|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
no tak , masz rację ![]() Tobie też wszystkiego dobrego , udanych rodzinnych świąt ![]() Cytat:
tak . później może ich już nie być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na katalogowym wstawiałam link z fotką tej bizu od wody Love to the fullest Cytat:
![]() nosiłam dziś kolczyki wedding i fajnie wyglądają ![]() zwykle od innych kolczyków mam uczulenie a te są tylko posrebrzane a uczulenia/pieczenia brak ![]() ![]() Cytat:
sorki początek nazwy macie taki sam i się pomyliłam ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-20 o 20:51 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
planuję własny urlop od połowy lipca do jego końca i na pewno dla Avonu tego nie zmienię... jesli ktoś zarabia ponad 5000zł na Avonie (mam tu na myśli zarobek a nie obrót w wartościach katalogowych) to niech działa sobie bez urlopu... ale jak ktoś zarabia na katalogu 50-500zł max to nie rozumiem dlaczego dla tak marnej kasy miałby Avon przedkładać nad prywatne życie? zresztą nie po to zamawiam 2 pakiety katalogów (100szt) aby potem latać z katalogiem od klientki do klientki - każda ma swój na własność i umie się ze mną kontaktować i trzyma się terminów które ja jej podaję- na szczęście nie mamy na katalogu dat tak jak Ori więc to ja decyduję kiedy zaczyna się a kiedy kończy się dany katalog w mojej grupie odbiorców. Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-20 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kody są ważne w kat. 5 i kat.6 ale do wyczerpania zapasów [ czyli od 24marca do 4maja] kody mam w swoim podpisie Wszystkie KODY Z OFERTY WIOSENNEJ AVON:86 <--kliknij na numerek ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Cytat:
prezent świąteczny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-20 o 21:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Raczkowanie
|
Jest megacudowny!
![]() ![]() Dziś ostatni dzień przed przerwą świąteczną i szczęśliwie rozdałam sprawnie WSZYSTKIE zamówienia.. i tak jak mówiłam Wam, że był zachwyt hawajską sezonówką tak na ten lakier jeszcze lepiej.. zamówiłam go dla siebie z 8/2011 (gdzie najprawdopodobniej nie został zauważony przez żadną) .. UWAGA: Wyciągam lakier z kieszeni,piórnika(zależy od okoliczności) i miny dziewczyn dokładnie takie: ![]() ![]() ![]() Odsprzedałam koleżance, bo bardzo jej na nim zależało..ja jeszcze sobie zamówię ![]() ![]() ![]() ścięłam dziś dość długie,gęęęste włosy ;> może drugi raz w życiu mam tak krótkie..a pierwszy tak rzadziutkie.. znaojmi pozabijali mnie prawie ![]()
Im bardziej wyszukany i delikatny jest kwiat radości, tym czulsza powinna być ręka, która go zrywa. - Sammuel Taylor Coleridge (: taa ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-04-20 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żele teraz wykańczam od ( prawie roku kupiłam w Avonie tylko 2 ) i więcej nie kupuje chyba mam za wrażliwą skórę bo trochę wysusza i słabo się pienią w porównaniu do Dove .
![]() |
#4717 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Strasznie mnie ciekawi ta Hawajska woda,po pierwsze butelka w moim ulubionym turkusowym kolorze,po drugie któraś tu pisała że przypomina FAD,że jest kremowa ![]() ![]() Jak obcięłaś włosy? ja swoje do połowy pleców ścinam w połowie maja,aż się boję jak mnie zetną,chcę do ramion ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie przed ścięciem powstrzymuje ilość w domowych zapasach odżywek do długich włosów. Aż 3 wszystkie z Avonu i jestem mega zadowolona ładnie układają włosy i ułatwiają rozczesywanie. ![]() ![]() P.S. Jak bardzo krótko ścięłaś ? ![]()
![]() |
#4719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha ![]() a ja we wtorek idę ściąć swoje długie , gęste włosy ![]() OnlyOnce wczoraj pytałam Cię czy katalog 9 jest większy niż zawsze , czy mi się tylko na filmiku wydawało ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Szara kropa przy kremie moc nawilżenia- mini wersji z oferty wyprzedażowej katalogu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Raczkowanie
|
zdj jakiś czas temu.. przed >klik<
zdj po drastycznym ścięciu.. ;x >klik< lakier Strawberry jest różowiutki..w odcieniu takim,jakim najbardziej go wielbię ![]() A Hawaiian.. hmm.. no mnie osobiście bardziej podobały się Bali bliss .. może dlatego,że ja lubię takie raczej energiczne, świeże, słodkawe.. a to taki kwiatowy, może lekko pudrowy ![]() katniwojt ![]() ![]() ![]() A w ogóle, na okładce katalogu my mamy Reese, a ruski jakąś czarnulę ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Katalog w takim samym formacie jak zawsze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny! Mnie dzisiaj od rana w domu nie było, teraz mam troszkę czasu by was nadrobić.
![]() Cytat:
Myślicie, że jak do nich napiszę to przyślą mi go dopiero z zamówienie z k.7, bo teraz już raczej nic nie będę domawiać. Cytat:
![]() Cytat:
Musze się wam pochwalić jutro mykam do fryzjera i będę się farbować na jeden kolor, bo wcześniej robiłam cały czas pasemka. Trzeba dać odpocząć tym moim biednym kłakom. ![]()
![]() |
#4723 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ziarnko piasku kupilas lakier strawberry. Z jakiej on jest serii i gdzie u nas jest dostepny bo mam na niego chetke a nie moge znalezc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to dłuugie miałaś włosy moje trochę krótsze chyba ![]() ja jeszcze się zastanawiam jak się ściąć itp ![]() ![]() a to jednak mi się zdawało co do tego formatu katalogu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co dziewczyny sądzicie o balsamach perfumowanych? tzn tych, które są z serii jakichś wód toaletowych,perfumowanych .. ;> Ja i mama korzystamy z Bali Bliss i muszę przyznać,że zapaszek super i nawilża też całkiem całkiem.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie przepadam za balsamem bali, wolę spa ,bo drobinki się utrzymują na skórze cały dzień ![]() P.S Jestes bardzo ładna ![]()
![]() |
#4727 | |
|
Cytat:
Jeśli Ty to ta pierwsza z lewej na zdj,to ja się na starość staję biseksualna,a co mi tam ![]() ![]() Ja miałam tylko raz w życiu balsam perfumowany,raczej krem w dużej tubie do zapachu Surrender,i był cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem Reese nie powinna reklamować szminek. Nie podobają mi się jej usta ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
też mam lakierek strawberry i peper leaf mint cośtam coś tam
![]() ale ten różowiutki po prostu miodzio ![]() dostałam faktycznie 2 razy rare gold ![]() ![]() ![]() ![]() miałam też w paczce tą torebkę Babiana, co jest nowością w 9 - nie duża, taka średnia w sumie. postaram się jutro zrobić fotki |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych perfumowanych balsamów mam Bonda i jestem baaardzo zadowolona, długo pachnie(identycznie jak perfumy) i bardzo fajnie się rozprowadza...a perfumki Bali Bliss to moje ulubione z tych wakacyjnych edycji...:P Jesteś dowodem na to że ładnemu we wszystkim dobrze(czyt:każdej fryzurce;P) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie nie warta ceny 69,90- no ale mnie większość cen torebek avonowych przeraża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oto moja teoria spiskowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A no z balsamami od razu po goleniu trzeba uważać.. raczej delikatne używać ![]() ![]() Aa i zgadzam się co do ust! Szminki zdecydowanie powinna reklamować Sarunieczka! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć ![]()
![]() |
#4738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z tego co pisała ancoro wiemy, że naprawdę starała się dostarczyć kosmetyki przed świętami i dlatego zamówiła na paczkomat ale nasza wspaniała firma jak zwykle pokrzyzowała te plany ![]() Naprawdę nie rozumiem oburzenia niektórych dziewczyn na to , że "pozwoliła" sobie na wyjazd świąteczny kilka dni wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
|
Cytat:
![]() Dziękuję za dokładny opis torebki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a już myślałam, że sama z tym jestem garden of eden jest właśnie jednym z tych dwóch. Pachnie przecudnie, no ale niestety. Nie zamówię ich już. A wiecie na co ostatnio się czaiłam ? Biedronkowe dla dzieci bobini czy jakoś tak aaaaale zapaszki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.