Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 20:46   #4711
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Niestety jestem już poza miejscem zamieszkania, planowany od pół roku wyjazd.Nie mogę przez głupi Avon zawalać spraw osobistych, są w końcu jakieś priorytety w życiu.

Życzę wszystkim smacznego jajka i mokrego Dyngusa, bo znikam też z neta na ponad tydzień.

no tak , masz rację

Tobie też wszystkiego dobrego , udanych rodzinnych świąt

Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na katalogowym znalazłam linki do katalogów 07/2011 i 08/2011,a przed sobą mam 06/2011. Zamówiłam z niego lakier do paznokci w kolorze Peppermint Leaf, przy którym jest informacja "do wyczerpania zapasów". Dokładnie to samo jest w katalogach 7 i 8. Czy to znaczy, że już ich później nie będzie?
Szkoda byłoby tego koloru, rzadko spotykany i ładny jest

tak . później może ich już nie być

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Miałam pecha... mambo melon niedostępny już w katalogu. A czaiłam się na niego kiedyś :/
w następnych katalogach też go nie ma? czy po prostu już go wykupili?

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

Ja też potrzebuję 15, ale i tak biorę 20, czasem dam komuś na uczelni albo niektórym klientkom daję po 2 to zanoszą do siebie do pracy itp
ja za Waszą namową zamiast 10 / 15 zaczęłam zamawiać 20 katalogów i jak narazie wystarczają mi w sam raz póki co :jezyk:

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
zgodzę się z Tobą w 100% zarówno co do tej wody jak i do biżuterii w kat nie wydaje się być taka ładna jak na żywo-szczerze mówiąc to jak ją widziałam w kat to se myślałam po co mi ona jak mi tylko na wodzie zależy ale jak przyszła to... WOW! chciałam nawet zrobić Wam zdjęcia tej biżu ale na moim aparacie z tel wszystko jest zamazane a takiego aparatu z prawdziwego zdarzenia to niestety nie mam

na katalogowym wstawiałam link z fotką tej bizu od wody Love to the fullest

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
2. czy w katalogu jest pierscionek Wedding? na rosyjskim nie ma albo nie zwrocilam uwagi... i nie wiem czy brac teraz czy czekac, ze moze bedzie taniej chociaz pewnie go szybko wykupicie wiec nie ma na co czekac
brać z demo z 6 taniej niż w katalogu

nosiłam dziś kolczyki wedding i fajnie wyglądają i dobrze się je nosi :jezyk:
zwykle od innych kolczyków mam uczulenie a te są tylko posrebrzane a uczulenia/pieczenia brak [ a tak było tylko w przypadku srebrnych kolczyków ]

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
O jakby było super. Chcę "oby trzy" kolory :P
To nie do mnie o tej bizuterii. Inna koleżanka o niej pisała

sorki początek nazwy macie taki sam i się pomyliłam [już poprawiłam swoją wypowiedź ] . chodziło mi o Janki czyt.tu koniec wypowiedzi : 4552

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-20 o 20:51
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:50   #4712
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Może ja jestem po prostu mało rodzinna i mało świąteczna. Żyję z handlu i już dawno nauczyłam się, że klient mój pan. A tak poważnie to chyba zawsze jest jakieś rozwiązanie: odebranie paczki z siedziby InPostu, zamówienie kosmetyków wcześniej, opóźnienie wyjazdu o dzień czy pół, poproszenie kogoś o pomoc.
moż i tak, tzn może masz inne wartości niż ja... nie daję się ponieść temu stresowi odbioru paczek jaki tu dzielimy zwykle... moje klientki mają do każdego katalogu doczepioną zszywaczem kartkę na której widnieją informacje na co warto zwrócić uwagę, oraz terminy składania zamówień przez określone drogi kontaktu a także terminy otrzymania zamówienia ( i te ostatnie terminy są określone przeze mnie z zapasem 2-3 dni, wiec mam czas nawet na opóźnienia InPost) ... poza tym jak się planuje sprzedaż z katalogu to zagląda się też w kalendarz (przynajmniej ja tak robię- i w tym harmonogramie dla klientów ustalam WŁASNE dni wolne)... chyba jak się planuje sprzedaż to można i zaplanować takie rzeczy jak dni wolne... no sorki ale ja uważam że jestem zorganizowana pod tym względem.. ankoro zapewne też.. skoro nie mogła zmienić planów wyjazdowych to nie mogła i po co ta cała dyskusja bez sensu????
planuję własny urlop od połowy lipca do jego końca i na pewno dla Avonu tego nie zmienię... jesli ktoś zarabia ponad 5000zł na Avonie (mam tu na myśli zarobek a nie obrót w wartościach katalogowych) to niech działa sobie bez urlopu... ale jak ktoś zarabia na katalogu 50-500zł max to nie rozumiem dlaczego dla tak marnej kasy miałby Avon przedkładać nad prywatne życie? zresztą nie po to zamawiam 2 pakiety katalogów (100szt) aby potem latać z katalogiem od klientki do klientki - każda ma swój na własność i umie się ze mną kontaktować i trzyma się terminów które ja jej podaję- na szczęście nie mamy na katalogu dat tak jak Ori więc to ja decyduję kiedy zaczyna się a kiedy kończy się dany katalog w mojej grupie odbiorców.

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-20 o 21:20
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:50   #4713
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj nie dostałam starych katalogów... a zazwyczaj było ich trochę,
Poczytują nas.
ja nie dostaje ale na fakturze mam gdzie nigdy nie przychodza, dziwne...
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:56   #4714
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
dziewczyny dawno tu nie zagladalam chyba z dwie czesci temu wiec raczej zadna mnie nie pamieta.ale coraz zajrze i poczytam co piszecie tyle ze dawno sie nie odzywalam

mam pytanie jest teraz ta oferta co trwa dzien a pozniej jest nastepna podobna do mikolajkowej czy gdzies sa dostepne kody wszystkich ofert ktore ukazaly sie do tej pory i czy mozna z nich nadal korzystac?

kody są ważne w kat. 5 i kat.6 ale do wyczerpania zapasów [ czyli od 24marca do 4maja]

kody mam w swoim podpisie
Wszystkie KODY Z OFERTY WIOSENNEJ AVON:86 <--kliknij na numerek

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
wiecie co coś dziwnego jest u mnie na strefie mam zrobioną korektę na 58 groszy i nie mam zielonego pojęcia skąd ja nic nie zmieniałam o nic nie prosiłam. Tak sami z siebie to zrobili dziwne nie???

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
mi zrobili na 18 zł i też nie wiem dlaczego, ale nie zamierzam się upominac

prezent świąteczny albo błąd systemu no albo jakiś zwrot robiłyście

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-20 o 21:01
Stary 2011-04-20, 20:57   #4715
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziękować
Czaję się na ten truskawkowy lakier
Jest megacudowny! Już pisałam o nim.. ale rozbawiła mnie dziś reakcja na niego w szkole..
Dziś ostatni dzień przed przerwą świąteczną i szczęśliwie rozdałam sprawnie WSZYSTKIE zamówienia.. i tak jak mówiłam Wam, że był zachwyt hawajską sezonówką tak na ten lakier jeszcze lepiej.. zamówiłam go dla siebie z 8/2011 (gdzie najprawdopodobniej nie został zauważony przez żadną) ..

UWAGA: Wyciągam lakier z kieszeni,piórnika(zależy od okoliczności) i miny dziewczyn dokładnie takie:

Odsprzedałam koleżance, bo bardzo jej na nim zależało..ja jeszcze sobie zamówię I jeszcze jak powiedziała 'mm u ciebie to sie przyjemnie kupuje:perfumy,lakiery.. ' [jak dalam kilka TTA diamond w obieg ]

ścięłam dziś dość długie,gęęęste włosy ;> może drugi raz w życiu mam tak krótkie..a pierwszy tak rzadziutkie.. znaojmi pozabijali mnie prawie

Edytowane przez OnlyOnce
Czas edycji: 2011-04-20 o 21:01
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:07   #4716
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
czemu do zlewu!!!przeciez mozna to wykorzystac jako plyn do rak, zawsze jest jakis pomysł
wiem, ja nie dobra. Ale niestety nie znalazłam innego zastosowania. Do rąk wykorzystuje żele z senses przelane do buteleczki po żelu do twarzy z białą herbatą. Nie lubię, aż tak wodnistej konsystencji jak ten `płyn` .
Żele teraz wykańczam od ( prawie roku kupiłam w Avonie tylko 2 ) i więcej nie kupuje chyba mam za wrażliwą skórę bo trochę wysusza i słabo się pienią w porównaniu do Dove .

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:17   #4717
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Jest megacudowny! Już pisałam o nim.. ale rozbawiła mnie dziś reakcja na niego w szkole..
Dziś ostatni dzień przed przerwą świąteczną i szczęśliwie rozdałam sprawnie WSZYSTKIE zamówienia.. i tak jak mówiłam Wam, że był zachwyt hawajską sezonówką tak na ten lakier jeszcze lepiej.. zamówiłam go dla siebie z 8/2011 (gdzie najprawdopodobniej nie został zauważony przez żadną) ..

UWAGA: Wyciągam lakier z kieszeni,piórnika(zależy od okoliczności) i miny dziewczyn dokładnie takie:

Odsprzedałam koleżance, bo bardzo jej na nim zależało..ja jeszcze sobie zamówię I jeszcze jak powiedziała 'mm u ciebie to sie przyjemnie kupuje:perfumy,lakiery.. ' [jak dalam kilka TTA diamond w obieg ]

ścięłam dziś dość długie,gęęęste włosy ;> może drugi raz w życiu mam tak krótkie..a pierwszy tak rzadziutkie.. znaojmi pozabijali mnie prawie
Co to za truskawkowy lakier? zaraz looknę w PDF-y bo go nie zauważyłam
Strasznie mnie ciekawi ta Hawajska woda,po pierwsze butelka w moim ulubionym turkusowym kolorze,po drugie któraś tu pisała że przypomina FAD,że jest kremowa dobrze że są próbki to zamówię
Jak obcięłaś włosy? ja swoje do połowy pleców ścinam w połowie maja,aż się boję jak mnie zetną,chcę do ramion
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 21:17   #4718
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:

mnie przed ścięciem powstrzymuje ilość w domowych zapasach odżywek do długich włosów. Aż 3 wszystkie z Avonu i jestem mega zadowolona ładnie układają włosy i ułatwiają rozczesywanie.
P.S. Jak bardzo krótko ścięłaś ?
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:31   #4719
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

haha

a ja we wtorek idę ściąć swoje długie , gęste włosy

OnlyOnce wczoraj pytałam Cię czy katalog 9 jest większy niż zawsze , czy mi się tylko na filmiku wydawało ??
Stary 2011-04-20, 21:32   #4720
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Szara kropa przy kremie moc nawilżenia- mini wersji z oferty wyprzedażowej katalogu.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:36   #4721
OnlyOnce
Raczkowanie

zdj jakiś czas temu.. przed >klik<
zdj po drastycznym ścięciu.. ;x >klik<

lakier Strawberry jest różowiutki..w odcieniu takim,jakim najbardziej go wielbię z serii SpeedDry 12,90 .

A Hawaiian.. hmm.. no mnie osobiście bardziej podobały się Bali bliss .. może dlatego,że ja lubię takie raczej energiczne, świeże, słodkawe.. a to taki kwiatowy, może lekko pudrowy

katniwojt o all mówiłam, że możesz Ty spróbować.. a nie polecić klientce np powiedzieć, że możesz kupić w netto czy coś.. jak tam chcesz

A w ogóle, na okładce katalogu my mamy Reese, a ruski jakąś czarnulę

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
haha

a ja we wtorek idę ściąć swoje długie , gęste włosy

OnlyOnce wczoraj pytałam Cię czy katalog 9 jest większy niż zawsze , czy mi się tylko na filmiku wydawało ??
Ojj.. obyś nie żałowała.. nie przerzedzaj ich za mocno.. bo mi tak smutno jak takie piórka mi zostały

Katalog w takim samym formacie jak zawsze..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 21:37   #4722
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny! Mnie dzisiaj od rana w domu nie było, teraz mam troszkę czasu by was nadrobić.
Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Wyskrobałam maila do ejwonu, odpisali, że kapelusik dołączą bezpłatnie do następnego zamówienia
Też bym go chciała, w sam raz na wakację. Co tam do nich naskrobałaś, że ci doślą??
Myślicie, że jak do nich napiszę to przyślą mi go dopiero z zamówienie z k.7, bo teraz już raczej nic nie będę domawiać.

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
powinnaś mieć drugi z darmowym katalogiem wiem, że to mało, ale tak dziwnie przydzielają te mini, chociaż jedna dziewczyna dostała do 20 kat 30szt mini, tylko nie pamiętam kto
Ja pisałam o tym, że ta dostałam zostało mi trochę tego, jak ktoś chcę to mogę wysłać pocztą :P inaczej pójdą w piec

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
W momencie kiedy zarabiamy na Avonie to on jest moim zdaniem pracą jak każda inna, gdzie trzeba się wywiązać ze swoich obowiązków. W normalnej pracy szef kazałby Ci zmienić plany i dokończyć obsługę klientów, żeby ich nie stracić.
Tu się zgadzam, ale czasami nie jesteśmy wstanie przewidzieć różnych sytuacji życiowych. Dlatego klientki też powinny mieć trochę wyrozumiałości, w końcu jesteśmy tylko ludźmi.

Musze się wam pochwalić jutro mykam do fryzjera i będę się farbować na jeden kolor, bo wcześniej robiłam cały czas pasemka. Trzeba dać odpocząć tym moim biednym kłakom.
Stary 2011-04-20, 21:40   #4723
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
to tym bardziej nie powinnas komentowac, ze Ori sciagnal po Avonie skoro nie wiesz
I po co te kwasy. Dziewczyny nie jestesmy tu po to zeby sobie zwracac uwage tylko zeby rozmawiac o kosmetykach Avonu
Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Sarunieczka to wierzę Ci i mam nadzieje że mojej mamie też się spodoba
A co do Avon i Ori to sądzę że oni ciągle od siebie wzajemnie wszystko kopiują ostatnio oglądałam katalog Ori i patrze a tam seria Spa i to w dodatku fioletowa
wlasnie dzisiaj zachwalalam ja na konkurencyjnym forum

Ziarnko piasku kupilas lakier strawberry. Z jakiej on jest serii i gdzie u nas jest dostepny bo mam na niego chetke a nie moge znalezc
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:44   #4724
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
zdj jakiś czas temu.. przed >klik<
zdj po drastycznym ścięciu.. ;x >klik<

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Ojj.. obyś nie żałowała.. nie przerzedzaj ich za mocno.. bo mi tak smutno jak takie piórka mi zostały

Katalog w takim samym formacie jak zawsze..

to dłuugie miałaś włosy moje trochę krótsze chyba
ja jeszcze się zastanawiam jak się ściąć itp mam dobry program i tam testuję sobie fryzurki

a to jednak mi się zdawało co do tego formatu katalogu
Stary 2011-04-20, 21:44   #4725
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Musze się wam pochwalić jutro mykam do fryzjera i będę się farbować na jeden kolor, bo wcześniej robiłam cały czas pasemka. Trzeba dać odpocząć tym moim biednym kłakom.
ale nas wzięło na wiosnę na włosy.. ja to w sumie spontaniczna decyzja w 5 sekund :P

A co dziewczyny sądzicie o balsamach perfumowanych? tzn tych, które są z serii jakichś wód toaletowych,perfumowanych .. ;>

Ja i mama korzystamy z Bali Bliss i muszę przyznać,że zapaszek super i nawilża też całkiem całkiem.. jeszcze gdzieś mamy LBD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 21:55   #4726
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
ale nas wzięło na wiosnę na włosy.. ja to w sumie spontaniczna decyzja w 5 sekund :P

A co dziewczyny sądzicie o balsamach perfumowanych? tzn tych, które są z serii jakichś wód toaletowych,perfumowanych .. ;>

Ja i mama korzystamy z Bali Bliss i muszę przyznać,że zapaszek super i nawilża też całkiem całkiem.. jeszcze gdzieś mamy LBD

Ja nie przepadam za balsamem bali, wolę spa ,bo drobinki się utrzymują na skórze cały dzień )

P.S Jestes bardzo ładna )
Stary 2011-04-20, 22:05   #4727
Sarunieczka

Cytat:

Jeśli Ty to ta pierwsza z lewej na zdj,to ja się na starość staję biseksualna,a co mi tam

Ja miałam tylko raz w życiu balsam perfumowany,raczej krem w dużej tubie do zapachu Surrender,i był cudowny gęsty,odżywczy,pachniał delikatnie jakby mi zrobili balsam do FAD,marzenie póki co kocham oliwkowy krem do ciała SPA
Stary 2011-04-20, 22:05   #4728
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
katniwojt o all mówiłam, że możesz Ty spróbować.. a nie polecić klientce np powiedzieć, że możesz kupić w netto czy coś.. jak tam chcesz

Już myślałam, że chcesz mi zbałamucić klientkę Umówiłam się z nią, że poczekamy i zobaczymy czy nie będzie In Bloom w ofertach jubileuszowych. Jeśli się nie pojawią, to zamówię je dosłownie w ostatniej chwili kończącej się 6
Moim zdaniem Reese nie powinna reklamować szminek. Nie podobają mi się jej usta

Cytat:

Ja mam właśnie In Blomm, ale dawno używałam... Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że nie podobało mi się to jak nawilżał I nie mogłam go używać po goleniu, bo mnie nogi szczypały (alkohol musi w nim być)
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:07   #4729
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

też mam lakierek strawberry i peper leaf mint cośtam coś tam oba są po prostu ekstra...
ale ten różowiutki po prostu miodzio
dostałam faktycznie 2 razy rare gold choć zamawiałam oczywiście jedną - ale za 5.90 to się nie obrażę
miałam też w paczce tą torebkę Babiana, co jest nowością w 9 - nie duża, taka średnia w sumie. postaram się jutro zrobić fotki
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:09   #4730
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Oj nie kuś, bo chyba się zdecyduję, a zakupki jakieś się zmieszczą?
Wszystko sie miesci- dziś mi sie zmieściło w niej 20 katalog 8 perfum i sporo kolorówki, czli całą moja paczka
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:09   #4731
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie to samo...jakbym za długo myślała to chyba nigdy bym nie ścięła a tak na wiosnę mam fryzurkę-boba...
Co do tych perfumowanych balsamów mam Bonda i jestem baaardzo zadowolona, długo pachnie(identycznie jak perfumy) i bardzo fajnie się rozprowadza...a perfumki Bali Bliss to moje ulubione z tych wakacyjnych edycji...:P
Jesteś dowodem na to że ładnemu we wszystkim dobrze(czyt:każdej fryzurce;P)
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:11   #4732
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
miałam też w paczce tą torebkę Babiana, co jest nowością w 9 - nie duża, taka średnia w sumie. postaram się jutro zrobić fotki
super,poprosze o fotkę tej torebki a powiedz tak mniej więcej,fajna czy taka sobie? ma regulowny pasek?
Stary 2011-04-20, 22:12   #4733
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się z Tobą szminek nie powinna reklamować z takimi ustami.. to mało zachęcające
Stary 2011-04-20, 22:16   #4734
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
super,poprosze o fotkę tej torebki a powiedz tak mniej więcej,fajna czy taka sobie? ma regulowny pasek?
paska regulowanego nie posiada...wykonana z miękkiego materiału,odrobinę sztywniejszy niż w Magdalenie. bez żadnej kieszonki w środku. jest w sumie mała - katalog w pionie wejdzie -ale się nie zamknie.
Jak dla mnie nie warta ceny 69,90- no ale mnie większość cen torebek avonowych przeraża.
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:24   #4735
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
ja nie dostaje ale na fakturze mam gdzie nigdy nie przychodza, dziwne...
pewnie im szkoda kasy na utylizację tego, bo to jednak chyba kosztuje, więc niby wrzucają do nas, a tak naprawdę gdzieś wywalają
oto moja teoria spiskowa
Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
wiem, ja nie dobra. Ale niestety nie znalazłam innego zastosowania. Do rąk wykorzystuje żele z senses przelane do buteleczki po żelu do twarzy z białą herbatą. Nie lubię, aż tak wodnistej konsystencji jak ten `płyn` .
Żele teraz wykańczam od ( prawie roku kupiłam w Avonie tylko 2 ) i więcej nie kupuje chyba mam za wrażliwą skórę bo trochę wysusza i słabo się pienią w porównaniu do Dove .
właśnie! ja mam tylko garden of eden, wysusza skórę, słabo się pieni i raz mi prawie oka nie wypalił
Cytat:
Jeśli Ty to ta pierwsza z lewej na zdj,to ja się na starość staję biseksualna,a co mi tam
no to ja chyba też

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:29   #4736
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:

Ja miałam tylko raz w życiu balsam perfumowany,raczej krem w dużej tubie do zapachu Surrender,i był cudowny gęsty,odżywczy,pachniał delikatnie jakby mi zrobili balsam do FAD,marzenie póki co kocham oliwkowy krem do ciała SPA
Tak tak taK! Ja to już tu się udzielałam którejś nocy tak 'bijsko' 'trochę.. Chyba do Toni hm,owszem,ja fot. z tego samego wieczoru co facepalm w avatarku
Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
Ja nie przepadam za balsamem bali, wolę spa ,bo drobinki się utrzymują na skórze cały dzień )

aj dziękuję zawstydzacie nie kochane

Cytat:
Już myślałam, że chcesz mi zbałamucić klientkę Umówiłam się z nią, że poczekamy i zobaczymy czy nie będzie In Bloom w ofertach jubileuszowych. Jeśli się nie pojawią, to zamówię je dosłownie w ostatniej chwili kończącej się 6

Ja mam właśnie In Blomm, ale dawno używałam... Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że nie podobało mi się to jak nawilżał I nie mogłam go używać po goleniu, bo mnie nogi szczypały (alkohol musi w nim być)
Nigdy w życiu, jakże bym śmiała! Jedynie szukałam jakiejś alternatywy.. by dogodzić Tobie i Twej klientce
A no z balsamami od razu po goleniu trzeba uważać.. raczej delikatne używać muszę w końcu nogi skosić depilator na mnei patrzy..

Aa i zgadzam się co do ust! Szminki zdecydowanie powinna reklamować Sarunieczka!

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
U mnie to samo...jakbym za długo myślała to chyba nigdy bym nie ścięła a tak na wiosnę mam fryzurkę-boba...
Co do tych perfumowanych balsamów mam Bonda i jestem baaardzo zadowolona, długo pachnie(identycznie jak perfumy) i bardzo fajnie się rozprowadza...a perfumki Bali Bliss to moje ulubione z tych wakacyjnych edycji...:P
Jesteś dowodem na to że ładnemu we wszystkim dobrze(czyt:każdej fryzurce;P)
dziękuję a ja w sumie nie zdążyłam poznać tych Brazil Beat.. i innych sezonówek wcześniejszych (może nie zwracałam uwagi?) ale ogólnie fajny pomysł mieli żeby wypuszczać co roku jakieś.. na wakacje do torebki
Stary 2011-04-20, 22:31   #4737
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość

Bali Bliss jest z brokatem?? Kurcze nie wiedziałam o tym a akurat dzisiaj babka do mnie dzwoniła czy nie mam przypadkiem dla niej jakiegoś balsamu z brokatem :/
Dobrze wiedzieć
Stary 2011-04-20, 22:32   #4738
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
moż i tak, tzn może masz inne wartości niż ja... nie daję się ponieść temu stresowi odbioru paczek jaki tu dzielimy zwykle... moje klientki mają do każdego katalogu doczepioną zszywaczem kartkę na której widnieją informacje na co warto zwrócić uwagę, oraz terminy składania zamówień przez określone drogi kontaktu a także terminy otrzymania zamówienia ( i te ostatnie terminy są określone przeze mnie z zapasem 2-3 dni, wiec mam czas nawet na opóźnienia InPost) ... poza tym jak się planuje sprzedaż z katalogu to zagląda się też w kalendarz (przynajmniej ja tak robię- i w tym harmonogramie dla klientów ustalam WŁASNE dni wolne)... chyba jak się planuje sprzedaż to można i zaplanować takie rzeczy jak dni wolne... no sorki ale ja uważam że jestem zorganizowana pod tym względem.. ankoro zapewne też.. skoro nie mogła zmienić planów wyjazdowych to nie mogła i po co ta cała dyskusja bez sensu????
planuję własny urlop od połowy lipca do jego końca i na pewno dla Avonu tego nie zmienię... jesli ktoś zarabia ponad 5000zł na Avonie (mam tu na myśli zarobek a nie obrót w wartościach katalogowych) to niech działa sobie bez urlopu... ale jak ktoś zarabia na katalogu 50-500zł max to nie rozumiem dlaczego dla tak marnej kasy miałby Avon przedkładać nad prywatne życie? zresztą nie po to zamawiam 2 pakiety katalogów (100szt) aby potem latać z katalogiem od klientki do klientki - każda ma swój na własność i umie się ze mną kontaktować i trzyma się terminów które ja jej podaję- na szczęście nie mamy na katalogu dat tak jak Ori więc to ja decyduję kiedy zaczyna się a kiedy kończy się dany katalog w mojej grupie odbiorców.
Podpisuję się obiema rękami pod całą Twoją wypowiedzią Ja równiez uważam , że Avon nie jest całym moim życiem i po to określam zasady i terminy zamówień aby klientki również zdyscyplinować.
A z tego co pisała ancoro wiemy, że naprawdę starała się dostarczyć kosmetyki przed świętami i dlatego zamówiła na paczkomat ale nasza wspaniała firma jak zwykle pokrzyzowała te plany
Naprawdę nie rozumiem oburzenia niektórych dziewczyn na to , że "pozwoliła" sobie na wyjazd świąteczny kilka dni wcześniej
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:32   #4739
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
paska regulowanego nie posiada...wykonana z miękkiego materiału,odrobinę sztywniejszy niż w Magdalenie. bez żadnej kieszonki w środku. jest w sumie mała - katalog w pionie wejdzie -ale się nie zamknie.
Jak dla mnie nie warta ceny 69,90- no ale mnie większość cen torebek avonowych przeraża.
Tak,torebki Avonu są drogie,a gatunkowo to z nimi różnie...czasem trafi się super torebka a czasem szmaciany bubel
Dziękuję za dokładny opis torebki
Stary 2011-04-20, 22:34   #4740
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

właśnie! ja mam tylko garden of eden, wysusza skórę, słabo się pieni i raz mi prawie oka nie wypalił

a już myślałam, że sama z tym jestem garden of eden jest właśnie jednym z tych dwóch. Pachnie przecudnie, no ale niestety. Nie zamówię ich już. A wiecie na co ostatnio się czaiłam ? Biedronkowe dla dzieci bobini czy jakoś tak aaaaale zapaszki

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości