rafałek ciota i maminsyn w ostatniej chwili uciekł |
|
|
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja za to nie rozumiem i niech mnie ktos oswieci skad sie wzial na slubie Blazej? I dlaczego Emilka mowila, ze on jej pomaga? Przeciez oni sie rozstali i on zostal w Warszawie, wiec o co kaman?
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też byłam w szoku jak to usłyszałam a my widać nic nie wiemy
|
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjdzie się upić i przemyśleć sprawę czy jest to możliwe (gdzieś chyba czytałam, że pójdzie do swojego lekarza zapytać czy jest to możliwe i usłyszy, że tak)---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
wydaje mi się, że to było po to, żeby pokazać że Agnieszka nie osiągnęła zbyt wiele w życiu i nawet zaplanowany ślub jej nie wyszedł (Rafał w ostatniej chwili zrezygnował) a Ludwice się udało w tym wieku jeszcze znaleźć faceta i pobrać się. Chcieli pokazać tragizm sytuacji: Rafał zrezygnował tuż przed ślubem, słucha tylko mamusi, nie zwraca na nią tyle uwagi ile by chciała, Ludwika panoszy się po jej domu i jeszcze wyrzuty jej robi, że drzwi nie może otworzyć i jeszcze okazało się, że Emilce się układa i już nie jest nawet jej potrzebna - nic tylko się upić - co też zrobiła...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

bo oglądałam właśnie wtedy NW z przerwami i w końcu nie załapałam już do końca co się z nim stało, myślałam że go uśmiercili 

.Kinga stoi jak taki osioł nie walczy ,o swoje sama bym poszla do tego dyrektora i wyjasnila ze premii nie dostalam ciekawe jakby zareagował jakby dowiedzial się ze nie dostala jej w ogóle dupek z tego smolnego a najbardziej ciekawi mnie co dzisiaj powie Adam jak usłyszy "To Twoje Dziecko" zapewne wariata ze mnie nie zrobisz fajnie by było jakby do siebie wrócili 

Nie wiem, coś mi świta, ale nie pamiętam dokładnie, być może w ogóle pomyliłam seriale