|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
to sie pochwal to zrobimy wspolny zaciesz
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Kamuszka ... co tu komentować, obejrzałam zdjecia:
Po pierwsze masz piękny uśmiech Po drugie niesamowicie pozytywna wariatka z Ciebie (z tobą człowiek nie ma prawa się zanudzić Po trzecie, ładna kobietka z Ciebie No jednym słowem - padłam ze śmiechu, bo są tak wesołe te zdjęcia ... Po prostu rewelacjone ja wysyłam sms: Jeśli nie masz dość Kamy wyślij sms na numer telefonu 999
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2011-08-15 o 10:19 |
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuszko świetne foty
![]() sikorka wymiata ![]() tak w ogóle to cześć
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Szesc Ko
fajniutki avek
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jusia!! przy myciu głowy mi się przypomniało ![]() Ty widziałaś, że jest nowa dalsza część Ani z Zielonego Wzgórza Bo jak byłam ostatnio w empiku to mi wpadło w oko ![]() http://www.empik.com/ania-z-wyspy-ks...1876,ksiazka-p ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Ooo tyko ja widziała jakieś wydanie w tardej oprawie...i jakieś większe i za 65 zeta chyba |
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- ciągle mam plan kupić wszystkie części w twardej oprawie
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamusia,a co byś chciała ?
![]() ![]() Cytat:
Jusia ![]() Żyję! Dzień dobry! ![]() Kamusia - boskie foty
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w twardej ![]() Takie wydanie mam ![]() Piękny róż ma pierwsza część http://www.google.pl/imgres?q=ania+z...1t:429,r:2,s:0 ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Motylku! Może idąc w moim ulubionym kierunku...piwo irlandzkie ![]()
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest to "zaginiona ostatnia część" sagi o Ani. To tylko chwytliwy zabieg marketingowy, jakie uczyniło Wydawnictwo Literackie. Owa książka była już wcześniej w Polsce opublikowana pod tytułem "Spełnione marzenia". Jest to w zasadzie zbiór opowiadań o rozmaitych rodzinach z Wyspy Księcia Edwarda, a do Ani nawiązuje się tylko w sposób wspomnień - i takie też jest zamierzenie powieści, bowiem w oryginale tytuł brzmi: "The Blythes are quoted" [ach, to polskie tłumaczenie, superzgodne z zamierzeniem autora Niemniej nijak się to ma do kontynuacji serii. Ja traktuję tę książkę wyłącznie jako uzupełnienie i ciekawostkę. Bo miło się czyta. Zakupiłam ją przed paroma miesiącami, kiedy pojawiła się na rynku wydawniczym, w twardej oprawie. Cena nie była aż tak wygórowana, zapłaciłam tylko 38 zł ![]() Aczkolwiek polecam, Jusiu - gwarantuje powiew świeżości
"Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" Edytowane przez Pisarka Czas edycji: 2011-08-15 o 12:10 |
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ci tam? Jak tam łeder?
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli w sensie Guinessa ?
![]() Aniś ![]() Szaro i ponuro. Brat codziennie pracuje,a pogoda dziś kijowa... A w Polsce pewno upały teraz są...
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jak w innych częściach kraju, ale u mnie 30+ i pełne słońce ![]()
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dopiero popołudniu się rozpogodziło...ale w kompie pokazuje 23 stopnie
Nie wiem w sumie jak jest, bo nosa nie wyściubiłam dzisiaj ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Grochu Widać Cię
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez sie nie ukrywam, tylko milcze do wtorku
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- w sobote dostalam esa, ze wygralam zawieszke, a ze bylam w Szczecinie i P. mial moja komorke, to mi mowi tak : zawieszke wygralas a ja zrozumialam : zawieszke wybralas ![]() ale tam Yesa nie znalzlam, to musialam jeszcze tu poleciec i wybralam kapelusz ![]() i dzis rano znow es , ze wygralam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba napisać do Złosia, żeby usunął post Ej to nie fair? Ile kupowałaś herbatek? ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- O do 28. jeszcze trwa to może zdąże jeszcze kupić |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj mialam gosci, bo tesciowej imieniny u nas zrobilismy, to taka mieli wyzere, i karkowka i kelbaski i makaron ze szpinakiem, surowek, tort byl, bulki z pieczarkami, ze pękali
ale tesciowej i tak najbardziej smakowal talarki ziemiaczane ![]() a dzis bylismy zwierzakow, znow swinki, kozy, owce, osiol, lamy, kroliki, ptaki, mi taka gęś sie spodobala ale na koncu wszystko popsulo i juz tam nie pojade ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- w sumie z wczorajszymi 8 ![]() czyli z 6 mialam 2, ale tez nie wiem z ktorych losuja, bo 1 przeciez wygralam po poltora miesiaca ![]() jeszcze sobie wezme zelona z jasminem, bo tak mi zasmkowala , czarne lubi P., ja biala, a owocowych w ogole nie biore, bo nie lubimy ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- i teraz mysle czy wziąć serduszko, sakiewke czy wisienki ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- u mnie bylo ladnie caly weekend i dzis, rano na sloncu posiedzialam, potem obiad, ubralam sukienke, i na spacer, to akurat naszly chmury ![]() a w nocy lało, bo uciekl program, a tu slysze ulewa
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron ze szpinakiem był rzeczą, którą najbardziej się objadłam nad morzem :pęka: wszystko przez sos serowy
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Weź sakiewkę...będziesz miała gdzie drobne schowac ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- http://s3.amazonaws.com/data.tumblr....qKpaI4C2SgM%3D
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
a tam w kroku jakos mu sie odznacza jak nosek pinokia tylko krotki
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- ide myc glowe, bo przetrzymalam do dzis ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- co do fotek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1313340527 tu myslalam ile schodzi zjedzenie czegos tak dlugiego ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1313340527 fajnie ta rozowa bombka wyglada https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1313340821 tu szukalam rekina https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313340821 nie tylko Lu widziala tego cycka ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1313340821 fajne śliwkowe girki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1313340821 a tu to jakas fajka wodna ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313340821 a tu najslodsza buźka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313341168 mama ładna kobitka, ale oczka macie inne ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1313340527 zmarcha jak mimika taka jak u mnie, to bedzie sie poglebiac i to szybko ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- wczoraj mi sie przypomnialo dopiero, czy Jusia nie miala 1 sierpnia 2 rocznicy slubu ![]() pamietam, pamietam, a nagle bum ućklo
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
a znalazlam z tamtego roku posta, ze tak byla ta rocznica
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4753 Jusia spoźnione, ale szczere życzenia, miłości Wam życze przede wszytskim za bawelniana ![]() podrecznikowa_milosc.jpg
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz zmykam jesc
![]() a dzis poniedz. to mam RZ
|
|
|
#4731 | |||||
|
Zakorzenienie
|
też jej nie cierpię, jest taka drętwa, że masakra...
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- jeszcze nie byłam ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
ZOO ! u nas jest klempa ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- nigdy nie przypuszczałam, że to nastąpi, ale też doszłam do takiego wniosku ostatnio... ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Frugo mango dostałam od kierownika ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
co to za stanik? ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
kfa Kama super foty _________________________ ____ byłam w Ostródzie, a tam festiwal reggae gdzie nie spojrzeć tam dredy...
|
|||||
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Jejku!
Umrę na raka! Zrobił mi się pieprzyk pod ustami po prawej stornie!! Pertolone słońce!! ![]() I co teraz :chlip: ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Myślałam, że się u✂✂✂ałam czekoladą, ale jadlam czipsy, wiec byłoby to nielogiczne...a się nie zmywa zresztą ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Bombka...wiem ![]() Ah ten cyc...żeby jeszcze miał co pokazywać ![]() Jo szisza, szisza ![]() A z mamą mamy wszystko inne, bo ja jestem adoptowana od Poczty Polskiej ![]() Nic mi nie mów o zmarsze > ale ostatnio mijałam taki sklep zielarski w centrum i mają wywieszkę, że sprzedają krem z naturalnym botoksem ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Jusia miała rocznicę ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Ej chciałabym mieć takiego faceta jak Dexter Jak on morduje I jaki jest mądry i sprytny I taki niedopasowany do świata I piłam Ciechana miodowego
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
buahahahaah kama rozwalilas mnie deksterem
![]() a jaki on czuly kochanek jest to nic ze laske potem dopada zemsta dekstera, ale co tam
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj byłam nad wodą, ale się nie opaliłam bo mi słońce zaje**ali.
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ochroniłby mnie od wszelkich złoczyńców ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Nie będziesz miała raka ![]() i skóra Ci się nie zestarzeje
|
||
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz racje, on jest takim dobrym mordercą
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Cyyyycek mnie swędzi.
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Aniś...ja niebezpieczna? Nefer ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- http://28.media.tumblr.com/tumblr_lp...63ipo1_500.jpg ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- http://30.media.tumblr.com/tumblr_lk...qutfo1_400.jpg ![]() Umarniętam ![]() Coś w stylu jak Jusia poszła z Gregiem do zoo
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Sen na dziś
391.jpg Jeszcze tu zagłosujcie ![]() http://newsroom.mtv.com/2011/08/12/m...c-vma-moments/ Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2011-08-16 o 00:41 |
|
|
|
#4739 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Kochana moja bardzo bardzo bardzo ---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:53 ---------- Cytat:
Dexter ---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ---------- no dobra, lecę na busa czy u Was też był w nocy koniec świata?
|
|
#4740 |
|
PIP.
|
u mnie chyba byl koniec swiata w nocy, bo sie taka zmeczona obudzilam
![]() ale moze to tez to, ze dzis pierwszy dzien po wakacjach
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

ja wysyłam sms: Jeśli nie masz dość Kamy wyślij sms na numer telefonu 999

Bo jak byłam ostatnio w empiku to mi wpadło w oko 
:P

Jak ci tam? Jak tam łeder?