Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 22:49   #4711
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja mam wizyte dopiero za tydzień ech siwa do tej pory bede

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

możesz nam truć od tego tez tu jestesmy

naprawde sie za wami stesknilam
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:50   #4712
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dopiero? Weźźź ja mam 27 chyba dopiero więc się pociesz albo zamień haha.
ej ale ty ostatnio mialas i usg itd a ja siedze i czekam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:52   #4713
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Fakt Niby 28 wizyta a ja mam wrażenie że to z miesiąc temu było

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:52   #4714
lullaby_ml
Zakorzenienie

Mykam spac, jutro sie melduje, dobranoc
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:52   #4715
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
ja mam każdą wizytę co 3 tygodnie. a usg połówkowe wypadnie mi na dzień matki 26maja
Stary 2011-05-04, 22:53   #4716
aa2
Zakorzenienie

no kurcze przydałoby nam sie takie usg sprawdzające he he byłoby lepiej
Stary 2011-05-04, 22:55   #4717
anuska_s
Rozeznanie

chyba by było za dobrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 22:56   #4718
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
chyba by było za dobrze
no chyba byłoby za dobrze no ale my byłybyśmy spokojniejsze
Stary 2011-05-04, 22:58   #4719
anuska_s
Rozeznanie

cieszę się baaardzo, że jutro wizyta, ale dziś musiałam się doprowadzic do stanu umiarkowanego owłosienia hehe..wiecie o co chodzi I powiem, że to było bardzo męczące
Stary 2011-05-04, 23:03   #4720
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
no właśnie to dla mnie byłby problem, że turystyczne nie am regulowanej wysokości, schylać się tak ze 100 razy dziennie do młodego to problem. turystyczne rewelacyjne za to na wyjazdy itp w sumie jak sama nazwa wskazuje
są takie które mogą być głębokie lub płytkie - trochę droższe
np. to
http://allegro.pl/promocja-graco-201...554150863.html

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Hej...ja już po pracy i po wizycie. No i niestety ale dzidziuś nie chciał pokazać co ma między nóżkami strasznie się wiercił, do tego mój gin powiedział, że ma kiepski sprzęt w gabinecie i kiepsko na nim widać. No i faktycznie...jakoś tak niewyraźnie było No nic, czekam do USG połówkowego, którego termin mam 25 maja prawie na dzień matki
Co do moich wyników cytomegalii, to lekarz powiedział, że mam się nie przejmować, bo mam przeciwciała a wysoka avidność świadczy o tym, że jest to stare zakażenie...tak więc jestem teraz spokojniejsza
Na kolejną wizytę mam przynieść wyniki morfologii i moczu....aaaaa i ze względu na to, że dalej mam wstręt do mięsa to muszę zacząć brać żelazo
to będziemy łykac razem
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 23:04   #4721
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A my sie jeszcze nie znamy milo mi poznac ja ostatnio od niechcenia weszlam do C&A i kupilam lniane, czarne spodnie ktore sa na gumce i sa super do ciazy jak i po, tez staram sie wybierac rzevzy ktore bede mogla pozniej nosic, raz ze ekonomiczniej, a dwa-to jakas pamiatka a ja jestem sentymentalna
Witam koleżankę Dokładnie, ja tak samo.. patrząc na te rzeczy (i nosząc je) będę przypominać sobie te cudowne chwile

Cytat:
kurcze wszystkie poszłyscie spac?
ja tam kurcze nic nie czuje i im bliżej wizyty to sie bardziej boje zeby było ok, ostatnie usg miałam po 12 tyg a teraz juz długo długo nie i jakos sie niepokoje, jakby maluszek mnie kopnoł to byłabym spokojniejsza
Pewnie nie masz żadnych powodów do obaw, no ale wiadomo- mamusie często się denerwują i wyobrażają najgorsze.

Wyobraź sobie jak musiałam wyglądać, gdy zaczął boleć mnie brzuch jak przed okresem (był to 9tc), i gdy z nerwów (bo czułam że coś jest nie tak) poszłam do toalety w szkole i zobaczyłam że krwawię.. Automatycznie zaczęły mi lecieć łzy i pierwsza myśl "poroniłam".. Na dodatek u ginki były z 4 osoby przede mną, a czekanie dłużyło mi się jak nigdy w życiu Ze szklanymi oczami weszłam do gabinetu, i na dodatek usg pokazało mi czarną plamę Byłam w szoku, byłam pewna że to koniec.. Chwilę później ginka przekręciła urządzenie i zobaczyłam mojego malucha! Żył i miał się dobrze. Skończyło się tylko duphastonem, który biorę do dziś.

Cytat:
Dziekuje ale raz ze chcialam to jakos przetrawic, dwa-w nieopanowanej zlosci wyjechalam z domu co prawda na pare godz ale zawsze, a trzy-to byla raczej moja wina ze sie tak popsztykalismy, moja cholerna nadinterpretacja no i nie chcialam wam tez truc i siac dola a pozniej weekend majowy, spotkania ze znajomymi i...bu
Ja dzisiaj też najechałam niepotrzebnie na tż Ale zaraz go przeprosiłam i było już ok. A na zdjęciu stwierdził że niczego nie widzi i co jest w tym fajnego Muszę go wyciągnąć na to usg połówkowe, wtedy pewnie zacznie się orientować co i gdzie Dziś myślał że tułów to głowa!

Ja jak mam zły dzień zawsze wolę wejść tu, z Wami wszystkimi pogadać, bo odkąd tu jestem czuję że mam takie bratnie dusze, które mnie w pełni rozumieją.. i nie ma co gadać że nie chcesz Nam truć, po to tu jesteśmy- by się nawzajem wysłuchać, ewentualnie pomóc, doradzić, pocieszyć.. Jesteśmy jak jedna wielka rodzina która się wspiera w trudnych chwilach i cieszy w tych najpiękniejszych dla nas

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-04 o 23:21
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 23:04   #4722
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się baaardzo, że jutro wizyta, ale dziś musiałam się doprowadzic do stanu umiarkowanego owłosienia hehe..wiecie o co chodzi I powiem, że to było bardzo męczące
Weź nic nie mów haha. Ja się do tego zawsze zabieram i zabieram. Niby brzucha nie ma ale kilogramy ciążą, trochę tu i tam już przeszkadza i to mordęga

Wymianka.
Stary 2011-05-04, 23:10   #4723
anuska_s
Rozeznanie

Dobra mamuśki ide ja do swego zalanego strażaka hihi...może nie zabije mnie oddechem

Buziaczki i słodkich snów kobity
Stary 2011-05-04, 23:19   #4724
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mykam spac, jutro sie melduje, dobranoc
Dobranoc

Cytat:
ja mam każdą wizytę co 3 tygodnie. a usg połówkowe wypadnie mi na dzień matki 26maja
Ja też idę 26 maja! Zrobię sobie prezent na dzień matki i poznam wtedy prawdopodobnie płeć I być może tż będzie ze mną więc byłoby to najpiękniejsze usg ze wszystkich

Cytat:
Weź nic nie mów haha. Ja się do tego zawsze zabieram i zabieram. Niby brzucha nie ma ale kilogramy ciążą, trochę tu i tam już przeszkadza i to mordęga
A pomyśl co będzie jak brzuch urośnie Ja już ostatnio zagadałam tż że jeśli będzie chciał mnie bez zbędnej ilości owłosienia to będzie musiał mi pomagać W sumie to mnie to nawet cieszy, z moim tż na pewno będzie śmiesznie
(P.S. przepraszam za tak dużą ilość słowa "będzie" nie mogłam znaleźć synonimu )

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Dobra mamuśki ide ja do swego zalanego strażaka hihi...może nie zabije mnie oddechem

Buziaczki i słodkich snów kobity
Nawzajem I trzymaj się tam przy tż

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Btw, ostatnio moje kochanie pożyczyło ode mnie na jeden dzień kartę ciąży i zdjęcia żeby pooglądać, i siedzimy tak sobie w ten weekend majowy, tż całuje brzuszka i nagle wyjeżdża z tekstem "jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham", uśmiechnął się zaraz i całował dalej Taki tekst widnieje na okładce od mojej karty ciąży i reklamuje femibion Słodki jest, nie ma co Zauważyłam też, że uspokajam się jak tż jest przy brzuszku.
Stary 2011-05-04, 23:20   #4725
cotynato
Zakorzenienie

Hahah już kiedyś była mowa o tym goleniu przez tż
No nic, trafi im sie fucha co zrobić a przed porodem to już na pewno. Lepszy wprawiony już tż niż tępa golarka po 5 innych osobach

Wymianka.
Stary 2011-05-04, 23:22   #4726
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahah już kiedyś była mowa o tym goleniu przez tż
No nic, trafi im sie fucha co zrobić a przed porodem to już na pewno. Lepszy wprawiony już tż niż tępa golarka po 5 innych osobach
Dokładnie A tż nabędzie doświadczenie życiowe, którego 1/4 panów nie ma
Stary 2011-05-04, 23:27   #4727
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dokładnie A tż nabędzie doświadczenie życiowe, którego 1/4 panów nie ma
A tam, w sumie mają już doświadczenie trenują co rano na brodzie więc powinno pójść gładko... Mimo to przeraża mnie powierzenie tego zadania komuś innemu tym bardziej facetowi ...

Tż pije piwo z kolegami i kuzynem A ja idę nasłuchiwać malucha. To już jak uzależnienie.

dobranoc

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-04 o 23:28
Stary 2011-05-04, 23:30   #4728
Patiisia
Wtajemniczenie

Ja lecę spać . Dobrej nocki

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
A tam, w sumie mają już doświadczenie trenują co rano na brodzie więc powinno pójść gładko... Mimo to przeraża mnie powierzenie tego zadania komuś innemu tym bardziej facetowi ...

Tż pije piwo z kolegami i kuzynem A ja idę nasłuchiwać malucha. To już jak uzależnienie.

dobranoc
Ach no ale broda to nie do końca taka sama jak nasze kobiece narządy Osobiście już widzę tą bezradność tż który pewnie nie będzie na początku wiedział od czego zacząć Ale się przyzwyczai Boję się jedynie że ja na tym ucierpię
Stary 2011-05-05, 00:32   #4729
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512
Thumbs up Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

No i po raz pierwszy poryczalam sieprzez Wizaz. Dziewczyna z innego watku nazwala wozek ktory wybralam workiem na dziecko na malych kolkach. Cos we mnie peklo i zaczelam plakac tak, ze maz mnie nie mogl upokoic. Komentarz pewnie nie mial mnie zranic, ale...
Glupia jestem pewnie, ale skoro jedna osoba tak pomyslala to inne tez tak moga myslec. I znow chce mi sie plakac

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 01:21   #4730
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
No i po raz pierwszy poryczalam sieprzez Wizaz. Dziewczyna z innego watku nazwala wozek ktory wybralam workiem na dziecko na malych kolkach. Cos we mnie peklo i zaczelam plakac tak, ze maz mnie nie mogl upokoic. Komentarz pewnie nie mial mnie zranic, ale...
Glupia jestem pewnie, ale skoro jedna osoba tak pomyslala to inne tez tak moga myslec. I znow chce mi sie plakac
no co ty nie przejmuj sie, kazdemu podoba sie co innego i tyle, ten wózek wcale nie jest zły i nie wyglada jak worek, moja kolezanka tez ma małe kółka i teraz 2 dzieciatko bedzie w takim wozic-zresztą pisałam o tym wczoraj, oj hormonki ci sie odezwały , ciesz sie wózkiem
Stary 2011-05-05, 05:42   #4731
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Oj nie przejmuj się tak kochana!!! Najważniejsze, że dla ciebie i TŻ wózeczek się podoba i Wam odpowiada Wiadomo, że każdy ma swój gust i jednemu podobają się małe kółka, a drugiemu koła od traktoru hihi Oddychaj mamuśka głęboko i miej takie opinie w du...

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Wogóle to dzień dobry mamuśki!!!

U mnie dziś jakiś taki ponury poranek za oknem. Ale ja uradowana, bo wkońcu doczekałam się wizyty Sprawdze jak tam moja dzidziula się rozwija i czy wszystko ok

Lecę się szykować powoli do pracy. Jeszcze zajrze przed wizytą, więc błaaagam nie rozpisujcie się za bardzo Buźka
Stary 2011-05-05, 05:44   #4732
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Btw, mam jeszcze jedno pytanie które mnie zastanawia.. Leżałam dzisiaj sobie rano spokojnie przed wstaniem z łóżka i trzymałam rękę na brzuchu. Nagle poczułam takie dziwne uczucie, gdzieś lekko poniżej pępka, takie jakby pęknięcie jakiegoś pęcherzyka, takie puknięcie jakby.. Czy możliwe że to już dzidzia? Czy raczej moje jelita itp? Lekarki się nie będę pytać bo ona jest zdania że 20 tygodnia poczuję takie prawdziwe kopniaki, wcześniej mówi że to niemożliwe (z medycznego punktu widzenia ).
kupa a nie nie możliwe, ja pierwsze ruchy poczułam w 16 tygodniu jestem tego pewna na 100% że to było to

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
no właśnie to dla mnie byłby problem, że turystyczne nie am regulowanej wysokości, schylać się tak ze 100 razy dziennie do młodego to problem. turystyczne rewelacyjne za to na wyjazdy itp w sumie jak sama nazwa wskazuje
mają regulowaną wysokość, trzeba tylko wybrac odpowiedni model

Cytat:
Kochana nie przejmuj się każdy kupuje wózwk wg swojego gustu i wg siebie, tak by mu pasował

bianeczka, śliczny brzusio

irmith też śliczny brzucholek jej dziewczyny ale nasze dzieci mają super mieszkanka!

anciaahk, super zakupy ja Wam zaraz wkleje co wczpraj kupiłam, tylko kolory mi wyszły takie do bani, bo aparat kiepski mam w telefonie

Kobitki ja teraz nie będe miała za bardzo czasu żeby do kompa siadać, w weekend zjazd a ja jestme daleko w tyle z rzeczami które musze zrobić także moge wcale nie zaglądać albo tylko przelotem, ale od poniedziałku już powinnam wrócić

no to teraz wklejam moje wczorajsze zakupy miałam chętke na sukienusie jakąs ale nic fajnego akurat nie było pierwsze spodenki są różowe ( oszalałam - ja i kupić różowe przecież ja anty - różowa jestem, ale na żywo ten róż jest na prawde ładny i nie przesadzony ) drugie są fioletowe, a buciki chyba dobrze widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0211.jpg (118,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0212.jpg (109,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0213.jpg (83,0 KB, 14 załadowań)
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:23   #4733
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Hej dziewczyny!
Wpadłam na momencik, powiedzieć Wam, żebyście kciuki 3mały!!! Jadę na badania (mam chyba za mało nasikane i jakiś pomarańczowy mocz ) jadę z synkiem, morfologie z ciekawości mu zrobić - o niego się jakoś martwię - boję o wyniki

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:35   #4734
Ulcia2512
Zadomowienie

Aa2, Anuska_s i Acelinka dziekuje. Oj tak hormonki dolozyly swoje.
Nie powinnam sie przejmowac, ale ostatnie 2 tygodnie byly ciezkie i nazbieralo sie troche duzych rzeczy i duzo malych i ta opinia przelala czare.
U mnie jest to uznana marka wozkow i wiele osob sobie chwali. A co do wielkosci kolek-jesli 25 cm srednicy to malo, to niech mi pokaze duzo. Zarzut, ze jest maly- wczoraj jezdzil w nim moj synek( z Kubko jest kawal chlopa) i naprawde mu ciasno nie bylo.
Poprzedni wozek mialam czolg, niewygledny, a prowadzil sie bosko i Kubie bylo dobrze. Ale po wczorajszej jezdzie zdecydowalam, ze obejrze wozek, ktory chcialam wczesniej

Szwagier mnie fajnie pocieszyl, ale nie nadaje sie do zacytowania.. Tz tylko spytal czy chce kupic drugi wozek.

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Agnyska gratuluje chlopca.

Bede trzymac kciuki za dzisiejsze wizyty.
Milego dnia

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Stary 2011-05-05, 06:36   #4735
OrangeJuice
Raczkowanie

Witam Was. Dawno się nie odzywałam ale niedługo mam ślub i w związku z tym dużo latania i załatwiania. Codziennie na bierząco Was podczytuje. Ostatnio miewam zmienne nastroje i humory. Kiecka, ktora zakupiłam m-c temu juz mi sie nie podoba i codziennie wymyslam nowe problemy. Chcialabym, zeby juz bylo po 14-tym i po ślubie bo zaczynam chyba wariowac. Poza tym 19-tego maja mam usg i tego najbardziej nie mogę sie doczekac. Mam nadzieje, ze lekarz potwierdzi płec (wczesniej na 70% obstawial chlopca) i strasznie napalilam sie na synalka. Co do wózków ja stawiam na MUTSY. Pozdrawiam Was serdecznie.
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:39   #4736
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
mnie to czeka dzisiaj wieczorem, przed jutrzejszym USG...

a tak w ogóle, to zaglądam do Was raniutko, bo potem (przez kilka godzin) nie będzie prądu w bloku, bo mają coś naprawiać. to przynajmniej mam pretekst, żeby nie siedzieć na wizażu i zamiast tego się pouczyć.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:52   #4737
Ulcia2512
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Wpadłam na momencik, powiedzieć Wam, żebyście kciuki 3mały!!! Jadę na badania (mam chyba za mało nasikane i jakiś pomarańczowy mocz ) jadę z synkiem, morfologie z ciekawości mu zrobić - o niego się jakoś martwię - boję o wyniki
Kciuki za dobre wyniki Twoje i malego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 06:52   #4738
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Hej
Ale gonicie z postami

Wszystkim dzisiejszym mającym wizyty powodzenia życzę

Cytat:
Hej dziewczyny!
Będzie dobrze

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:55   #4739
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadłam na momencik, powiedzieć Wam, żebyście kciuki 3mały!!!
trzymam!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 07:22   #4740
81gosia
Zadomowienie

cześć
kabarecik wczoraj był super - nawet mieli skecze o ciężarnych to się z mężem ubawiliśmy ale 2,5h na niewygodnym krześle to tragedia - myślałam ze mnie skręcą skurcze nóg, jakoś mi tak drętwiały cały czas.
Występy były związane z dniem strażaka jak się okazało. I były na Torwarze w dużej hali łyżwiarskiej, dlatego tak nie wygodnie. Nie rozumiem tylko ludzi którzy powychodzili w połowie, ale to chyba kwestia darmowych biletów. wróciliśmy po 23. zaczęłam was nadrabiac i zasnełam ale dzis mi sie udało.

Znikam do pracy ale mi sie nie chce

Cytat:
Ja jestem w tym 17-18 tc, to do tej poury utyłam prawie 3,5 kg ;o Przed ciążą ważyłam koło 48kg, aktualnie 51,3kg. No a brzuszek myślę że niedługo zacznie rosnąć
o to masz prawie moją wagę, u mnie 16tc +3 dni to pewnie za chwilę ten 1kg Cię dogonię

ja wczoraj założyłam do gin stare spodnie i zrobiłam sobie pentelkę z gumki do włosów od oczka do guzika, a na to nieprzeswitującą bluzkę żeby nie było widać, że spodnie porozpinane to mi położna kazał iść sobie spodnie ciążowe kupić
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości